• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • eteriska oljor

Resultat för

Eteriska oljor - Import och export

 1. ETERIKA LTD

  Bulgarien

  ETERIKA LTD. är en bulgarisk tillverkare av essentiella oljor och blomvatten, artiklar för aromaterapi, kosmetiska produkter för ansikte, hår och kropp sedan 1990. Vi är belägna i Rose Valley, ett område i centrala Bulgarien med den allra bästa mullen och miljön för att odla den oljebärande rosen Rosa damascena, lavendeln Lavandula angustifolia och andra växter som bär utvinningsbara essentiella oljor. Vi är stolta över: att vi ligger bakom den första rosenoljan som producerats av ett privat företag i Bulgarien, bland de statligt ägda destillerierna. Det är certifierat av protokoll nr 1/19.06.1992 av statslaboratoriet "Bulgarisk ros" - Sofia, till vårt företag. . 1996 registrerades varumärket Eterika®. Våra produkter innehåller inga färgämnen, syntetiska doftämnen eller animaliska produkter; vi återvinner förpackningar. I produktionen och leveransen av våra produkter strävar vi efter att upprätthålla våra grundläggande principer: eget råmaterial, en sluten produktionscykel, naturliga och rena produkter, rimliga priser. Till alla som är intresserade av oss och våra produkter: "Öka din uppskattning för naturen." I vårt produktsortiment hittar du: ESSENTIELLA OLJOR, AROMABLANDNINGAR, BLOMVATTEN, VEGETABILISKA BASOLJOR, KOSMETISKA OLJOR FÖR ANSIKTSVÅRD, KOSMETISKA OLJOR FÖR HÅRVÅRD, MASSAGEOLJOR FÖR KROPPSVÅRD, HANDMASSAGEOLJOR, HÄLMASSAGEOLJOR, PRODUKTER MED BULGARISK ROS, FÖRPACKNINGAR FÖR KOSMETISKA PRODUKTER, AROMATILLBEHÖR, KOLLAGENER OCH TILLSATSER

 2. INTELCARE

  Marocko

  Vårt företag Intelcare tar fram ekologiska skönhetsprodukter med naturliga aktiva ämnen. Intelcare grundades 2017 och skapar produkter som är anpassade till internationella kunders behov utifrån lokala ingredienser från förnybara källor. INTELCAREs kosmetikalaboratorium är känt för sin enastående know-how och sitt teams passion för att utveckla produkter för skönhetsvård och välbefinnande av hög kvalitet som håller sina löften.Vårt kosmetikalaboratorium och våra produktionsenheter har utformats enligt standarder för god tillverkningssed och är certifierade ISO22716 och ISO 9001. Våra ateljéer och lager täcker en yta på sammanlagt 1 000 m2 som omfattar våra avdelningar för tillverkning och förpackning, utvecklings- och formuleringslaboratoriet, råvarulagren, förpackningsartiklarna och de färdiga produkterna. Vi har en bred och effektiv maskinpark för processer, fyllning och förpackning. Vi har engagerat oss för att skydda miljön och våra kunders hälsa. Således innehåller våra produkter varken parabener, silikon eller mineraloljor. De främsta aktiva ingredienserna i våra produkter kommer från naturen. Vi använder vitaminrika växtextrakt, vegetabiliska oljor som innehåller essentiella fettsyror och essentiella aromatiska oljor. Dessa är verkliga näringskoncentrat.

 3. ESKAGE-ESKAMINT SCHIERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Tillverkning och försäljning av pepparmyntsolja, mentol och andra eteriska oljor till konfektyrindustrin, tuggummiindustrin och andra närbesläktade branscher. Våra produkter används framförallt inom kosmetik, hushåll, hud- och kroppsvård (både för djur och människor), textil, foder, livsmedel, munvård, wellness och mycket annat. Våra erfarna parfymörer tar fram nya spännande lukter efter dina önskemål så att de blir exakt som du vill ha dem. När vi utvecklar en ny lukt för dina produkter tar vi naturligtvis hänsyn till juridiska och säkerhetstekniska bestämmelser och särskilda registreringsönskemål. Våra parfymoljor håller högsta kvalitet och har ett brett användningsområde. Särskilt framtagna pepparmyntsoljor av högsta kvalitet och enligt dina specifikationer – såväl för munhygien som godistillverkning eller läkemedel.

 4. MELINADESTOCK

  Frankrike

  Företaget MELINADESTOCK är sedan mer än 30 år en tillverkare och återförsäljare av skönhetsprodukter från framstående märken som är etablerat i Aubervilliers med en showroom på 400 m2. Vi erbjuder mer än 300 märken och mer än 2 500 olika artiklar i lagerutförsäljning (parfym, väskor, kläder, kosmetika …) Azzaro, Nina Ricci, Paco Rabanne, Hugo Boss, Ted Lapidus, Mauboussin, Mugler, Cacharel ...) könsneutrala parfymer samt vår egen parfymkollektion Massimo, tillverkad i vår fabrik i Frankrike. Vi erbjuder privata kollektioner, Maissa + kroppsspray (nischparfym, Victoria’s Secret, Women’s Secret, Pascal Morabito, Birraci ...) + skönhetsprodukter (Botox, håruträtning, keratin, Jean Michel Cavada) även essenser av parfymer inspirerade av framstående märken baserade på parfymer (eteriska oljor) (Baccarat, Bois d’argent, vanilj ...) + smink, stämningsdoft, luftfräschare (Black UP, Bouregeois ...) gratis hemleverans inom 24 timmar - Möjlighet att besöka vårt showroom i Aubervilliers (se/testa/köpa/förhandla) - För detaljköp, beställ via vår webbplats. (Sykze.com) Kontaktinformation finns tillgänglig på vår profilsida (adress, telefonnummer och e-post). Priserna beror på mängderna. För alla förfrågningar, kontakta oss endast via WhatsApp på +33752825732

 5. LABORATOIRE ROSIER DAVENNE

  Frankrike

  Sedan flera år har vårt laboratorium, beläget nära Avignon, i södra Frankrike, studerat eteriska oljors biologiska verkningar. Laboratoriet erbjuder er att ta fram en eller flera naturliga aromatiska sammansättningar enligt er kravspecifikation. Vi distribuerar eteriska oljor för kosmetika-, läkemedels- och veterinära industrin samt för apotek. Vi utför också blandningar av eteriska oljor som kan kombinera etablerade ekologiska verkningar (bantningsfrämjande, mildrande, fuktande ...) med attraktiva dofter. På er begäran kan vi sammanställa specifika blandningar (utan deklarationsskyldiga allergener, Ecocert-certifierade ...). Vi är utrustade internt för att utföra alla fysiska kontroller, som exempelvis densitet, brytningsindex, optisk avvikelse … allt som kännetecknar en eterisk olja fysiskt. Dessutom har vi en gaskromatograf och en masspektrometer för att identifiera molekylerna. För våra EKOLOGISKA och konventionella eteriska oljor arbetar vi med hela världen; både med Sydafrika, Kanada, Kina och Indonesien. Vårt mål är att finna råvaror av högsta kvalitet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. WILCO GMBH

  Tyskland

  Wilco skapar produkter för en sund livsstil, krävande vård, inre välbefinnande och harmoni. Vi vill stärka folkhälsan med naturliga produkter, och hjälpa människor att hitta en bra balans mellan att må bra och känna sig starka inför livets utmaningar. Vi förlitar oss på naturens skafferi och använder enkla och effektiva recept utan en massa tillsatser, vilka i sådana fall också de består av naturliga ingredienser. Alla våra produkter är 100 % naturliga, övervägande biologiskt kontrollerade och utan vanliga tillsatser.

 2. PHYTO 3000

  Frankrike

  Phyto 3000 är ett franskt laboratorium som tillverkar och säljer produkter inspirerade av traditionell kinesisk fytoterapi, en uråldrig know-how sedan mer än 3000 år. För flera sekler sedan uppfann Kina en legendarisk balsam. Efter månaders forskning har Phyto 3000 utvecklat sin egen formel samtidigt som man har respekterat dess ursprungliga karaktär. Det som förr betraktades som en balsam reserverad åt de gamla kinesiska kejsarnas elit är idag tillgänglig för alla som söker välbefinnande och harmoni. Med inspiration från denna traditionella balsam, har laboratoriet tagit fram den första flytande versionen, som är ännu mer koncentrerad för maximal effektivitet. Alla våra formler är inspirerade av uråldriga botemedel från den traditionella kinesiska fytoterapin. En fytoterapi som sedan mer än 3000 år har bevisat sina naturliga och enastående positiva verkningar på kroppen. Phyto 3000 (tidigare Equilibre-Sino Vital) har närmare 30 års expertis inom området. Phyto 3000 är angelägna att erbjuda kvalitetsprodukter baserade på uråldrig know-how för att hjälpa flertalet att återfå eller bevara balans, hälsa och välbefinnande. Produkterna Phyto 3000 har redan stor succé hos många yrkesutövare, sjukgymnaster, osteopater och naturopater.

 3. ROYAL BIO

  Spanien

  Royal Bio är ett grossistföretag för naturliga ingredienser 100 % rena och ekologiska, för kosmetika, livsmedel, farmaceutiska och fytosanitära produkter. Vi marknadsför mer än 2 500 produkter, vegetabiliska oljor, eteriska oljor, smör, vax, vegetabiliska extrakt, sprit, glycerin, aloe vera, hydrolater, skrubbpreparat, fröer, torkade växter, kryddor, m.m. Vårt stora sortiment erbjuder mångsidighet och flexibilitet till våra kunders dagliga verksamhet, oavsett deras produktionskapacitet. Från att först ägna oss åt naturliga kosmetika, har vi breddat vårt produktsortiment till andra sektorer som livsmedel, aromaterapi, parfymhandlare, fytoterapi och fytosanitära produkter. Som exportörer och importörer har vi ett komplett utbud naturliga produkter från hela världen. Ett nära samarbete med alla våra producenter, med fler än 30 olika ursprung, ger oss möjlighet att noggrant kontrollera hela processen.

 4. ACANTHIS LABORATOIRE

  Frankrike

  Tillverkande laboratorium specialiserat på extrakt av färska, ekologiska växter från den franska floran. Laboratoriet Acanthis ställer din know-how till företagens tjänst för att utveckla deras sortiment av kosmetiska produkter, kost- och dietetiska tillskott eller växtextrakt efter specifikationer. Laboratoriet Acanthis behärskar hela produktutvecklingskedjan: från sourcing av råvaror, av ekologiskt eller naturligt ursprung och i möjlig mån producerade lokalt, till tillverkning och förpackning av den färdiga produkten på beställning i våra lokaler belägna i Hautes-Alpes. Vårt FoU-team hjälper er med en skräddarsydd formulering av er produkt, uppsökningen av era aktiva växtämnen och lämnar råd om de regelmässiga och tekniska aspekterna. Vår anläggning är certifierade ISO 9001 v 2015, vi tillverkar enligt HACCP-metoderna och god tillverkningssed för kosmetika och läkemedel.

 5. W. ULRICH GMBH

  Tyskland

  Internationellt företag som levererar högkvalitativa råvaror till livsmedels-, farmaceut-, teknik- och kosmetikaindustrin: Aloe Vera, äppelsyra, aprikoskärnolja, arganolja, avokadosmör, avokadoolja, babassuolja, bensoesyra, bivax, gurkörtsolja, broccoliolja, butyllaktat, kalciumlaktat, kandelillavax, kaprylsyra, karnaubavax, CBD-olja, citronsyra, tistelolja, D-pantenol, jordnötsolja, ättiksyra, etyllaktat, eukalyptusolja , extrakt, tallbarrsolja, Germaben, Germall, Glukonsyra-delta-lakton, glycerol, olja av granatäppelkärnor, grapefruktolja , guarkärnmjöl, olja av nyponkärnor, hampolja, hasselnötsolja, hydrosoler, jojobapärlor, jojobaolja, kakaosmör, kaliumglukonat, kaliumsorbat, kokosolja, kukuiolja, pumpafröolja, lavendelolja, linolja, citrongräsolja, macademianötsolja, magnesiumlaktat, majsolja, mandelolja, marulaolja, melissolja, mjölksyra, mintolja, MCT-olja, nattljusolja, natriumacetat. Vi kan besvara förfrågningar på tyska, engelska och turkiska.

 1. PHOENIX IMPORT

  Nederländerna

  Mani Bhadra B.V. - Phoenix Import - partihandlare och leverantör av spirituella produkter; meditationskuddar, yogamattor, klangskålar, ädelstenar, mineraler, skulpturer, eteriska oljor, kroppsvård och mycket mer. Sortimentet kan ses över utan ett konto på https: //www.phoeniximport.com. För priser och direkt onlinebeställning krävs ett konto.

 2. INSTITUTO FITOLOGICO S.L.

  Spanien

  Instituto Fitológico är ett företag etablerat i Barcelona som grundades 1971 och som sedan mer är 50 år framställer produkter av vegetabiliskt ursprung, växtextrakt, eteriska oljor, essenser, parfymer och smaker för läkemedels-, kosmetiska, jordbrukslivsmedels-, dietetik-, djurfoder- och veterinärsektorn samt jordbruket. Vi använder oss av naturliga och bioekologiska processer för att förädla fler än 300 växter och en mängd slutprodukter för att svara på våra kunders behov.

 1. LIGNE D COSMETIQUE

  Frankrike

  Vårt mål är att försäkra omedelbara, långvariga resultat och med ojämförbar effektivitet. Vi har vänt oss mot naturen som omfattar alla aktiva ämnen som huden behöver för att fungera optimalt. Våra formler, som utvecklats av experter på åldringsbekämpning, läkare och erfarna kirurger, grundas på 4 principer: Transparens vad avser råvarorna, ekologiskt ansvar, vetenskapligt beprövade aktiva ämnen från växter och tillverkning i Frankrike.

 2. BIO NEUF

  Belgien

  För er naturliga skönhet erbjuder BIO NEUF, som är uppmärksamma för naturen och miljön, EKOLOGISK kosmetika: skönhetsprodukter med eteriska oljor (AROMATERAPI), vegetabiliska oljor och ekologiska hydrolat, med HÖG KONCENTRATION AV AKTIVA ÄMNEN och certifierade av CERTISYS. Speciellt för Belgien: 100 % EKO, dvs att alla ingredienser är EKOLOGISKA. Vi säljer våra produkter i Belgien och överallt i Europa!

 3. COSMETYS

  Frankrike

  Företaget COSMETYS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kosmetika. Företaget är även verksamt inom Havsvattenterapi, aromterapi, Havsvattenterapi, eteriska oljor, och tillverkare av naturliga kosmetikprodukter. Företagets huvudkontor finns i Montrichard Val De Cher, Frankrike.

 4. ETHNIKSTORE

  Frankrike

  Företaget ETHNIKSTORE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företaget är även verksamt inom Kryddor, Örtte, Vegetabiliska oljor, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, eteriska oljor, export av olivolja, saffran, och oil for food use. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 5. LES PARFUMS D'UGO

  Frankrike

  Företaget LES PARFUMS D'UGO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stearinljus. Företaget är även verksamt inom naturliga ljus, doftljus, personaliserade parfymer, eteriska oljor, ljusvax, Vekar till stearinljus, Parfymer för levande ljus, Parfymerade oljor, och Doftljus. Företagets huvudkontor finns i Mouans-Sartoux, Frankrike.

 6. L'OR DES LAVANDES

  Frankrike

  Företaget L'OR DES LAVANDES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och essentiella oljor. Företaget är även verksamt inom eteriska oljor. Företagets huvudkontor finns i Lagarde D'apt, Frankrike.

 7. CAKESPACE - PRODUITS BIO

  Frankrike

  Företaget CAKESPACE - PRODUITS BIO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Välbefinnande och kroppsvård, Blommor, Vegetabiliska oljor, Drycker, livsmedel/drycker - i parti och individuellt, Producerar livsmedel, Välbefinnande och kroppsvård, massageoljor, och naturliga kosmetikprodukter. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 8. CDF SOURCING

  Frankrike

  Företaget CDF SOURCING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom eteriska oljor, och Biologiskt certifierade eteriska oljor. Företagets huvudkontor finns i Noisy-Le-Grand, Frankrike.

 1. BIOLANDES

  Frankrike

  Företaget BIOLANDES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Parfymer. Företaget är även verksamt inom Kosmetika, Smakämnen - livsmedel, Vegetabiliska oljor, Kosmetika, Smakämnen - livsmedel, aromterapi, skönhetsprodukter, eteriska oljor, och växtextrakt. Företagets huvudkontor finns i Le Sen, Frankrike.

 2. EARL DOMAINE DES AROMES PROVENCAUX

  Frankrike

  Företaget EARL DOMAINE DES AROMES PROVENCAUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och essentiella oljor. Företaget är även verksamt inom eteriska oljor, biocid, och naturkosmetikprodukter. Företagets huvudkontor finns i Saint Sauveur Gouvernet, Frankrike.

 3. OGREENLAB

  Frankrike

  Företaget OGREENLAB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tobak och artiklar för rökare. Företaget är även verksamt inom eteriska oljor, hampa, Hampa, och medicinalväxter. Företagets huvudkontor finns i Amayé-Sur-Seulles, Frankrike.

 4. SALY COSMETIQUES

  Frankrike

  Företaget SALY COSMETIQUES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Hantverk, biologiska oljor, tvål vegetabilisk kallframställd, ekologisk havre, kokosolja, tvålfabrik, tvålar, oljor, och eteriska oljor. Företagets huvudkontor finns i Thonon-Les-Bains, Frankrike.

 5. ALL4HOUSE

  Frankrike

  Företaget ALL4HOUSE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Biologiska kosmetiska produkter. Företaget är även verksamt inom eteriska oljor, essential oils for spas, spridare för essentiella oljor, eteriska oljor för kroppsvård, naturliga smakämnen och smakämnen för eteriska oljors dofter, aromer essenser, Biologiskt certifierade eteriska oljor, 100% natural essential oils, och Jojobaolja. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 6. LA VIE EN BLEU

  Schweiz

  Företaget LA VIE EN BLEU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Toalettvål. Företaget är även verksamt inom eteriska oljor, tvålfabrik, Tvålframställning, och Tvålar. Företagets huvudkontor finns i Fribourg, Schweiz.

 7. GREEN VERDE B.V

  Nederländerna

  Företaget GREEN VERDE B.V, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kosmetika. Företaget är även verksamt inom naturkosmetikprodukter, skönhetsprodukter för ansiktsvård, ansiktskrämer, eteriska oljor, Wellness-produkter, och badrumsprodukter för ansiktsvård. Företagets huvudkontor finns i Amsterdam, Nederländerna.

 8. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

  Frankrike

  Algovital är specialiserade på framställningen av ekologiska vård- och skönhetsprodukter som geler, salvor och oljor. Tack vare våra 40 års erfarenhet och förtroendet vi förvärvat från producenterna av eteriska oljor i Frankrike och hela världen erbjuder vi ett brett sortiment av eteriska oljor som är 100 % naturliga, rena och ekologiskt certifierade för att uppfylla era behov. Våra produkter är anpassade till olika tillämpningar som kosmetika, kosttillskott, energidrycker, läkemedel, parfymer och aromaterapi. Våra oljor levereras i metallfat på 1 kg till 1 ton. Som väletablerade leverantörer kan vi stödja er under hela tillverkningsprocessen, från de första utvärderingarna till de strikta kvalitetskontrollerna. ALGOVITAL investerar i råvara till färdig produkt. Vårt fou-lab ställer sin know-how och sin kreativitet till ert förfogande för att formulera skräddarsydda kvalitetsprodukter.

 9. BABA SIDI HERBS

  Marocko

  BABA SIDI HERBS är ett företag installerat i Marakech, i Marocko, specialiserat inom produktionen, exporten av medicinalväxter, örter och aromatiska växter och eteriska oljor. Det främsta målet av BABA SIDI HERBS är att etablera en image på internationell nivå genom sin professionalism och sitt engagemang.

 10. ARÔMA'PLANTES

  Frankrike

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Eteriska oljor - Import och export

Antal resultat

294 Företag