• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • eteriska oljor

Resultat för

Eteriska oljor - Import och export

 1. SIGNATURE PRODUCTS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Signature Products är ett ungt och dynamiskt team med kontor i Hamburg, Pforzheim och Berlin. Tysk kvalitet är det vi lever för. Som enskilt företag i branschen fokuserar vi på hela värdekedjan från anskaffning av råvaror (hampa), extraktion, destillation och fyllning, och erbjuder både digitala lösningar och egna konsumentprodukter. Vår vision är att vi ska kunna förbättra människors liv på naturlig väg med hjälp av hampaprodukter, för att ge alla möjligheten till en fantastisk användarupplevelse och tillgång till hampaprodukter av högsta kvalitet och på så sätt revolutionera hälsomarknaden. Dessutom strävar vi alltid efter att vara hållbara. Därför har vi slutit olika samarbetsavtal för att generera så lite avfall som möjligt. Våra tjänster i korthet: - anskaffning av hampa- extraktion och destillation av hampa- fyllning av vitmärkningsprodukter- BUDDY CBD-oljor- laboratorieanalyser- marknadsanalyser- Konsulttjänster rörande hampa- bulkvaror- CBD/hampa från eget varumärke

  Webbplats Open In New icon
 2. INTELCARE

  Marocko

  Verified by Europages badge

  Vårt företag Intelcare tar fram ekologiska skönhetsprodukter med naturliga aktiva ämnen. Intelcare grundades 2017 och skapar produkter som är anpassade till internationella kunders behov utifrån lokala ingredienser från förnybara källor. INTELCAREs kosmetikalaboratorium är känt för sin enastående know-how och sitt teams passion för att utveckla produkter för skönhetsvård och välbefinnande av hög kvalitet som håller sina löften.Vårt kosmetikalaboratorium och våra produktionsenheter har utformats enligt standarder för god tillverkningssed och är certifierade ISO22716 och ISO 9001. Våra ateljéer och lager täcker en yta på sammanlagt 1 000 m2 som omfattar våra avdelningar för tillverkning och förpackning, utvecklings- och formuleringslaboratoriet, råvarulagren, förpackningsartiklarna och de färdiga produkterna. Vi har en bred och effektiv maskinpark för processer, fyllning och förpackning. Vi har engagerat oss för att skydda miljön och våra kunders hälsa. Således innehåller våra produkter varken parabener, silikon eller mineraloljor. De främsta aktiva ingredienserna i våra produkter kommer från naturen. Vi använder vitaminrika växtextrakt, vegetabiliska oljor som innehåller essentiella fettsyror och essentiella aromatiska oljor. Dessa är verkliga näringskoncentrat.

  Webbplats Open In New icon
 3. LABORATOIRE ROSIER DAVENNE

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Sedan flera år har vårt laboratorium, beläget nära Avignon, i södra Frankrike, studerat eteriska oljors biologiska verkningar. Laboratoriet erbjuder er att ta fram en eller flera naturliga aromatiska sammansättningar enligt er kravspecifikation. Vi distribuerar eteriska oljor för kosmetika-, läkemedels- och veterinära industrin samt för apotek. Vi utför också blandningar av eteriska oljor som kan kombinera etablerade ekologiska verkningar (bantningsfrämjande, mildrande, fuktande ...) med attraktiva dofter. På er begäran kan vi sammanställa specifika blandningar (utan deklarationsskyldiga allergener, Ecocert-certifierade ...). Vi är utrustade internt för att utföra alla fysiska kontroller, som exempelvis densitet, brytningsindex, optisk avvikelse … allt som kännetecknar en eterisk olja fysiskt. Dessutom har vi en gaskromatograf och en masspektrometer för att identifiera molekylerna. För våra EKOLOGISKA och konventionella eteriska oljor arbetar vi med hela världen; både med Sydafrika, Kanada, Kina och Indonesien. Vårt mål är att finna råvaror av högsta kvalitet.

  Webbplats Open In New icon
 4. ILANGA NATURE

  Belgien

  Verified by Europages badge

  ILANGA NATURE är en producent av kryddor, honung från vilda bikupor, olivolja och frukt. Våra produkter täcks av en kvalitets- och spårbarhetsgaranti. ILANGA NATURE finner unika smaker i Madagaskar, på Mauritius, på Sardinien och produkter av högsta kvalitet att avsmaka i hela världen. Vi erbjuder er ett brett sortiment naturliga produkter under bästa förhållanden. Vi kan tillfredsställa era behov av naturliga och autentiska produkter med autentiskt lokal smak! Är ni verksamma inom restaurangsektorn? Eller äger ni en detaljhandelsbutik för kryddor? Delar ni våra värderingar och vår vision? Tycker ni att de naturliga produkterna är de bästa? Då har ni kommit rätt. Yrkesfolk som söker bästa kvalitet för priset kommer att bli nöjda. ILANGA NATURE erbjuder honung, kryddor, salter, socker, sylter och olivoljor i olika format. Lyhörda för era behov erbjuder vi de produkter som är bäst anpassade för er. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Webbplats Open In New icon
 5. ESKAGE-ESKAMINT SCHIERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Tillverkning och försäljning av pepparmyntsolja, mentol och andra eteriska oljor till konfektyrindustrin, tuggummiindustrin och andra närbesläktade branscher. Våra produkter används framförallt inom kosmetik, hushåll, hud- och kroppsvård (både för djur och människor), textil, foder, livsmedel, munvård, wellness och mycket annat. Våra erfarna parfymörer tar fram nya spännande lukter efter dina önskemål så att de blir exakt som du vill ha dem. När vi utvecklar en ny lukt för dina produkter tar vi naturligtvis hänsyn till juridiska och säkerhetstekniska bestämmelser och särskilda registreringsönskemål. Våra parfymoljor håller högsta kvalitet och har ett brett användningsområde. Särskilt framtagna pepparmyntsoljor av högsta kvalitet och enligt dina specifikationer – såväl för munhygien som godistillverkning eller läkemedel.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. ETERIKA LTD

  Bulgarien

  Verified by Europages badge
 2. LILIUM XTRACT

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 3. BAFOXX UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi har allt inom kosttillskott för både nya och etablerade företag. Vi står vid din sida från idé till certifierad produkt och ser till att allt flyter på smidigt. Du får också ta del av vår expertis och marknadserfarenhet. Sedan 2016 producerar vårt familjeföretag hälsosamma kosttillskott efter högsta tyska och internationella livsmedelsstandarder. Våra produkter tillverkas uteslutande i Tyskland, är helt växtbaserade och certifieras regelbundet av ett oberoende testlaboratorium. Våra leverantörer och producenter tillhandahåller aktuella analyscertifikat för varje batch. Men det räcker inte! Varje produkt genomgår dessutom regelbundet mikrobiologiska analyser i ett oberoende testlaboratorium där kvalitet, skadliga ämnen och tungmetaller kontrolleras. Vi har specialiserat oss på egna varumärken åt kund. Ditt varumärke, dina produkter – vi är juridiskt skyddade och certifierade för följande hälsoprodukter: kosttillskott, sommarmalört, eteriska oljor, CBD, medicinalsvampar, fodertillskott och mycket annat!

  Webbplats Open In New icon
 4. PURE PRODUCTION AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge

  Pure är din tillförlitliga partner för CBD-produkter. Vi är ett ledande schweiziskt cannabisföretag med produktionsanläggningar både i Schweiz och Sydafrika. Vi har ett eget laboratorium, en förpackningsanläggning och filialer på flera ställen i Europa för att alltid kunna leverera alla produkter inom 48 timmar. Vi producerar CBD-fullspektrumolja, isolat, destillat, CBD- och CBG-kosmetika, CBD-blommor och mycket annat. Oavsett vad du söker har vi alltid rätt cannabislösning. Vårt team hjälper dig att hitta exakt rätt sammansättning för dina produkter. Ligg steget före konkurrenterna. Vi är certifierade enligt ISO9001 och SCC (Swiss Certified Cannabis). Vi ser till att plantor med de bästa genetiska egenskaperna direkt från vår forskningsenhet Puregene planteras för hand och odlas utan bekämpningsmedel eller tungmetaller. Vår produktion är vegansk och utan djurförsök. Hör av dig till oss och var med och forma cannabisframtiden. Vi ser fram emot att höra av dig!

  Webbplats Open In New icon
 5. MELINADESTOCK

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Företaget MELINADESTOCK är sedan mer än 30 år en tillverkare och återförsäljare av skönhetsprodukter från framstående märken som är etablerat i Aubervilliers med en showroom på 400 m2. Vi erbjuder mer än 300 märken och mer än 2 500 olika artiklar i lagerutförsäljning ( parfym, väskor, kläder, kosmetika …) Azzaro , Nina Ricci , Paco Rabanne , Hugo Boss , Ted Lapidus, Mauboussin , Mugler, Cacharel ...) könsneutrala parfymer samt vår egen parfymkollektion Massimo, tillverkad i vår fabrik i Frankrike. Vi erbjuder privata kollektioner, Maissa + kroppsspray (nischparfym, Victoria’s Secret , Women’s Secret, Pascal Morabito, Birraci ...) + skönhetsprodukter ( Botox, håruträtning, keratin, Jean Michel Cavada ) även essenser av parfymer inspirerade av framstående märken baserade på parfymer (eteriska oljor) (Baccarat, Bois d’argent , vanilj ...) + smink, stämningsdoft, luftfräschare (Black UP, Bouregeois ...) gratis hemleverans inom 24 timmar - Möjlighet att besöka vårt showroom i Aubervilliers (se/testa/köpa/förhandla) - För detaljköp, beställ via vår webbplats. (Sykze.com) Kontaktinformation finns tillgänglig på vår profilsida (adress, telefonnummer och e-post). Priserna beror på mängderna. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information om företaget.

  Webbplats Open In New icon
 1. FÉRET PARFUMEUR

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Féret Parfumeur är ett franskt, familjeägt märke sedan 1878 som fått märkningen "Hundraårigt familjeföretag". Sedan flera generationer förmedlar det en smak för fransk livsstil. 1900 fick Bloc Hyalin – 100 % naturlig alunsten – tre medaljer vid världsutställningen i Paris 1900 och produkten är fortfarande tillgänglig än idag! Idag är det Alexis Cabanne – grundarens sonsons sonson – som styr företaget.\n\nAlexis kommer från regionen där konjak framställs. Tack vare överförandet av familjens sakkunskap tränar Alexis sin näsa och gom från far till son med denna spritdryck. Väldigt intresserad av botanik, gillar han också att variera nöjena genom att 2012 ge nytt liv åt familjens kosmetikamärke: Féret Parfumeur.\n\nI samma gammaldags stil, och fortfarande 100 % MADE IN FRANCE, erbjuder Féret Parfumeur produkter som är huvudsakligen baserade på honung och eteriska oljor. De är anpassade för parfymhandlare, apotek, barberare, butiker som säljer ekologiska produkter, skönhetssalonger och spa-anläggningar, varuhus och presentaffärer. Vårt karismatiska märke Rétro-Chic drar fördel av en speciell affekt hos konsumenterna tack vare de högkvalitativa produkterna som vidarebefordrar en image som för minnena tillbaka till en tryggande och sorglös förfluten tid. Alexis kreationer berättar här en historia: den om familjen Féret, om elegans, om raffinemang ... på franskt vis.\n\nTveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

  Webbplats Open In New icon
 2. ROYAL BIO

  Spanien

  Verified by Europages badge

  Royal Bio är ett grossistföretag för naturliga ingredienser 100 % rena och ekologiska, för kosmetika, livsmedel, farmaceutiska och fytosanitära produkter. Vi marknadsför mer än 2 500 produkter, vegetabiliska oljor, eteriska oljor, smör, vax, vegetabiliska extrakt, sprit, glycerin, aloe vera, hydrolater, skrubbpreparat, fröer, torkade växter, kryddor, m.m. Vårt stora sortiment erbjuder mångsidighet och flexibilitet till våra kunders dagliga verksamhet, oavsett deras produktionskapacitet. Från att först ägna oss åt naturliga kosmetika, har vi breddat vårt produktsortiment till andra sektorer som livsmedel, aromaterapi, parfymhandlare, fytoterapi och fytosanitära produkter. Som exportörer och importörer har vi ett komplett utbud naturliga produkter från hela världen. Ett nära samarbete med alla våra producenter, med fler än 30 olika ursprung, ger oss möjlighet att noggrant kontrollera hela processen.

  Webbplats Open In New icon
 3. ACANTHIS LABORATOIRE

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Tillverkande laboratorium specialiserat på extrakt av färska, ekologiska växter från den franska floran. Laboratoriet Acanthis ställer din know-how till företagens tjänst för att utveckla deras sortiment av kosmetiska produkter, kost- och dietetiska tillskott eller växtextrakt efter specifikationer. Laboratoriet Acanthis behärskar hela produktutvecklingskedjan: från sourcing av råvaror, av ekologiskt eller naturligt ursprung och i möjlig mån producerade lokalt, till tillverkning och förpackning av den färdiga produkten på beställning i våra lokaler belägna i Hautes-Alpes. Vårt FoU-team hjälper er med en skräddarsydd formulering av er produkt, uppsökningen av era aktiva växtämnen och lämnar råd om de regelmässiga och tekniska aspekterna. Vår anläggning är certifierade ISO 9001 v 2015, vi tillverkar enligt HACCP-metoderna och god tillverkningssed för kosmetika och läkemedel.

  Webbplats Open In New icon
 4. W. ULRICH GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Internationellt företag som levererar högkvalitativa råvaror till livsmedels-, farmaceut-, teknik- och kosmetikaindustrin: Aloe Vera, äppelsyra, aprikoskärnolja, arganolja, avokadosmör, avokadoolja, babassuolja, bensoesyra, bivax, gurkörtsolja, broccoliolja, butyllaktat, kalciumlaktat, kandelillavax, kaprylsyra, karnaubavax, CBD-olja, citronsyra, tistelolja, D-pantenol, jordnötsolja, ättiksyra, etyllaktat, eukalyptusolja , extrakt, tallbarrsolja, Germaben, Germall, Glukonsyra-delta-lakton, glycerol, olja av granatäppelkärnor, grapefruktolja , guarkärnmjöl, olja av nyponkärnor, hampolja, hasselnötsolja, hydrosoler, jojobapärlor, jojobaolja, kakaosmör, kaliumglukonat, kaliumsorbat, kokosolja, kukuiolja, pumpafröolja, lavendelolja, linolja, citrongräsolja, macademianötsolja, magnesiumlaktat, majsolja, mandelolja, marulaolja, melissolja, mjölksyra, mintolja, MCT-olja, nattljusolja, natriumacetat. Vi kan besvara förfrågningar på tyska, engelska och turkiska.

  Webbplats Open In New icon
 5. PHOENIX IMPORT

  Nederländerna

  Verified by Europages badge

  Mani Bhadra B.V. - Phoenix Import - partihandlare och leverantör av spirituella produkter; meditationskuddar, yogamattor, klangskålar, ädelstenar, mineraler, skulpturer, eteriska oljor, kroppsvård och mycket mer. Sortimentet kan ses över utan ett konto på https: //www.phoeniximport.com. För priser och direkt onlinebeställning krävs ett konto.

  Webbplats Open In New icon
 6. INSTITUTO FITOLOGICO S.L.

  Spanien

  Verified by Europages badge

  Instituto Fitológico är ett företag etablerat i Barcelona som grundades 1971 och som sedan mer är 50 år framställer produkter av vegetabiliskt ursprung, växtextrakt, eteriska oljor, essenser, parfymer och smaker för läkemedels-, kosmetiska, jordbrukslivsmedels-, dietetik-, djurfoder- och veterinärsektorn samt jordbruket. Vi använder oss av naturliga och bioekologiska processer för att förädla fler än 300 växter och en mängd slutprodukter för att svara på våra kunders behov.

  Webbplats Open In New icon
 7. COSMETYS

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  KIKAO 14 kosmetiska parfymer anpassade till spa, badhus, torrbastu, våtbastu. 5 g för att parfymera vatten 5 dagar. Utan tillsatser, eteriska oljor, förvanskar inte vattnet, är inte oljiga, färgar inte, utan verkan på filtren. Ej antändliga, hållbarhet 3 år. DANACARE 1: a sortimentet MINERALTERAPI. Mineraler, spårämnen, aktiva ämnen 100 % av naturligt ursprung, formulerade utan tensider, doftlösa, vegan, vårdprodukter i mikrokapslar anpassade till alla typer av hud. Vi söker återförsäljare

  Webbplats Open In New icon
 8. BIO NEUF

  Belgien

  Verified by Europages badge

  För er naturliga skönhet erbjuder BIO NEUF, som är uppmärksamma för naturen och miljön, EKOLOGISK kosmetika: skönhetsprodukter med eteriska oljor (AROMATERAPI), vegetabiliska oljor och ekologiska hydrolat, med HÖG KONCENTRATION AV AKTIVA ÄMNEN och certifierade av CERTISYS. Speciellt för Belgien: 100 % EKO, dvs att alla ingredienser är EKOLOGISKA. Vi säljer våra produkter i Belgien och överallt i Europa!

  Webbplats Open In New icon
 9. NÔVENY

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 10. ISOPE PROVENCE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 1. ETHNIKSTORE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 2. ARÔMA'PLANTES

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 3. L'OR DES LAVANDES

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 4. ASTRATELLA

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 5. KBA

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 6. ALL4HOUSE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 7. EARL DOMAINE DES AROMES PROVENCAUX

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 8. NATIVUS - GROSSISTE EN PRODUITS COSMETIQUES NATURELS ET BIOLOGIQUES

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 9. COLLOMB - HUILES ESSENTIELLES 100% PURES ET NATURELLES

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 10. NATIVUS

  Frankrike

  Verified by Europages badge
Filter

Resultat för

Eteriska oljor - Import och export

Antal resultat

281 företag