• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • essenser och aromer ej för livsmedelsbruk

Resultat för

Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk - Import och export

 1. ROMERON PERFUME

  Turkiet

  Verified by europages badge

  ROMERON Parfym är en av Turkiets ledande tillverkare av parfymer, doftspridare, parfympennor, luftfräschare för bilar och cologne. Vi är verksamma i över 15 länder, med ca 70 parfymerier. Dessutom erbjuder vi tillverkning för kundens eget märke samt skräddarsydd design. ROMERON Parfym ligger i topp 10 av doftleverantörer i Turkiet, och är en av de bästa franska dofttillverkarnas toppklienter. Hos ROMERON är vi noga med att ge varje skapelse ett unikt värde, och bara använda ingredienser av bästa kvalitet. Våra dofter kombinerar estetik, skönhet, sofistikation och emotionellt välmående samtidigt som de faller under de strikaste kvalitetsstandarderna. Varje steg i tillverkningsprocessen kontrolleras noga. Vi arbetar endast med de bästa ingredienserna på marknaden. Vårt mål är att bli ett världsledande parfymeri och skapa en unik upplevelse i våra butiker, med högsta möjliga kvalitet och minsta möjliga klimatavtryck. Vi strävar efter att göra högkvalitativa parfymer, kosmetikaprodukter och dofter för hemmet som är tillgängliga för alla, som rör upp känslor och som ger en unik upplevelse. Vi arbetar enbart med pålitliga samarbetspartners för att skapa kvalitetsdofter och exklusiva förpackningar. Med oss vid din sida kan du förse dina kunder med högkvalitativa produkter till överkomliga priser. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. NORTEMPRESA PERFUME & COSMETICS MANUFACTURER

  Portugal

  Verified by europages badge

  Nortempresa är ett ledande företag i Portugal inom tillverkning av parfymer och kosmetika åt företag, evenemang och kändisar över hela världen. . Vi utvecklar och tillverkar de bästa doftprodukterna i varje steg, från produktdesign till logistik! Vår huvudverksamhetsområden är egna märkesvaror och beställningstillverkning. Varje kund är unik, och vi har ett modernt laboratorium som tar fram produkter för varje individuellt behov: design, produktion, kvalitetskontroll, automatisk fyllning, bleknings- och torkningsrum, paketeringslinje och leverans! Vårt skräddarsydda kosmetikasortiment innefattar parfymer, hudvård, kroppsvård, hårprodukter osv. Nortempresa är hängiven till sina strikta standarder för produktion och service: Vi är certifierade med ISO 22716 GMP. Vi står för god verksamhet och kosmetikatillverkning, med ett mycket erfaret team. Laboratoriet i Braga i norra Portugal är utrustat med högteknologisk utrustning och högteknologiska lokaler, för att säkerställa den bästa kvaliteten hos våra parfymer och vår kosmetika. Vi sätter flexibiliteten högt, och levererar den bästa produkten för individuella behov. Sedan 2006 har Nortempresa blivit det självklara valet för skräddarsydda kosmetika- och parfymprodukter. Besök vår hemsida för att få veta mer! .

 3. COSMESWISS SÀRL

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Vi är en grossist och distributör belägen i Schweiz som handlar med lyxmärken inom parfym, smink, hudvård och hårvård; exempelvis Dior, Armani, olaplex, kelo cote, La Mer, L’Oréal, Valmont, Chanel, Creed, Byredo, Maison Francis Kurkdjian, Davidoff, Kerastase, Lancôme, Tom Ford, The Ordinary, La Roche Posay, Cerave, Estée Lauder, Guerlain, Clarins, Bioderma, Clinique och många fler. Vi fraktar inom Europa, men också till länder i Asien, Nord- & Sydamerika och Australien. Vi har perfekta ledtider som passar alla parter. Kontakta oss, så presenterar vi gärna vårt erbjudande.

 4. P.A. AROMATICS FLAVORS SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Sedan 1984 tillverkar och saluför P.A Aromatics Flavors aromer för livsmedelsindustrin, konfektyrtillverkning, drycker och likörer och läkemedelsindustrin. Aromer för salta och söta produkter, drycker, brod, bakverk och mjölkbaserade produkter. Essenser och extrakt för parfymtillverkning och kosmetika. UNI EN ISO 9001.

 5. LIFE RESONANCE AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget LIFE RESONANCE AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Rüti Zh, Schweiz.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ROLF SCHNEIDER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ROLF SCHNEIDER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Bad Homburg, Tyskland.

 2. SCHLOSS NEUHAUS GÜLDENMOOR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHLOSS NEUHAUS GÜLDENMOOR GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Bevern, Tyskland.

 3. AB IM- UND EXPORT W. BERINGER & CO. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AB IM- UND EXPORT W. BERINGER & CO. GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Güstrow, Tyskland.

 4. GSH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GSH GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Wetschen, Tyskland.

 5. KURT KITZING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KURT KITZING GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Wallerstein, Tyskland.

 1. ZENVOL

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget ZENVOL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar. Företaget är även verksamt inom Juveler, Stearinljus, Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk, kristaller för smycken, Juveler, Wellness-produkter, Stearinljus, ametist, och hängsmycken. Företagets huvudkontor finns i Groningen, Nederländerna.

 2. AROMA BAR (IE TREFILOV M.S)

  Ryssland

  AROMA BAR tillverkar patenterade, handgjorda doftspridare av filt och trä för bilar, hem och kontor, med parfymdofter i original. Företagets egenframställda dofter och presentpaket har flera fördelar: ett brett utbud av doftspridare av björkträ, med skräddarsydda bilder och loggor; tjock filt av naturlig fårull, som får doftoljorna att räcka längre och dofta starkare; möjligheten att använda samma doftspridare flera gånger, genom att fylla på med doftoljor. En fördel för företag är att produkten kan erbjudas i attraktiva presentpaket för kunder, och att den ger möjligheten för merförsäljning av doftoljor. Företaget säljer biltillbehör i parti över hela världen. Artiklar ur katalogen kan skickas inom 1-2 dagar efter beställning, eftersom vi har alla dofter i lager. AROMA BAR kan tillverka skräddarsydda doftspridare i alla möjliga former, t ex i kundens företagsdesign.

 1. TROPIKCAR PREMIUM AIR FRESHENERS

  Spanien

  Tropikcar är det nya märket luftfräschare för bilen. Vi är specialiserade på tillverkningen av deodoranter för hemmet och bilen. Vi finns i de främsta länderna inom EU och exporterar till USA, Mellanöstern, Asien och Afrika. Vår kunskap inom parfymsektorn är vår garanti för att skapa de ljuvligaste eteriska kompositionerna utifrån vilka vi utvecklar alla våra doftsortiment. Vi arbetar på utseendet och utformningen av våra produkter

 2. ESSENTIAL COMPOSITIONS

  Spanien

  Företaget ESSENTIAL COMPOSITIONS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företaget är även verksamt inom Essenser och aromer för parfymindustrin, Parfymer för levande ljus, Parfymindustri - Essenser och aromer, och Essenser och aromer för parfymindustrin. Företagets huvudkontor finns i Gandía-Valencia, Spanien.

 3. LA VIDA SALZBURG / INH: ISABELLA MAGDALENA LÖSCHNIGG

  Österrike

  Företaget LA VIDA SALZBURG / INH: ISABELLA MAGDALENA LÖSCHNIGG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Grödig, Österrike.

 4. AROMAPRAXIS

  Österrike

  Företaget AROMAPRAXIS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 5. INGO STEYER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget INGO STEYER GMBH & CO. KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Hemmoor, Tyskland.

 6. SCHROFNER COSMETICS GMBH

  Österrike

  Företaget SCHROFNER COSMETICS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Salzburg, Österrike.

 7. HAROMA-OIL GMBH

  Tyskland

  Företaget HAROMA-OIL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Übach-Palenberg, Tyskland.

 8. STARBENE PRODUKTE

  Tyskland

  Företaget STARBENE PRODUKTE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Bochum, Tyskland.

 1. SIMLIFE NATURPRODUKTE GMBH

  Tyskland

  Företaget SIMLIFE NATURPRODUKTE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Grävenwiesbach, Tyskland.

 2. LANOÉ COSMETICS INH. SIMONE ROTH- SCHMELZER

  Tyskland

  Företaget LANOÉ COSMETICS INH. SIMONE ROTH- SCHMELZER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Wittenberge, Tyskland.

 3. NEFHA KIMYA SAN.TIC.LTD.STI

  Turkiet

  Företaget NEFHA KIMYA SAN.TIC.LTD.STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företaget är även verksamt inom kemiska smakämnen för tobaksindustrin, och naturliga smakämnen för tobaksindustrin. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. OHLAND NATURMEDIZIN GMBH

  Tyskland

  Företaget OHLAND NATURMEDIZIN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Waldkappel, Tyskland.

 5. GREEN & NATURE GMBH

  Tyskland

  Företaget GREEN & NATURE GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Bad Rothenfelde, Tyskland.

 6. HEMPSTORE GBR / INH. MORITZ MARTIN, FLORIAN VIERECK, FABIAN VIERECK

  Tyskland

  Företaget HEMPSTORE GBR / INH. MORITZ MARTIN, FLORIAN VIERECK, FABIAN VIERECK, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Marburg, Tyskland.

 7. INCIENSOSHOP

  Spanien

  Företaget INCIENSOSHOP, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företaget är även verksamt inom rökelse och essenser, och biologiska oljor. Företagets huvudkontor finns i Sant Feliu De Codines, Spanien.

 8. GULHAN FRAGRANCES

  Turkiet

  Företaget GULHAN FRAGRANCES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företaget är även verksamt inom eteriska oljor till parfymeri och kosmetika, Parfymerade oljor, Parfymer för kosmetika, och rumsparfymer. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 9. KATHAROS CBD NATURÖL

  Tyskland

  Företaget KATHAROS CBD NATURÖL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Hannover, Tyskland.

 10. BUY GMBH

  Tyskland

  Företaget BUY GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Bötzingen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk - Import och export

Antal resultat

1 925 Företag