• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • energibesparning - rådgivning

Resultat för

Energibesparning - rådgivning - Import och export

 1. CLEANSYS SVERIGE

  Sverige

  CleanSys har specialiserat sig på kemikaliefri vätskebehandling i fastigheters värmesystem. CleanSys metod är unik då den rengör och optimerar värmesystemet tillbaka till optimal kapacitet. Detta utan några kemikalier eller annan kostnadskrävande elektromagnetiska grunkor. CleanSys använder mekanisk rengöring och installerar den bästa avgasaren i systemet. Avgasaren tar bort allt syre och övriga gaser i värmesystemen. Den tar även bort luftfickor i radiatorer (inga andra metoder gör detta), att lufta radiatorer/element är då ett minne blott. Tekniska framsteg förändrar hela tiden kraven på din infrastruktur. CleanSys uppgraderar fortlöpande dina energisystem till den senaste miljömoderna tekniken, förbättrar din energieffektivitet, gör din budget mindre ansträngd, skyddar dina investeringar och sänker dina driftskostnader. Med system effektivisering ger vi dig en besparing på energiuttag och drift. CleanSys kan hjälpa energikunder att förbättra system effektiviteten genom att erbjuda energianalyser som granskar energivätskan och identifierar orsaker, och tillhandahålla utrustning, system och lösningar för att använda energin på ett mer miljöeffektiv och ekonomi effektivt sätt. CLeanSys Sverige installerar och handhar serviceavtal på undertrycksavgasare i fastigheters värme/kylsystem. Vi installerar och handhar serviceavtal på Ozonfri Jonisering i fastigheters ventilation och utrymmen. Avtalskunder får Support på webben på https: //teknisk-support.se

 2. SKANDEK AB

  Sverige

  Skandek AB erbjuder energideklaration, OVK besiktning, obligatorisk ventilationskontroll såväl som rengöring, trimning och injustering av ventilationen. Vi har utfört energideklarationer och ventilationskontroller sedan 2008. Våra energiingenjörer var bland de första som blev utbildade specifikt med inriktning på att spara energi, Boverkets energideklaration och ventilationskontroll. Skandek AB erbjuder sina kunder en smart kombination av energideklaration och ventilationskontroll - i ett och samma paket. Energibesiktningen och ventilations kontrollen utförs samtidigt.

 3. COGENGREEN

  Belgien

  Cogengreen tillverkar mikrokraftvärmeverk och minikraftvärmeverk: drivna med vegetabilisk olja, biodiesel, naturgas, eldningsolja … Vi hjälper installatörer att integrera dessa enheter hos sina kunder. Varför välja Cogengreen? - Ett lyhört team som tillsammans med er granskar ert projekts lönsamhet och erbjuder er en teknisk lösning och ett finansieringsalternativ som är anpassat till era behov. - Innovativa lösningar: Våra ingenjörer utformar, utvecklar och förbättrar ständigt produkten för att bättre svara på era krav. Vår kreativitet och våra partners erfarenhet står till er tjänst. - En kvalitetsprodukt - Från utformning till installation, över tillverkningen vid våra verkstäder, våra arbetsmetoder och våra kvalitetsstandarder garanterar en tillförlitlig och hållbar produkt.

 4. OIKOTECH - O.B.T.C. SÀRL

  Luxemburg

  OIKOTECH assisterar byggherrar och erbjuder sin hjälp för att säkra leverans av projekten inom ramen för de tre huvudkraven: kvalitet, deadline och tilldelad budget. OIKOTECH assisterar och ger råd vid utformningen och utförandet av era byggnadsprojekt eller energioptimeringen av er byggnad, både för enskilda och för företag. Vi är också experter med nödvändiga certifieringar för ert ENERGIEPASS.

 5. UMISOL GROUP

  Belgien

  På sommaren kan glasfolie från Luxa Solar blockera upp till 93 % av de infraröda strålarna, vilket bidrar till sänka temeraturen inomhus. Luxa Solar verkar som ett filter. Ju högre temperatur utomhus, desto svalare blir det inomhus med Luxa Solar. Genom att installera glasfolie från Luxa Solar, kan luftkonditioneringen reduceras. Med glasfolie från Luxa Solar så förbättras värmeisoleringen av befintliga glasrutor avsevärt under vintern.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. POWER PIPE FRANCE

  Frankrike

  Power-Pipe™ är ett system för återvinning av värme från spillvatten. Det monteras direkt på avloppsrören och Power-Pipe™ överför värmen från gråvatten till kallvattnet från varmvattenberedaren och duschblandaren. Power-Pipe™ har tagits fram för att minska behovet av varmvattenproduktion för bostäder, institutioner, serviceinrättningar och industri (enskilda bostäder och samfälligheter, hotell, hälso- och sjukvård osv.)

 2. SOLENOVE

  Frankrike

  Solénove Énergie är exklusiv återförsäljare av spillvattenvärmeväxlaren Power-Pipe i Frankrike. Ett team av ingenjörer specialiserade på värmeåtervinning från spillvatten i bostäder, servicebyggnader och industri ger teknisk support av hög kvalitet till enskilda, byggherrar, konstruktörer, vvs-entreprenörer, tekniker, ingenjörer och arkitekter vid planering och genomförande av projekt för energibesparing.

 3. ENERGYCOM

  Frankrike

  ENERGYCOM erbjuder ett verktyg för mätning av förbrukning och av energiredovisning anpassade till vars och ens behov. Den tjänst vi erbjuder består av två kompletterande enheter: ett anpassningsbart och utvecklingsbart verktyg utrustat med spetsteknologi som gör det möjligt att bland annat mäta energi och energieffektivitet. Vår helhetsservice är den första etappen mot att göra ert företag mer energieffektivt.

 4. TUSOR CONSULTING

  Frankrike

  Tusor Consulting är världsledande inom rådgivning för avancerad innovation och ingenjörskonst, och följer sina kunder i deras process för skapande och utveckling av nya produkter och tjänster.

 5. ARTICAE SMART TECHNOLOGIES

  Spanien

 1. GPI GESELLSCHAFT FÜR PRÜFTSTANDUNTERSUCHUNGEN UND INGENIEURDIENSTLEISTUNGEN MBH

  Tyskland

 2. TECNO S.R.L

  Italien

 3. BARTH.ENERGY SERVICES

  Tyskland

 4. MANNESMANN KIMYA VE ARITMA SANAYI LTD. STI.

  Turkiet

 5. ANALYTICS OPERIT

  Spanien

 6. GROUPE CASOL

  Frankrike

 7. IBPC GMBH

  Tyskland

 8. AHORRODIRECT

  Spanien

 9. BEST CONNECT UNTERNEHMERGEMEINSCHAFT GMBH

  Österrike

 10. LLC NOVTEA

  Vitryssland

 1. INDUSTRIAL SOLAR GMBH

  Tyskland

 2. EMAZE

  Belgien

 3. OMNERGIA

  Frankrike

 4. MARIE DESCAMPS CONSULTING

  Belgien

 5. GLOBAL FACILITIES

  Luxemburg

 6. REENERGIZA, AHORRO Y EFICIENCIA ENERGÉTICA

  Spanien

 7. ACACIA CONSULTING

  Luxemburg

 8. GAINA AISLANTE TERMICO

  Spanien

 9. ARGEST

  Luxemburg

 10. A+ CONCEPT

  Belgien

Filter

Resultat för

Energibesparning - rådgivning - Import och export

Antal resultat

373 företag