• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • embalaža za živila

Resultat för

Embalaža za živila - Import och export

 1. PERA MATBAA VE ETIKET AMBALAJ DIS TIC LTD

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Pera Packaging är ett tryckeri i Istanbul i Turkiet. Vi tillverkar presentförpackningar av högsta kvalitet, bärlådor med olika varianter av pappersmaterial och handtag, samt andra förpackningsprodukter så som näsdukar med tryck, omslagspapper, paket för postleverans och alla sorters förpackningsprodukter av papper. Vi vill gärna vara din partner i Turkiet och hjälpa dig med dina behov. Kontakta vårt försäljningsteam.

 2. PLUS FILM PLASTIC PACKAGING

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkomna till PLUS FILM – din premiumpartner inom livsmedelspaketering sedan 2020. Som en ledande tillverkare specialiserad på precisionsframställd polyetensträckfilm för livsmedel är vi stolta över vår produktionsmetod ”filmblåsning”. Den här tekniken är känd för sina fantastiska resultat och gör det möjligt för oss att utan hinder omvandla halvfärdiga produkter till överlägsna färdiga lösningar. Vi har en stark ställning inom branschen i Turkiet och Europa och vår orubbliga strävan efter oöverträffad kvalitet är vad som särskiljer oss. Detta märks utan tvekan i den tydliga skillnaden när du jämför våra produkter med andras. Utforska vårt sortiment: • Sträckfilm i polyeten för livsmedel: Särskilt framtagen för paketering, transport och förvaring av livsmedel. Våra produkter är omsorgsfullt framtagna för att uppfylla de högsta standarderna. • Sträckfilm för pallar: Särskilt framtagen för säker transport som säkerställer produktens integritet genom hela leveranskedjan. • Aluminiumfolie och skumplast: Förhöj matupplevelsen med våra mångsidiga produkter – alla tillverkade med samma höga kvalitetskrav. Ställ gärna dina frågor till oss, och kom ihåg att vi på PLUS FILM inte bara är innovatörer: Vi är en tillverkare som strävar efter att leverera utmärkta resultat genom vår fantastiska produktionsmetod med filmblåsning. Tveka inte att kontakta oss och upplev själv skillnaden med PLUS FILMs tillverkning av polyetensträckfilm för livsmedel och innovationsanda inom livsmedelspaketering.

 3. KONSA PACKAGING

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkommen till KONSA PACKAGING, din tillförlitliga partner inom Turkiets förpackningsindustri sedan 1920. Med mer än ett sekels erfarenhet kombinerar vi tradition med innovation för att leverera förpackningslösningar som håller högsta kvalitet och har anpassats efter dina behov. Vi på KONSA PACKAGING kombinerar årtionden av expertis med den senaste tekniken för att överträffa dina förväntningar. Du kan räkna med oss när det gäller skräddarsydda lösningar som gör dina produkter mer eftertraktade och funktionella. Upptäck vårt breda sortiment: •Mejeriprodukter: Hinkar till färsk yoghurt och ostlådor. •Livsmedelsprodukter: Byttor till vegetabilisk olja och bredbara produkter. •Frysprodukter: Lådor för fryst kött, fryst frukt och glass. •Kosmetika och rengöringsprodukter: Hinkar till pulverrengöring, hinkar till rengöringsmedel i geléform, samt burkar till hårgelé. •Leksaker: Hinkar till byggklossar, Hinkar till leklera och hinkar till kinetisk sand. •Byggmaterial: Färgburkar och burkar för spackel. •Djurfoder: Hinkar till kattsand, hinkar till vitaminer och mineraler samt lådor till fågelfrön. Upptäck hur mångsidiga våra plastemballage i PP är. De är både hållbara och flexibla för dina förpackningsbehov. Låt oss presentera vårt nya plastemballage med IML som förhöjer det visuella men även gör dina produkter mer praktiska. Upptäck det speciella med våra populäraste emballageserier Damla, Round och Rectangular som varsamt har tagits fram för oöverträffad kvalitet och funktion. Vänd dig till KONSA PACKAGING för alla dina förpackningsbehov.

 4. BERGAMA PLASTIK

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Bergama Plastik en ledande förpackningstillverkare i Turkiet med en historia på över 50 år. Vi är belägna i Bergama-Izmir i Turiket, och har etablerat oss själva som en ledare inom industrin med en årlig produktionskapacitet på 10 000 ton. Vår fabrik omfattar ett imponerande inomhusområde på 9 000 kvadratmeter samt öppen yta på 28 000 kvadratmeter. Vi finns med bland ett fåtal utvalda företag i Europa med kapacitet till sprutformning av plast (PP/IML & PS), termoformning samt blåsning. Vi har ett stort produktsortiment som innefattar bland annat: Kristallprodukter: Kristallhörn, kristallcirklar, kristallbrickor samt specialprodukter. PP & IML förpackningsprodukter: PP & IML varianter med hörn eller runda. Engångsartiklar: Glas, bägare, bestick, skålar och tallrikar. PET-burkar: Varianter med hörn eller runda. Avskiljare & Termoformade produkter: Varianter med hörn eller runda, honungsburkar, flaskor. Vi är stolta över att leverara funktionella, innovativa och kreativa lösningar till många olika industrier. Vi betjänar klienter över fyra kontinenter och med än 50 länder, och har blivit en gobal ledare inom hårda förpackningar. Våra lokaler innefattar en avdelning för forskning och utvecking samt en fullt utrustad formningsverkstad, som gör det möjligt för oss att tillverka ett brett utbud av hårda förpackningstekniker under ett och samma tak. Tillverkningen utförs i enighet med certifikaten ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001. Kontakta oss för mer information!

 5. METPACK

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Met Pack är beläget i Istanbul och är en ledande tillverkare av PE-belagd kartong i Turkiet sedan 2016. Vi förser våra kunder med högkvalitativa produkter, tack vare användning av den allra senaste teknologin och ett uppmärksamt öga på utvecklingar och tekniska innovationer inom papperssektorn globalt. Vi vill utforma produkter som överensstämmer med våra kunders behov. Vi tillverkar steril papp för livsmedelsförpackningar i enighet med internationella standarder - den är utformad för direkt kontakt med mat. Alla våra produkter, inklusive pappmuggar för engångsbruk, soppbehållare, nudelförpackningar, glasslådor, popcornkartonger osv, är tillverkade av papper med polyetenbeläggning (låg densitet). Våra produkter finns i många storlekar och tyngder, utefter våra kunders efterfrågningar. Vårt mål är att kombinera en beläggning som passar för mat med papper. Vi vill fortsätta investera i våra toppmoderna produktionslokaler och samtidigt lyfta vår tradition av innovation och oslagbar kundservice på en global nivå, för att ge våra kunder den bästa servicen som går. Vi letar efter nya samarbetspartners, med målet att expandera vår verksamhet över hela världen. Vi är stolta över att vara certifierade enligt standarderna ISO 9001 och ISO 2200. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AKOMEX GROUP

  Polen

  Verified by europages badge

  Akomex Group är ett ledande företag inom kartongförpackningar i Europa, med över 50 års erfarenhet på marknaden. Vi har tre fabriker (Akomex, DrukPak, PlanoPack) i Polen och Danmark som tillverkar högkvalitativa, stabila kartongförpackningar, foldrar, etiketter, brickor, laminerade ark och andra produkter. Våra produkter utformas för sektorer inom läkemedel, livsmedel, privathygien, elektronik, teknik och hushållstillbehör. Vi utför även individuella projekt med strikt anpassning till specifikationer från marknaden och kunden. Våra moderna maskiner innebär många sätt att designa förpackningarna, t ex med värmestämpling, prägling (inklusive prägling av Braille), laminering, olja, dispersion och UV-lackering. Allt för att få produkten att sticka ut på hyllan. Akomex Group är specialiserade inom förfalskningsförebyggande förpackningsmetoder så som dold kod, mikrotryck, reaktivt bläck, pigmenterat lack och tvillingeffekt. Vi är certifierade med FSC, som garanterar att våra råmaterial kommer från ansvarsfulla källor. Vi är även certifierade med IMS, BRCGS Packaging Materials v 6, FSC®, EN ISO 9001, EN ISO 14001, EN ISO 15378. Akomex Group har erhållit en bronsmedalj av hållbarhetsgraderaren EcoVadis. Om du värdesätter hög kvalitet och flexibelt samarbete ska du kontakta oss!

 2. KARE-PACK

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Kare Pack är en tillverkare av miljövänliga och säkra förpackningar från Turkiet. Vi tillverkar högkvalitativa pappersskålar av högkvalitativt papper. Våra skålar har fått alla relavanta hälsocertifikat (inklusive BRC) och används världen över. Ta en titt på de medföljande bilderna. Vi kan tillgodose alla möjliga tryckbehov du kan ha för dina skålar. Våra lock med perfekt passform ger dig ytterst tillfredsställda slutkunder. Vi har mycket konkurrenskraftiga priser och ledtider. Vår grundläggande princip är att uppnå 100 % kundnöjdhet; därför förnyar vi oss ständigt genom att följa tekologiska utvecklingar, så att vi kan erbjuda våra högt värderade kunder ännu bättre kvalitet, ännu stadigare produkter och ännu mer detaljfokus på design. Vid frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete.

 3. SYNERLINK

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Synerlink, ett företag inom den amerikanska koncernen Barry-Wehmiller Packaging Systems, är en erfaren leverantör av industriella lösningar för fyllning och styv förpackning av mejeriprodukter, drycker och andra livsmedel. Som ledande företag inom utformning och tillverkning av integrerade förpackningslinjer producerar vi, med sikte på maximal prestanda, ultrarena och aseptiska produkter med lång hållbarhetstid. Under märkena Arcil, Ermi, Dairy Pack, Dinieper och Aprium, erbjuder vi ett brett utbud lösningar: form-fill-seal- (FFS) och fill-seal-utrustningar (FS med förformade bägare och flaskor) som kan åtföljas av robotiserade lösningar vid änden av linjen som t.ex. krympfilmning, överföring, ytteremballering, plockning, lådförpackning och palletering.

 4. DISPO PLASTIK LTD

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Dispo Plastik är en ledande tillverkare av ett brett sortiment av förpackningsprodukter av plast i Istanbul. Med över 1 000 ton i månatlig produktion är Dispo Plastik en av Istanbuls största tillverkare av plastförpackningsprodukter. Våra produkter används av sektorer inom livsmedel, jordbruk och industri. Vi är stolta över att tillverka miljövänliga, återvinningsbara livsmedelsförpackningar av plast som hjälper till att skydda naturen och miljön. Vår breda produktionslinje innefattar: •IML livsmedelsbehållare, •IML glassbehållare, •IML mjukostbehållare, •IML hummusbehållare, •IML behållare, •IML förpackningar, •Tallrikar och livsmedelsbehållare för engångsbruk, •Glas för engångsbruk, •Förpackningsavskiljare, •Plastbestick, •Ovala och fyrkantiga livsmedelsförpackningar, •Småbarnsbrickor, •PP/PS/ABS Plastfolie och mycket mer. Allt finns på vår hemsida! På Dispo Plastik lägger vi vikt vid att leverera prisvänliga plastförpackningsprodukter av högsta kvalitet. Dessutom strävar vi efter att skapa anställningsmöjligheter och mervärde genom våra produkter, samtidigt som vi bibehåller vårt engagemang inom miljöskydd. Vi är alltid redo att bistå dig med plastförpackningsprojekt och -resurser. Oavsett om du behöver standardiserade produkter, skräddarsydd design eller helt nya formar, så finns vi här för att hjälpa dig. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Dynamiska, erfarna med stor fackkunskap, det är så vi profilerar oss i våra huvudsakliga kundområden glass, mejeri, delikatess, sötsaker och djurfoder. Som experter i branschen har vi skapat oss ett gott rykte bland våra kunder och affärsparters världen över genom tillmötesgående service, kreativitet och flexibilitet. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH är er partner för utveckling och tillverkning av livsmedelsförpackningar, oavsett om dessa ska tillverkas av formsprutade eller dragpressade plastmaterial eller av papp. Vi står till förfogan som kontaktpartner under hela processen. Från idé, via utveckling och produktion hela vägen till färdig produkt. Detta one stop shop-koncept gör det lättare för er att hålla koll på inköp, att hålla kostnader nere och ökar säkerheten.

 1. FLEROS KUNSTSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som expert på plastförpackningar av alla slag har vi inriktat oss på tillverkning av runda och rektangulära plastlådor, burkar, förpackningshinkar, samt förseglingsbara matlådor och rektangulära hinkar. Våra kunder finns bland annat inom följande branscher: Tobak, livsmedel, delikatess, frukt- och grönsakshantering, färskost, kemiska ämnen, lack och färg. Vi tillverkar plastförpackningar för grönsaker och frukter. Oavsett om ni behöver plastbägare, runda burkar, rektangulära matbehållare eller lock – vi erbjuder dem i nästan alla former och storlekar. Våra förpackningshinkar och plasthinkar tillverkas liksom våra plastbägare och alla andra produkter av livsmedelssäker plast av högsta kvalitet. Utöver olika plastburkar och förpackningshinkar finns även lådor och pallar av plast i vårt bassortiment.

 2. TYMOS GROUP

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi är ett polskt företag som började tillverka kräpp- och näsdukspapper 2003 och nu har 19 års erfarenhet av det. Vi som ägare vet om att vi har uppnått perfektion inom området. Våra produkter finns idag i 17 europeiska länder. Vi har nått framgång eftersom märket TYMOS alltid har urskilt sig genom kvalitet och fokus på användarsäkerhet - det intygas av våra europeiska certifikat ISO 9001 och ISO 22000. Våra kunder vittnar om vår kundomsorg, respekten för våra produkters distributörer, kvaliteten hos materialen vi använder, och den ständiga förbättringen av våra tekniska processer. Eftersom vi driver vår fabrik har vi bättre kontroll över produkten vi tillhandahåller. Kvalitet är den grundläggande ingrediensen i alla våra produkter. Det innebär också att vi kan ta emot ett bredare spann av beställningar och möta kundens förväntningar på ett snabbt och effektivt sätt, samtidigt som vi bibehåller en nivå på våra internationella tjänster som alla blir nöjda med. Vi arbetar mot partiförsäljare och industriella kunder. Efter många års strävan efter att bli experter och nå perfektion inom kräpp- och näsdukspapperstillverkning har vi omvandlat företaget till en märkesgrupp, för att lägga till nya grenar i vår portfölj. För närvarande består företaget av fyra grenar: KRÄPPAPPER, BAKPLÅTSPAPPER, PAPPERSPÅSAR, PAPPERSMUGGAR OCH -SKÅLAR. Kontakta oss!

 1. DAKLAPACK DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Verified by europages badge

  DaklaPack utvecklar innovativa förpackningslösningar för alla branscher. Vi extruderar, trycker och laminerar plastfolier och formar dem till enskilda förpackningar. Vi arbetar ständigt med att ta fram innovativa förpackningslösningar för livsmedel och kemikalier, automatdispensers, medicinska apparater och medicinska förbrukningsartiklar. Vi tillverkar flatbottnade påsar, flatbottnade påsar med pipa, sidoförseglade påsar, boxpåsar, kaffepåsar, vinpåsar med box, medicinska transportlösningar, lådor och förpackningar till försändelser, dekorationer och mycket mer. Vi tar fram testkit och erbjuder tillhörande bearbetningstjänster – med alltifrån nationella testförfaranden till personliga hälsotester – Vi kan t.o.m. erbjuda anpassad programvara med programgränssnitt och säker dataöverföring, helt anpassad enligt kundens önskemål. Vi erbjuder kontraktsfyllning – Vi fyller finkorniga pulver och torrvaror och t.o.m. alkoholhaltiga drycker i Stick Packs i våra HACCP-fyllningsrum.

 2. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  ATS-Tanner Banding Systems AG erbjuder bandlösningar av hög kvalitet för varuförpackningar och logistikförpackningar. Företaget är specialiserat på materialsparande förpackning av produkter av alla de slag för smidigare transport, samt ekologiska och kundvänliga förpackningar för marknadsföringssyften. Allt från en och samma leverantör: Bandmaskiner av halvautomatisk Stand-Alone-modell eller helautomatiska varianter, anläggningar som integreras helt i produktionen, miljövänliga bandmaterial av papper och folie, globalt service- och underhållsnätverk, sakkunnig rådgivning. Egna utvecklings- och produktionsavdelningar arbetar kontinuerligt med förbättringar, nya produktlinjer samt lösningar för individuella och komplexa krav. Bandmaskiner och bandmaterial från ATS används över hela världen. Och vi har erfarenhet av olika branscher och användningsområden.

 3. LOESCH VERPACKUNGSTECHNIK GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  LoeschPack är specialist på förpackningsmaskiner och anläggningar för förpackning av choklad, tuggummi, sötsaker, bakverk, livsmedel och andra produkter. Vi utvecklar och tar fram innovativa förpackningskoncept, system och servicelösningar med en hög grad av yrkeskunnande och flexibilitet. Som strategiskt viktig samarbetspartner och ledande teknikutvecklare på marknaden skapar vi mervärde för våra kunder.

 4. CSJ EMBALLAGES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Välkommen till vår onlinebutik CSJ Emballages! Vi är specialiserade på grossistförsäljning av livsmedelsförpackningar samt rengöringsprodukter avsedda i första hand för yrkesfolk inom sektorn. Vi erbjuder ett brett sortiment kvalitetsprodukter till väldigt attraktiva priser, som t.ex. konditorilådor, pizzalådor, livsmedelsbägare för avhämtning, samt livsmedelsfolie som aluminiumfolie och sträckfilm. Vi har också hygienprodukter och utrustning för skötseln av era lokaler. Tveka inte att kontakta oss om ni behöver mer information, våra team svarar gärna på alla era frågor.

 5. GORDOPACK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Gordopack GmbH är ett medelstort företag inom området tillverkning, bearbetning och försäljning av polyetenfilm. Det bildades 1972 och är har sin verksamhet i Lindlar i Oberbergischen Kreis, Tyskland. Vi använder framtidsorienterad teknik för våra produkter, vår tillverkning och vår organisation. Som BRC-certifierat företag tillverkar vi plastfilm enligt GMP-standard för såväl livs- och läkemedel som för andra slag av produkter och gods. Hållbarhetstemat är viktigt för oss. Därför har vi satt upp som mål att vår produktionsvolym till 2025 ska tillverkas av minst 30 % återvunnen plast. Alla våra produkter är till 100 % återvinnbara. Vårt produktserie GP-Sustain erbjuder hygieniska skydd inom användningsområdena jordbruk, livsmedel, läkemedel och service, t.ex. självbetjäningsdiskar. Vår produktserie GP-Loop består av återvunnen plast till 30 %, 50 % eller 70 %, allt efter kundens önskemål. Den används inom produktförpackning, transport, industri och detaljhandel samt som skydd för alla slags varor. Vi vill med våra förpackningslösningar skydda miljön och visa att folieförpackningar med rätt råmaterial och utformning kan bidra till detta. Vi tillverkar: planfilm, Coex-film, rörfilm, rörfilm med sidoveck, krympfilm, halvrörsfilm, automatfilm, återvunnen film, täckark, tillskurna ark, pallöverdrag, påsar, platta säckar, påsar med sydd botten, påsar med sidoveck, täckande överdrag, krympfilmsöverdrag.

 6. RADZIOWI SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget RADZIOWI SP. Z O.O. är en tillverkare som grundades 2014 och är verksam inom industrin för ekologiska livsmedel. Vi är även verksamma inom dadlar, kokosmjöl, paranötter, mandlar, torkad aprikos, förpackade mandlar, förpackade cashewnötter och hälso-/naturkost. Vi är belägna i Brzozów i Polen.

 7. CHRISTIAN DELORME S.A.S.

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Med mer än 12 års erfarenhet, stöder vi företagens utveckling genom att erbjuda metallemballage av hög kvalitet. Vårt huvudkontor ligger nära Lyon, i Frankrike. Vi är specialiserade på utformningen och tillverkningen av dekorativa, kundanpassade emballage i bleckplåt. Vi utvecklar nya förpackningsprojekt för tillverkare av kex, choklad, kaffe och franska souvenirpresenter. Med vårt expertkunnande, stöder vi er med råd för era enklaste till mest komplexa projekt. Våra kunders tillfredsställelse är vår prioritet.

 8. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

  Turkiet

  Verified by europages badge

  På Temas Group Export Partners specialiserar vi oss på att stärka företag så att de kan blomstra på den globala marknaden, genom att hitta nya exportkunder, skapa leads och utveckla exportverksamheten. Vårt noggrant utformade utbud av tjänster säkerställer att våra höt värderade kunder får en upplevelse som är unik och betydelsefull. Med vårt originella och imponerande skapande av audiellt content, effektiva SEO-tjänster och vår insiktsfulla konsultation för sociala medier ökar vi både försäljning och märkessynlighet, för att slunga iväg ditt företag mot framgång. Vårt omfattande produktsortiment uppfyller alla möjliga behov, med textilprodukter, medicinsk utrustning, alla möjliga maskiner, mekanisk teknik & industriutrustning, jordbruksprodukter, kemikalier, plastprodukter, serveringsartiklar för engångsbruk, förpackningslösningar, frukt och grönsaker, maskinbearbetning med laser och andra utmärkta erbjudanden. Fördjupa dig själv i vår hemsida för att upptäcka vidden av möjligheter som finns tillgängliga för dig. Kundnöjdheten är kärnan i allt vi gör på Temas Group Export Partners. Vårt erfarna team är hängivet till att leverera exceptionell service, utformad efter dina specifika behov. Genom att använda vår expertis för att hitta nya kunder, skapa leads och kultivera exportutveckling bidrar vi med ovärderlig support för att lyfta och expandera din verksamhet. Vi hjäper dig att nå dina mål. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 1. FURKAN OFSET CO LTD

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Sedan 1986 har den turkiska tillverkaren Furkan Offset utmärkt sig inom digital- och offsettryck, förpackning, reklam och grafisk design. Våra övergripande tjänster omfattar tryck av lådor, kataloger, taggar, böcker, reklam samt tillverkning av pappåsar och vi har erhållit certifieringar som FOGRA, VDM, ISO 9001 och 12647. Furkan Offset använder den senaste tekniken och förstklassiga material för att tillhandahålla skräddarsydda lösningar för offsettryck, specialiserat för olika branscher som livsmedels-, hälso-, fordons-, utbildnings- och kosmetikaindustrin. Förpackningslösningar för olika branscher: •Förpackningar till kosmetika •Förpackningar till kosttillskott •Hårda papplådor och presentboxar •Läroböcker och romaner •Etiketter och kataloger •Papppåsar Tillverkning av olika typer av lådor: •Kartonger •Wellpappkartonger •Hårda lådor •Cylinderformade lådor •Presentlådor Vår mångsidiga tillverkning av olika lådor anpassar sig till olika branscher och är de olika lådorna är lämpliga för alla sektorer. Läs mer på vår webbsida: •Tryck av reklamartiklar •Tryck av etiketter •Tryck av kataloger •Olika slags papperspåsar Upptäck hela vårt utbud av förpackningslösningar på vår webbplats! Furkan Offset har kunder i länder som Frankrike, England, Tyskland, USA, Australien, Irak och Libyen och är stolta över att kunna exportera globalt till över 45 länder på 5 kontinenter. Kontakta oss för mer information.

 2. LABEL ETIKET GROUP

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Label Group grundades 2000 och är en framstående aktör inom industrin för design, etikettering, tryck och paketering. Vi betjänar en mångfald av klienter globalt sedan över 24 år tillbaka. Vi levererar effektiva lösningar med ett banbrytande förhållningssätt som skiljer oss från mängden. Vi är specialiserade på personlig och företagsmässig design, och utför toppmoderna tjänster inom tryck, fotografi, videoproduktion med mera. Vår hängivenhet till perfektion syns i den sömlösa kombinationen av prisvänlighet och perfekt kvalitet. Vi bemöter våra högt värderade kunders behov av trycksaker. Produktionsprocessen sker inhouse, vilket garanterar ett strömlinjeformat och integrerat förhållningssätt. Utforska vår breda portfolio, som innefattar: •Katalogdesigner •Papplådor •Pappkassar •Kartongetiketter •Vävda etiketter •Klisteretiketter •Skötseletiketter •Textilpaketering •Kosmetikapaketering •Livsmedelspaketering •Vävbrickor •Etiketter, och mycket mer på vår hemsida! Vårt märke ICS Packaging är en banbrytare inom sektorer som textil, kosmetika, livsmedel och läkemedel. ICS Packaging är ett globalt erkänt märke som blivit synonymt med punktliga och kostnadseffektiva tryck- och förpackningslösningar. På Label Group prioriterar vi kvalitet och tillit, och nyttjar vår djupgående erfarenhet och kunnighet tillsammans med toppmoderna tryckmaskiner i anläggningar som möter internationella standarder. Kontakta oss för mer information!

 3. JMPRINT EMBALAGENS

  Portugal

  Verified by europages badge

  JMPrint är ett portugisiskt företag med lång erfarenhet och som alltid strävar efter att uppfylla kundernas behov. Vi jobbar med papperspåsar, papperspåsar med vridna handtag, tygpåsar av bomull/TNT, askar av papp, kartonger, pappersförpackningar, dekaler, pappersetiketter och mycket mer. Besök vår katalog och kontakta vårt team!

 4. BARRIER VACUUM BAGS

  Rumänien

  Verified by europages badge

  BARRIER VACUUM BAGS tillverkar och distribuerar vakuumpåsar med barriärer för vakuumapparater med interna kamrar eller extern sugmekanism. Är du verksam inom detaljhandel eller HORECA? Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för olika livsmedelsprodukter genom att tillverka alla möjliga sorters vakuumpåsar: räfflade och släta vakuumpåsar, sous vide-påsar, antistatiska ESD-påsar, värmekrympande påsar med flera lager, osv. Vi gör även förpackningar för produkter som inte är livsmedel: medicinska produkter, farmaceutiska produkter, tekniska produkter, skrymmande produkter, kemikalier, bildelar, textilier osv. SAMARBETA MED OSS! Genom integrerade partnerskap har vi utvecklat ett nätverk som effektiviserar alla steg genom framtagning och produktion, från expertledd utveckling till leverans av den färdiga produkten. BARRIER VACUUM BAGS letar nya samarbetspartners i Europa för extrudering av barriärfolie. Tveka inte att kontakta oss!

 5. PROCESS COLOR

  Rumänien

  Verified by europages badge

  Process Color grundades 1993 och är ett företag som tillverkar förpackningar av kartong och plast. Vi har en egen verkstad, där vi tillverkar past och kartong för formar, askar, hårda lådor, presentaskar, ägghållare, plastlock och mycket mer. Utforska på vår hemsida! Vi tillverkar och specialtillverkar olika marknadsföringsmaterial genom screentryck, tampotryck, helark, torrtryck, prägling, stencilering, perforering och termoformning. Vi tillverkar plast- och kartongförpackningar av olika modeller och dimensioner, utefter kundens specifika designer och behov. Vi ser miljöfrågan som ett av våra främsta ansvar; det är därför alla våra produkter är 100 % återvinningsbara. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 6. ROTOFIL

  Italien

  Verified by europages badge

  Rotofil arbetar inom kapning av plastfolie sedan 1980. Företaget är etablerat i provinserna Cremona, Mantua, Reggio Emilia och Parma. Dess verksamhet består i att förädla plastfolie för livsmedel m.m. Sortimentet behandlade folier omfattar nämligen också specifika produkter för förpackning av en mängd artiklar.

 7. HOMKEY PACKAGING COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by europages badge

  Homkey Packaging Co. Ltd. grundades 1997. Det är en ledande tillverkare av förpackningar med tryck i södra Kina. Våra produkter innefattar ett heltäckande utbud av lådor av hård kartong, papperspåsar, presentaskar, wellpapplådor, vikbara kartonger, förpackningar av pressad pappersmassa och specialtillverkade mikrofiberprodukter. Våra fabriker är certifierade utefter ISO, FSC och Sedex. Vi erbjuder en enskild hållplats för alla paketeringstjänster, från design, prototyper, massproduktion och kvalitetsinspektion till frakt. När vi har fått produktkraven från kunden: 1. bygger vi förpackningen, från koncept till produktion. Genom att utveckla ett projekt från början kan vi minska antalet variabler och begränsa informationsuppfall direkt, så att vi kan säkra projektets väg till produktionen. 2. tar vi en design som redan finns, eller som har blivit paketerad för produktion. Därefter gör vi en utvärdering och fyller i eventuell information som saknas från designförpackningen. Sedan skriver vi en offert, bekräftar tryck, och påbörjar produktionen.

 8. BI INCE PACKAGING

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Bi'ince Packaging har över 25 års branscherfarenhet av att erbjuda konsultation och högkvalitativa designtryck för många inhemska och utländska företag. Vi är stolta att dela vår expertis med vårt utmärkta team. Vi är baserade i Izmir i Turkiet, och har en omfattande portfolio med tjänster och produkter. Genom att identifiera de rätta stegen för framgång kan vi erbjuda dig högkvalitativa designtryckstjänster. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 9. ZUME INC

  Förenta Staterna

  Verified by europages badge

  Företaget ZUME INC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Embalaža za živila. Företaget är även verksamt inom biologiskt nedbrytbara emballage, och reservoarer för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Camarillo, Los Angeles, Förenta Staterna.

 10. HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plastična embalaža. Företaget är även verksamt inom Tunnor och fat i metall, Förpackningar och inslagningar i metall, Embalaža za živila, Tunnor och fat i metall, Förpackningar och inslagningar i metall, Embalaža za živila, och Metallförpackningar. Företagets huvudkontor finns i Dombasle Sur Meurthe, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis