• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • embalaža za živila

Resultat för

Embalaža za živila - Import och export

 1. EFEKT PLUS

  Polen

  Efekt Plus är en ledande europeisk tillverkare av sträckfilmer för manuell paketering och paketeringsmaskiner. Vi har funnits på marknaden för plastfolie sedan 2006. Vi tillverkar sträckfilm enligt CAST-metoden; film för maskiner, film för livsmedel, jumbofilmer, manuella filmer (även försträckta) i olika färger. Våra produkter är miljövänliga: multilager och tunt polyetylenfolier finns tillgängliga i olika kvalitetsgrader. De är riktade lösningar för alla industrier inom produktion, logistik, distribution och livsmedel. Varför man ska välja Efekt Plus: - Mycket hög kvalitet på alla typer av sträckfilm. - Enorm produktkapacitet, tack vare sju moderna produktionslinjer i två olika anläggningar i södra Polen. - Innovativa produkter inom sträckfilmsindustrin, inklusive världens första försträckta film producerad direkt på linjen. - Tunna, stadiga, miljövänliga filmer. - Egen avdelning för forskning och utveckling, som ständigt övervakar kvaliteten hos våra produkter. - Automatiserad produktion baserad på palletering och lagerrobotar. - Sluten produktionskrets, vilket minimerar överblivet avfall efter produktionen. - Miljövänliga produkter, fullständigt återvinningsbara. Kvaliteten bekräftas av certifikat för ISO 9001: 2015 och ISO 14001: 2015. Vi garanterar konkurrenskraftiga priser direkt från tillverkaren, och den bästa sträckfilmen på marknaden. Kontakta oss gärna. Vår export täcker alla länder i Europa.

 2. SYNERLINK

  Frankrike

  Synerlink, ett företag inom den amerikanska koncernen Barry-Wehmiller Packaging Systems, är en erfaren leverantör av industriella lösningar för fyllning och styv förpackning av mejeriprodukter, drycker och andra livsmedel. Som ledande företag inom utformning och tillverkning av integrerade förpackningslinjer producerar vi, med sikte på maximal prestanda, ultrarena och aseptiska produkter med lång hållbarhetstid. Under märkena Arcil, Ermi, Dairy Pack, Dinieper och Aprium, erbjuder vi ett brett utbud lösningar: form-fill-seal- (FFS) och fill-seal-utrustningar (FS med förformade bägare och flaskor) som kan åtföljas av robotiserade lösningar vid änden av linjen som t.ex. krympfilmning, överföring, ytteremballering, plockning, lådförpackning och palletering.

 3. METPACK

  Turkiet

  Met Pack är beläget i Istanbul och är en ledande tillverkare av PE-belagd kartong i Turkiet sedan 2016. Vi förser våra kunder med högkvalitativa produkter, tack vare användning av den allra senaste teknologin och ett uppmärksamt öga på utvecklingar och tekniska innovationer inom papperssektorn globalt. Vi vill utforma produkter som överensstämmer med våra kunders behov. Vi tillverkar steril papp för livsmedelsförpackningar i enighet med internationella standarder - den är utformad för direkt kontakt med mat. Alla våra produkter, inklusive pappmuggar för engångsbruk, soppbehållare, nudelförpackningar, glasslådor, popcornkartonger osv, är tillverkade av papper med polyetenbeläggning (låg densitet). Våra produkter finns i många storlekar och tyngder, utefter våra kunders efterfrågningar. Vårt mål är att kombinera en beläggning som passar för mat med papper. Vi vill fortsätta investera i våra toppmoderna produktionslokaler och samtidigt lyfta vår tradition av innovation och oslagbar kundservice på en global nivå, för att ge våra kunder den bästa servicen som går. Vi letar efter nya samarbetspartners, med målet att expandera vår verksamhet över hela världen. Vi är stolta över att vara certifierade enligt standarderna ISO 9001 och ISO 2200. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 4. MONOMERO INDÚSTRIA DE PLÁSTICOS LDA

  Portugal

  Monómero påbörjade sin verksamhet 2001 med att omvandla råmaterial av plast till alla möjliga sorters paketeringsprodukter. Vi har den mest avancerade utrustningen för att skapa bästa möjliga produkter som möter våra kunder behov. Vi har utrustning för samextrudering, högkvalitativ tryckpress (åtta färger), lösningsmedelsfri lamineringsmaskin och de mest avancerade påstillverkande maskinerna som finns, som tillverkar produkter med modifierad atmosfär (MAP), nedbrytbara påsar och mycket mer. Vårt mål är att även tillverka termoplastiska folier och förpackningsmaterial för primäranvändningsområden, främst inom livsmedelssektorn. På peronalsidan har vi den bäst kvalificerade styrkan som går att finna. Vi vill arbeta sida vid sida med våra kunder, hitta den bästa lösningen för deras förpackningsbehov, samt hitta och utveckla nya produkter. Vårt företag står för miljöskydd, och arbetar för att uppnå det. Exempelvis sköter vi återvinningen inomhus, för att kunna garantera att varenda plastpartikel från vår produktion får nytt liv i produktionsprocessen. Vi står även för innovation; vi är alltid öppna för nya idéer. Vi engagerar oss också på sociala områden. Det är därför vi stöttar lokalsamhället, med allt från lokala partier till sportverksamhet för barn. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. KARE-PACK

  Turkiet

  Kare Pack är en tillverkare av miljövänliga och säkra förpackningar från Turkiet. Vi tillverkar högkvalitativa pappersskålar av högkvalitativt papper. Våra skålar har fått alla relavanta hälsocertifikat (inklusive BRC) och används världen över. Ta en titt på de medföljande bilderna. Vi kan tillgodose alla möjliga tryckbehov du kan ha för dina skålar. Våra lock med perfekt passform ger dig ytterst tillfredsställda slutkunder. Vi har mycket konkurrenskraftiga priser och ledtider. Vår grundläggande princip är att uppnå 100 % kundnöjdhet; därför förnyar vi oss ständigt genom att följa tekologiska utvecklingar, så att vi kan erbjuda våra högt värderade kunder ännu bättre kvalitet, ännu stadigare produkter och ännu mer detaljfokus på design. Vid frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Schweiz

  ATS-Tanner Banding Systems AG erbjuder bandlösningar av hög kvalitet för varuförpackningar och logistikförpackningar. Företaget är specialiserat på materialsparande förpackning av produkter av alla de slag för smidigare transport, samt ekologiska och kundvänliga förpackningar för marknadsföringssyften. Allt från en och samma leverantör: Bandmaskiner av halvautomatisk Stand-Alone-modell eller helautomatiska varianter, anläggningar som integreras helt i produktionen, miljövänliga bandmaterial av papper och folie, globalt service- och underhållsnätverk, sakkunnig rådgivning. Egna utvecklings- och produktionsavdelningar arbetar kontinuerligt med förbättringar, nya produktlinjer samt lösningar för individuella och komplexa krav. Bandmaskiner och bandmaterial från ATS används över hela världen. Och vi har erfarenhet av olika branscher och användningsområden.

 2. DAKLAPACK DEUTSCHLAND

  Tyskland

  DaklaPack utvecklar innovativa förpackningslösningar för alla branscher. Vi extruderar, trycker och laminerar plastfolier och formar dem till enskilda förpackningar. Vi arbetar ständigt med att ta fram innovativa förpackningslösningar för livsmedel och kemikalier, automatdispensers, medicinska apparater och medicinska förbrukningsartiklar. Vi tillverkar flatbottnade påsar, flatbottnade påsar med pipa, sidoförseglade påsar, boxpåsar, kaffepåsar, vinpåsar med box, medicinska transportlösningar, lådor och förpackningar till försändelser, dekorationer och mycket mer. Vi tar fram testkit och erbjuder tillhörande bearbetningstjänster – med alltifrån nationella testförfaranden till personliga hälsotester – Vi kan t.o.m. erbjuda anpassad programvara med programgränssnitt och säker dataöverföring, helt anpassad enligt kundens önskemål. Vi erbjuder kontraktsfyllning – Vi fyller finkorniga pulver och torrvaror och t.o.m. alkoholhaltiga drycker i Stick Packs i våra HACCP-fyllningsrum.

 3. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH

  Tyskland

  Dynamiska, erfarna med stor fackkunskap, det är så vi profilerar oss i våra huvudsakliga kundområden glass, mejeri, delikatess, sötsaker och djurfoder. Som experter i branschen har vi skapat oss ett gott rykte bland våra kunder och affärsparters världen över genom tillmötesgående service, kreativitet och flexibilitet. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH är er partner för utveckling och tillverkning av livsmedelsförpackningar, oavsett om dessa ska tillverkas av formsprutade eller dragpressade plastmaterial eller av papp. Vi står till förfogan som kontaktpartner under hela processen. Från idé, via utveckling och produktion hela vägen till färdig produkt. Detta one stop shop-koncept gör det lättare för er att hålla koll på inköp, att hålla kostnader nere och ökar säkerheten.

 4. FLEROS KUNSTSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Som expert på plastförpackningar av alla slag har vi inriktat oss på tillverkning av runda och rektangulära plastlådor, burkar, förpackningshinkar, samt förseglingsbara matlådor och rektangulära hinkar. Våra kunder finns bland annat inom följande branscher: Tobak, livsmedel, delikatess, frukt- och grönsakshantering, färskost, kemiska ämnen, lack och färg. Vi tillverkar plastförpackningar för grönsaker och frukter. Oavsett om ni behöver plastbägare, runda burkar, rektangulära matbehållare eller lock – vi erbjuder dem i nästan alla former och storlekar. Våra förpackningshinkar och plasthinkar tillverkas liksom våra plastbägare och alla andra produkter av livsmedelssäker plast av högsta kvalitet. Utöver olika plastburkar och förpackningshinkar finns även lådor och pallar av plast i vårt bassortiment.

 5. CHRISTIAN DELORME S.A.S.

  Frankrike

  Med mer än 12 års erfarenhet, stöder vi företagens utveckling genom att erbjuda metallemballage av hög kvalitet. Vårt huvudkontor ligger nära Lyon, i Frankrike. Vi är specialiserade på utformningen och tillverkningen av dekorativa, kundanpassade emballage i bleckplåt. Vi utvecklar nya förpackningsprojekt för tillverkare av kex, choklad, kaffe och franska souvenirpresenter. Med vårt expertkunnande, stöder vi er med råd för era enklaste till mest komplexa projekt. Våra kunders tillfredsställelse är vår prioritet.

 1. PERA MATBAA VE ETIKET AMBALAJ DIS TIC LTD

  Turkiet

  Pera Packaging är ett tryckeri i Istanbul i Turkiet. Vi tillverkar presentförpackningar av högsta kvalitet, bärlådor med olika varianter av pappersmaterial och handtag, samt andra förpackningsprodukter så som näsdukar med tryck, omslagspapper, paket för postleverans och alla sorters förpackningsprodukter av papper. Vi vill gärna vara din partner i Turkiet och hjälpa dig med dina behov. Kontakta vårt försäljningsteam.

 2. AKOMEX GROUP

  Polen

  Akomex Group är ett ledande företag inom kartongförpackningar i Europa, med över 50 års erfarenhet på marknaden. Vi har tre fabriker (Akomex, DrukPak, PlanoPack) i Polen och Danmark som tillverkar högkvalitativa, stabila kartongförpackningar, foldrar, etiketter, brickor, laminerade ark och andra produkter. Våra produkter utformas för sektorer inom läkemedel, livsmedel, privathygien, elektronik, teknik och hushållstillbehör. Vi utför även individuella projekt med strikt anpassning till specifikationer från marknaden och kunden. Våra moderna maskiner innebär många sätt att designa förpackningarna, t ex med värmestämpling, prägling (inklusive prägling av Braille), laminering, olja, dispersion och UV-lackering. Allt för att få produkten att sticka ut på hyllan. Akomex Group är specialiserade inom förfalskningsförebyggande förpackningsmetoder så som dold kod, mikrotryck, reaktivt bläck, pigmenterat lack och tvillingeffekt. Vi är certifierade med FSC, som garanterar att våra råmaterial kommer från ansvarsfulla källor. Vi är även certifierade med IMS, BRCGS Packaging Materials v 6, FSC®, EN ISO 9001, EN ISO 14001, EN ISO 15378. Akomex Group har erhållit en bronsmedalj av hållbarhetsgraderaren EcoVadis. Om du värdesätter hög kvalitet och flexibelt samarbete ska du kontakta oss!

 1. YELE OFSET PRINTING AND PACKAGING

  Turkiet

  Yele Ofset Printing grundades i Istanbul 2013, och är en av de mest pålitliga och högkvalitativa företagen inom tryck- och förpackningsindustrin. Vi arbetar i en sluten lokal på 1 500 kvadratmeter. Med toppmoderna maskiner, expertpersonal, innovativa designer och kvalitet har vi blivit ett ledande företag inom sektorn på kort tid. Vi har ett brett utbud, med produkter som: Tryck av brevpapper, förpackningar, tryck av broschyrer, papperspåsar, specialdesignade presentaskar, skolådor, livsmedelsförpackningar, tidningar, visitkort, kuvert, påsar av papp och mycket mer. Allt finns på vår hemsida! Vårt företag stöttar sina kunder genom att designa och utveckla produkter utefter kundernas behov. Vi erbjuder alla sorters hantverk inom papp, vakuum och formtillverkning, och vi kan erbjuda alla länkar i kedjan med allomfattande service, som innefattar klistermärken, streckkoder och försändelser. Vi lägger stor vikt vid forskning och utveckling, och utformar arbetsmetoder som inte är skadliga för miljön. Därför lever vi upp till standarder inom TSE och ISO9001, TS ISO / IEC 27001. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  Alla produkter för "embalaža za živila"

 2. DISPO PLASTIK LTD

  Turkiet

  Dispo Plastik är en ledande tillverkare av ett brett sortiment av förpackningsprodukter av plast i Istanbul. Med över 1 000 ton i månatlig produktion är Dispo Plastik en av Istanbuls största tillverkare av plastförpackningsprodukter. Våra produkter används av sektorer inom livsmedel, jordbruk och industri. Vi är stolta över att tillverka miljövänliga, återvinningsbara livsmedelsförpackningar av plast som hjälper till att skydda naturen och miljön. Vår breda produktionslinje innefattar: •IML livsmedelsbehållare, •IML glassbehållare, •IML mjukostbehållare, •IML hummusbehållare, •IML behållare, •IML förpackningar, •Tallrikar och livsmedelsbehållare för engångsbruk, •Glas för engångsbruk, •Förpackningsavskiljare, •Plastbestick, •Ovala och fyrkantiga livsmedelsförpackningar, •Småbarnsbrickor, •PP/PS/ABS Plastfolie och mycket mer. Allt finns på vår hemsida! På Dispo Plastik lägger vi vikt vid att leverera prisvänliga plastförpackningsprodukter av högsta kvalitet. Dessutom strävar vi efter att skapa anställningsmöjligheter och mervärde genom våra produkter, samtidigt som vi bibehåller vårt engagemang inom miljöskydd. Vi är alltid redo att bistå dig med plastförpackningsprojekt och -resurser. Oavsett om du behöver standardiserade produkter, skräddarsydd design eller helt nya formar, så finns vi här för att hjälpa dig. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. TYMOS GROUP

  Polen

  Vi är ett polskt företag som började tillverka kräpp- och näsdukspapper 2003 och nu har 19 års erfarenhet av det. Vi som ägare vet om att vi har uppnått perfektion inom området. Våra produkter finns idag i 17 europeiska länder. Vi har nått framgång eftersom märket TYMOS alltid har urskilt sig genom kvalitet och fokus på användarsäkerhet - det intygas av våra europeiska certifikat ISO 9001 och ISO 22000. Våra kunder vittnar om vår kundomsorg, respekten för våra produkters distributörer, kvaliteten hos materialen vi använder, och den ständiga förbättringen av våra tekniska processer. Eftersom vi driver vår fabrik har vi bättre kontroll över produkten vi tillhandahåller. Kvalitet är den grundläggande ingrediensen i alla våra produkter. Det innebär också att vi kan ta emot ett bredare spann av beställningar och möta kundens förväntningar på ett snabbt och effektivt sätt, samtidigt som vi bibehåller en nivå på våra internationella tjänster som alla blir nöjda med. Vi arbetar mot partiförsäljare och industriella kunder. Efter många års strävan efter att bli experter och nå perfektion inom kräpp- och näsdukspapperstillverkning har vi omvandlat företaget till en märkesgrupp, för att lägga till nya grenar i vår portfölj. För närvarande består företaget av fyra grenar: KRÄPPAPPER, BAKPLÅTSPAPPER, PAPPERSPÅSAR, PAPPERSMUGGAR OCH -SKÅLAR. Kontakta oss!

 4. CSJ EMBALLAGES

  Frankrike

  Välkommen till vår onlinebutik CSJ Emballages! Vi är specialiserade på grossistförsäljning av livsmedelsförpackningar samt rengöringsprodukter avsedda i första hand för yrkesfolk inom sektorn. Vi erbjuder ett brett sortiment kvalitetsprodukter till väldigt attraktiva priser, som t.ex. konditorilådor, pizzalådor, livsmedelsbägare för avhämtning, samt livsmedelsfolie som aluminiumfolie och sträckfilm. Vi har också hygienprodukter och utrustning för skötseln av era lokaler. Tveka inte att kontakta oss om ni behöver mer information, våra team svarar gärna på alla era frågor.

 5. YMCUP

  Turkiet

  YMCUP grundades 2016 och är en tillverkare av maskiner för tillverkning, tryck och tillskurning av pappersmuggar från Istanbul i Turkiet. Ända från början har vi fokuserat på att tillhandahålla produkter och tjänster av bästa kvalitet till våra kunder, med effektiv och snabb leverans. Vi ser innovation som nyckeln till långvarig framgång. Vi ser varje dag med nya ögon, och är medvetna om vikten av innovativa aktiviteter. Vi vill vidga vårt sortiment genom att hålla ögonen på teknisk utveckling. Våra investeringar grundar sig i glädjen att producera artiklar som tar hänsyn både till människors hälsa och till miljön. Vi har ett brett utbud, med produkter som: •Pappersmuggsmaskiner •Maskiner för dubbelväggade pappersmuggar •Pappersskålsmaskiner •Maskiner för salladsskålar av papper •Förpackningsmaskiner •Tryck- & stansmaskiner •Pressar •Maskintillbehör och reservdelar. Våra pappersmuggsmaskiner kan tillverka olika storlekar och volymer för olika pappersmuggsstorlekar som 12 oz, 8 oz, 9 oz och många fler! Besök vår webbplats för att ta reda på mer om vårt produktsortiment. Vi håller uppsikt över kvalitetsstandarden, från urvalet av råmaterial genom alla delar av processen från tillverkning till leverans hos kunden. Vår produktion följer internationella kvalitetsstandarder som ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – OHSAS 18001-2007 (certifikat för kvalitetskontrollssystem). Kontakta oss för mer information!

 6. KASSERIA KARUM

  Turkiet

 7. HOMKEY PACKAGING COMPANY LIMITED

  Kina

  Homkey Packaging Co. Ltd. grundades 1997. Det är en ledande tillverkare av förpackningar med tryck i södra Kina. Våra produkter innefattar ett heltäckande utbud av lådor av hård kartong, papperspåsar, presentaskar, wellpapplådor, vikbara kartonger, förpackningar av pressad pappersmassa och specialtillverkade mikrofiberprodukter. Våra fabriker är certifierade utefter ISO, FSC och Sedex. Vi erbjuder en enskild hållplats för alla paketeringstjänster, från design, prototyper, massproduktion och kvalitetsinspektion till frakt. När vi har fått produktkraven från kunden: 1. bygger vi förpackningen, från koncept till produktion. Genom att utveckla ett projekt från början kan vi minska antalet variabler och begränsa informationsuppfall direkt, så att vi kan säkra projektets väg till produktionen. 2. tar vi en design som redan finns, eller som har blivit paketerad för produktion. Därefter gör vi en utvärdering och fyller i eventuell information som saknas från designförpackningen. Sedan skriver vi en offert, bekräftar tryck, och påbörjar produktionen.

 8. BARRIER VACUUM BAGS

  Rumänien

  BARRIER VACUUM BAGS tillverkar och distribuerar vakuumpåsar med barriärer för vakuumapparater med interna kamrar eller extern sugmekanism. Är du verksam inom detaljhandel eller HORECA? Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för olika livsmedelsprodukter genom att tillverka alla möjliga sorters vakuumpåsar: räfflade och släta vakuumpåsar, sous vide-påsar, antistatiska ESD-påsar, värmekrympande påsar med flera lager, osv. Vi gör även förpackningar för produkter som inte är livsmedel: medicinska produkter, farmaceutiska produkter, tekniska produkter, skrymmande produkter, kemikalier, bildelar, textilier osv. SAMARBETA MED OSS! Genom integrerade partnerskap har vi utvecklat ett nätverk som effektiviserar alla steg genom framtagning och produktion, från expertledd utveckling till leverans av den färdiga produkten. BARRIER VACUUM BAGS letar nya samarbetspartners i Europa för extrudering av barriärfolie. Tveka inte att kontakta oss!

 1. PROCESS COLOR

  Rumänien

  Process Color grundades 1993 och är ett företag som tillverkar förpackningar av kartong och plast. Vi har en egen verkstad, där vi tillverkar past och kartong för formar, askar, hårda lådor, presentaskar, ägghållare, plastlock och mycket mer. Utforska på vår hemsida! Vi tillverkar och specialtillverkar olika marknadsföringsmaterial genom screentryck, tampotryck, helark, torrtryck, prägling, stencilering, perforering och termoformning. Vi tillverkar plast- och kartongförpackningar av olika modeller och dimensioner, utefter kundens specifika designer och behov. Vi ser miljöfrågan som ett av våra främsta ansvar; det är därför alla våra produkter är 100 % återvinningsbara. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. GIFOB EMBALLAGES

  Frankrike

  GIFOB EMBALLAGES är ett företag specialiserat på livsmedelsförpackning. Med stöd av ett erfaret sakkunnigt team, garanterar företaget sina kunder närservice och ställer till deras förfogande förpackningar anpassade till deras behov. Dessutom är de etablerade i de franska departementen Hautes-Pyrénées, Tarn-et-Garonne, Pyrénées-Atlantiques, Tarn och Haute-Garonne. De ger lokala kommuner i dessa områden att dra nytta av sin fackkunskap. Gifob Emballages i Toulouse erbjuder ett brett sortiment produkter inom livsmedelsförpackning för att uppfylla alla sina kunders förväntningar. Detta täcker livsmedelsförpackningar i plast eller kartong till pappersomslag. Företaget är även verksamt inom distributionen av pizzalådor i Toulouse-området. Alla som arbetar inom matyrken finner svar på sina behov.

 3. ROTOFIL

  Italien

  Rotofil arbetar inom kapning av plastfolie sedan 1980. Företaget är etablerat i provinserna Cremona, Mantua, Reggio Emilia och Parma. Dess verksamhet består i att förädla plastfolie för livsmedel m.m. Sortimentet behandlade folier omfattar nämligen också specifika produkter för förpackning av en mängd artiklar.

 4. 4S PACK

  Turkiet

  Vi är en pappmuggtillverkare i Istanbul i Turkiet. Med över 40 års erfarenhet inom plast- & förpackningsmarknaden har Fetih Plastik grundat 4S Pack. Märke, design, prototyp, formtillverkning med hjälp av den senaste och mest avancerade tekniken samt flexotryck - alla steg utförs inom företaget, som tillhandahåller integrerade tjänster åt sina kunder. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: Pappmuggar, mugglock, mugghållare och mycket mer finns att hitta på vår hemsida! Som ett ledande företag inom vår sektor är det vårt uppdrag att bibehålla medvetenhet och pålitlighet genom innovation och investeringar i teknologi. Vi har ett mycket dynamiskt team och riktar oss mot den europeiska marknaden med oslagbar produktionskvalitet i alla aspekter. Företaget har en erfaren och visionär ledning. 4S Pack garanterar villkorslös kundnöjdhet och internationell kvalitet. Kontakta oss för mer information!

 5. ULAS ISTANBUL FOOD PACKAGING

  Turkiet

  ULAS GROUP är ett ledande företag inom livsmedelsförpackningar, med en stark närvaro i Frankrike och Europa. Vår anläggning upptar totalt 5 000 kvadratmeter, inomhus 2 700 kvadratmeter med all nödvändig utrustning och logistiska fordon. Vår toppmoderna, dammfria verkstad tillverkar pappersbaserade högkvalitetsprodukter så som hamburgarlådor, kycklinglådor, salladsskålar, lunchlådor, lådor för kallskuret, soppskålar, lock av kartong, sugrör med mera. Vi erbjuder en mängd livsmedelsförpackningstjänster till företag över hela världen. Vi kan göra skräddarsydda förpackningslösningar, och vår avdelning för forskning och utveckling implementerar snabbt välrenommerade förpackningsprocesser för våra kunder. På ULAS GROUP prioriterar vi kvalitet, säkerhet, flexibilitet och effektivitet, för att möta och överskrida våra kunder förväntningar. Vår styrka ligger i den maximala flexibiliteten, som gör det möjligt för oss att reagera snabbt på marknadsförändringar och kundkrav, samt att implementera nya processer på ett ögonblick. Kontakta oss för mer information!

 6. LOESCH VERPACKUNGSTECHNIK GMBH + CO. KG

  Tyskland

  LoeschPack är specialist på förpackningsmaskiner och anläggningar för förpackning av choklad, tuggummi, sötsaker, bakverk, livsmedel och andra produkter. Vi utvecklar och tar fram innovativa förpackningskoncept, system och servicelösningar med en hög grad av yrkeskunnande och flexibilitet. Som strategiskt viktig samarbetspartner och ledande teknikutvecklare på marknaden skapar vi mervärde för våra kunder.

 7. KARPAS AMBALAZE DOO

  Bosnien-Herzegovina

  Karpas Ambalaze är ett företag som tillverkar papperspåsar av kraftpapper. Vi tillverkar platta papperspåsar och bärpåsar av hög kvalitet för alla sorters bakverk och andra livsmedelsprodukter. Påsarna är certifierade för 100 % livsmedelssäkerhet! Vi tillverkar över 3 000 000 lådor och 900 000 kg papperspåsar varje år. Kvalitetskartongsförpackningar för pizza, tårtor och små bakverk; förpackningspåsar av papper är en del av vårt utbud.

 8. BI INCE PACKAGING

  Turkiet

  Bi'ince Packaging har över 25 års branscherfarenhet av att erbjuda konsultation och högkvalitativa designtryck för många inhemska och utländska företag. Vi är stolta att dela vår expertis med vårt utmärkta team. Vi är baserade i Izmir i Turkiet, och har en omfattande portfolio med tjänster och produkter. Genom att identifiera de rätta stegen för framgång kan vi erbjuda dig högkvalitativa designtryckstjänster. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 9. INIPRESS SPA

  Italien

  Inipress är det första företaget inom plastindustrin i distriktet Motta di Livenza i Treviso-provinsen. Dess namn hänför sig till formsprutningsmaskinen, den teknik som främst används vid formning av material. Ger sina kunder möjlighet att använda marknadens toppmodernaste teknik och automatiserade tillverkningslinjer, från mottagning av materialen till hämtningen av komponenten, över kvalitetskontroll, hopmontering och palletering.

 10. GUANGZHOU WORLDE PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

  Kina

  Guangzhou World Packaging Machinery Co., Ltd grundades 2003. Vi bedriver integrerad forskning & utveckling, produktion, försäljning och kundservice. Vi erbjuder maskiner för paketering, fyllning, försegling, inslagning, vakuumpaketering och dosering för kaffe, socker, tepulver, såser, ketchup, snacks och chips, samt järnvaror som skruvar, muttrar och bultar. Våra förpackningar inkluderar portionspåsar, doypack-påsar, lådor, kartonger, burkar och flaskor. Våra maskiner används av branscher inom livsmedel, läkemedel, kemi, järnvaror, möbler och leksaker.