• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • embalaža za živila

Resultat för

Embalaža za živila - Import och export

 1. METPACK

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Met Pack är beläget i Istanbul och är en ledande tillverkare av PE-belagd kartong i Turkiet sedan 2016. Vi förser våra kunder med högkvalitativa produkter, tack vare användning av den allra senaste teknologin och ett uppmärksamt öga på utvecklingar och tekniska innovationer inom papperssektorn globalt. Vi vill utforma produkter som överensstämmer med våra kunders behov. Vi tillverkar steril papp för livsmedelsförpackningar i enighet med internationella standarder - den är utformad för direkt kontakt med mat. Alla våra produkter, inklusive pappmuggar för engångsbruk, soppbehållare, nudelförpackningar, glasslådor, popcornkartonger osv, är tillverkade av papper med polyetenbeläggning (låg densitet). Våra produkter finns i många storlekar och tyngder, utefter våra kunders efterfrågningar. Vårt mål är att kombinera en beläggning som passar för mat med papper. Vi vill fortsätta investera i våra toppmoderna produktionslokaler och samtidigt lyfta vår tradition av innovation och oslagbar kundservice på en global nivå, för att ge våra kunder den bästa servicen som går. Vi letar efter nya samarbetspartners, med målet att expandera vår verksamhet över hela världen. Vi är stolta över att vara certifierade enligt standarderna ISO 9001 och ISO 2200. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 2. SYNERLINK

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Synerlink, ett företag inom den amerikanska koncernen Barry-Wehmiller Packaging Systems, är en erfaren leverantör av industriella lösningar för fyllning och styv förpackning av mejeriprodukter, drycker och andra livsmedel. Som ledande företag inom utformning och tillverkning av integrerade förpackningslinjer producerar vi, med sikte på maximal prestanda, ultrarena och aseptiska produkter med lång hållbarhetstid. Under märkena Arcil, Ermi, Dairy Pack, Dinieper och Aprium, erbjuder vi ett brett utbud lösningar: form-fill-seal- (FFS) och fill-seal-utrustningar (FS med förformade bägare och flaskor) som kan åtföljas av robotiserade lösningar vid änden av linjen som t.ex. krympfilmning, överföring, ytteremballering, plockning, lådförpackning och palletering.

  Webbplats Open In New icon
 3. PROTEK GROUP

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Protek Goup är Rysslands största, rikstäckande nätverk för tillverkning och handel av livsmedelsförpackningar. Vi har tillverkat förpackningsmaterial, plastemballage för livsmedelsindustrin, engångstallrikar och -bestick, dekorationer och förpackningar för jordbruksindustrin sedan 1996. Vi är under ständig förbättring: vi tillverkar livsmedelsbehållare av miljövänliga råmaterial som PET och PP, som går att återvinna. Vi utvecklas och utvidgas kontinuerligt och dynamiskt. Idag består Protek Group av över 80 handlare i Ryssland, OSS-länderna och Europa. Protek Group har 15 industriella komplex med en produktionsyta på 40 000 kvadratmeter. Där processeras över 5 800 ton av olika råmaterial varje månad. Huvudutrustningen består av 25 strängsprutningsmaskiner, 77 gjutningsmaskiner och 12 injektionsmaskiner. Våra certifierade, patenterade tekniker gör att vi kan tillverka produkter av hög kvalitet som lever upp till internationella standarder

  Webbplats Open In New icon
 4. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Dynamiska, erfarna med stor fackkunskap, det är så vi profilerar oss i våra huvudsakliga kundområden glass, mejeri, delikatess, sötsaker och djurfoder. Som experter i branschen har vi skapat oss ett gott rykte bland våra kunder och affärsparters världen över genom tillmötesgående service, kreativitet och flexibilitet. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH är er partner för utveckling och tillverkning av livsmedelsförpackningar, oavsett om dessa ska tillverkas av formsprutade eller dragpressade plastmaterial eller av papp. Vi står till förfogan som kontaktpartner under hela processen. Från idé, via utveckling och produktion hela vägen till färdig produkt. Detta one stop shop-koncept gör det lättare för er att hålla koll på inköp, att hålla kostnader nere och ökar säkerheten.

  Webbplats Open In New icon
 5. DAKLAPACK DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  DaklaPack utvecklar innovativa förpackningslösningar för alla branscher. Vi extruderar, trycker och laminerar plastfolier och formar dem till enskilda förpackningar. Vi arbetar ständigt med att ta fram innovativa förpackningslösningar för livsmedel och kemikalier, automatdispensers, medicinska apparater och medicinska förbrukningsartiklar. Vi tillverkar flatbottnade påsar, flatbottnade påsar med pipa, sidoförseglade påsar, boxpåsar, kaffepåsar, vinpåsar med box, medicinska transportlösningar, lådor och förpackningar till försändelser, dekorationer och mycket mer. Vi tar fram testkit och erbjuder tillhörande bearbetningstjänster – med alltifrån nationella testförfaranden till personliga hälsotester – Vi kan t.o.m. erbjuda anpassad programvara med programgränssnitt och säker dataöverföring, helt anpassad enligt kundens önskemål. Vi erbjuder kontraktsfyllning – Vi fyller finkorniga pulver och torrvaror och t.o.m. alkoholhaltiga drycker i Stick Packs i våra HACCP-fyllningsrum.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. PERA MATBAA VE ETIKET AMBALAJ DIS TIC LTD

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Pera Packaging är ett tryckeri i Istanbul i Turkiet. Vi tillverkar presentförpackningar av högsta kvalitet, bärlådor med olika varianter av pappersmaterial och handtag, samt andra förpackningsprodukter så som näsdukar med tryck, omslagspapper, paket för postleverans och alla sorters förpackningsprodukter av papper. Vi vill gärna vara din partner i Turkiet och hjälpa dig med dina behov. Kontakta vårt försäljningsteam.

  Webbplats Open In New icon
 2. FLEROS KUNSTSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Som expert på plastförpackningar av alla slag har vi inriktat oss på tillverkning av runda och rektangulära plastlådor, burkar, förpackningshinkar, samt förseglingsbara matlådor och rektangulära hinkar. Våra kunder finns bland annat inom följande branscher: Tobak, livsmedel, delikatess, frukt- och grönsakshantering, färskost, kemiska ämnen, lack och färg. Vi tillverkar plastförpackningar för grönsaker och frukter. Oavsett om ni behöver plastbägare, runda burkar, rektangulära matbehållare eller lock – vi erbjuder dem i nästan alla former och storlekar. Våra förpackningshinkar och plasthinkar tillverkas liksom våra plastbägare och alla andra produkter av livsmedelssäker plast av högsta kvalitet. Utöver olika plastburkar och förpackningshinkar finns även lådor och pallar av plast i vårt bassortiment.

  Webbplats Open In New icon
 3. KARE-PACK

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Kare Pack är en tillverkare av miljövänliga och säkra förpackningar från Turkiet. Vi tillverkar högkvalitativa pappersskålar av högkvalitativt papper. Våra skålar har fått alla relavanta hälsocertifikat (inklusive BRC) och används världen över. Ta en titt på de medföljande bilderna. Vi kan tillgodose alla möjliga tryckbehov du kan ha för dina skålar. Våra lock med perfekt passform ger dig ytterst tillfredsställda slutkunder. Vi har mycket konkurrenskraftiga priser och ledtider. Vår grundläggande princip är att uppnå 100 % kundnöjdhet; därför förnyar vi oss ständigt genom att följa tekologiska utvecklingar, så att vi kan erbjuda våra högt värderade kunder ännu bättre kvalitet, ännu stadigare produkter och ännu mer detaljfokus på design. Vid frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete.

  Webbplats Open In New icon
 4. MONOMERO INDÚSTRIA DE PLÁSTICOS LDA

  Portugal

  Verified by Europages badge

  Monómero påbörjade sin verksamhet 2001 med att omvandla råmaterial av plast till alla möjliga sorters paketeringsprodukter. Vi har den mest avancerade utrustningen för att skapa bästa möjliga produkter som möter våra kunder behov. Vi har utrustning för samextrudering, högkvalitativ tryckpress (åtta färger), lösningsmedelsfri lamineringsmaskin och de mest avancerade påstillverkande maskinerna som finns, som tillverkar produkter med modifierad atmosfär (MAP), nedbrytbara påsar och mycket mer. Vårt mål är att även tillverka termoplastiska folier och förpackningsmaterial för primäranvändningsområden, främst inom livsmedelssektorn. På peronalsidan har vi den bäst kvalificerade styrkan som går att finna. Vi vill arbeta sida vid sida med våra kunder, hitta den bästa lösningen för deras förpackningsbehov, samt hitta och utveckla nya produkter. Vårt företag står för miljöskydd, och arbetar för att uppnå det. Exempelvis sköter vi återvinningen inomhus, för att kunna garantera att varenda plastpartikel från vår produktion får nytt liv i produktionsprocessen. Vi står även för innovation; vi är alltid öppna för nya idéer. Vi engagerar oss också på sociala områden. Det är därför vi stöttar lokalsamhället, med allt från lokala partier till sportverksamhet för barn. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 5. SESA PACKAGING AND PLASTICS IND. CO.

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Vi är ett ledande företag inom tillverkning av högkvalitativa och pålitliga förpackningsmaterial i Turkiet. Vi inledde produktionen i en fabrik om 50 kvadratmeter 1989. Idag sköts SESAs verksamhet i en mycket hygienisk fabrik på 20 000 kvadratmeter med 385 anställda experter. Vår utveckling är starkare än någonsin, med inriktning på hållbar tillväxt. Vi har uppnått sådana framgångar tack vare rationellt ledarskap, ett medvetet team och hårt arbete; vi har utökat produktutbudet strategiskt, och har förbättrat produktivitet och kvalitet genom att kontinuerligt investera i nya teknologier. Våra experter är specialiserade på flexibel paketering och barriärfilmer. Vi kan därför erbjuda förpackningslösningar av hög kvalitet, exempelvis flexibla förpackningar med flera lager, till ledande föregat över hela världen. Vi kompromissar aldrig på produktkvaliteten, och är den perfekta samarbetspartnern som utvecklar miljövänliga och hållbara lösningar. Vi är stolta över att vara det första företaget i världen som har utvecklat retortförpackningar som passar för återvinningsbar sterilisering. Vi svarar gärna på dina frågor och bistår med mer information, så tveka inte att kontakta oss.

  Webbplats Open In New icon
 1. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge

  ATS-Tanner Banding Systems AG erbjuder bandlösningar av hög kvalitet för varuförpackningar och logistikförpackningar. Företaget är specialiserat på materialsparande förpackning av produkter av alla de slag för smidigare transport, samt ekologiska och kundvänliga förpackningar för marknadsföringssyften. Allt från en och samma leverantör: Bandmaskiner av halvautomatisk Stand-Alone-modell eller helautomatiska varianter, anläggningar som integreras helt i produktionen, miljövänliga bandmaterial av papper och folie, globalt service- och underhållsnätverk, sakkunnig rådgivning. Egna utvecklings- och produktionsavdelningar arbetar kontinuerligt med förbättringar, nya produktlinjer samt lösningar för individuella och komplexa krav. Bandmaskiner och bandmaterial från ATS används över hela världen. Och vi har erfarenhet av olika branscher och användningsområden.

  Webbplats Open In New icon
 2. UZUNLAR MATBAA AMBALAJ TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Vårt företag grundades som ett familjeföregat i Cağaloğlu 1973. 1995 fortsatte vi verksamheten i egen lokal på 1 000 kvadratmeter vid Matbaacılar Sitesi. Sedan 2014 har vi varit verksamma som ett företag inom tryck, förpackning och marknadsföring med 47 års erfarenhet, kunskap, kvalitet och ett kundorienterat förhållningssätt genom att följa etiska principer. 2021 flyttade vi till en ny lokal på 3 000 kvadratmeter i İkitelli OSB Ipkas Sanayi Sitesi. Vi har erbjudit våra tjänster till ett urval av olika länder, med ett team på 50 erfarna anställda. Våra tjänster innefattar tillverkning av förstklassiga papperskassar, Bristolpåsar av papper, lådor för livsmedel, lådor för produkter, papplådor och många andra produkter som är efterfrågade i många olika industrier. Vårt mål är att skapa hållbara alternativ baserade på våra kunders behov och förväntningar, och utveckla marknadsföringsstrategier i enlighet med deras önskemål. Vi begränsar oss inte till ett format, utan integrerar olika format när vi tar fram våra idéer. Som ett ansvarstagande företag som är öppet för innovation och förändring, så är vårt mål att möta kundens önskemål med utlovad kvalitet och vid efterfrågad deadline med de visuella lösningarna vi tillhandahåller, och garanterar kundnöjdhet med olika alternativ. Vårt mål är att bli ett toppmodernt företag genom att erbjuda alla visuella lösningar med alternativ som individer och företag behöver i sina branscher. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Webbplats Open In New icon
 3. TYMOS GROUP

  Polen

  Verified by Europages badge
 4. CHRISTIAN DELORME S.A.S.

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Med mer än 12 års erfarenhet, stöder vi företagens utveckling genom att erbjuda metallemballage av hög kvalitet. Vårt huvudkontor ligger nära Lyon, i Frankrike. Vi är specialiserade på utformningen och tillverkningen av dekorativa, kundanpassade emballage i bleckplåt. Vi utvecklar nya förpackningsprojekt för tillverkare av kex, choklad, kaffe och franska souvenirpresenter. Med vårt expertkunnande, stöder vi er med råd för era enklaste till mest komplexa projekt. Våra kunders tillfredsställelse är vår prioritet.

  Webbplats Open In New icon
 5. OSQ GROUP

  Litauen

  Verified by Europages badge

  OSQ Group är en av de främsta tillverkarna av miljövänliga, nedbrytbara livsmedelsförpackningar och engångsartiklar för catering till ryska företag. Vårt sortiment innefattar: - papplådor för sallader och nudlar - lunchlådor för engångsbruk - förpackningar för smörgåsar, varmkorv, sushi och wrap - pappmuggar och mugghållare för engångsbruk - förpackningar för bakelser och tårtor - förpackningar för pizza, pajer och ciabatta - starka papperspåsar med eller utan handtag - livsmedelsförpackningar. Lådor och containrar av papp och papper från OSQ håller vätskor och fett, fungerar för microvågsugnar, har en tilltalande design och är tillgängliga i ett brett sortiment av sorter och storlekar. Våra förpackningar tillverkas i enighet med globala standarder och är cerfitierade med ISO och HACCP.

  Webbplats Open In New icon
 6. BARRIER VACUUM BAGS

  Rumänien

  Verified by Europages badge

  BARRIER VACUUM BAGS tillverkar och distribuerar vakuumpåsar med barriärer för vakuumapparater med interna kamrar eller extern sugmekanism. Är du verksam inom detaljhandel eller HORECA? Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för olika livsmedelsprodukter genom att tillverka alla möjliga sorters vakuumpåsar: räfflade och släta vakuumpåsar, sous vide-påsar, antistatiska ESD-påsar, värmekrympande påsar med flera lager, osv. Vi gör även förpackningar för produkter som inte är livsmedel: medicinska produkter, farmaceutiska produkter, tekniska produkter, skrymmande produkter, kemikalier, bildelar, textilier osv. SAMARBETA MED OSS! Genom integrerade partnerskap har vi utvecklat ett nätverk som effektiviserar alla steg genom framtagning och produktion, från expertledd utveckling till leverans av den färdiga produkten. BARRIER VACUUM BAGS letar nya samarbetspartners i Europa för extrudering av barriärfolie. Tveka inte att kontakta oss!

  Webbplats Open In New icon
 7. PROCESS COLOR

  Rumänien

  Verified by Europages badge

  Process Color grundades 1993 och är ett företag som tillverkar förpackningar av kartong och plast. Vi har en egen verkstad, där vi tillverkar past och kartong för formar, askar, hårda lådor, presentaskar, ägghållare, plastlock och mycket mer. Utforska på vår hemsida! Vi tillverkar och specialtillverkar olika marknadsföringsmaterial genom screentryck, tampotryck, helark, torrtryck, prägling, stencilering, perforering och termoformning. Vi tillverkar plast- och kartongförpackningar av olika modeller och dimensioner, utefter kundens specifika designer och behov. Vi ser miljöfrågan som ett av våra främsta ansvar; det är därför alla våra produkter är 100 % återvinningsbara. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 8. STUDIOPACK

  Ukraina

  Verified by Europages badge

  Företagsgruppen StudioPack är en ukrainsk tillverkare av miljövänliga köksredskap och livsmedelsförpackningar av aluminiumfolie. Vi grundades 2006 och har en egen fabrik med toppmodern utrustning som lever upp till alla generella standarder för tillverkning av köksredskap och förpackningar för livsmedelshantering. Alla våra produkter lever upp till internationella kvalitetsstandarder och är har alla tillförskrivna ukrainska och EU-framtagna certifikat (ISO).Företaget är specialiserat på tillverkning av aluminiumförpackningar för livsmedelsprodukter. Utöver engångsformar av aluminium innehåller sortimentet folierullar, plastfolie och förpackningar av kartong. StudioPack exporterar till de flesta EU-länderna. Vi har samarbetspartners i Österrike, Belgien och Polen. Livsmedelsförpackningar av aluminium är de mest populära i Europa just nu. Produktionen i Ukraina är förtjänstfull, och håller kostnaderna för slutprodukterna nere.

  Webbplats Open In New icon
 9. 4S PACK

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Vi är en pappmuggtillverkare i Istanbul i Turkiet. Med över 40 års erfarenhet inom plast- & förpackningsmarknaden har Fetih Plastik grundat 4S Pack. Märke, design, prototyp, formtillverkning med hjälp av den senaste och mest avancerade tekniken samt flexotryck - alla steg utförs inom företaget, som tillhandahåller integrerade tjänster åt sina kunder. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: Pappmuggar, mugglock, mugghållare och mycket mer finns att hitta på vår hemsida! Som ett ledande företag inom vår sektor är det vårt uppdrag att bibehålla medvetenhet och pålitlighet genom innovation och investeringar i teknologi. Vi har ett mycket dynamiskt team och riktar oss mot den europeiska marknaden med oslagbar produktionskvalitet i alla aspekter. Företaget har en erfaren och visionär ledning. 4S Pack garanterar villkorslös kundnöjdhet och internationell kvalitet. Kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 10. ROTOFIL

  Italien

  Verified by Europages badge

  Rotofil arbetar inom kapning av plastfolie sedan 1980. Företaget är etablerat i provinserna Cremona, Mantua, Reggio Emilia och Parma. Dess verksamhet består i att förädla plastfolie för livsmedel m.m. Sortimentet behandlade folier omfattar nämligen också specifika produkter för förpackning av en mängd artiklar.

  Webbplats Open In New icon
 1. HOMKEY PACKAGING COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by Europages badge

  Homkey Packaging Co. Ltd. grundades 1997. Det är en ledande tillverkare av förpackningar med tryck i södra Kina. Våra produkter innefattar ett heltäckande utbud av lådor av hård kartong, papperspåsar, presentaskar, wellpapplådor, vikbara kartonger, förpackningar av pressad pappersmassa och specialtillverkade mikrofiberprodukter. Våra fabriker är certifierade utefter ISO, FSC och Sedex. Vi erbjuder en enskild hållplats för alla paketeringstjänster, från design, prototyper, massproduktion och kvalitetsinspektion till frakt. När vi har fått produktkraven från kunden: 1. bygger vi förpackningen, från koncept till produktion. Genom att utveckla ett projekt från början kan vi minska antalet variabler och begränsa informationsuppfall direkt, så att vi kan säkra projektets väg till produktionen. 2. tar vi en design som redan finns, eller som har blivit paketerad för produktion. Därefter gör vi en utvärdering och fyller i eventuell information som saknas från designförpackningen. Sedan skriver vi en offert, bekräftar tryck, och påbörjar produktionen.

  Webbplats Open In New icon
 2. LOESCH VERPACKUNGSTECHNIK GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  LoeschPack är specialist på förpackningsmaskiner och anläggningar för förpackning av choklad, tuggummi, sötsaker, bakverk, livsmedel och andra produkter. Vi utvecklar och tar fram innovativa förpackningskoncept, system och servicelösningar med en hög grad av yrkeskunnande och flexibilitet. Som strategiskt viktig samarbetspartner och ledande teknikutvecklare på marknaden skapar vi mervärde för våra kunder.

  Webbplats Open In New icon
 3. INIPRESS SPA

  Italien

  Verified by Europages badge

  Inipress är det första företaget inom plastindustrin i distriktet Motta di Livenza i Treviso-provinsen. Dess namn hänför sig till formsprutningsmaskinen, den teknik som främst används vid formning av material. Ger sina kunder möjlighet att använda marknadens toppmodernaste teknik och automatiserade tillverkningslinjer, från mottagning av materialen till hämtningen av komponenten, över kvalitetskontroll, hopmontering och palletering.

  Webbplats Open In New icon
 4. GUANGZHOU WORLDE PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

  Kina

  Verified by Europages badge

  Guangzhou World Packaging Machinery Co., Ltd grundades 2003. Vi bedriver integrerad forskning & utveckling, produktion, försäljning och kundservice. Vi erbjuder maskiner för paketering, fyllning, försegling, inslagning, vakuumpaketering och dosering för kaffe, socker, tepulver, såser, ketchup, snacks och chips, samt järnvaror som skruvar, muttrar och bultar. Våra förpackningar inkluderar portionspåsar, doypack-påsar, lådor, kartonger, burkar och flaskor. Våra maskiner används av branscher inom livsmedel, läkemedel, kemi, järnvaror, möbler och leksaker.

 5. YÖM VAKUM AMBALAJ

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  YÖM VAKUM är specialiserade på förpackningstillverkning sedan 1977. Vårt breda produktsortiment innefattar allt från livsmedelsbehållare till avskiljare för choklad och kakor. Vårt mål är att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet. Vi strävar efter att ständigt höja kvaliteten genom teknisk infrastruktur, forskning och utveckling. Vi hjälper dig att hitta den lösning som passar dina behov bäst. Vi använder råmaterial av högsta kvalitet (bl a PET, PS och PVC). Det har gjort att vi fått erhålla certifiering BRC.

  Webbplats Open In New icon
 6. BI INCE AMBALAJ

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Bi'ince Packaging har över 25 års branscherfarenhet av att erbjuda konsultation och högkvalitativa designtryck för många inhemska och utländska företag. Vi är stolta att dela vår expertis med vårt utmärkta team. Vi är baserade i Izmir i Turkiet, och har en omfattande portfolio med tjänster och produkter. Genom att identifiera de rätta stegen för framgång kan vi erbjuda dig högkvalitativa designtryckstjänster. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 7. ZUME INC

  Förenta Staterna

  Verified by Europages badge
 8. JORDILIS II PACKAGING SOLUTIONS

  Portugal

  Verified by Europages badge
 9. PACKEL EMBALLAGES

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 10. KM PACKAGING SERVICES LTD.

  Förenade kungariket

  Verified by Europages badge