• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • elverktyg

Resultat för

Elverktyg - Import och export

 1. ORTLIEB PRÄZISIONSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har sedan mer än 100 år tillbaka varit en kundorienterad partner för ekonomiska och precisa lösningar inom fastspännings- och drivteknik. Ortlieb erbjuder en hållbar synergieffekt tack vare lång erfarenhet och branschöverskridande expertis inom verktyg, verktygsfastspänning och drivsystem. På standardområdet ställer vi ett brett produktsortiment till förfogande. När vi utvecklar kundanpassade lösningar fokuserar vi på processäkerhet och ekonomisk lönsamhet utan att kompromissa däremellan. Vi behandlar din förfrågan snabbt och kompetent. Vårt utbud kompletteras av en mängd servicetjänster. Låt oss övertyga dig. Tysk innovationskraft, mer än 100 års erfarenhet och detta i kombination med pålitliga och jordnära värderingar. Det är detta som utmärker Ortlieb, och det är något som gynnar dig som kund. En partner som hjälper dig från början till slut. Våra experter hjälper dig med råd och tips redan när du kontaktar oss med din förfrågan, för att tillsammans med dig ta fram en lösning som uppfyller dina krav till 100 %.

 2. RONIX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  År 2004 grundades Ronix i Tyskland. I takt med att företagets affärsverksamhet utökades öppnades nya kontor i två populära affärsregioner: I Förenade Arabemiraten (Dubai) och Kina. Vi har som mål att leverera verktyg av premiumkvalitet. Vårt forsknings- och utvecklingsteam hanterar alltifrån att analysera kundernas behov, sätta kvalitetsstandarder och testa produkterna under verkliga förhållanden. Vi älskar att få vara med under era bygg- och underhållsprocesser, och med över 2 000 olika typer av verktyg och 34 000 typer av reservdelar ser vi till att ni kan få nästan alla jobb gjorda. Ett brett sortiment av kvalitetsverktyg till ett förmånligt pris - det är Ronix affärsmodell. Kvalitet, mångfald, konkurrenskraftiga priser, kundservice och ansvar för både medarbetare och kunder: Det är de fem grundvärderingar som alla Ronix-medarbetare arbetar efter. Vi strävar outtröttligt efter perfektion. Vi har ett mål: Att vara de första ni tänker på när det handlar om tjänster och innovation.

 3. LINGEMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LINGEMANN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företaget är även verksamt inom Kontor - förbrukningsvaror, Kontor - förbrukningsvaror, elverktyg, och verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Brühl, Tyskland.

 4. SAMEC SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SAMEC SRL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Pumpar. Företaget är även verksamt inom Elmotorer och delar, elmotorer, elpumpar, Elmotorer och delar, enfasmotorer, eltransformatorer, elektriska dränkbara pumpar, hydraulpumpar, och elverktyg. Företagets huvudkontor finns i Albinea, Italien.

 5. FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom bultar, kompressorer, elverktyg, och artiklar för verktygsmaskiner för bearbetning av metall. Företagets huvudkontor finns i Seregno, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. WEZAG GMBH WERKZEUGFABRIK

  Tyskland

  Skära, avisolera, lösa ut och krimpa – sedan 1949 erbjuder vi våra kunder en säker bearbetningslösning för nästintill vilket användningsområde som helst! Innovativa lösningar uppstår i vår egna kreativa idésmedja genom utvecklings- och konstruktionsarbete. Vid vårt säte i Stadtallendorf, mitt i Tyskland, tillverkar vi nästan alla våra produktdetaljer i vår toppmoderna och effektiva maskinpark. Många kända företag har redan integrerat våra verktyg under sina egna varumärken med stor framgång inom olika branscher och därmed satt en ny standard. Vi kompletterar utbudet med vårt varumärke WDT, vilket består av tryckluftsstyrda, elektriska och hydrauliska krimpmaskiner. Är du ute efter en tillverkare av kvalitetsverktyg för att sprida ditt eget varumärke eller vill du utöka ditt befintliga produktsortiment? Då tycker vi att du ska höra av dig till oss!

 2. CPT GMBH

  Tyskland

  Vi är en av de världsledande tillverkarna av kvalitativa precisionsverktyg. Efter grundandet 1988 uppnådde vi snabbt framgång genom ständig vidareutveckling och kunde befästa vår ställning på marknaden. Som ett familjelett företag är vi inriktade på att utvecklas långsiktigt och på att vidare bygga ut vår position på marknaden. Vi levererar till kunder i mer än 120 länder inom bilindustrin, maskinteknik, oljeindustrin, flyg- och rymdindustrin, medicinteknik, varvsindustrin och energisektorn. Ända från början har vår filosofi varit att erbjuda högsta kvalitet, precision, snabbhet och flexibilitet. Vi bemödar oss om att tillhandahålla kompetent rådgivning och heltäckande stöd för våra kunder. Vi arbetar med entusiasm och iver, förbättrar oss ständigt och investerar långsiktigt – vår ständiga tillväxt är ett bevis på att vi har valt rätt kurs. Det centrala för oss är att kunden är nöjd.

 3. COMPAÑÍA PINEDA ÁLVAREZ S.L.

  Spanien

  Tillverkare av: värmefläktar, kaminer för hushållsbruk, elfläktar.Fläktar på fot, lådfläktar, bordsfläktar, takfläktar, väggmonterade fläktar. Besök vår webbplats www.azortools.com. Där hittar ni alla slags elverktyg för snickeri, fräsar, vinkelslipar, poleringsmaskiner, borrhammare, sågar, elverktyg, power Tools, vinkelslip, bågfil, elslip, elborr, sladdlösa borrar, elhyvel.

 4. APEX TOOL GROUP GMBH

  Tyskland

  Apex Power Tools produktsortiment omfattar el- och tryckluftsdrivna verktyg och tillbehör för automatiska skruvdragar- och borrsystem. Verktygen används över hela världen vid flygplanstillverkning, inom bilindustrin, i energiföretag och på företag som verkar inom industriell tillverknings- och monteringsteknik.

 5. RZ HANDEL GMBH

  Tyskland

  Företaget RZ HANDEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skivor i plast. Företaget är även verksamt inom spare parts for industrial vehicles, bearbetning av plastmaterial, pneumatiska verktyg, och elverktyg. Företagets huvudkontor finns i Isselburg, Tyskland.

 1. EDIS INSAAT MAKINE MALZ. DIS TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget EDIS INSAAT MAKINE MALZ. DIS TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elverktyg. Företaget är även verksamt inom vertikala förpackningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i İstanbul, Turkiet.

 2. RONIXTOOLS

  Tyskland

  Företaget RONIXTOOLS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elverktyg. Företagets huvudkontor finns i Gelnhausen,, Tyskland.

 1. OFFICINE ELETTROMECCANICHE CUGINI LOLLI

  Italien

  Företaget OFFICINE ELETTROMECCANICHE CUGINI LOLLI, som är verksamt inom sektorn för Elverktyg. Företaget är även verksamt inom Sänkpumpar, reparation av transformatorer, undervattenspumpar, Sänkpumpar, och elektriska verktyg och utrustningar. Företagets huvudkontor finns i Lugo, Italien.

 2. VIREKA GMBH

  Tyskland

  Företaget VIREKA GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Elektronik - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Hushållsmaskiner - Import/Export, elverktyg, och Hushållsmaskiner - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Trollenhagen, Tyskland.

 3. PALMAERS VAKHANDEL

  Belgien

  Företaget PALMAERS VAKHANDEL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Elverktyg. Företaget är även verksamt inom Gradbeni materiali, Diamantverktyg, Gradbeni materiali, arbetskläder, Diamantverktyg, och fästelement. Företagets huvudkontor finns i Bilzen, Belgien.

 4. PROFI AGRO

  Kroatien

  Företaget PROFI AGRO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Elverktyg, och Elverktyg. Företagets huvudkontor finns i Bjelovar, Kroatien.

 5. BAIER MASCHINENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Företaget BAIER MASCHINENFABRIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stroji za vrtanje. Företaget är även verksamt inom borrbits, elverktyg, kärnborrning, och Diamantborrmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Asperg, Tyskland.

 6. OUTILONLINE.COM - SEGMÜLLER

  Tyskland

  Företaget OUTILONLINE.COM - SEGMÜLLER, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Elverktyg. Företaget är även verksamt inom slipmedel, och Slipband för bandslipmaskiner. Företagets huvudkontor finns i BURGHAUSEN, Tyskland.

 7. LUSAVOUGA - MÁQUINAS E ACESSÓRIOS INDUSTRIAIS

  Portugal

  Företaget LUSAVOUGA - MÁQUINAS E ACESSÓRIOS INDUSTRIAIS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom elverktyg, och handverktyg. Företagets huvudkontor finns i Cacia, Portugal.

 8. SCHLEIFTITAN.DE

  Tyskland

  Företaget SCHLEIFTITAN.DE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Elverktyg. Företagets huvudkontor finns i Sulzbach, Tyskland.

 1. WOJTEX SERWIS ARTUR NIEWIEROWSKI

  Polen

  Företaget WOJTEX SERWIS ARTUR NIEWIEROWSKI, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Byggnad - maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom elverktyg, elaggregat, och pneumatisk. Företagets huvudkontor finns i Legionowo, Polen.

 2. HITACHI POWER TOOLS BELGIUM

  Belgien

  Företaget HITACHI POWER TOOLS BELGIUM, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Kranar för sanitetsutrymmen, Bultar, Elverktyg, Järnvaror, Kranar för sanitetsutrymmen, Bultar, och Elverktyg. Företagets huvudkontor finns i Wemmel, Belgien.

 3. ELECTRO MANDEL

  Belgien

  Företaget ELECTRO MANDEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hushållsbelysning och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Belysning inomhus och utomhus, elverktyg, Belysning med lysdioder, och tillbehör för belysning. Företagets huvudkontor finns i Roeselare, Belgien.

 4. KEMPENEERS

  Belgien

  Företaget KEMPENEERS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Elverktyg. Företaget är även verksamt inom Diamantverktyg, Trädgårdsutrustning, Diamantverktyg, arbetskläder, Sanitarni, och Trädgårdsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Landen, Belgien.

 5. EL LAGER

  Danmark

  Företaget EL LAGER, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Diamantverktyg. Företaget är även verksamt inom Elverktyg, Ročno orodje, och Elverktyg. Företagets huvudkontor finns i Hadsund, Danmark.

 6. INGCO

  Rumänien

  Företaget INGCO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom Handverktyg med motor för byggnadsindustri, Industriverktyg, Elverktyg, Handverktyg med motor för byggnadsindustri, Industriverktyg, och Elverktyg. Företagets huvudkontor finns i Sarasau, Rumänien.

 7. JET ARCO ESPAÑA

  Spanien

  Företaget JET ARCO ESPAÑA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elsvetsning - Maskiner och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Elverktyg, Slipskivor, Elverktyg, och Slipskivor. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 8. ELEKTROWERKZEUG-SHOP

  Tyskland

  Företaget ELEKTROWERKZEUG-SHOP, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Elverktyg. Företagets huvudkontor finns i Bretzfeld, Tyskland.

 9. METALEUVEN

  Belgien

  Företaget METALEUVEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hushållsmaskiner - Stora apparater. Företaget är även verksamt inom Elverktyg, Elverktyg, hushållsartiklar, och tillbehör till verktyg. Företagets huvudkontor finns i Leuven, Belgien.

 10. ZAMET POLSKA

  Polen

  Företaget ZAMET POLSKA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Färger, lack och emalj. Företaget är även verksamt inom Olycksskydd - Artiklar och utrustning, elverktyg, fetter, Byggnadskemi, och Olycksskydd - Artiklar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Stargard Szczeciński, Polen.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis