• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • elverktyg

Resultat för

Elverktyg - Import och export

 1. ORTLIEB PRÄZISIONSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi har sedan mer än 100 år tillbaka varit en kundorienterad partner för ekonomiska och precisa lösningar inom fastspännings- och drivteknik. Ortlieb erbjuder en hållbar synergieffekt tack vare lång erfarenhet och branschöverskridande expertis inom verktyg, verktygsfastspänning och drivsystem. På standardområdet ställer vi ett brett produktsortiment till förfogande. När vi utvecklar kundanpassade lösningar fokuserar vi på processäkerhet och ekonomisk lönsamhet utan att kompromissa däremellan. Vi behandlar din förfrågan snabbt och kompetent. Vårt utbud kompletteras av en mängd servicetjänster. Låt oss övertyga dig. Tysk innovationskraft, mer än 100 års erfarenhet och detta i kombination med pålitliga och jordnära värderingar. Det är detta som utmärker Ortlieb, och det är något som gynnar dig som kund. En partner som hjälper dig från början till slut. Våra experter hjälper dig med råd och tips redan när du kontaktar oss med din förfrågan, för att tillsammans med dig ta fram en lösning som uppfyller dina krav till 100 %.

 2. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

  Tyskland

  NITTO KOHKI Europe GmbH är en internationellt känd japansk konstruktör och tillverkare av pumpar, kompressorer, snabbkopplingar och verktyg. Luftkompressorer, vakuumpumpar och vätskepumpar är t.ex. specialanpassade för analyser, medicinteknik och mätteknik. Våra patentskyddade fläktkompressorer används i mindre reningsverk och i biogasanläggningar. Snabbkopplingarna för lågtryck, medelhögt tryck och högtryck tillsammans med våra multikopplingar (manuella & automatiska) täcker praktiskt taget alla tänkbara användningsområden: t.ex. renrumsteknik, täthetsprovning inom kylteknik och luftkonditionering, hydraulik och pneumatik. De transporterar olja, vatten, luft och andra gaser. Dessutom erbjuder vi tryckluftsverktyg för varvsindustrin och den metallbearbetande industrin, som t.ex. tryckluftsstyrda nålhackor, rundslipar, vinkelslipar, planslipar, kantfräsar, excenterslipar, portabla kärnborrmaskiner m.m.

 3. L.E.M. 6 DI PASTORI CHARLIE

  Italien

 4. BAIER MASCHINENFABRIK GMBH

  Tyskland

 5. FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA

  Italien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FERRAMENTA SAN GIORGIO S.A.S.

  Italien

 2. WEZAG GMBH WERKZEUGFABRIK

  Tyskland

  Skära, avisolera, lösa ut och krimpa – sedan 1949 erbjuder vi våra kunder en säker bearbetningslösning för nästintill vilket användningsområde som helst! Innovativa lösningar uppstår i vår egna kreativa idésmedja genom utvecklings- och konstruktionsarbete. Vid vårt säte i Stadtallendorf, mitt i Tyskland, tillverkar vi nästan alla våra produktdetaljer i vår toppmoderna och effektiva maskinpark. Många kända företag har redan integrerat våra verktyg under sina egna varumärken med stor framgång inom olika branscher och därmed satt en ny standard. Vi kompletterar utbudet med vårt varumärke WDT, vilket består av tryckluftsstyrda, elektriska och hydrauliska krimpmaskiner. Är du ute efter en tillverkare av kvalitetsverktyg för att sprida ditt eget varumärke eller vill du utöka ditt befintliga produktsortiment? Då tycker vi att du ska höra av dig till oss!

 3. CPT GMBH

  Tyskland

  Vi är en av de världsledande tillverkarna av kvalitativa precisionsverktyg. Efter grundandet 1988 uppnådde vi snabbt framgång genom ständig vidareutveckling och kunde befästa vår ställning på marknaden. Som ett familjelett företag är vi inriktade på att utvecklas långsiktigt och på att vidare bygga ut vår position på marknaden. Vi levererar till kunder i mer än 120 länder inom bilindustrin, maskinteknik, oljeindustrin, flyg- och rymdindustrin, medicinteknik, varvsindustrin och energisektorn. Ända från början har vår filosofi varit att erbjuda högsta kvalitet, precision, snabbhet och flexibilitet. Vi bemödar oss om att tillhandahålla kompetent rådgivning och heltäckande stöd för våra kunder. Vi arbetar med entusiasm och iver, förbättrar oss ständigt och investerar långsiktigt – vår ständiga tillväxt är ett bevis på att vi har valt rätt kurs. Det centrala för oss är att kunden är nöjd.

 4. COMPAÑÍA PINEDA ÁLVAREZ S.L.

  Spanien

  Tillverkare av: värmefläktar, kaminer för hushållsbruk, elfläktar.Fläktar på fot, lådfläktar, bordsfläktar, takfläktar, väggmonterade fläktar. Besök vår webbplats www.azortools.com. Där hittar ni alla slags elverktyg för snickeri, fräsar, vinkelslipar, poleringsmaskiner, borrhammare, sågar, elverktyg, power Tools, vinkelslip, bågfil, elslip, elborr, sladdlösa borrar, elhyvel.

 5. APEX TOOL GROUP GMBH

  Tyskland

  Apex Power Tools produktsortiment omfattar el- och tryckluftsdrivna verktyg och tillbehör för automatiska skruvdragar- och borrsystem. Verktygen används över hela världen vid flygplanstillverkning, inom bilindustrin, i energiföretag och på företag som verkar inom industriell tillverknings- och monteringsteknik.

 1. RZ HANDEL GMBH

  Tyskland

 2. ELETTROMECCANICA ZAMBERLAN S.P.A.

  Italien

 1. BELLINGARDO TRIVELLAZIONI DI BELLINGARDO ALESSANDRO

  Italien

 2. EDIS INSAAT MAKINE MALZ. DIS TIC. LTD. STI.

  Turkiet

 3. INDUSTRIA CABLE S.R.L.

  Italien

 4. METALUTENSILI S.R.L.

  Italien

 5. OFFICINE ELETTROMECCANICHE CUGINI LOLLI

  Italien

 6. UTILMECCANICA COMMERCIALE SRL

  Italien

 7. KEMPENEERS

  Belgien

 8. BUCA BOSCH SERVISI

  Tonga

 1. SCHLEIFTITAN.DE

  Tyskland

 2. WOJTEX SERWIS ARTUR NIEWIEROWSKI

  Polen

 3. EDI SERVIZI S.R.L

  Italien

 4. ELEKTROWERKZEUG-SHOP

  Tyskland

 5. PROFI AGRO

  Kroatien

 6. UTENSILA S.R.L.

  Italien

 7. PALMAERS VAKHANDEL

  Belgien

 8. EL LAGER

  Danmark

 9. PAM LTD

  Grekland

 10. ZAMET POLSKA

  Polen