• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • elkablar

Resultat för

Elkablar - Import och export

 1. ECLATS ANTIVOLS

  Frankrike

  ECLATS ANTIVOLS är nummer ett inom distribution av elektronikutrustning i Frankrike sedan mer än 40 år. De sätter sin know-how i förgrunden för att garantera ofelbar säkerhet åt sina kunder. Alla utrustningar som erbjuds är tillverkade i Frankrike och i Europa, och respekterar tillförlitlighetsstandarderna. Företaget erbjuder en stor produktwebbplats: bil- och mc-tillbehör, hemalarm, elförsörjning och laddning, öppningsautomatik, kablar och stift, metalldetektorer, belysning, videoövervakning, fjärrkontrollmottagare, verktyg och tillbehör, skyddskläder, m.m. Vi erbjuder med jämna mellanrum partier för utförsäljning (på förfrågan); även partier för fattiga länder. Vi levererar till alla länder i Europa och internationellt (under vissa villkor). Vi står till er tjänst från måndag till fredag i vår butik på 10 rue Gaston Evrard centre de gros, 31094 Toulouse Cedex, Frankrike. För att handla våra produkter kan ni också besöka till vår webbplats som företagskund eller kontakta vårt team.

 2. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Polen

  Patelec Grouphar funnits på marknaden i över 50 år. Vi är verksamma inom koppartillverkning och -bearbetning. Våra produkter riktar sig till fabriker som utformar eldrivna verktyg, försänkbara pumpar, medicinska instrument och mycket mer. Alla våra elektriska kablar, trådar och remsor testas för styrka och åldrande. Koppartrådsbearbetningen utförs enligt EN 13602 och EN 60228. Vi utför strikta kontroller genom hela tillverkningsprocessen. Vi tillverkar även: – elektriska pluggar; – flatkablar och delade flatkablar; – PVC-kablar; – runda kablar och spiralkablar; – elektriska skaddar; – valstråd. Vår huvudprodukt är lågspänningskablar med PVC- eller gummiisolering för 300/500 V– 450/750 V. Våra sladdar lever upp till standarder som SPT, SV, VCTF och SJ. Vi tillverkar även kablage som passar för maskineri i blöta miljöer, nedsänkt under vatten eller på vattenytan. Våra tekniska lösningar innefattar Ghelios-produkter, som tillverkas för användning inom områden som kräver låg rökutsläppsnivå och giftighet vid brand, samt Thorex-produkter för farliga (ATEX) områden. Vi rekommenderar en patenterad Hercules-design för överföringar med hög kapacitet som kräver vatten- eller oljeresistens.

 3. SAB BROECKSKES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Kabeltillverkaren SAB – vi är en av världens ledande tillverkare av kablar och ledningar, kabelkonfektioneringar och temperaturmätteknik. Över 75 års erfarenhet inom kabel- och ledningstillverkning samt inom temperaturmät- och reglerteknik har förvandlat oss från ett enmansföretag till ett företag med mer än 550 medarbetare. Vår styrka ligger inte bara i tillverkningen av standardkablar utan även i konstruktionen av specialartiklar. Varje år tillverkar vi mer än 1 500 specialkablar efter kundernas önskemål. Våra produkters kvalitet är känd i över 100 länder. Våra kunder som har testat våra produkter bekräftar att de har längre livslängd än andra tillverkare. Produktöversikt elektriska kablar och ledningar: halogenfria kablar, datakablar, styrledningar, flexibel kabel, specialkabel, Industrial Ethernet-ledningar, termoledningar, distributionsledningar, busskabel, elkabel, kabeltillverkning, värmebeständig kabel, CAT 7-, CAT 6- och CAT 5-kablar. Produktöversikt temperaturmätteknik: termoelement, motståndstermometer, Pt100-givare, temperaturgivare, temperatursensorer, manteltermoelement.

 4. ABE INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Hjärtligt välkommen till ABE Industrietechnik GmbH! Tack för visat intresse för våra produkter. Vi hjälper dig gärna om du har några frågor. Vi tillverkar flexibla lamellband av koppar, platta kablar, elkontakter, trycksvetsade fasbryggor, Expansionsfästen för starkströmsanläggningar samt strömbanor. Våra produkter löser era problem. Vårt sortiment omfattar skärmstrumpor, olika typer av fasbryggor, material och tillbehör till starkströmsteknik, anslutningskablar (luftkylda och vattenkylda) liksom tillbehör till svetsteknik. Till våra styrkor hör problemlösning i våra kunders produktionsprocess samt en hög produkteffektivitet tack vare ingenjörsteknisk kompetens. Vår höga produktkvalitet och våra korta leveranstider är något som våra stamkunder uppskattar.abe Industrietechnik GmbH: De bästa materialen – Förstklassig kompetens – Motiverade medarbetare. Kontakta oss!

 5. U.I. LAPP GMBH

  Tyskland

  Lapp-koncernen är en av de ledande tillverkarna inom anslutningsteknik: kablar, ledningar, industrikontaktdon och förbindningsteknik, konfektionering, automationsteknik och tillbehör.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BEMKA CABLE

  Turkiet

  Bemka Cable grundades 1986 och inledde sin tillverkning i Istanbul i Turkiet. Vi betjänar kunder nationellt och internationellt med anslutningssladdar som följer befintliga kvalitetsstandarder, med ett prisvänligt och högkvalitativt förhållningssätt. Vi kombinerar vår produktionskapacitet med föränderliga teknologier, och tillhandahåller högkvalitativa och moderna produkter till våra kunder utefter deras specifika behov. Vår produktionsanläggning har en teknisk infrastruktur som möjliggör tillverkning av kablar och sladdar i världsklass. Våra linjer och maskiner: •4 helautomatiska tillverkningsmaskiner för kopplingskablar •15 kabelpressar från Hanke •4 formsprutningsmaskiner •8 paketeringslinjer •4 kabellinjer •1 tillverkningsmaskin för PVC-granulat •1 kopparböjningslinje •1 isoleringsböjningslinje. Vi har ett brett produktsortiment: •PVC-kablar som H05VV-F/H05VVH2-F, H03VVH2-F/H07VV-K , H05VV-K/H05V2V2-F. 2 x 0, 5 till 3 x 1, 5. •Anslutningskablar: 2, 5A/16A HYDROPONISK, 16A EUROPEISK, 16A TURKISK och mycket mer. Allt finns på vår hemsida! Vårt uppdrag är att följa kvalitetsstandarder och organisatoriska system på ett sätt som skapar förtroende och tillfredsställelse hos inhemska och utländska kunder, med en djupgående förståelse för behovet av betjänlig kundservice under och efter produktion. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Shenzhen Tenking Tech har alltid följt samma principer: kvaliteten främst, unika produkter, kontinuerlig innovation. Vi har 14 års exportefarenhet och har uppnått fyra separata produktionslinjer med över 200 anställda år 2022. Vi har erhållit otaliga klienters tillit, och har tillhandahållit våra OEM/ODM-tjänster till välkända märken för kunde i över 70 länder. Fördelar med ODM och OEM: 1. Välutrustad monteringsanläggning på 2 800 kvadratmeter; fyra produktionslinjer; kapacitet på 150 000 enheter i månaden som garanterar att alla beställningar får en punktlig leverans. 2. Tillverkningsanläggningen på 1 200 kvadratmeter gör ODM snabbare, billigare och säkrare. 3. Professionella team inom forskning och utveckling samt teknik kan göra alla dina idéer till verklighet. 4. 100 % inspektioner av färdiga produkter, för att säkerställa att prooduktkvaliteten håller perfekt prestanda. 5. Lånsiktiga relationer med bud som UPS/DHL gör fraktkostnader till Europa konkurrenskraftiga, och leveranserna blir punktliga.

  Alla produkter för "elkablar"

 3. COTRONIC GMBH

  Tyskland

  Sedan 1989 är COTRONIC GmbH verksamt som fackdistributör för kundanpassade nätledningar (även till-ledningar, anslutningsledningar för apparater, apparatanslutningar, sjukhusklassade ledningar, sjukhusledningar), nätdelar och LED-produkter. Vi levererar bara landsspecifikt certifierade produkter. Sedan mer än två årtionden levererar vi nätledningar och nätdelar till industrikunder i olika branscher såsom elektromekanik och elektroteknik. Sedan 1990 är vårt företag fast försäljningspartner för Feller GmbH, Österrike. Vårt nära partnerskap gör att vi flexibelt och snabbt kan ta oss an era önskemål och ändringar. 2017 tog vi över försäljningen av LED-strålkastare, LED-taklampor, LED-gatubelysningar och LED-teknik för stormarknader, affärs- och utställningsutrymmen, lager i livsmedelsindustrin, fabriks- och logistikhallar. Vårt företag är certifierat enligt DIN EN ISO 9001: 2015.

 4. CAVITERM SRL

  Italien

  Caviterm är ledande inom produktion av isolerade Ptfe-kablar, både flätade, spiralformade och termoblockerade. Produktsortimentet omfattar: nickel, nickelpläterade kopparkablar, kompenserade för termoelement och värmemotstånd, i isoleringsklasserna från B upp till C. Kvaliteten på Caviterm-produkterna tillfredsställer behoven inom sektorer som hushållsapparater, elektronik, sjö-, flyg- och järnvägsindustrin.

 5. JACOB GMBH

  Tyskland

  Jacob är specialist på kabelgenomföringar. Vi erbjuder ett stor standardsortiment och ett tekniskt team för kundanpassade lösningar.

 1. LEONI DRAHT GMBH

  Tyskland

  LEONI Business Group Wire Products & Solutions är en ledande tillverkare av avancerade produkter och lösningar av koppar, galvaniserad koppar, LEONI-Histral®-legeringar och specialmaterial. Dessa utvecklar vi i nära samarbete med våra kunder för specialapplikationer inom elektroteknik och elektronik samt för kabelteknik.

 2. GEISSEL

  Tyskland

  Geissel är din partner för kabelförskruvningssystem sedan 1920. Vi lagerför förskruvningar i mässing, polyamid och rostfritt stål med olika gängnings och glandtyper. Oavsett om det gäller standard-, utomhus-, EMC- eller specialapplikationer. Vi tar hand om dina behov.

 1. ELECTRIS - PRODUCER OF CUSTOM-MADE COPPER, ALUMINUM PARTS

  Polen

 2. AXON CABLE SAS

  Frankrike

 3. KABELTRONIK ARTHUR VOLLAND GMBH

  Tyskland

 4. MUCKENHAUPT & NUSSELT GMBH & CO. KG - KABELWERK

  Tyskland

 5. HAUFE GMBH

  Tyskland

 6. RTE SNC

  Italien

 7. MONDINI CAVI SPA

  Italien

 8. BEWO KABEL GMBH

  Tyskland

 1. ARMBRUSTER MULLER

  Belgien

 2. BAYERISCHE KABELWERKE AG

  Tyskland

 3. KABECK HANS DIETER BECKER GMBH

  Tyskland

 4. CORDIAL SOUND & AUDIO EQUIPMENT GMBH

  Tyskland

  Företaget CORDIAL grundades i början av 90-talet som en del av företaget Hermann Adam i Dachau i närheten av München. Sedan 1995 är det ett enskilt företag som levererar kabelmetervaror och begagnade kablar till kunder inom musik- och ljudutrustning. CORDIALs produktsortiment är brett med alltifrån sladdar till instrument, mikrofoner och högtalare till Multicore-system, adaptrar och DMX-, MIDI- och digitala ljudkablar. Våra produkter är innovativa och följer inte bara aktuella trender utan skapar dem ofta dessutom. CORDIAL är därmed inte bara en av de populäraste tillverkarna på sitt område, utanman kan även säga att företaget sätter ribban inom ljud och bild.

 5. COM - CAVI SPA MULTIMEDIA - CAVI E CONDUTTORI ELETTRICI

  Italien

  Elektriska kablar, telefonkablar, optiska fibrer, koaxialkablar, kabeltillbehör, explosionssäkert material, belysningsarmaturer, MT-transformatorer nedsänkta i olja, harts eller fristående, kondensatorer och instrument för fasinställning, komponenter och system för automatisering, manöverbrytare, omkopplare, kopplingar för LAN-nätverk, kablar och kabeltillbehör, nätverkstillbehör, elektriska apparater för explosionssäkra installationer, industriautomatisering, trefas-transformatorer, LED-belysning. Företaget är certifierat enligt UNI EN ISO 9002 och ISO 9000.

 6. HEIRU A. & R. HEINZ GMBH

  Österrike

  Vi ser oss främst som en partner som kan hjälpa kunderna att förverkliga sina idéer och lösa eventuella problem. Monterings- och användarvänliga produkter av högsta kvalitet i kombination med flexibilitet och punktlighet samt kunniga och pålitliga medarbetare är en garanti för hög kundnöjdhet. Flexibiliteten och styrkan hos vårt familjeföretag möjliggör, förutom tillverkning av ledare och ledningar, framför allt specialtillverkning av alla möjliga slags kablar. Den främsta fördelen med detta är att kablarna tillverkas och monteras av en och samma tillverkare. Till koncernens kunder hör elgrosshandeln och industrin i följande europeiska länder: Österrike, Tyskland, Tjeckien, Slovakien, Ungern, Kroatien, Slovenien och Italien. Våra produkter: antennkabel, anslutningskabel, lågspänningskabel, PVC-kabel, konfektionerad kabel, högtalarkabel

 7. V.O.P. CABLES PARPANELAS G., S.A.

  Grekland

  PARPANELAS G., S.A. V.O.P. CABLES grundades 1978 i Thessaloniki.I 28 år har vi försett den grekiska och internationella marknaden med specialkablar och kabeltillbehör. Vi har kontrollkablar, fiberoptiska kablar, telefon- och datakablar, busskablar, koaxialkablar, TV-kablar, larm, brandlarm, högtalare, telefoni, instrumentering, silikon, neopren, polyuretan, ström, medelhög spänning, servo, skepp, spiralkablar och kablar med kretsintegritet vid brand. KABLAR är vårt jobb

 8. CAR SRL

  Italien

  Car srl är ett av de främsta referensföretagen inom elutrustningar, specialiserat på exklusiv återförsäljning av kvalificerade märken för Toscana, Umbrien och La Spezia. Det erbjuder ett sortiment artiklar som går från kabelhållarkedjor till kabelskydd, metalledningar och galler, över kabeltillbehör som kabelhållare, kabelpressar, buntband, kabelskor, krympband och andra tillbehör för elanläggningar och elskåp

 9. PRODUCTION ASSOCIATION ENERGOCOMPLEKT

  Vitryssland

  Företaget Energocomplekt Ltd., är det största och snabbast växande företaget inom kablar och sladdar i Vitryssland. Vårt sortiment består av över 9 000 produkter: låg- (0, 66/1 kV), medel- (6-35 kV) och hög- (64/110 kV) spänningskablar med PVC-och XLPE-isolering, kontroll, skärmade och armerade kablar, halogenfria kablar med låg röktäthet, kala och isolerade kablar för kraftledningar, kablar för byggnad och koppling, flexibla sladdar osv. Vi erbjuder produktleverans var som helst i världen.

 10. KOMAX HOLDING AG

  Schweiz

  Som pionjär och marknadsledande inom den automatiserade kabelbearbetningen förser Komax sina kunder med innovativa, framtidsorienterade lösningar inom alla områden där precisa kontaktförbindelser efterfrågas. Komax tillverkar seriemaskiner och kundanpassade anläggningar för alla nivåer av automatisering och individualisering. Kvalitetssäkringsmoduler, testutrustning samt intelligenta nätverkslösningar kompletterar sortimentet och ger en säker och effektiv produktion.

Filter

Resultat för

Elkablar - Import och export

Antal resultat

5 490 företag