• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • elkablar

Resultat för

Elkablar - Import och export

 1. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Patelec Grouphar funnits på marknaden i över 50 år. Vi är verksamma inom koppartillverkning och -bearbetning. Våra produkter riktar sig till fabriker som utformar eldrivna verktyg, försänkbara pumpar, medicinska instrument och mycket mer. Alla våra elektriska kablar, trådar och remsor testas för styrka och åldrande. Koppartrådsbearbetningen utförs enligt EN 13602 och EN 60228. Vi utför strikta kontroller genom hela tillverkningsprocessen. Vi tillverkar även: – elektriska pluggar; – flatkablar och delade flatkablar; – PVC-kablar; – runda kablar och spiralkablar; – elektriska skaddar; – valstråd. Vår huvudprodukt är lågspänningskablar med PVC- eller gummiisolering för 300/500 V– 450/750 V. Våra sladdar lever upp till standarder som SPT, SV, VCTF och SJ. Vi tillverkar även kablage som passar för maskineri i blöta miljöer, nedsänkt under vatten eller på vattenytan. Våra tekniska lösningar innefattar Ghelios-produkter, som tillverkas för användning inom områden som kräver låg rökutsläppsnivå och giftighet vid brand, samt Thorex-produkter för farliga (ATEX) områden. Vi rekommenderar en patenterad Hercules-design för överföringar med hög kapacitet som kräver vatten- eller oljeresistens.

 2. BEMKA CABLE

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Bemka Cable grundades 1986 och inledde sin tillverkning i Istanbul i Turkiet. Vi betjänar kunder nationellt och internationellt med anslutningssladdar som följer befintliga kvalitetsstandarder, med ett prisvänligt och högkvalitativt förhållningssätt. Vi kombinerar vår produktionskapacitet med föränderliga teknologier, och tillhandahåller högkvalitativa och moderna produkter till våra kunder utefter deras specifika behov. Vår produktionsanläggning har en teknisk infrastruktur som möjliggör tillverkning av kablar och sladdar i världsklass. Våra linjer och maskiner: •4 helautomatiska tillverkningsmaskiner för kopplingskablar •15 kabelpressar från Hanke •4 formsprutningsmaskiner •8 paketeringslinjer •4 kabellinjer •1 tillverkningsmaskin för PVC-granulat •1 kopparböjningslinje •1 isoleringsböjningslinje. Vi har ett brett produktsortiment: •PVC-kablar som H05VV-F/H05VVH2-F, H03VVH2-F/H07VV-K , H05VV-K/H05V2V2-F. 2 x 0, 5 till 3 x 1, 5. •Anslutningskablar: 2, 5A/16A HYDROPONISK, 16A EUROPEISK, 16A TURKISK och mycket mer. Allt finns på vår hemsida! Vårt uppdrag är att följa kvalitetsstandarder och organisatoriska system på ett sätt som skapar förtroende och tillfredsställelse hos inhemska och utländska kunder, med en djupgående förståelse för behovet av betjänlig kundservice under och efter produktion. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  Alla produkter för "elkablar"
 3. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Shenzhen Tenking Tech har alltid följt samma principer: kvaliteten främst, unika produkter, kontinuerlig innovation. Vi har 14 års exportefarenhet och har uppnått fyra separata produktionslinjer med över 200 anställda år 2022. Vi har erhållit otaliga klienters tillit, och har tillhandahållit våra OEM/ODM-tjänster till välkända märken för kunde i över 70 länder. Fördelar med ODM och OEM: 1. Välutrustad verkstad på 2 800 kvadratmeter, fyra produktionslinjer & månadskapacitet på 150 000 enheter så att alla beställningar levereras punktligt. 2. Tillverkningsanläggningen på 1 200 kvadratmeter gör ODM snabbare, billigare och säkrare. 3. Professionella team inom forskning och utveckling samt teknik kan göra alla dina idéer till verklighet. 4. 100 % inspektioner av färdiga produkter, för att säkerställa att prooduktkvaliteten håller perfekt prestanda. 5. Lånsiktiga relationer med bud som UPS/DHL gör fraktkostnader till Europa konkurrenskraftiga, och leveranserna blir punktliga.

  Alla produkter för "elkablar"
 4. COTRONIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan 1989 är COTRONIC GmbH verksamt som fackdistributör för kundanpassade nätledningar (även till-ledningar, anslutningsledningar för apparater, apparatanslutningar, sjukhusklassade ledningar, sjukhusledningar), nätdelar och LED-produkter. Vi levererar bara landsspecifikt certifierade produkter. Sedan mer än två årtionden levererar vi nätledningar och nätdelar till industrikunder i olika branscher såsom elektromekanik och elektroteknik. Sedan 1990 är vårt företag fast försäljningspartner för Feller GmbH, Österrike. Vårt nära partnerskap gör att vi flexibelt och snabbt kan ta oss an era önskemål och ändringar. 2017 tog vi över försäljningen av LED-strålkastare, LED-taklampor, LED-gatubelysningar och LED-teknik för stormarknader, affärs- och utställningsutrymmen, lager i livsmedelsindustrin, fabriks- och logistikhallar. Vårt företag är certifierat enligt DIN EN ISO 9001: 2015.

 5. U.I. LAPP GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lapp-koncernen är en av de ledande tillverkarna inom anslutningsteknik: kablar, ledningar, industrikontaktdon och förbindningsteknik, konfektionering, automationsteknik och tillbehör.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. JACOB GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Jacob är specialist på kabelgenomföringar. Vi erbjuder ett stor standardsortiment och ett tekniskt team för kundanpassade lösningar.

 2. SAB BROECKSKES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SAB BROECKSKES GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elkablar. Företagets huvudkontor finns i Viersen, Tyskland.

 3. KABELTRONIK ARTHUR VOLLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KABELTRONIK ARTHUR VOLLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elkablar. Företagets huvudkontor finns i Denkendorf, Tyskland.

 4. MUCKENHAUPT & NUSSELT GMBH & CO. KG - KABELWERK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MUCKENHAUPT & NUSSELT GMBH & CO. KG - KABELWERK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elkablar. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

 5. HAUFE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HAUFE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elkablar. Företagets huvudkontor finns i Chemnitz/ot Grüna, Tyskland.

 1. RTE SNC

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget RTE SNC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tryckta kablar. Företaget är även verksamt inom El- och telefonkablar och ledningar, Elkablar, krympomhöljen, El- och telefonkablar och ledningar, och Elkablar. Företagets huvudkontor finns i Pandino, Italien.

 2. LIMOSS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LIMOSS GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Små prydnadssaker i metall för möbler. Företaget är även verksamt inom elmotorer, elektriska arbetscylindrar, Lyftdon, batterier, och elkablar. Företagets huvudkontor finns i Wetter, Tyskland.

 1. 2 CEV

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget 2 CEV, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Elkablar. Företaget är även verksamt inom konstruktion av instrumenttavlor, kablage för elskåp, vattentäta eldistributionstavlor, eltavlor, Eltavla, och elkablage. Företagets huvudkontor finns i Paterna-Valencia, Spanien.

 2. SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL

  Rumänien

  Verified by europages badge

  Företaget SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kontrolltavlor - elektricitet. Företaget är även verksamt inom Automation - Anläggningar och apparater, ELARTIKLAR, Elkablar, Byggnad - maskiner och utrustning, instrumenttavlor för eldistribution, Automatisering av maskiner, PLC programming, Automation - Anläggningar och apparater, och Automation. Företagets huvudkontor finns i Sibiu, Rumänien.

 3. BAYERISCHE KABELWERKE AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BAYERISCHE KABELWERKE AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elkablar. Företagets huvudkontor finns i Roth, Tyskland.

 4. KABECK HANS DIETER BECKER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KABECK HANS DIETER BECKER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elkablar. Företagets huvudkontor finns i Dillingen, Tyskland.

 5. BEWO KABEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BEWO KABEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elkablar. Företagets huvudkontor finns i Nagold, Tyskland.

 6. ARMBRUSTER MULLER

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget ARMBRUSTER MULLER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Alternativ energi. Företaget är även verksamt inom Elkablar, Ingenjörsteknik - Studiekontor för industrin, eldistribution, Elkablar, Ingenjörsteknik - Studiekontor för industrin, och privata och industriella ingenjörs- och teknikutredningar av elektriska installationer. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 7. CORDIAL SOUND & AUDIO EQUIPMENT GMBH

  Tyskland

  Företaget CORDIAL grundades i början av 90-talet som en del av företaget Hermann Adam i Dachau i närheten av München. Sedan 1995 är det ett enskilt företag som levererar kabelmetervaror och begagnade kablar till kunder inom musik- och ljudutrustning. CORDIALs produktsortiment är brett med alltifrån sladdar till instrument, mikrofoner och högtalare till Multicore-system, adaptrar och DMX-, MIDI- och digitala ljudkablar. Våra produkter är innovativa och följer inte bara aktuella trender utan skapar dem ofta dessutom. CORDIAL är därmed inte bara en av de populäraste tillverkarna på sitt område, utanman kan även säga att företaget sätter ribban inom ljud och bild.

 8. COM - CAVI SPA MULTIMEDIA - CAVI E CONDUTTORI ELETTRICI

  Italien

  Elektriska kablar, telefonkablar, optiska fibrer, koaxialkablar, kabeltillbehör, explosionssäkert material, belysningsarmaturer, MT-transformatorer nedsänkta i olja, harts eller fristående, kondensatorer och instrument för fasinställning, komponenter och system för automatisering, manöverbrytare, omkopplare, kopplingar för LAN-nätverk, kablar och kabeltillbehör, nätverkstillbehör, elektriska apparater för explosionssäkra installationer, industriautomatisering, trefas-transformatorer, LED-belysning. Företaget är certifierat enligt UNI EN ISO 9002 och ISO 9000.

 1. HEIRU A. & R. HEINZ GMBH

  Österrike

  Vi ser oss främst som en partner som kan hjälpa kunderna att förverkliga sina idéer och lösa eventuella problem. Monterings- och användarvänliga produkter av högsta kvalitet i kombination med flexibilitet och punktlighet samt kunniga och pålitliga medarbetare är en garanti för hög kundnöjdhet. Flexibiliteten och styrkan hos vårt familjeföretag möjliggör, förutom tillverkning av ledare och ledningar, framför allt specialtillverkning av alla möjliga slags kablar. Den främsta fördelen med detta är att kablarna tillverkas och monteras av en och samma tillverkare. Till koncernens kunder hör elgrosshandeln och industrin i följande europeiska länder: Österrike, Tyskland, Tjeckien, Slovakien, Ungern, Kroatien, Slovenien och Italien. Våra produkter: antennkabel, anslutningskabel, lågspänningskabel, PVC-kabel, konfektionerad kabel, högtalarkabel

 2. ABE INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Hjärtligt välkommen till ABE Industrietechnik GmbH! Tack för visat intresse för våra produkter. Vi hjälper dig gärna om du har några frågor. Vi tillverkar flexibla lamellband av koppar, platta kablar, elkontakter, trycksvetsade fasbryggor, Expansionsfästen för starkströmsanläggningar samt strömbanor. Våra produkter löser era problem. Vårt sortiment omfattar skärmstrumpor, olika typer av fasbryggor, material och tillbehör till starkströmsteknik, anslutningskablar (luftkylda och vattenkylda) liksom tillbehör till svetsteknik. Till våra styrkor hör problemlösning i våra kunders produktionsprocess samt en hög produkteffektivitet tack vare ingenjörsteknisk kompetens. Vår höga produktkvalitet och våra korta leveranstider är något som våra stamkunder uppskattar.abe Industrietechnik GmbH: De bästa materialen – Förstklassig kompetens – Motiverade medarbetare. Kontakta oss!

 3. V.O.P. CABLES PARPANELAS G., S.A.

  Grekland

  PARPANELAS G., S.A. V.O.P. CABLES grundades 1978 i Thessaloniki.I 28 år har vi försett den grekiska och internationella marknaden med specialkablar och kabeltillbehör. Vi har kontrollkablar, fiberoptiska kablar, telefon- och datakablar, busskablar, koaxialkablar, TV-kablar, larm, brandlarm, högtalare, telefoni, instrumentering, silikon, neopren, polyuretan, ström, medelhög spänning, servo, skepp, spiralkablar och kablar med kretsintegritet vid brand. KABLAR är vårt jobb

 4. GEISSEL

  Tyskland

  Geissel är din partner för kabelförskruvningssystem sedan 1920. Vi lagerför förskruvningar i mässing, polyamid och rostfritt stål med olika gängnings och glandtyper. Oavsett om det gäller standard-, utomhus-, EMC- eller specialapplikationer. Vi tar hand om dina behov.

 5. CAR SRL

  Italien

  Car srl är ett av de främsta referensföretagen inom elutrustningar, specialiserat på exklusiv återförsäljning av kvalificerade märken för Toscana, Umbrien och La Spezia. Det erbjuder ett sortiment artiklar som går från kabelhållarkedjor till kabelskydd, metalledningar och galler, över kabeltillbehör som kabelhållare, kabelpressar, buntband, kabelskor, krympband och andra tillbehör för elanläggningar och elskåp

 6. PIMESA

  Spanien

  Företaget PIMESA tillverkar kopplingslösningar som är utprovade med olika metoder och komplexitet, i små och medelstora serier. Vi deltar också i konstruktionsarbetet och rådgör med kunden angående de material och monteringsmetoder som passar bäst. Vi arbetar för olika industrisektorer, bland andra: lyft och hiss, verktygsmaskiner, elektronik, järnväg, anläggningstillgångar, hushållsapparater, förnybar energi.

 7. LEONI DRAHT GMBH

  Tyskland

  LEONI Business Group Wire Products & Solutions är en ledande tillverkare av avancerade produkter och lösningar av koppar, galvaniserad koppar, LEONI-Histral®-legeringar och specialmaterial. Dessa utvecklar vi i nära samarbete med våra kunder för specialapplikationer inom elektroteknik och elektronik samt för kabelteknik.

 8. KOMAX HOLDING AG

  Schweiz

  Som pionjär och marknadsledande inom den automatiserade kabelbearbetningen förser Komax sina kunder med innovativa, framtidsorienterade lösningar inom alla områden där precisa kontaktförbindelser efterfrågas. Komax tillverkar seriemaskiner och kundanpassade anläggningar för alla nivåer av automatisering och individualisering. Kvalitetssäkringsmoduler, testutrustning samt intelligenta nätverkslösningar kompletterar sortimentet och ger en säker och effektiv produktion.

 9. PRODUCTION ASSOCIATION ENERGOCOMPLEKT

  Vitryssland

  Företaget Energocomplekt Ltd., är det största och snabbast växande företaget inom kablar och sladdar i Vitryssland. Vårt sortiment består av över 9 000 produkter: låg- (0, 66/1 kV), medel- (6-35 kV) och hög- (64/110 kV) spänningskablar med PVC-och XLPE-isolering, kontroll, skärmade och armerade kablar, halogenfria kablar med låg röktäthet, kala och isolerade kablar för kraftledningar, kablar för byggnad och koppling, flexibla sladdar osv. Vi erbjuder produktleverans var som helst i världen.

 10. RFS - RADIO FREQUENCY SYSTEMS

  Tyskland

  Välkommen till Radio Frequency Systems GmbH! Tack för visat intresse för våra produkter. Vi svarar med glädje på era frågor. Kontakta oss! Våra produkter: • skärmade kablar • koaxialkablar • kontakterade kablar • specialkablar • högfrekvenskablar • kontakterade koaxialkablar • mikrovågsantenner • mobilantenner • radioantenner • antennkablar

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Elkablar - Import och export

Antal resultat

5 516 Företag