• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • elkablar

Resultat för

Elkablar - Import och export

 1. ABE INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Hjärtligt välkommen till ABE Industrietechnik GmbH! Tack för visat intresse för våra produkter. Vi hjälper dig gärna om du har några frågor. Vi tillverkar flexibla lamellband av koppar, platta kablar, elkontakter, trycksvetsade fasbryggor, Expansionsfästen för starkströmsanläggningar samt strömbanor. Våra produkter löser era problem. Vårt sortiment omfattar skärmstrumpor, olika typer av fasbryggor, material och tillbehör till starkströmsteknik, anslutningskablar (luftkylda och vattenkylda) liksom tillbehör till svetsteknik. Till våra styrkor hör problemlösning i våra kunders produktionsprocess samt en hög produkteffektivitet tack vare ingenjörsteknisk kompetens. Vår höga produktkvalitet och våra korta leveranstider är något som våra stamkunder uppskattar.abe Industrietechnik GmbH: De bästa materialen – Förstklassig kompetens – Motiverade medarbetare. Kontakta oss!

  Webbplats Open In New icon
 2. SAB BROECKSKES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Kabeltillverkaren SAB – vi är en av världens ledande tillverkare av kablar och ledningar, kabelkonfektioneringar och temperaturmätteknik. Över 75 års erfarenhet inom kabel- och ledningstillverkning samt inom temperaturmät- och reglerteknik har förvandlat oss från ett enmansföretag till ett företag med mer än 550 medarbetare. Vår styrka ligger inte bara i tillverkningen av standardkablar utan även i konstruktionen av specialartiklar. Varje år tillverkar vi mer än 1 500 specialkablar efter kundernas önskemål. Våra produkters kvalitet är känd i över 100 länder. Våra kunder som har testat våra produkter bekräftar att de har längre livslängd än andra tillverkare. Produktöversikt elektriska kablar och ledningar: halogenfria kablar, datakablar, styrledningar, flexibel kabel, specialkabel, Industrial Ethernet-ledningar, termoledningar, distributionsledningar, busskabel, elkabel, kabeltillverkning, värmebeständig kabel, CAT 7-, CAT 6- och CAT 5-kablar. Produktöversikt temperaturmätteknik: termoelement, motståndstermometer, Pt100-givare, temperaturgivare, temperatursensorer, manteltermoelement.

  Webbplats Open In New icon
 3. EXPERT-CABLE, LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Kabelfabriken EXPERT-CABLE LTD står för modern tillverkning av högkvalitativa kabelprodukter. Den ligger i staden Orel i Ryssland. I början av 2020 hade fabriken över 25 000 kvadratmeter i lokalutrymme för produktion och distribution. EXPERT-CABLE står för ung, högteknologisk och multifunktionell produktion. Koppartillverkning: Vi har bulktillverkning av koppartråd av diameter 8-25 mm. Rullar: Vi har implementerat en tillverkningsprocess för kopparstycken i olika former. Bulkproduktion strömskenor av koppar i enighet med GOST 434-78. Utbudet sträcker sig från 200 till 3 800 mm, med en bredd på upp till 240 mm. Kablar och ledningar: Vi har över 50 uppdaterade produktionslinjer från ledande globala tillverkare. Vi levererar våra produkter till hela Ryssland och världen. Våra kablar används i allmännyttiga byggnader, militära anläggningar, värmeenergisektorn, underjordisk industri, tung industri, hushåll och kommunala tjänster.

  Webbplats Open In New icon
 4. U.I. LAPP GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Lapp-koncernen är en av de ledande tillverkarna inom anslutningsteknik: kablar, ledningar, industrikontaktdon och förbindningsteknik, konfektionering, automationsteknik och tillbehör.

  Webbplats Open In New icon
 5. COM - CAVI SPA MULTIMEDIA - CAVI E CONDUTTORI ELETTRICI

  Italien

  Verified by Europages badge

  Elektriska kablar, telefonkablar, optiska fibrer, koaxialkablar, kabeltillbehör, explosionssäkert material, belysningsarmaturer, MT-transformatorer nedsänkta i olja, harts eller fristående, kondensatorer och instrument för fasinställning, komponenter och system för automatisering, manöverbrytare, omkopplare, kopplingar för LAN-nätverk, kablar och kabeltillbehör, nätverkstillbehör, elektriska apparater för explosionssäkra installationer, industriautomatisering, trefas-transformatorer, LED-belysning. Företaget är certifierat enligt UNI EN ISO 9002 och ISO 9000.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. COTRONIC GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Sedan 1989 är COTRONIC GmbH verksamt som fackdistributör för kundanpassade nätledningar (även till-ledningar, anslutningsledningar för apparater, apparatanslutningar, sjukhusklassade ledningar, sjukhusledningar), nätdelar och LED-produkter. Vi levererar bara landsspecifikt certifierade produkter. Sedan mer än två årtionden levererar vi nätledningar och nätdelar till industrikunder i olika branscher såsom elektromekanik och elektroteknik. Sedan 1990 är vårt företag fast försäljningspartner för Feller GmbH, Österrike. Vårt nära partnerskap gör att vi flexibelt och snabbt kan ta oss an era önskemål och ändringar. 2017 tog vi över försäljningen av LED-strålkastare, LED-taklampor, LED-gatubelysningar och LED-teknik för stormarknader, affärs- och utställningsutrymmen, lager i livsmedelsindustrin, fabriks- och logistikhallar. Vårt företag är certifierat enligt DIN EN ISO 9001: 2015.

  Webbplats Open In New icon
 2. CAVITERM SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  Caviterm är ledande inom produktion av isolerade Ptfe-kablar, både flätade, spiralformade och termoblockerade. Produktsortimentet omfattar: nickel, nickelpläterade kopparkablar, kompenserade för termoelement och värmemotstånd, i isoleringsklasserna från B upp till C. Kvaliteten på Caviterm-produkterna tillfredsställer behoven inom sektorer som hushållsapparater, elektronik, sjö-, flyg- och järnvägsindustrin.

  Webbplats Open In New icon
 3. JACOB GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Jacob är specialist på kabelgenomföringar. Vi erbjuder ett stor standardsortiment och ett tekniskt team för kundanpassade lösningar.

  Webbplats Open In New icon
 4. LEONI DRAHT GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  LEONI Business Group Wire Products & Solutions är en ledande tillverkare av avancerade produkter och lösningar av koppar, galvaniserad koppar, LEONI-Histral®-legeringar och specialmaterial. Dessa utvecklar vi i nära samarbete med våra kunder för specialapplikationer inom elektroteknik och elektronik samt för kabelteknik.

  Webbplats Open In New icon
 5. GEISSEL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Geissel är din partner för kabelförskruvningssystem sedan 1920. Vi lagerför förskruvningar i mässing, polyamid och rostfritt stål med olika gängnings och glandtyper. Oavsett om det gäller standard-, utomhus-, EMC- eller specialapplikationer. Vi tar hand om dina behov.

  Webbplats Open In New icon
 1. AXON CABLE SAS

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 2. KABELTRONIK ARTHUR VOLLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. MUCKENHAUPT & NUSSELT GMBH & CO. KG - KABELWERK

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. NEW RISE EXPORT

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 5. RTE SNC

  Italien

  Verified by Europages badge
 6. MONDINI CAVI SPA

  Italien

  Verified by Europages badge
 7. ARMBRUSTER MULLER

  Belgien

  Verified by Europages badge
 8. BAYERISCHE KABELWERKE AG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 9. BEWO KABEL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 10. CORDIAL SOUND & AUDIO EQUIPMENT GMBH

  Tyskland

  Företaget CORDIAL grundades i början av 90-talet som en del av företaget Hermann Adam i Dachau i närheten av München. Sedan 1995 är det ett enskilt företag som levererar kabelmetervaror och begagnade kablar till kunder inom musik- och ljudutrustning. CORDIALs produktsortiment är brett med alltifrån sladdar till instrument, mikrofoner och högtalare till Multicore-system, adaptrar och DMX-, MIDI- och digitala ljudkablar. Våra produkter är innovativa och följer inte bara aktuella trender utan skapar dem ofta dessutom. CORDIAL är därmed inte bara en av de populäraste tillverkarna på sitt område, utanman kan även säga att företaget sätter ribban inom ljud och bild.

 1. HEIRU A. & R. HEINZ GMBH

  Österrike

  Vi ser oss främst som en partner som kan hjälpa kunderna att förverkliga sina idéer och lösa eventuella problem. Monterings- och användarvänliga produkter av högsta kvalitet i kombination med flexibilitet och punktlighet samt kunniga och pålitliga medarbetare är en garanti för hög kundnöjdhet. Flexibiliteten och styrkan hos vårt familjeföretag möjliggör, förutom tillverkning av ledare och ledningar, framför allt specialtillverkning av alla möjliga slags kablar. Den främsta fördelen med detta är att kablarna tillverkas och monteras av en och samma tillverkare. Till koncernens kunder hör elgrosshandeln och industrin i följande europeiska länder: Österrike, Tyskland, Tjeckien, Slovakien, Ungern, Kroatien, Slovenien och Italien. Våra produkter: antennkabel, anslutningskabel, lågspänningskabel, PVC-kabel, konfektionerad kabel, högtalarkabel

 2. V.O.P. CABLES PARPANELAS G., S.A.

  Grekland

  PARPANELAS G., S.A. V.O.P. CABLES grundades 1978 i Thessaloniki.I 28 år har vi försett den grekiska och internationella marknaden med specialkablar och kabeltillbehör. Vi har kontrollkablar, fiberoptiska kablar, telefon- och datakablar, busskablar, koaxialkablar, TV-kablar, larm, brandlarm, högtalare, telefoni, instrumentering, silikon, neopren, polyuretan, ström, medelhög spänning, servo, skepp, spiralkablar och kablar med kretsintegritet vid brand. KABLAR är vårt jobb

 3. CAR SRL

  Italien

  Car srl är ett av de främsta referensföretagen inom elutrustningar, specialiserat på exklusiv återförsäljning av kvalificerade märken för Toscana, Umbrien och La Spezia. Det erbjuder ett sortiment artiklar som går från kabelhållarkedjor till kabelskydd, metalledningar och galler, över kabeltillbehör som kabelhållare, kabelpressar, buntband, kabelskor, krympband och andra tillbehör för elanläggningar och elskåp

 4. INTERNATIONAL ELECTRIC EXPORT - IEE

  Frankrike

  Elutrustning för industriellt bruk – Kablar för el, telefon och data – Tekniska krav, leverans av elutrustning medelhög spänning, lågspänning till industrier EXPORT-SCHNEIDER, LE GRAND, NEXANS, FERRAZ, TRANSFIX, SOCOMEC, PHILIPS, SIEMENS, ABB, TYCO, SICAME, GEWISS, MGE, AREVA, ATX, TEC, 3M, CATU

 5. PIMESA

  Spanien

  Företaget PIMESA tillverkar kopplingslösningar som är utprovade med olika metoder och komplexitet, i små och medelstora serier. Vi deltar också i konstruktionsarbetet och rådgör med kunden angående de material och monteringsmetoder som passar bäst. Vi arbetar för olika industrisektorer, bland andra: lyft och hiss, verktygsmaskiner, elektronik, järnväg, anläggningstillgångar, hushållsapparater, förnybar energi.

 6. KOMAX HOLDING AG

  Schweiz

  Som pionjär och marknadsledande inom den automatiserade kabelbearbetningen förser Komax sina kunder med innovativa, framtidsorienterade lösningar inom alla områden där precisa kontaktförbindelser efterfrågas. Komax tillverkar seriemaskiner och kundanpassade anläggningar för alla nivåer av automatisering och individualisering. Kvalitetssäkringsmoduler, testutrustning samt intelligenta nätverkslösningar kompletterar sortimentet och ger en säker och effektiv produktion.

 7. GALVA, OOO

  Ryssland

  Galva Research and Development Center erbjuder högkvalitativa dragkablar. Galva är det första företaget i Ryssland som började tillverka lastbärande dragkablar (kontrollkablar) och är ledande inom denna sektorn. Förutom tillverkning och distribution av dragkablar arbetar företaget också med återvinning av gamla och slitna kablar. Galva erbjuder olika typer av kablar till sina kunder.

 8. RFS - RADIO FREQUENCY SYSTEMS

  Tyskland

  Välkommen till Radio Frequency Systems GmbH! Tack för visat intresse för våra produkter. Vi svarar med glädje på era frågor. Kontakta oss! Våra produkter: • skärmade kablar • koaxialkablar • kontakterade kablar • specialkablar • högfrekvenskablar • kontakterade koaxialkablar • mikrovågsantenner • mobilantenner • radioantenner • antennkablar

 9. PRODUCTION ASSOCIATION ENERGOCOMPLEKT

  Vitryssland

  Företaget Energocomplekt Ltd., är det största och snabbast växande företaget inom kablar och sladdar i Vitryssland. Vårt sortiment består av över 9 000 produkter: låg- (0, 66/1 kV), medel- (6-35 kV) och hög- (64/110 kV) spänningskablar med PVC-och XLPE-isolering, kontroll, skärmade och armerade kablar, halogenfria kablar med låg röktäthet, kala och isolerade kablar för kraftledningar, kablar för byggnad och koppling, flexibla sladdar osv. Vi erbjuder produktleverans var som helst i världen.

 10. FIN KAAPELI OY

  Finland

  FIN KAAPELI OY grundades 1956. FIN KAAPELI designar och tillverkar flexibla industriella elartiklar av hög kvalitet, el-, telefon- och datorkablar. Vårt mål är att förbli marknadsledande. FIN KAAPELI erbjuder leveranser till kylindustri, plantskolor, trädgårdsföretag. PET-sektorn, sektorn för hushållsapparater, medicinska sektorn, hälso- och skönhetsvård, bilindustri, vätskeuppvärmning osv. FIN KAAPELI fokuserar på kvalitet och erbjuder tillverkning av alla slags kablar enligt kundens önskemål.

Filter

Resultat för

Elkablar - Import och export

Antal resultat

5 616 företag