• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • elektromagneter

Resultat för

Elektromagneter - Import och export

 1. ADVANCED MAGNETIC TECHNOLOGIES AND CONSULTING (AMT&C)

  Ryssland

  AMT&C Group designar och tillverkar magnetisk utrustning för forskning och industri, baserat på permanenta magneter och elektromagnetiska system: magnetisk och elektromagnetisk utrustning för högintensiva magnetfält (bristindikatorer, källor till magnetfält); magnetiska elektriska och elektroniska mätinstrument till laboratorier och forskningsanläggningar; induktionsmagnetometrar; elektromagneter. AMT&C Group fokuserar på samtida områden för applicerad magnetism: energiberoende avstängningsventiler för gas, elektriska manöverdon och elektriska maskiner med extremhög energiomvandlingseffektivitet, hjulmotorer, vetenskapliga instrument och magnetiska system för kapselendoskopi. AMT&C utför forskning och utveckling av magnetisk hypertermi, precisionskontrollerad drogdesorption med magnetiska fält, magnetisk kylning samt metoder för tillverkning i nanostorlek med nanostrukturerade material.

 2. MESUTRONIC GERÄTEBAU GMBH

  Tyskland

  Innovativ teknik, ledande know-how. I över 25 år har MESUTRONIC Gerätebau GmbH utvecklat innovativ metallsökningsteknik för industrin. Från huvudkontoret i den lilla orten Kirchberg im Wald i Bayern levererar företaget avancerade metalldetektorer, metallseparatorer och röntgeninspektionssystem till kunder världen över. Hos oss är uppfinnarglädjen en viktig drivkraft och vi är stolta över att ligga i framkant vad gäller teknik för avkänning av metall och främmande föremål. Vi erbjuder ett brett produktsortiment för områden som livsmedel, läkemedel, hygien, plast, textil, trä och gruvindustri, och hjälper gärna ditt företag med identifiering och separering av oönskade föremål. Vi är ett Tysklandsbaserat, ägarlett företag med duktiga och drivna medarbetare. Det är de som med kunskap och handlingskraft konstruerar och bygger våra apparater.

 3. KENDRION KUHNKE AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Kendrion Kuhnke Automation är specialisten för magnet-, fluid- och styrteknik som erbjuder exakta och innovativa komponenter och moduler för många användningsområden. Kendrion Kuhnke Automation ingår i Industrial Division i Kendrion N.V. och verkar under firmanamnet Business Unit Industrial Actuators and Controls (IAC). Vid utvecklingen och tillverkningen av elektromagneter och ställdon drar IAC nytta av över 100 års erfarenhet och erbjuder en bred produktportfölj. IAC är även tillverkare inom fluidteknik och specialiserar sig på utveckling av kundanpassade ventiler, ventilblock och tryckregulatorer. Inom styrteknik använder IAC internationella industristandarder för att möjliggöra integration i de mest skilda infrastrukturer, samt induktiva värmesystem som möjliggör utsläppsfri uppvärmning i industriprocesser. Våra produkter används huvudsakligen i medicinteknik som dialysutrustning, anestesi- och andningsutrustning, tandvårdsutrustning, behandlings- och terapiutrustning. I automation och robotteknik som AGV, materialflödessystem och kollaborativa robotar. I maskinteknik används de i dryckes- och livsmedelsindustrin, tryck- och pappersbearbetning samt textilindustrin. Andra användningsområden är brandskydd och åtkomstkontroller i fastighetsautomation samt nödförsörjning av syrgas och kabinapplikationer i flygindustrin. Mer information om Kendrion finns på www.kendrion.com

 4. ASSFALG GMBH

  Tyskland

 5. SELTER S.A.

  Spanien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TDS PRECISION PRODUCTS GMBH

  Schweiz

 2. MECALECTRO

  Tyskland

 3. AGETHEN AUFBEREITUNGSTECHNIK

  Tyskland

 4. KRÄMER ENERGIETECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. BISCHOFF FEDERNWERK UND NUTZFAHRZEUGTEILE GMBH

  Tyskland

 1. ANDRIN MAGNETISME INDUSTRIEL

  Frankrike

 2. DICTATOR TECHNIK GMBH

  Tyskland

 1. EUROMAGNETI DI FILIPPINI CESARE & C. SNC

  Italien

 2. HARTMANN + LÄMMLE AG

  Schweiz

 3. MAGNETMECHANIK KRÖMEKE GMBH

  Tyskland

 4. SGM MAGNETICS SPA

  Italien

  Världsledande företag som utformar och bygger magnetiska lösningar för industriell lyftning och separering. Lyftning: hantering av stål/järnprodukter (långa, platta och järnskrot) vid stålverk och servicecenter; separering av järnhaltig och andra metaller med separatorer försedda med band, block, trummor, sorterare och separatorer med röntgensensorer.

 5. AC MAGNETS 98 SL

  Spanien

  Levererar magneter, magnetsystem, ferrit, magnetiska apparater, magnetband, roterande magnetet, plastmagneter, alnicomagneter.

 6. SYSKO AG

  Schweiz

  Vi tillhandahåller espressopumpar, kaffemaskinspumpar och vingpumpar.

 7. KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH

  Tyskland

 8. DIMET GMBH

  Tyskland

 1. ACTRONIC-SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

 2. ILMENAUER MECHATRONIK GMBH

  Tyskland

 3. KUHSE INDUSTRIAL COMPONENTS GMBH

  Tyskland

 4. LM SYSTEMS

  Turkiet

 5. ATIB MAGNETICS

  Italien

 6. KENDRION (LINZ) GMBH

  Österrike

 7. TEC AUTOMATISMES

  Frankrike

 8. TELSA BOBINAGE

  Frankrike

 9. MECAMAG

  Frankrike

 10. CALAMIT MAGNETE GMBH

  Tyskland