• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • elektromagneter

Resultat för

Elektromagneter - Import och export

 1. KENDRION KUHNKE AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kendrion Kuhnke Automation är specialisten för magnet-, fluid- och styrteknik som erbjuder exakta och innovativa komponenter och moduler för många användningsområden. Kendrion Kuhnke Automation ingår i Industrial Division i Kendrion N.V. och verkar under firmanamnet Business Unit Industrial Actuators and Controls (IAC). Vid utvecklingen och tillverkningen av elektromagneter och ställdon drar IAC nytta av över 100 års erfarenhet och erbjuder en bred produktportfölj. IAC är även tillverkare inom fluidteknik och specialiserar sig på utveckling av kundanpassade ventiler, ventilblock och tryckregulatorer. Inom styrteknik använder IAC internationella industristandarder för att möjliggöra integration i de mest skilda infrastrukturer, samt induktiva värmesystem som möjliggör utsläppsfri uppvärmning i industriprocesser. Våra produkter används huvudsakligen i medicinteknik som dialysutrustning, anestesi- och andningsutrustning, tandvårdsutrustning, behandlings- och terapiutrustning. I automation och robotteknik som AGV, materialflödessystem och kollaborativa robotar. I maskinteknik används de i dryckes- och livsmedelsindustrin, tryck- och pappersbearbetning samt textilindustrin. Andra användningsområden är brandskydd och åtkomstkontroller i fastighetsautomation samt nödförsörjning av syrgas och kabinapplikationer i flygindustrin. Mer information om Kendrion finns på www.kendrion.com

 2. MESUTRONIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Innovativ teknik, ledande know-how. I över 25 år har MESUTRONIC Gerätebau GmbH utvecklat innovativ metallsökningsteknik för industrin. Från huvudkontoret i den lilla orten Kirchberg im Wald i Bayern levererar företaget avancerade metalldetektorer, metallseparatorer och röntgeninspektionssystem till kunder världen över. Hos oss är uppfinnarglädjen en viktig drivkraft och vi är stolta över att ligga i framkant vad gäller teknik för avkänning av metall och främmande föremål. Vi erbjuder ett brett produktsortiment för områden som livsmedel, läkemedel, hygien, plast, textil, trä och gruvindustri, och hjälper gärna ditt företag med identifiering och separering av oönskade föremål. Vi är ett Tysklandsbaserat, ägarlett företag med duktiga och drivna medarbetare. Det är de som med kunskap och handlingskraft konstruerar och bygger våra apparater.

 3. MAX BAERMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Välkommen till MAX BAERMANN GmbH, er ledande tillverkare av plastbundna permanentmagneter med leverans världen över. Sedan mer än 90 år tillbaka levererar vi kvalitetsprodukter till stegmotorer, mikromotorer, vinkelgivare, momentgivare, kylmedelspumpar samt armaturer och instrument. Våra magneter utvecklas speciellt efter kundernas krav, i tätt samarbete med våra fackavdelningar för konstruktion, produkt- och processutveckling samt kvalitetssäkring. Vi erbjuder produkter som överensstämmer med våra kunders behov. Hos MAX BAERMANN GmbH lägger vi stor vikt vid kvalitet och enhetlighet i produktionen. Våra processer uppfyller de högsta internationella standarderna och vi är certifierade enligt IATF16949: 2016. Kundanpassade lösningar kräver speciella verktyg och anordningar, vilka vi tar fram i vår egna verktygstillverkning. De material vi använder väljs ut med omsorg och testas före användningen, för att garantera att de uppfyller våra höga kvalitetskrav. Blandningsprocesserna och -förhållandena kontrolleras och optimeras kontinuerligt för att säkerställa att våra produkter uppfyller de högsta standarderna.

 4. SELTER S.A.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget SELTER S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företaget är även verksamt inom lyftmaskiner magnetiska, elektromagneter, magnetbrickor, separatorer magnetiska, magnetiska komponenter, plattor magnetiska, och avmagnetiserare. Företagets huvudkontor finns i Girona, Spanien.

 5. KRÄMER ENERGIETECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KRÄMER ENERGIETECHNIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektromagneter. Företagets huvudkontor finns i Zierenberg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AGETHEN AUFBEREITUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AGETHEN AUFBEREITUNGSTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektromagneter. Företagets huvudkontor finns i Neuss, Tyskland.

 2. MECALECTRO

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MECALECTRO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektromagneter. Företagets huvudkontor finns i Saarbrücken, Tyskland.

 3. TDS PRECISION PRODUCTS GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget TDS PRECISION PRODUCTS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Elektromagneter. Företagets huvudkontor finns i Dielsdorf, Schweiz.

 4. BISCHOFF FEDERNWERK UND NUTZFAHRZEUGTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BISCHOFF FEDERNWERK UND NUTZFAHRZEUGTEILE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Elektromagneter. Företagets huvudkontor finns i Staßfurt, Tyskland.

 5. ANDRIN MAGNETISME INDUSTRIEL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ANDRIN MAGNETISME INDUSTRIEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektromagneter. Företaget är även verksamt inom Lyftanordningar - utrustning och tillbehör, separatorer magnetiska, magnetlyft, Lyftmagneter, och Lyftanordningar - utrustning och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Villers La Montagne, Frankrike.

 1. DICTATOR TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DICTATOR TECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektromagneter. Företagets huvudkontor finns i Neusäß, Tyskland.

 2. HARTMANN + LÄMMLE AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget HARTMANN + LÄMMLE AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektromagneter. Företagets huvudkontor finns i Neuheim, Schweiz.

 1. ADVANCED MAGNETIC TECHNOLOGIES AND CONSULTING (AMT&C)

  Ryssland

  AMT&C Group designar och tillverkar magnetisk utrustning för forskning och industri, baserat på permanenta magneter och elektromagnetiska system: magnetisk och elektromagnetisk utrustning för högintensiva magnetfält (bristindikatorer, källor till magnetfält); magnetiska elektriska och elektroniska mätinstrument till laboratorier och forskningsanläggningar; induktionsmagnetometrar; elektromagneter. AMT&C Group fokuserar på samtida områden för applicerad magnetism: energiberoende avstängningsventiler för gas, elektriska manöverdon och elektriska maskiner med extremhög energiomvandlingseffektivitet, hjulmotorer, vetenskapliga instrument och magnetiska system för kapselendoskopi. AMT&C utför forskning och utveckling av magnetisk hypertermi, precisionskontrollerad drogdesorption med magnetiska fält, magnetisk kylning samt metoder för tillverkning i nanostorlek med nanostrukturerade material.

 2. SGM MAGNETICS SPA

  Italien

  Världsledande företag som utformar och bygger magnetiska lösningar för industriell lyftning och separering. Lyftning: hantering av stål/järnprodukter (långa, platta och järnskrot) vid stålverk och servicecenter; separering av järnhaltig och andra metaller med separatorer försedda med band, block, trummor, sorterare och separatorer med röntgensensorer.

 3. AC MAGNETS 98 SL

  Spanien

  Levererar magneter, magnetsystem, ferrit, magnetiska apparater, magnetband, roterande magnetet, plastmagneter, alnicomagneter.

 4. SYSKO AG

  Schweiz

  Vi tillhandahåller espressopumpar, kaffemaskinspumpar och vingpumpar.

 5. DIMET GMBH

  Tyskland

  Företaget DIMET GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallurgi och järn-/stålframställning - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Elektromagneter, Hanteringsmagneter, Lyftmagneter, elektromagneter för lyft, och Elektromagneter. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 6. ASSFALG GMBH

  Tyskland

  Företaget ASSFALG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magneter. Företaget är även verksamt inom Elektromagneter, Lyftmagneter, magneter och permanentmagneter, Elektromagneter, och manuell kantfräs. Företagets huvudkontor finns i Schwäbisch Gmünd, Tyskland.

 7. KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH

  Tyskland

  Företaget KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företaget är även verksamt inom Elektromagneter, konsulter, elektromagnetism, Fästmagneter, och Elektromagneter. Företagets huvudkontor finns i Donaueschingen, Tyskland.

 8. ACTRONIC-SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Företaget ACTRONIC-SOLUTIONS GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Elektromagneter. Företagets huvudkontor finns i Adelsdorf, Tyskland.

 1. KUHSE INDUSTRIAL COMPONENTS GMBH

  Tyskland

  Företaget KUHSE INDUSTRIAL COMPONENTS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Elektromagneter. Företagets huvudkontor finns i Winsen / Luhe, Tyskland.

 2. LM SYSTEMS

  Turkiet

  Företaget LM SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektromagneter. Företaget är även verksamt inom elektromagnetisk utrustning, elektromagneter för lyft, och Chucks. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. ILMENAUER MECHATRONIK GMBH

  Tyskland

  Företaget ILMENAUER MECHATRONIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektromagneter. Företaget är även verksamt inom Rotary-lift actuators, magnetspolar, och Vridmagneter. Företagets huvudkontor finns i Ilmenau, Tyskland.

 4. ATIB MAGNETICS

  Italien

  Företaget ATIB MAGNETICS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Elektromagneter. Företaget är även verksamt inom elektromagneter för lyft. Företagets huvudkontor finns i Longhena, Italien.

 5. A.R.S. ELETTROMECCANICA S.R.L.

  Italien

  Företaget A.R.S. ELETTROMECCANICA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pumpar. Företaget är även verksamt inom Spolar och elektromagnetiska spiraler, Spolar och elektromagnetiska spiraler, Magnetventiler, och elektromagneter. Företagets huvudkontor finns i La Morra, Italien.

 6. GI-DA SRL

  Italien

  Företaget GI-DA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företaget är även verksamt inom Elektromagneter, magnetiska utrustningar för lyftning av handelsvaror, elektromagneter för lyft, Elektromagneter, och separatorer magnetiska. Företagets huvudkontor finns i Pompiano, Italien.

 7. SIGMAPHI

  Frankrike

  Företaget SIGMAPHI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företaget är även verksamt inom Elektromagneter, permanenta magneter, och Elektromagneter. Företagets huvudkontor finns i Vannes, Frankrike.

 8. TLM COMPOSANTS

  Frankrike

  Företaget TLM COMPOSANTS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Elektriska och elektroniska komponenter. Företaget är även verksamt inom elektromagneter. Företagets huvudkontor finns i Beaumont-Du-Gâtinais, Frankrike.

 9. CALAMIT MAGNETE GMBH

  Tyskland

  Företaget CALAMIT MAGNETE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företaget är även verksamt inom Elektromagneter, magneter och permanentmagneter, separatorer magnetiska, och Elektromagneter. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 10. NAFSA MAGNETTECHNIK

  Tyskland

  Företaget NAFSA MAGNETTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektromagneter. Företaget är även verksamt inom Fästmagneter. Företagets huvudkontor finns i Rottenburg, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis