• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • elartiklar

Resultat för

Elartiklar - Import och export

 1. GÜNTHER SPELSBERG GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Spelsberg är ett marknadsledande företag inom elektronikindustrin med många års erfarenhet från elinstallations- och kapslingsteknik. Ett bevis på familjeföretagets innovationskraft är de många patent man innehar. Produkterna är snabba och enkla att installera, har lång livslängd och går lätt att underhålla. Det innebär produkter och system som ligger i teknisk framkant, har många smarta funktioner och ligger bra i pris. Det var med nya produkter som brandskyddade WKE-skarvdosor med funktionsgaranti och halogenfria grendosor i den röda serien som Spelsberg etablerade sig som innovatörer och vägvisare inom installationsteknik. Idag har det välkända tyska företaget långt över 5 000 produkter i lager, däribland grendosor, små fördelningsdosor, kopplingsplintar och hus till räknare och andra industriapplikationer.

 2. PROFELEC

  Frankrike

  Verified by europages badge

  ProfElec är den europeiska marknadens ledande företag inom försäljning av elutrustning till professionella inom industriell och småskalig sektor. De senaste femton åren har vi tillhandahållit tjänster framgångsrikt och exporterat över hela världen. Våra högteknologiska lokaler i Frankrike, Estland och Litauen låter oss designa, tillverka och exportera de bästa elskåpen, från låg volt upp till 6 300 A. Dessutom utvecklar vi olika typer av höljen, för att möta varje kunds specifika behov: från små kontrollskåp till automatiserade system som är tiotals meter höga. Vi är främst verksamma med export, och enbart av varor från de stora spelarna inom elutrustningstillverkning, som Schneider Electric, Legrand, ABB, Siemens, Hager, APC, Finder, Wago, Eaton, Logstrup, OEZ. Varför bör du välja ProfElec ? Leverans på 48 timmar - vi skickar ut beställningar från vår lagerlokal i Frankrike. Professionalism - Alla våra experter och tekniker har bred internationell erfarenhet. De bästa villkoren - vi köper lågvoltskomponenter direkt från tillverkarna, och tillhandahåller dem till våra kunder till de bästa priserna. Besök vår katalog och kontakta våra experter!

 3. NECRON ENERGY ELECTRONIC SAN. TIC. A.S.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Necron Electronic Software Engineering Inc. grundades 1989 och är Turkiets ledande tillverkare av förstklassiga kombinerade UPS, med specialisering inom avbrottsfri kraftförsörjning. Vi är kända för visionär innovation och har stått för betydelsefulla milstolpar inom industrin. Vi började som en anläggning på 4 500 m² i Tuzlas industriområde, men har utvecklats till en effektiv fastighet på 800 m² i Ankara med förbättrad support för offentliga institutioner. Vårt breda produktutbud består av: •Utrustning för elfordon: Vi tillhandahåller robusta laddningslösningar för fordon. •UPS-system: Vi har flera olika uppkopplade avbrottsfria kraftförsörjningslösningar, bland annat industriella och modulära alternativ. •Datacentralslösningar: Vi tillhandahåller komponenter för datacentraler samt modulära datacentraler. •Batterier •Batteriskåp •Växelriktare •Likriktare •Konverterare •Regulatorer. Vår obevekliga hängivenhet till internationella kvalitetsstandarder är uppenbar då vi följer standarderna ISO9001, ISO14001, ISO18001, ISO20001, ISO27001, TSE samt CE för att säkerställa förstklassiga lösningar för våra klienter. Vårt främsta mål handlar om att skydda kritisk eltillförsel för till exempel datorsystem, medicinsk utrustning, kommunikationssystem, kontroll- och alarmsystem, belysning, sjukhus och datacentraler. Sådana nödvändiga instanser kräver pålitliga skydd och reservlösningar för kraftförsörjning, så att verksamheterna fortsätter friktionsfritt. Kontakta oss gärna vid frågor eller för mer information.

 4. EDIT ELEKTRONIK SIST SAN VE TIC LTD STI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Edit Electronic grundades 1995 för att utveckla professionella lösningar för industriell och kommersiell användning, och för att tillverka spännings- och energihanteringsapparater. Tillverkningen började med spänningsregulatorer och industriella batteriladdare, men har diversifierats och utvecklas med våra ingenjörers innovativa visioner och ansträngningarna hos vår dynamiska tillverkningspersonal. Vi tillverkar automatiska spänningsregulatorer, dynamiska spänningsregulatorer, battariladdare, nätverkssimulatorer, justerbara spänningskällor och energiväxlare i vår fabrik i Istabul, Turkiet. 2020 började vi producera 80 % av produktdelarna i vår egen byggnad. Estetiska och tåliga skåp, möjlighet till kundanpassad 3D-design. Fristående modulskåp som är lätta att sätta ihop. Med vår kunskap och fälterfarenhet har vi utvecklat nya produkter och nya lösningar för alla dina skåpbehov. Vi tillverkar fristående modulskåp, väggmonterade elpaneler, hyllskåp för utomhusbruk, skåp av rostfritt stål och aluminium, monoblocklådor och maskinkontrollskonsoler med mera. Vi levererar våra produkter, som vi tillverkar med avancerad teknik, över hela världen. Våra ingenjörer under forskning & utveckling och produktion använder den senaste teknike för att öka produktprestandan, driftsäkerheten och energieffektiviteten. Vi strävar efter att tillhandahålla de bästa lösningarna med våra många år av kunnighet och fälterfarenhet.

 5. ELINNOV CONNECT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Elinnov Connect är en återförsäljare specialiserad på försäljning av elutrustning för yrkesfolk inom hushålls-, industri- och tjänstemarknaderna. Vi säljer våra produkter endast på export och arbetar med erkända märken inom elutrustning som Legrand, Schneider, Dahua, Hanwha Techwin, Ekivalan. De grundande delägarna har arbetat både hos ryktbara tillverkare och inom internationell varutransport. Elinnov Connect åtar sig att leverera högpresterande kvalitetsutrustning som överensstämmer med alla standarder.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BEMIS INDUSTRIAL PLUGS AND SOCKETS

  Turkiet

  Verified by europages badge

  BEMIS ELECTRIC grundades i Bursa och är ett ledande industriellt företag i Turkiet. Företagets mål var att tillverka industriellt elektroniskt material; Det inledde med tre typer av plana 3-fasade eluttag och tretusen olika typer av industriellt elektroniskt material med 100 % inhemsk produktion, och blev en pionjär i sin sektor på kort tid. BEMIS följer kvalitetskontrollssystemet ISO 9001-2015 och innehar kvalitetscertifikaten CE, TSE, GOST-R, UKRSEPRO och TÜV. Vi har behållit ledarpositionen inom industrin med vårt välutbildade och välerfarna team. BEMIS tar stora steg mot att bli ett välkänt märke inte bara på den inhemska marknaden, utan även på världsmarknaden, tack vare sin exportverksamhet. BEMIS är marknadsledande inom sitt område i Turkiet; tillverkning av eluttag i plast, metall och gummi med olika standarder, i enighet med olika kraftvärden och standardkrav. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. MK ELEC

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MK ELEC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för ELARTIKLAR. Företaget är även verksamt inom Elektronski sestavni deli, Kranar för sanitetsutrymmen, Elektronski sestavni deli, Kranar för sanitetsutrymmen, och Sanitetsgods och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Goussainville, Frankrike.

 3. MINSAVIT

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MINSAVIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skruvar. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Rengöringsföretag, Biluthyrning, ELARTIKLAR, Industristädföretag, skruvar special, Järnvaror, självlåsande skruvar och muttrar, och Rengöringsföretag. Företagets huvudkontor finns i Besana In Brianza, Italien.

 4. NABTESCO PRECISION EUROPE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NABTESCO PRECISION EUROPE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för ELARTIKLAR. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 5. TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för ELARTIKLAR. Företaget är även verksamt inom Explosionsskydd - Utrustning, Brandskydd - Utrustning och anläggningar, Nöd- och säkerhetsbelysning, elutrustning, lampor explosionssäkra, explosionssäkra, Explosionsskydd - Utrustning, specialanläggningar sprängsäkert utförande, och skruvstäd för explosionssäkra elanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Rotterdam, Nederländerna.

 1. CARL METTLER

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Företaget CARL METTLER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för ELARTIKLAR. Företaget är även verksamt inom KNX, Lighting, Solpaneler, kabel, och datanätverk. Företagets huvudkontor finns i Windhof, Luxemburg.

 2. BERTOLETTI MECCANICA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget BERTOLETTI MECCANICA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallstrukturer. Företaget är även verksamt inom ELARTIKLAR, Ramar och dörrinfattningar, Jordbruksmaskiner, säkerhetslås till metallmöbler, ELARTIKLAR, Ramar och dörrinfattningar, och Jordbruksmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Ospitaletto, Italien.

 1. G. TORTI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget G. TORTI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för ELARTIKLAR. Företaget är även verksamt inom ELINSTALLATIONER, Elektrisk automatisering, ELINSTALLATIONER, elektrisk, elektronisk och pneumatisk automatik, och installering av elsystem. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 2. EKV ELEKTRO-KOMPONENTEN-VERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EKV ELEKTRO-KOMPONENTEN-VERTRIEB GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för ELARTIKLAR. Företagets huvudkontor finns i Bretzenheim, Tyskland.

 3. L.I.P.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget L.I.P., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kugghjulsmotorer. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, ELARTIKLAR, Jordbruksmaskiner, epicykloida kugghjulssatser, kuggstänger, Järnvaror, mikrokuggväxlar, ELARTIKLAR, och Jordbruksmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Corsico, Italien.

 4. EL-NE ELEKTROTECHNIK GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget EL-NE ELEKTROTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för ELARTIKLAR. Företagets huvudkontor finns i Hallein, Österrike.

 5. SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL

  Rumänien

  Verified by europages badge

  Företaget SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kontrolltavlor - elektricitet. Företaget är även verksamt inom Automation - Anläggningar och apparater, ELARTIKLAR, Elkablar, Byggnad - maskiner och utrustning, instrumenttavlor för eldistribution, Automatisering av maskiner, PLC programming, Automation - Anläggningar och apparater, och Automation. Företagets huvudkontor finns i Sibiu, Rumänien.

 6. EDS ELETTRONIC SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget EDS ELETTRONIC SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för ELARTIKLAR. Företaget är även verksamt inom ELINSTALLATIONER, installering av elsystem, luftkonditionering, ELINSTALLATIONER, och solenergianläggningar. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 7. PARUS ELECTRO

  Ryssland

  Parus Electro utvecklar och tillverkar avbrottsfri kraftförsörjning, omvandlare och annan elektrisk utrustning under märket Svyaz Engineering: AC och DC avbrottsfri kraftförsörjning (UPS), uppladdningsbara batterier, elektrisk utrustning för UV-desinfektion, ställverksskåp för telekommunikation osv. Svyaz Engineerings avbrottsfria kraftförsörjning baseras på dubbelomvandlande teknologi som ger högkvalitativ utspänning och skydd mot kraftledningsfel. Företaget har stor erfarenhet av omfattande och komplexa helhetslösningar, och erbjuder sina samarbetspartners och kunder kraftfulla system för AC avbrottsfri kraftförsörjning, energisparande infälld LED-belysning, laddstationer för elektriska fordon och många andra typer av elektrisk utrustning. Parus Electro är även verksamt inom utveckling, tillverkning, frakt, driftsättning och underhåll av lösningar för kraftförsörjningssystem för infrastrukturell utrustning.

 8. ELECTRÓNICA PROBAS

  Spanien

  Batterier, laddningsbara batterier, anslutningar, kontaktdon, matarledningar, laddare, fjärrkontroll, accessoarer, svetsutrustning, elektronikverktyg, elektroniska moduler, övervakningsutrustning, markbundna och satellitantenner, mottagare, reservdelar för hushållsmaskiner, små elektriska hushållsapparater (PEM), personlig transportör (Segway) osv. Bland våra märken hittar du: PROMAX, FLUKE, HAKKO, JBC, RALUX, FINDER, PHILIPS, FONESTAR, CEBEK, VELLEMAN, TELEVES, WINNER, TASOVISION, TECATEL, AVALVA, SEGWAY, FERSAY, JATA, WIKO.

 1. SEAVI SLU

  Spanien

  Inhemsk och internationell distribution och tillverkning av alla typer av dosor och små inbyggnadsdosor, elutrustning, telekommunikationsutrustning, elektriska paneler, strömbrytare, eluttag, elapparater, m.m. Vi är specialiserade på tillverkning av lådor för elektriska installationer och telekommunikation för bostäder, lådor för inbyggda mekanismer, ICP och strömförsörjningspaneler, inbyggnadslådor för kablage eller förgreningar, lådor för ihåliga gipsväggar, lådor för förinstallation av luftkonditionering

 2. ECLATS ANTIVOLS

  Frankrike

  ECLATS ANTIVOLS är nummer ett inom distribution av elektronikutrustning i Frankrike sedan mer än 40 år. De sätter sin know-how i förgrunden för att garantera ofelbar säkerhet åt sina kunder. Alla utrustningar som erbjuds är tillverkade i Frankrike och i Europa, och respekterar tillförlitlighetsstandarderna. Företaget erbjuder en stor produktwebbplats: bil- och mc-tillbehör, hemalarm, elförsörjning och laddning, öppningsautomatik, kablar och stift, metalldetektorer, belysning, videoövervakning, fjärrkontrollmottagare, verktyg och tillbehör, skyddskläder, m.m. Vi erbjuder med jämna mellanrum partier för utförsäljning (på förfrågan); även partier för fattiga länder. Vi levererar till alla länder i Europa och internationellt (under vissa villkor). Vi står till er tjänst från måndag till fredag i vår butik på 10 rue Gaston Evrard centre de gros, 31094 Toulouse Cedex, Frankrike. För att handla våra produkter kan ni också besöka till vår webbplats som företagskund eller kontakta vårt team.

 3. IMPULS (SYSTEMTECHNIK)

  Ryssland

  Impuls utvecklar och tillverkar utrustning och lösningar för energisäkerhet, strömförsörjning och generatorer för avbrottsfria strömförsörjningssystem (UPS). Företaget erbjuder heltäckande lösningar för strömförsörjningsskydd och bygger system baserade på oberoende källor, som batterier, spänningsstabilisatorer och likriktarsystem. Fördelen med UPS från Impuls är den höga pålitligheten ihop med den goda balansen mellan pris, kvalitet och funktionalitet. Våra UPS för PC är pålitliga produkter för mindre kontor. Våra UPS som datacentraler skyddar elektrisk utrustning mot överbelastning på större industrifabriker och datacentraler. Vårt sortiment innefattar UPS från 450 VA till 1 MVA, med högskyddande lösningar och reservström på flera nivåer, så att vi kan bemöta behoven hos företag av alla storlekar. Alla våra reservströmskällor testas och undergår kvalitetscertifiering.

 4. ELEKTROUZHMONTAZH, LTD

  Ukraina

  Elektroyuzhmontazh ltd är ett företag som är specialiserat på trådbondning, driftsättning och inställning samt utformningsarbete på kraftförsörjningsenheter såsom: bränsle- och kärnkraftsverk, transformatorstationer och distributörer upp till 750 kV, kraftlinjer på upp till 35 kV, samt automatiseringssystem för tekniska processer.

 5. GERMANY GMBH

  Tyskland

  TME är ett generations- och familjeföretag som grundades 1990. Historien började med öppnandet av en liten butik i polska Łódź med elkomponenter för service och småskalig produktion. Efter två år skapade TME sin första produktkatalog och började med postorderförsäljning, vilket på den tiden var en nymodighet. I takt med den ekonomiska utvecklingen i Polen och flera andra länder i Central- och Östeuropa förvärvade TME nya kunder och införde nya produkter i sitt utbud. 1997 inrättades företagets nuvarande säte - ett modernt logistikcentrum med ett lager som redan byggts ut ett par gånger sedan 1997. Med tiden började TME även att sälja sina produkter på nätet. Tjänstkvaliteten har certifierats enligt ISO 9001: 2009 och 14001: 2005.

 6. CAR SRL

  Italien

  Car srl är ett av de främsta referensföretagen inom elutrustningar, specialiserat på exklusiv återförsäljning av kvalificerade märken för Toscana, Umbrien och La Spezia. Det erbjuder ett sortiment artiklar som går från kabelhållarkedjor till kabelskydd, metalledningar och galler, över kabeltillbehör som kabelhållare, kabelpressar, buntband, kabelskor, krympband och andra tillbehör för elanläggningar och elskåp

 7. CBI SERVICE S.R.L.

  Italien

  CBI Service grundades i Cambiago år 1992 med avsikten att erbjuda eftermarknadsservice under och efter garantiperioden för alla fläktar från gruppen CBI. Med tiden har det förvandlats till ett fullständigt SERVICEFÖRETAG som erbjuder 360° hjälp vid hantering av roterande maskiner och i allmänhet inom alla industriella ventilationssektorer.

 8. INGROSSO MATERIALE ELETTRICO WELLER ITALIA

  Italien

  Civil och industriell elektrisk utrustning, avbrottsfria kraftförsörjningar. Industriell avdelning: system för industriell automatisering, API och tillbehör, mekatronik, digitala växelriktare för motorer, optiska, induktiva, kapacitiva, ändlägessensorer, pulsräknare, timräknare, värmeregulatorer, omslagningsmatare, säkerhetskomponenter, reläer för C.S. och för allmänt bruk.

 9. BINAR ELEKTRONIK AB

  Sverige

  Binar Elektronik är ett innovativt och dynamisktteknikutvecklingsbolag. Vår passionär att erbjuda produkter och tjänster somskapar framgång, växtkraft och trygghet för våra kunder.Binar Elektronik med huvudkontor i Trollhättaningår i industrigruppen Binar AB. Över 25års erfarenhet och spetskompetens inomelektronik och industriell IT föder produkter ochprocesser med rätt teknikinnehåll. Branschkunskapoch intelligens integreras i elektronik, styrsystem och mjukvaror.

 10. ELECTRONIC SUMINISTROS ELÉCTRICOS S.L.

  Spanien

  Elutrustning i parti. Säljer elutrustning. Vi säljer all typ av elutrustning och tillverkar transformatorer för jänvägssektorn.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Elartiklar - Import och export

Antal resultat

1 039 Företag