• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • el-transformatorer

Resultat för

El-transformatorer - Import och export

 1. TRANSOVAK ELK. CIH. SAN. VE TIC. A.S.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Transovak har varit ledande inom den turkiska eltillverkningssektorn i över 40 år och specialiserar sig på ett brett utbud av elektriska komponenter under det väl ansedda varumärket Sezgin. Vi strävar efter innovation och kvalité i produktionen av strömtransformatorer för låg spänning, shuntreaktorer, harmoniska filter, transformatorer för styrning och isoleringstransformatorer, allt konstruerat för att förbättra dina elsystem och kompensationslösningar. Vårt produktsortiment omfattar: •Strömtransformatorer •Ringkärnetransformatorer •Lindning för ringkärnetransformatorer •Shuntreaktorer •Harmoniska filter •Isoleringstransformatorer och transformatorer för styrning •Reläer för övervakning av jordfel och ringkärnetransformatorer. Vår strävan efter bästa kvalité är kärnan i varumärket Sezgin. Med ett team av erfarna experter och en initiativrik avdelning för forskning och utveckling garanterar vi att varje produkt överträffar förväntningarna vad gäller hög standard, kvalitet och innovation. Vi är stolta över att erhålla certifikatikonerna TSE, ISO 9001. V, och CE och strävar alltid efter bästa kvalité. Som din erfarna och pålitliga tekniska samarbetspartner strävar Transovak efter att överträffa dina förväntningar. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och ett omfattande utbud av anpassningsbara Sezgin-produkter, konstruerade för att passa de specifika behoven hos dina kompensationssystem. Vår förmåga att ta fram specialanpassade och skräddarsydda lösningar gör att vi kan möta våra kunders unika önskemål och krav på ett effektivt sätt.

 2. FOCQUET

  Belgien

  Verified by europages badge

  Sedan de grundades 1892 erbjuder företaget Focquet tjänster för elmotorer och transformatorer för industrin (försäljning/renovering/uthyrning), effektelektronik och industripumpar (försäljning/support). Med vårt stora lager kan vi snabbt svara på alla förfrågningar både för begagnad och ny utrustning (2EC), och i vår verkstad kan vi anpassa motorer så att de noggrant uppfyller våra kunders behov. 2005 startade vi en avdelning som kretsar kring pumpar och deras reparation, och i mars 2011 öppnade vi en avdelning för effektelektronik för att svara på det stigande behovet av utrustning med variabel hastighet. Våra styrkor: konkurrenskraftiga priser – produkternas kvalitet – ett lager med 20 000 burlindade motorer IE2, IE3, IE4 med släpringar – medel- och högspänning – likspänningsdrivna, transformatorer och reservdelar för pumpar. För oss är era behov våra utmaningar

 3. SBA-TRAFOTECH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt familjeföretag hör till de 10 bästa tillverkarna av lindningsprodukter i Tyskland. Anledningarna till detta är många. Men stommen i vår företagsfilosofi; professionalism, kvalitet, flexibilitet, kreativitet och tillförlitlighet spelar en avgörande roll. Ytterligare en anledning är våra medarbetare som tänker och handlar med våra kunders bästa i åtanke. Dessa faktorer är de bästa garantierna för långvariga relationer med nöjda kunder. Vi ser oss som en god samarbetspartner inom industrin och kan även utveckla och tillverka måttbeställda lösningar för nästintill alla typer av anläggningar på kort tid, vid sidan av tillhandahållandet av transformatorer och elförsörjning ”från hyllan”. Vi synkroniserar våra kunders idéer och önskemål med vår egen tekniska know-how och får därmed ut det bästa av varje produkt – utan att tappa fokus från vare sig tekniken eller budgeten. Vi har vårt säte i Tyskland – SBA är och förblir Made in Germany.

 4. CEG ELETTRONICA INDUSTRIALE

  Italien

  Verified by europages badge

  CEG Elettronica Industriale grundades 1965 för att tillverka elskåp för medelspänning och lågspänning, först hantverksmässig tillverkning i liten skala för att sedan bli industriell tillverkning. År 1984 installerades det första kraftverket med likström, vilket gjorde att CEG kunde leverera likriktare för laddning av batterier för industriellt bruk och därmed diversifiera sitt utbud. CEG är sedan över femtio år tillbaka en symbol för tillförlitlighet, professionalism och innovation.

 5. RIST TRANSFORMATORENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Rist är ett medelstort företag som startade för över 70 år sedan i Ostfildern strax utanför Stuttgart. Då som nu var vårt mål alltid att kunna garantera utmärkta resultat tack vare noggrannhet vid tillverkningen och fortlöpande kvalitetskontroller. Rent praktiskt kommer detta till uttryck bland annat genom att vi följer säkerhetsföreskrifter och kvalitetsstandarder till punkt och pricka. Vi använder toppmoderna maskiner och den senaste tekniska utrustningen – en annan viktig framgångsfaktor och en förutsättning för att vi ska nå vårt mål. Enligt vår uppfattning är läggs grunden till ett långt och givande samarbete genom att vi snabbt och flexibelt svarar på våra kunders önskemål. Därför är kortast möjliga leveranstid mycket viktigt för oss. Företagsfilosofin har gjort Rist till en långvarigt och tillförlitlig partner för en rad företag inom många olika branscher. Lindade komponenter från Rist är eftertraktade och fyller alltid sin funktion!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FABER E-TEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Välkommen till Faber E-TEC GmbH – din tillförlitliga partner för innovativa och kundanpassade transformatorlösningar. Sedan starten 1995 har vi stått för högsta kvalitet och banbrytande teknik inom elektroteknik. Våra produkter och tjänster: Transformatorer Hyrstationer för transformatorer Underhåll av transformatorer Montering av transformatorstationer Innovativa lösningar för moderna utmaningar: Laddningsinfrastruktur Transformatorstationer Transformatorservice Solfasader och montering av solceller Energihanteringssystem (EMS) Varför Faber E-TEC? Kvalitet och tillförlitlighet Produkter som tillverkas i Tyskland uppfyller de högsta standarderna och är certifierade enligt IEC 62271-202 och VDE 0670-202. Erfarenhet och kompetens Med över 25 års erfarenhet inom elektroteknik utvecklar vi skräddarsydda lösningar för dina behov. Hållbarhet Främjande av miljövänlig teknik och förnybara energi. Kontakta oss för rådgivning eller specifika projekt – vi finns här för dig. Besök vår webbplats eller kontakta oss direkt. Tillsammans kommer vi att hitta den optimala lösningen för dina energibehov. Faber E-TEC GmbH – Din partner för innovativa transformatorlösningar och hållbara energikoncept.

 2. RUSTICENTRO

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget RUSTICENTRO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för El-transformatorer. Företaget är även verksamt inom Transformatorer, omformare, likriktare, toroida transformatorer, trefastransformatorer, isoleringstransformatorer, hartsade transformatorer, Močnostni transformatorji, Transformatorer, omformare, likriktare, och Transformatorji za industrijsko uporabo. Företagets huvudkontor finns i Coimbra, Portugal.

 3. VOLTIS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget VOLTIS GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för El-transformatorer. Företaget är även verksamt inom högspänningstransformatorer, Småtransformatorer, ferrittransformatorer, och specialtransformatorer. Företagets huvudkontor finns i Hilders, Tyskland.

 4. TTF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TTF GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för El-transformatorer. Företagets huvudkontor finns i Jever, Tyskland.

 5. POLLIN ELECTRONIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget POLLIN ELECTRONIC GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för El-transformatorer. Företagets huvudkontor finns i Pförring, Tyskland.

 1. JOSEF BETSCHART AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget JOSEF BETSCHART AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för El-transformatorer. Företagets huvudkontor finns i Brunnen, Schweiz.

 2. PFALZTRAFO FÖLLINGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PFALZTRAFO FÖLLINGER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för El-transformatorer. Företagets huvudkontor finns i Limburgerhof, Tyskland.

 1. SALVADORI COSTRUZIONI ELETTROMECCANICHE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SALVADORI COSTRUZIONI ELETTROMECCANICHE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för El-transformatorer. Företaget är även verksamt inom Transformatorer, omformare, likriktare, transformatorer i kasett, högspänningstransformatorer, Transformatorer, omformare, likriktare, trefastransformatorer, isoleringstransformatorer, reparation av transformatorer, eltransformatorer, och transformator. Företagets huvudkontor finns i Venezia, Italien.

 2. AIP WILD AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget AIP WILD AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för El-transformatorer. Företagets huvudkontor finns i Oberglatt, Schweiz.

 3. ROLAND PECHAN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ROLAND PECHAN GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för El-transformatorer. Företagets huvudkontor finns i Machern, Tyskland.

 4. GETRA GERÄTE- UND TRAFOBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GETRA GERÄTE- UND TRAFOBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för El-transformatorer. Företagets huvudkontor finns i Au / Hallertau, Tyskland.

 5. ELME - ELEKTROMECHANIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ELME - ELEKTROMECHANIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för El-transformatorer. Företagets huvudkontor finns i Bad Saulgau, Tyskland.

 6. WERAP WICKLEREI AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget WERAP WICKLEREI AG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för El-transformatorer. Företagets huvudkontor finns i Bubikon, Schweiz.

 7. SM METALS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SM METALS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för El-transformatorer. Företagets huvudkontor finns i Lampertheim, Tyskland.

 8. ANTENUCCI ANTONIO TRASFORMATORI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget ANTENUCCI ANTONIO TRASFORMATORI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för El-transformatorer. Företaget är även verksamt inom enfas autotransformatorer, impedans, drosslar, och isoleringstransformatorer. Företagets huvudkontor finns i Brescia, Italien.

 1. AGGREKO ITALIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget AGGREKO ITALIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elgeneratorer. Företaget är även verksamt inom El-transformatorer, Värmeväxlare, Industriella värmepannor, El-transformatorer, Värmeväxlare, Industriella värmepannor, och Dieseldriven elgenerator. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 2. LEAD ECO

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LEAD ECO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för El-transformatorer. Företagets huvudkontor finns i Nürnberg, Tyskland.

 3. KOHSEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KOHSEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för El-transformatorer. Företagets huvudkontor finns i Kriftel, Tyskland.

 4. ARTUR HINTZ TRAFO-WARTUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ARTUR HINTZ TRAFO-WARTUNG GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för El-transformatorer. Företagets huvudkontor finns i Neuhofen, Tyskland.

 5. KTB TRANSFORMATORENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KTB TRANSFORMATORENBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för El-transformatorer. Företaget är även verksamt inom ferrittransformatorer, högspänningstransformatorer, Småtransformatorer, Kommuterande kraftförsörjningar, och säkerhetstransformatorer. Företagets huvudkontor finns i Dingelstädt, Tyskland.

 6. WOLFGANG LANGER WICKELTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WOLFGANG LANGER WICKELTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för El-transformatorer. Företagets huvudkontor finns i Laatzen, Tyskland.

 7. EREA ENERGY ENGINEERING

  Belgien

  EREA Energy Engineering är en ledande tillverkare av lågspänningstransformatorer. Vi har ett brett sortiment av standardtransformatorer i lager, men erbjuder även kundspecifika produkter. Vi designar en produkt som uppfyller just dina krav – för eller tillsammans med dig. Vi har också en rad olika energieffekiva transformatorer som säljs under namnet EREA Blue e³. Särskilt lämpliga för stora nätverk (jfr. sjukhus, industrianläggningar, solcells- och vindkraftsanläggningar, antennätverk för mobiltelefoner etc.).

 8. T. GIATRAS TRANSFORMERS

  Grekland

  T. GIATRAS TRANSFORMERS grundades 1978 och är specialiserat på att tillverka el-transformatorer och utgångstransformatorer för alla användningsområden, samt att utforma dem i enlighet med kundens behov. Vi tillverkar många typer av transformatorer: toroida transformatorer, el-transformatorer, utgångstransformatorer, autotransformatorer, trefastransformatorer. Vår produktion garanterar lång hållbarhet, och transformatorerna är gjorda av kvalitetsmaterial. Komplett sortiment av kraftkällor för AC/DC, inverterare DC/AC. BE OM OFFERT

 9. RUHSTRAT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Ruhstrat GmbH är ett modernt företag med lång tradition. Företaget grundades 1888 av bröderna Adolf och Ernst Ruhstrat och är sedan flera årtionden tillbaka ett internationellt etablerat elektroteknikföretag. Ruhstrat är en teknikleverantör inom områdena elektroteknik och maskinkonstruktion. Ruhstrat tillverkar inga standardprodukter, utan utvecklar avancerade tekniker som är särskilt anpassade efter kundernas behov. Området elektroteknik omfattar huvudprodukterna effekttransformatorer, spänningskonstanthållare, inställbara transformatorer och effektmotstånd. Inom området maskinkonstruktion tillverkas framför allt värmebehandlingsanläggningar för laboratorie- och industritillämpningar. Energibesparing – rådgivning. Energirådgivning.

 10. TRAMAG TRANSFORMATORENFABRIK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Sedan 1923 utvecklar och tillverkar Tramag transformatorer och drosslar för olika användningsområden. Från början var vi inriktade på leksaksindustrin, men efter hand som vårt sortiment av produkter och tjänster stadigt har vuxit, har vi i rask takt öppnat oss för många andra branscher. Tramag har blivit en mångsidig och allmänt erkänd specialist på elektriska lindningsprodukter. Genuint kundorienterad, snabb och innovativ. Från första början har en sak stått i centrum för oss: att skapa passande lösningar för varje kunds specifika behov – alltid på utsatt tid och av högsta kvalitet. Hos Tramag uttrycker den dagliga verksamheten hederlighet, transparens och integritet – gentemot våra kunder, partner och medarbetare, men även gentemot samhället och miljön som vi är en del av. Idag utnyttjar välkända företag och institutioner som verkar inom områdena maskinteknik, automation, medicinteknik, drivteknik och energiförsörjning sakkunskapen hos våra tekniska experter.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis