• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • duvor

Resultat för

Duvor - Import och export

 1. ERAX GMBH

  Tyskland

  Sedan drygt 17 år tillhandahåller ERAX GmbH effektiva skydd för att du ska slippa duvor på dina byggnader! Direkt från tillverkaren – förmånliga duvskyddssystem som piggar från ECOPIC & DEPIGEONAL, BIRDOUT (med el), BIRDWIRE (med spänntrådar) och CABLE BIRD.

 2. MONDORAPACI

  Italien

  Mondorapaci är ett företag som är expert på jakt med falkar, tack vare falkenerare Giovanni Paone. Vår passion och respekt för våra rovfåglar styr vårt arbete i vardagen. Våra kunskaper om rovfåglar gör att vi kan använda dem inom olika områden, exempelvis pedagogiska aktiviteter för barn och ungdom, borttagning av oönskade fåglar, offentliga uppvisningar

 3. CAF EXOTIC MEAT GMBH

  Tyskland

 4. TILDUIVENBOND ONS BELANG

  Nederländerna

 5. GIROPROTEC

  Spanien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SADOCCO ISEO S.N.C.

  Italien

 2. KALU A/S

  Danmark

 3. AGROMARKET S.R.L.

  Italien

 4. CINCINELLI PAOLO

  Italien

 5. SHANDONG QILONG GROUP CO.,LTD

  Kina

 1. NATURAL GRANEN

  Belgien

 2. FELMICA MINERAIS INDUSTRIAIS, S.A.

  Portugal

 1. LDDS S.R.L.

  Italien

 2. MAGE ROOF & BUILDING COMPONENTS GMBH

  Tyskland

 3. PASTICCERIA FRANCALANZA

  Italien

 4. SPERANDRI

  Italien

  Strävan efter kvalitet och produkter i världsklass är ledstjärnan för Cioccolateria Artigianale Sperandri i Turin sedan grundandet 1979. Med tanke på stadens chokladtraditioner har vi valt utrustning som tillåter oss att hantera Piemontes främsta råvara, hasselnöten Tonda Gentile Piemonte SGB, som vi rostar och mal i egen verkstad. Vi strävar ständigt efter den perfekta balansen mellan tradition och innovation, och det är i den andan som vi skapat de läckerheter ni finner i vårt sortiment, tillsammans med några turinska klassiker som Gianduiotto, som tillverkas av ett fåtal chokladfabriker i staden, Cremino Classico och mjuk hasselnötsnougat. Sperandri ger möjligheten att kundanpassa omslagspappret till Gianduiotti, Cremini, chokladbitar och påskchokladägg som dekoreras för hand eller slås in med ett unikt omslag.

 5. PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL

  Italien

  Bageriet Le Bontà Trecchinesi säljer sedan drygt tjugo år sina produkter till en trogen och ständigt växande kundkrets. Med åren har bageriet Le Bontà Trecchinesi diversifierat sina produkter för att erbjuda inte bara bröd, utan också carasau fresa-bröd, tozzetti (nötkrokanter med anis), vita och klassiska pizzor, panettoni, skorpsmulor.

 6. AMARETTI VIRGINIA SRL

  Italien

  Virginia grundades 1860 och är ett historiskt varumärke som står för kvalitet och raffinerad konfektyrkonst. Företaget blev känt för sin tillverkning av mjuk Amaretti och idag kan det erbjuda ett stort sortiment av eleganta och utsökta specialiteter. Ugnen som producerar dessa läckra Amarettikakor blev snabbt en samlingspunkt för lokalbefolkningen och turister så med tiden fick platsen namnet "Place des Amaretti Virginia".

 7. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

  Italien

  En produktion begränsad till traditionella kakor från Sicilien, framställda i ett familjeförvaltat sicilianskt bageri som bereder bakelser på plats, speciellt för er, så fort de får beställningen via Internet eller per telefon. Det är därför vi inte levererar konditorier, men endast enskilda, för vilka vi bereder våra sicilianska kakor en i taget.

 8. FAENZA SPURGHI S.R.L.

  Italien

 1. RENTOKIL INITIAL GMBH - SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG & TAUBENABWEHR

  Österrike

 2. NUISIPRO

  Frankrike

 3. A.C.R. AMBIENTE

  Italien

 4. HN LUX

  Luxemburg

 5. SENECA AIR SRL

  Italien

 6. RBN PLAGAS 24 HORAS

  Spanien

 7. NEBILY SCHÄDLINGSMANAGEMENT GESMBH.

  Österrike

 8. SIADD IGENSERVICE S.R.L.

  Italien

 9. MOULIN GOCHEL

  Belgien

 10. ANIMALIS PET SHOP

  Belgien