• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • duvor

Resultat för

Duvor - Import och export

 1. ERAX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan drygt 17 år tillhandahåller ERAX GmbH effektiva skydd för att du ska slippa duvor på dina byggnader! Direkt från tillverkaren – förmånliga duvskyddssystem som piggar från ECOPIC & DEPIGEONAL, BIRDOUT (med el), BIRDWIRE (med spänntrådar) och CABLE BIRD.

 2. MONDORAPACI

  Italien

  Mondorapaci är ett företag som är expert på jakt med falkar, tack vare falkenerare Giovanni Paone. Vår passion och respekt för våra rovfåglar styr vårt arbete i vardagen. Våra kunskaper om rovfåglar gör att vi kan använda dem inom olika områden, exempelvis pedagogiska aktiviteter för barn och ungdom, borttagning av oönskade fåglar, offentliga uppvisningar

 3. CAF EXOTIC MEAT GMBH

  Tyskland

  Företaget CAF EXOTIC MEAT GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företaget är även verksamt inom vilt, och duvor. Företagets huvudkontor finns i Kehl, Tyskland.

 4. TILDUIVENBOND ONS BELANG

  Nederländerna

  Företaget TILDUIVENBOND ONS BELANG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Duvor. Företagets huvudkontor finns i Den Haag, Nederländerna.

 5. GIROPROTEC

  Spanien

  Företaget GIROPROTEC, som är verksamt inom sektorn för Duvor. Företaget är även verksamt inom Desinfektion, insektbekämpning och råttutrotning - Maskiner och utrustning, Desinfektion, insektbekämpning och råttutrotning - Maskiner och utrustning, och bortjagande av duvor. Företagets huvudkontor finns i Girona, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NATURAL GRANEN

  Belgien

  Företaget NATURAL GRANEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Duvor. Företaget är även verksamt inom Spannmål för boskap och fjäderfä, Spannmål för boskap och fjäderfä, och kosttillskott för duvor. Företagets huvudkontor finns i Schoten, Belgien.

 2. SHANDONG QILONG GROUP CO.,LTD

  Kina

  Företaget SHANDONG QILONG GROUP CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Duvor. Företaget är även verksamt inom djurfoder. Företagets huvudkontor finns i Wudi, Kina.

 3. AGROMARKET S.R.L.

  Italien

  Företaget AGROMARKET S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur - Produkter. Företaget är även verksamt inom Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll, Duvor, Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll, och Duvor. Företagets huvudkontor finns i Todi, Italien.

 4. SADOCCO ISEO S.N.C.

  Italien

  Företaget SADOCCO ISEO S.N.C., som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Duvor, Djur och uppfödning, Duvor, och Djur och uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Due Carrare, Italien.

 5. KALU A/S

  Danmark

  Företaget KALU A/S, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Duvor. Företagets huvudkontor finns i Koebenhavn V, Danmark.

 1. FELMICA MINERAIS INDUSTRIAIS, S.A.

  Portugal

 2. CINCINELLI PAOLO

  Italien

 1. MAGE ROOF & BUILDING COMPONENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MAGE ROOF & BUILDING COMPONENTS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Övertäckningar för byggnadsarbeten - Material. Företaget är även verksamt inom bortjagande av duvor. Företagets huvudkontor finns i Herzberg, Tyskland.

 2. SPERANDRI

  Italien

  Strävan efter kvalitet och produkter i världsklass är ledstjärnan för Cioccolateria Artigianale Sperandri i Turin sedan grundandet 1979. Med tanke på stadens chokladtraditioner har vi valt utrustning som tillåter oss att hantera Piemontes främsta råvara, hasselnöten Tonda Gentile Piemonte SGB, som vi rostar och mal i egen verkstad. Vi strävar ständigt efter den perfekta balansen mellan tradition och innovation, och det är i den andan som vi skapat de läckerheter ni finner i vårt sortiment, tillsammans med några turinska klassiker som Gianduiotto, som tillverkas av ett fåtal chokladfabriker i staden, Cremino Classico och mjuk hasselnötsnougat. Sperandri ger möjligheten att kundanpassa omslagspappret till Gianduiotti, Cremini, chokladbitar och påskchokladägg som dekoreras för hand eller slås in med ett unikt omslag.

 3. PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL

  Italien

  Bageriet Le Bontà Trecchinesi säljer sedan drygt tjugo år sina produkter till en trogen och ständigt växande kundkrets. Med åren har bageriet Le Bontà Trecchinesi diversifierat sina produkter för att erbjuda inte bara bröd, utan också carasau fresa-bröd, tozzetti (nötkrokanter med anis), vita och klassiska pizzor, panettoni, skorpsmulor.

 4. AMARETTI VIRGINIA SRL

  Italien

  Virginia grundades 1860 och är ett historiskt varumärke som står för kvalitet och raffinerad konfektyrkonst. Företaget blev känt för sin tillverkning av mjuk Amaretti och idag kan det erbjuda ett stort sortiment av eleganta och utsökta specialiteter. Ugnen som producerar dessa läckra Amarettikakor blev snabbt en samlingspunkt för lokalbefolkningen och turister så med tiden fick platsen namnet "Place des Amaretti Virginia".

 5. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

  Italien

  En produktion begränsad till traditionella kakor från Sicilien, framställda i ett familjeförvaltat sicilianskt bageri som bereder bakelser på plats, speciellt för er, så fort de får beställningen via Internet eller per telefon. Det är därför vi inte levererar konditorier, men endast enskilda, för vilka vi bereder våra sicilianska kakor en i taget.

 6. FAENZA SPURGHI S.R.L.

  Italien

  Företaget FAENZA SPURGHI S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Desinfektion och sterilisering - tjänster. Företaget är även verksamt inom bortjagande av duvor, öppet i augusti, industriella slamsugare, och desinficeringsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Faenza, Italien.

 7. LAUDICINA PULIZIE SRL - DISINFESTAZIONE

  Italien

  Företaget LAUDICINA PULIZIE SRL - DISINFESTAZIONE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Desinfektion och sterilisering - tjänster. Företaget är även verksamt inom Produkter för husrengöring, råttutrotning, rengöringsmedel, Produkter för husrengöring, och bortjagande av duvor. Företagets huvudkontor finns i Cremona, Italien.

 8. RENTOKIL INITIAL GMBH - SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG & TAUBENABWEHR

  Österrike

  Företaget RENTOKIL INITIAL GMBH - SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG & TAUBENABWEHR, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Desinficering. Företaget är även verksamt inom behandling mot parasiter, haccp, zatiranje škodljivih organizmov, och bortjagande av duvor. Företagets huvudkontor finns i Wiener Neudorf, Österrike.

 1. NUISIPRO

  Frankrike

  Företaget NUISIPRO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Insektsmedel. Företaget är även verksamt inom Träbehandlingsprodukter, bortjagande av duvor, Träbehandlingsprodukter, och distribuerar råttgift. Företagets huvudkontor finns i Annecy, Frankrike.

 2. INSAVI

  Spanien

  Företaget INSAVI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hönsfåglar. Företaget är även verksamt inom hönsburar, utrustning för hantering och förpackning av ägg, boxar för duvor, kycklingar och värphöns, och Foder för värphöns. Företagets huvudkontor finns i Alcover, Spanien.

 3. RBN PLAGAS 24 HORAS

  Spanien

  Företaget RBN PLAGAS 24 HORAS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Desinficering. Företaget är även verksamt inom kontrola ptic., bortjagande av duvor, utrotning av getingar, och insektsbekämpare för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Griñón, Spanien.

 4. HN LUX

  Luxemburg

  Företaget HN LUX, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industristädföretag. Företaget är även verksamt inom Desinficering, Desinficering, och bortjagande av duvor. Företagets huvudkontor finns i Senningerberg, Luxemburg.

 5. BIOTEC KW WOLF GMBH

  Tyskland

  Företaget BIOTEC KW WOLF GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Desinficering. Företaget är även verksamt inom Insektsmedel, Insektsmedel, och bortjagande av duvor. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 6. SENECA AIR SRL

  Italien

  Företaget SENECA AIR SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Behandling av luft - Apparater och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Sanitetskontroll, system för minskning av förorenande gaser och rök, aromterapi, Sanitetskontroll, och bortjagande av duvor. Företagets huvudkontor finns i Isola Del Liri, Italien.

 7. A.C.R. AMBIENTE

  Italien

  Företaget A.C.R. AMBIENTE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Desinfektion, insektbekämpning och råttutrotning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom råttutrotning i byggnader och på arbetsplatser, behandling mot kackerlackor, bortjagande av duvor, och miljöövervakning. Företagets huvudkontor finns i Urgnano, Italien.

 8. SIADD IGENSERVICE S.R.L.

  Italien

  Företaget SIADD IGENSERVICE S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Desinficering. Företaget är även verksamt inom Sanitetskontroll, desinficering och insektsbekämpning av marker och miljöer, råttbekämpning och behandlingar mot parasiter för marker och lokaler, Sanitetskontroll, och bortjagande av duvor. Företagets huvudkontor finns i Torino, Italien.

 9. ANIMALIS PET SHOP

  Belgien

  Företaget ANIMALIS PET SHOP, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Foder för burfåglar. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, Foder för husdjur, burar för husdjur, kosttillskott för duvor, och livsmedel för hästar. Företagets huvudkontor finns i Eghezée, Belgien.

 10. MOULIN GOCHEL

  Belgien

  Företaget MOULIN GOCHEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, Foder för husdjur, mjöl för föda zooteknik, träspån, och kosttillskott för duvor. Företagets huvudkontor finns i Oteppe, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis