• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • durumvete

Resultat för

Durumvete - Import och export

 1. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraina

  Verified by europages badge

  KUSHPIT-AGRO är en organisation av ukrainska jordbrukare (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN") vars huvudverksamhet består av odling av säd, tekniska grödor och oljefrön. Vår lagring och försäljning upprätthåler landets livsmedelssektor inom grödor genom odling utifrån engagemang från skickliga arbetare och de senaste teknikerna. GC KUSHPIT-AGRO är ett familjeföretag om har blomstrat i snart 30 år. Våra landmassor når 5 000 hektar. Våra främsta grödor: vårvete, vintervete, solros, majs, sojabönor, bovete. Gårdarna har sina egna maskiner och traktorer. 2020 upprättades vår egen sädrengöringsfakulitet, med tork. Lyftkapacitet 40 000 ton. Vi har även ett eget testlabb och egna lastbilar för sädtransport. En överskådlig information om oss finns på vår hemsida: www.kushpit-agro.com. Vi säljer våra produkter både i Ukraina och utomlands. Vi kan arbeta med villkor som DAP och CIF. Vi leverar våra produkter med våra egna lastbilar, eller anordnar containertransport på väg eller järnväg.

 2. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  VOF Plantendienst är en internationell tillverkare av 100 % raffinerad matlagningsolja över hela världen. Våra huvudprodukter är raffinerad solrosolja, raffinerad majsolja, vete, korn, gul majs, solrosfrön och linser. Med åren har vi samlat erfarenhet inom tillverkning av raffinerad solrosolja och raffinerad majsolja, och av att handla med korn och säd över hela världen. Vi erbjuder de bästa lösningarna för våra klienters logistiska behov och kvalitetskrav. Vi vill bygga och upprätthålla en stark relation med varje enskild kilent, genom att ha ett strikt kvalitetkontrollssystem och att erbjuda konkurrenskraftiga priser och professionell service. Genom åratal av erfarenhet har vårt handelsteam erhållit en djup förståelse för hur den internationella livsmedelsmarknaden fungerar. Tillsammans med vår hängivenhet och professionalism så gör det oss till förstahandsvalet som global tillverkare och exportör. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 3. GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS, er förtroendepartner etablerad i Cergy, specialiserad på handelslösningar för ett brett utbud artiklar. Vi är specialiserade på handel med oljeprodukter, i synnerhet socker ICUMSA 45 från Brasilien, vegetabiliska oljor som solros-, soja-, raps-, majs-, olivolja, samt ris från Thailand, Vietnam och Kambodja. Vår portfölj omfattar också ris, majs och många andra produkter på begäran. Tack vare vår erfarenhet och expertis har vi med åren upprättat starka samarbeten med beryktade och tillförlitliga leverantörer inom livsmedel och andra varor. Vi strävar efter att erbjuda individualiserad och fackmässig service för att svara på era specifika behov i fråga om handel med olika produkter. Våra team är redo att svara på alla era frågor och förfrågningar.

 4. LA FERME DU CHAILLOUE

  Frankrike

  Företaget LA FERME DU CHAILLOUE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom Vete, Vete, och hampa. Företagets huvudkontor finns i Saint Mard De Réno, Frankrike.

 5. BS SARIYAVUZ EXPORTERS

  Turkiet

  Företaget BS SARIYAVUZ EXPORTERS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Durumvete, mjöl, vetemjöl, mjöl eller semolina av durumvete, och Durumvete. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AYER TOHUMCULUK LTD.STI

  Turkiet

  Företaget AYER TOHUMCULUK LTD.STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ris. Företaget är även verksamt inom durumvete, Durumvete, korn, och frön för vete. Företagets huvudkontor finns i Gönen, Turkiet.

 2. RM & INVEST

  Frankrike

  Företaget RM & INVEST, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom Oljeväxter, Oljeväxter, frön för lin, ved och kol, och brännkol. Företagets huvudkontor finns i Le Mesnil Le Roi, Frankrike.

 3. JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom Service för oljeborrning och gasborrning, Internationell handel - Rådgivning, Varubörser, Service för oljeborrning och gasborrning, Internationell handel - Rådgivning, Varubörser, och kiselgel. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 4. BIOPROTECT SRL

  Moldavien

  Företaget BIOPROTECT SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt- och grönsaksjuice. Företaget är även verksamt inom Durumvete, och Durumvete. Företagets huvudkontor finns i Chisinau, Moldavien.

 5. AMOLI INTERNATIONAL

  Indien

  Företaget AMOLI INTERNATIONAL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Ris. Företaget är även verksamt inom Spannmål och sädeskorn, mjöl eller semolina av durumvete, Spannmål och sädeskorn, och durumvete. Företagets huvudkontor finns i New Delhi, Indien.

 1. SERER IHR ITH INS OTM SANAYI A.Ş

  Turkiet

  Företaget SERER IHR ITH INS OTM SANAYI A.Ş, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Diet - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Vete, durumvete, Sockerbetor, Ekologiskt rörsocker, och Vete. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 2. BALKAN COMMODITIES LTD.

  Bulgarien

  Företaget BALKAN COMMODITIES LTD., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 1. AGROTERRA-IMPEX SRL

  Moldavien

  Företaget AGROTERRA-IMPEX SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom korn, majs, och Ärtor. Företagets huvudkontor finns i Bascalia Raionul Basarabeasca, Moldavien.

 2. AGROSFERA-BM SRL

  Moldavien

  Företaget AGROSFERA-BM SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom Grönsaksjuice, och Grönsaksjuice. Företagets huvudkontor finns i Raionul Ungheni, Moldavien.

 3. LLC "HELIOS GROUP"

  Kirgizistan

  Företaget LLC "HELIOS GROUP", är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom durumvete, vete, och solrosfrön förpackade. Företagets huvudkontor finns i Bishkek, Kirgizistan.

 4. UNIDESCAL LTD

  Ukraina

  Företaget UNIDESCAL LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företagets huvudkontor finns i Odessa, Ukraina.

 5. INTERAGROINVEST SA

  Moldavien

  Företaget INTERAGROINVEST SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom diskbänkar, och sockerbetor. Företagets huvudkontor finns i Chisinau, Moldavien.

 6. ANVAR-COM SRL

  Moldavien

  Företaget ANVAR-COM SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom majs, och Ärtor. Företagets huvudkontor finns i Balti, Moldavien.

 7. IVALAGA COM SRL

  Moldavien

  Företaget IVALAGA COM SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom korn. Företagets huvudkontor finns i Balti, Moldavien.

 8. TOV AMBER

  Ukraina

  Företaget TOV AMBER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företagets huvudkontor finns i Kapitanovka, Ukraina.

 1. PACIFIC BOND (GROUP) LIMITED

  HongKong

  Företaget PACIFIC BOND (GROUP) LIMITED, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom durumvetemjöl, och durumvete. Företagets huvudkontor finns i Hong Kong, HongKong.

 2. VENROM

  Venezuela

  Företaget VENROM, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom durumvete, och bananer. Företagets huvudkontor finns i Merida, Venezuela.

 3. FLEX GRUP VE DIS TICARET

  Turkiet

  Företaget FLEX GRUP VE DIS TICARET, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. SINIRLI SORUMLU BOGAZLIYAN VE ÇEVRE KOYLERI TARIMSAL KALKINMA KOOPERATIFI

  Turkiet

  Företaget SINIRLI SORUMLU BOGAZLIYAN VE ÇEVRE KOYLERI TARIMSAL KALKINMA KOOPERATIFI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom pasta och kikärter. Företagets huvudkontor finns i Yozgat, Turkiet.

 5. BELKADI TOUFIK

  Algeriet

  Företaget BELKADI TOUFIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom kväve. Företagets huvudkontor finns i Oran, Algeriet.

 6. TREVICER S.A.S. DI BARBISAN FERRUCCIO & C.

  Italien

 7. GATTARI SANTE

  Italien

 8. RATTI ORSOLA DI FABRIS C.

  Italien

 9. MALFATTO GUIDO

  Italien

 10. FULGERI S.R.L.

  Italien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis