• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • durumvete

Resultat för

Durumvete - Import och export

 1. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraina

  KUSHPIT-AGRO är en organisation av ukrainska jordbrukare (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN") vars huvudverksamhet består av odling av säd, tekniska grödor och oljefrön. Vår lagring och försäljning upprätthåler landets livsmedelssektor inom grödor genom odling utifrån engagemang från skickliga arbetare och de senaste teknikerna. GC KUSHPIT-AGRO är ett familjeföretag om har blomstrat i snart 30 år. Våra landmassor når 5 000 hektar. Våra främsta grödor: vårvete, vintervete, solros, majs, sojabönor, bovete. Gårdarna har sina egna maskiner och traktorer. 2020 upprättades vår egen sädrengöringsfakulitet, med tork. Lyftkapacitet 40 000 ton. Vi har även ett eget testlabb och egna lastbilar för sädtransport. En överskådlig information om oss finns på vår hemsida: www.kushpit-agro.com. Vi säljer våra produkter både i Ukraina och utomlands. Vi kan arbeta med villkor som DAP och CIF. Vi leverar våra produkter med våra egna lastbilar, eller anordnar containertransport på väg eller järnväg.

 2. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

  Nederländerna

  VOF Plantendienst är en internationell tillverkare av 100 % raffinerad matlagningsolja över hela världen. Våra huvudprodukter är raffinerad solrosolja, raffinerad majsolja, vete, korn, gul majs, solrosfrön och linser. Med åren har vi samlat erfarenhet inom tillverkning av raffinerad solrosolja och raffinerad majsolja, och av att handla med korn och säd över hela världen. Vi erbjuder de bästa lösningarna för våra klienters logistiska behov och kvalitetskrav. Vi vill bygga och upprätthålla en stark relation med varje enskild kilent, genom att ha ett strikt kvalitetkontrollssystem och att erbjuda konkurrenskraftiga priser och professionell service. Genom åratal av erfarenhet har vårt handelsteam erhållit en djup förståelse för hur den internationella livsmedelsmarknaden fungerar. Tillsammans med vår hängivenhet och professionalism så gör det oss till förstahandsvalet som global tillverkare och exportör. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 3. RM & INVEST

  Frankrike

 4. LA FERME DU CHAILLOUE

  Frankrike

 5. AYER TOHUMCULUK LTD.STI

  Turkiet

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BIOPROTECT SRL

  Moldavien

 2. AMOLI INTERNATIONAL

  Indien

 3. BS SARIYAVUZ EXPORTERS

  Turkiet

 4. BALKAN COMMODITIES LTD.

  Bulgarien

 5. ANVAR-COM SRL

  Moldavien

 1. LLC "HELIOS GROUP"

  Kirgizistan

 2. INTERAGROINVEST SA

  Moldavien

 1. AGROSFERA-BM SRL

  Moldavien

 2. AGROTERRA-IMPEX SRL

  Moldavien

 3. PACIFIC BOND (GROUP) LIMITED

  HongKong

 4. TOV AMBER

  Ukraina

 5. SINIRLI SORUMLU BOGAZLIYAN VE ÇEVRE KOYLERI TARIMSAL KALKINMA KOOPERATIFI

  Turkiet

 6. BELKADI TOUFIK

  Algeriet

 7. TREVICER S.A.S. DI BARBISAN FERRUCCIO & C.

  Italien

 8. VENROM

  Venezuela

 1. GATTARI SANTE

  Italien

 2. UNIDESCAL LTD

  Ukraina

 3. MALFATTO GUIDO

  Italien

 4. IVALAGA COM SRL

  Moldavien

 5. RATTI ORSOLA DI FABRIS C.

  Italien

 6. FULGERI S.R.L.

  Italien

 7. JAGDAMBA IMPEX

  Indien

  Jagdamba Impex är ett välkänt namn inom jordbruksprodukterna. Våra huvudprodukter är ris, socker, majs, hirs, vete etc. Vi har vårt eget kontraktsbruk för att ge kunden bästa kvalitet och pris Vi tar hand om våra ris, spannmål och spannmål direkt från odling, förpackning och leverans till vår kundtröskel Vi kan hantera alla kvantiteter och leverera i vilken hamn som helst i världen

 8. GIGLIO PASTA

  Italien

  Under 2004 slutfördes det ambitiösa projektet att införa ett hanteringssystem för livsmedelssäkerhet (FSMS) enligt BRC-standarden (British Retail Consortium) och IFS-standarden (International Food Standard). År 2009 erhöll företaget certifiering enligt EU-förordning 834/07 och 889/08 för ekologisk produktion, medan företaget år 2012 erhöll Kosher-certifiering.

 9. EXOTIC CITY

  Belgien

 10. INDUSTRIA MOLITORIA MININNI SRL

  Italien

  Industria Molitoria Mininni är ett av de viktigaste industriföretagen på nationell nivå inom malning av durumvete avsett för produktionen av mannagryn malda två gånger och gryn för pasta av hög kvalitet. Vår nya anläggning, baserad på moderna malningstekniker utvecklade av Buhler, har en kapacitet på 470 ton per dygn.