• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • durumvete

Resultat för

Durumvete - Import och export

 1. MTK LTD

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  International Trading Company LLC är en exportör som handlar med jordbruksprodukter i parti, från miljövänliga regioner i Ryssland och i andra länder. Företaget tillhandahåller ett brett utbud av oljefrön (lin, solros, kamelia, senap osv), grönsaker (sojabönor, bönor, kikärtor osv), frön till fleråriga och årliga örter (taggluser, sötväppling, ängsklöver osv) och sädeslag (vete, korn, råg, havre, bovete osv). ITC LLC har etablerade samarbeten i Asien och Västeuropa. Produkterna vi handlar med är certifierade och enhetliga med alla relevanta ryska och internationella kvalitetsstandarder och föreskrifter. Vi levererar jordbruksvaror via sjöfart, väg eller järnväg över hela världen, på kortast möjliga tid. Våra klienter får överskådlig och smidig frakt med goda villkor, tack vare vårt samarbete med stora jordbruksföretag i olika länder.

  Webbplats Open In New icon
 2. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

  Nederländerna

  Verified by Europages badge

  VOF Plantendienst är en internationell tillverkare av 100 % raffinerad matlagningsolja över hela världen. Våra huvudprodukter är raffinerad solrosolja, raffinerad majsolja, vete, korn, gul majs, solrosfrön och linser. Med åren har vi samlat erfarenhet inom tillverkning av raffinerad solrosolja och raffinerad majsolja, och av att handla med korn och säd över hela världen. Vi erbjuder de bästa lösningarna för våra klienters logistiska behov och kvalitetskrav. Vi vill bygga och upprätthålla en stark relation med varje enskild kilent, genom att ha ett strikt kvalitetkontrollssystem och att erbjuda konkurrenskraftiga priser och professionell service. Genom åratal av erfarenhet har vårt handelsteam erhållit en djup förståelse för hur den internationella livsmedelsmarknaden fungerar. Tillsammans med vår hängivenhet och professionalism så gör det oss till förstahandsvalet som global tillverkare och exportör. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

  Webbplats Open In New icon
 3. LA FERME DU CHAILLOUE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 4. PPTE "JNL"

  Ukraina

 5. AYER TOHUMCULUK LTD.STI

  Turkiet

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. RM & INVEST

  Frankrike

 2. BIOPROTECT SRL

  Moldavien

 3. ATOM-NK

  Ryssland

 4. BALKAN COMMODITIES LTD.

  Bulgarien

 5. AMOLI INTERNATIONAL

  Indien

 1. LLC "HELIOS GROUP"

  Kirgizistan

 2. UNIDESCAL LTD

  Ukraina

 3. INTERAGROINVEST SA

  Moldavien

 4. AGROTERRA-IMPEX SRL

  Moldavien

 5. ANVAR-COM SRL

  Moldavien

 6. AGROSFERA-BM SRL

  Moldavien

 7. SIBERIAN SUCCESS LLC

  Ryssland

 8. PACIFIC BOND (GROUP) LIMITED

  HongKong

 9. IVALAGA COM SRL

  Moldavien

 10. VENROM

  Venezuela

 1. ELEVATOR NOVONIKOLAEVSKY LTD.

  Ryssland

 2. TREVICER S.A.S. DI BARBISAN FERRUCCIO & C.

  Italien

 3. FULGERI S.R.L.

  Italien

 4. GATTARI SANTE

  Italien

 5. RATTI ORSOLA DI FABRIS C.

  Italien

 6. MALFATTO GUIDO

  Italien

 7. BELKADI TOUFIK

  Algeriet

 8. VNESHTORG-RUS LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Vneshtorg-Rus importerar och exporterar jordbruksprodukter och livsmedel i Ryssland: kikärtor, linser, vete, hirs ch många andra grödor; vi hanterar gårdsleveranser av säd, grönsaker och oljefrön, rapsfrömjöl, sojabönsbjöl och solrosfrömjöl att göda boskap med. Vi köper in jordbruksprodukter från ekologiska gårdar som odlar sina grödor i Rysslands miljövänliga redioner och använder ekologiska gödningsmedel samt växelbruk för att bevara jordhälsan och därmed hälsan hos både ekosystem och människor. Certifierade produkter från Vneshtorg-Rus innehåller inga bekämpningsmedel eller GMO. De genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkra efterföljandet av relevanta standarder. Vneshtorg-Rus är en lojal och ansvarstagande partner för sina kunder från Kina, Indien, Förenade Arabemiraten, Algeriet, Iran, Afghanistan och Belgien, och kan leverera ekologiska gårdsprodukter över hela världen via järnväg-, väg- eller sjötransport.. Vår huvudprincip är att sätta klientens behov främst.

  Webbplats Open In New icon
 9. GARNEC LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Garnec är en ledande tillverkare av glutenfritt mjöl och bakningsmixer. Vi var först i Ryssland med att få rätten att märka våra varor med det överkorsade axet. Det är en garantimärkning för glutenfria produkter från de europeiska celiakiförbunden, och är en erkänd märkning i de flesta utvecklade länderna. Vi använder oss av grön teknologi: Våra produkter tillverkas med miljövänlig utrustning. Vi använder oss av kallmalning. Tekniken går ut på att mala i en temperatur på under 40°C. Det gör att mjölet behåller merparten av vitaminerna och mineralerna. Dessutom låter vi helt bli att raffinera i vår produktion. Vi håller oss även undan från smaktillsättningar och konserveringsmedel. Vi tillverkar ett brett sortiment av nyttiga livsmedelsprodukter - det finns något för alla. Garnec: Alternativ mat för hela familjen.

  Webbplats Open In New icon
 10. JAGDAMBA IMPEX

  Indien

  Verified by Europages badge

  Jagdamba Impex är ett välkänt namn inom jordbruksprodukterna. Våra huvudprodukter är ris, socker, majs, hirs, vete etc. Vi har vårt eget kontraktsbruk för att ge kunden bästa kvalitet och pris Vi tar hand om våra ris, spannmål och spannmål direkt från odling, förpackning och leverans till vår kundtröskel Vi kan hantera alla kvantiteter och leverera i vilken hamn som helst i världen

  Webbplats Open In New icon