• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • durumvete

Resultat för

Durumvete - Import och export

 1. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  VOF Plantendienst är en internationell tillverkare av 100 % raffinerad matlagningsolja över hela världen. Våra huvudprodukter är raffinerad solrosolja, raffinerad majsolja, vete, korn, gul majs, solrosfrön och linser. Med åren har vi samlat erfarenhet inom tillverkning av raffinerad solrosolja och raffinerad majsolja, och av att handla med korn och säd över hela världen. Vi erbjuder de bästa lösningarna för våra klienters logistiska behov och kvalitetskrav. Vi vill bygga och upprätthålla en stark relation med varje enskild kilent, genom att ha ett strikt kvalitetkontrollssystem och att erbjuda konkurrenskraftiga priser och professionell service. Genom åratal av erfarenhet har vårt handelsteam erhållit en djup förståelse för hur den internationella livsmedelsmarknaden fungerar. Tillsammans med vår hängivenhet och professionalism så gör det oss till förstahandsvalet som global tillverkare och exportör. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 2. GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS, er förtroendepartner etablerad i Cergy, specialiserad på handelslösningar för ett brett utbud artiklar. Vi är specialiserade på handel med oljeprodukter, i synnerhet socker ICUMSA 45 från Brasilien, vegetabiliska oljor som solros-, soja-, raps-, majs-, olivolja, samt ris från Thailand, Vietnam och Kambodja. Vår portfölj omfattar också ris, majs och många andra produkter på begäran. Tack vare vår erfarenhet och expertis har vi med åren upprättat starka samarbeten med beryktade och tillförlitliga leverantörer inom livsmedel och andra varor. Vi strävar efter att erbjuda individualiserad och fackmässig service för att svara på era specifika behov i fråga om handel med olika produkter. Våra team är redo att svara på alla era frågor och förfrågningar.

 3. LA FERME DU CHAILLOUE

  Frankrike

  Företaget LA FERME DU CHAILLOUE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom Vete, Vete, och hampa. Företagets huvudkontor finns i Saint Mard De Réno, Frankrike.

 4. BS SARIYAVUZ EXPORTERS

  Turkiet

  Företaget BS SARIYAVUZ EXPORTERS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Durumvete, mjöl, vetemjöl, mjöl eller semolina av durumvete, och Durumvete. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 5. AGK EXPORT IMPORT & LOGISTIC LTD.

  Förenade kungariket

  Företaget AGK EXPORT IMPORT & LOGISTIC LTD., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Engångsbestick, tallrikar och bordsbestick av papper och plast. Företaget är även verksamt inom Durumvete, Socker, Kosmetika, Durumvete, Socker, och Kosmetika. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AYER TOHUMCULUK LTD.STI

  Turkiet

  Företaget AYER TOHUMCULUK LTD.STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ris. Företaget är även verksamt inom durumvete, Durumvete, korn, och frön för vete. Företagets huvudkontor finns i Gönen, Turkiet.

 2. JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom Service för oljeborrning och gasborrning, Internationell handel - Rådgivning, Varubörser, Service för oljeborrning och gasborrning, Internationell handel - Rådgivning, Varubörser, och kiselgel. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 3. RM & INVEST

  Frankrike

  Företaget RM & INVEST, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom Oljeväxter, Oljeväxter, frön för lin, ved och kol, och brännkol. Företagets huvudkontor finns i Le Mesnil Le Roi, Frankrike.

 4. BIOPROTECT SRL

  Moldavien

  Företaget BIOPROTECT SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt- och grönsaksjuice. Företaget är även verksamt inom Durumvete, och Durumvete. Företagets huvudkontor finns i Chisinau, Moldavien.

 5. BALKAN COMMODITIES LTD.

  Bulgarien

  Företaget BALKAN COMMODITIES LTD., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 1. SERER IHR ITH INS OTM SANAYI A.Ş

  Turkiet

  Företaget SERER IHR ITH INS OTM SANAYI A.Ş, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Diet - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Vete, durumvete, Sockerbetor, Ekologiskt rörsocker, och Vete. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 2. ALDEERAFOOD

  Turkiet

  Företaget ALDEERAFOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom Jordbruksprodukter, Ris, vete, Jordbruksprodukter, och Ris. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

 1. AGROSFERA-BM SRL

  Moldavien

  Företaget AGROSFERA-BM SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom Grönsaksjuice, och Grönsaksjuice. Företagets huvudkontor finns i Raionul Ungheni, Moldavien.

 2. ANVAR-COM SRL

  Moldavien

  Företaget ANVAR-COM SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom majs, och Ärtor. Företagets huvudkontor finns i Balti, Moldavien.

 3. AGROTERRA-IMPEX SRL

  Moldavien

  Företaget AGROTERRA-IMPEX SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom korn, majs, och Ärtor. Företagets huvudkontor finns i Bascalia Raionul Basarabeasca, Moldavien.

 4. INTERAGROINVEST SA

  Moldavien

  Företaget INTERAGROINVEST SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom diskbänkar, och sockerbetor. Företagets huvudkontor finns i Chisinau, Moldavien.

 5. UNIDESCAL LTD

  Ukraina

  Företaget UNIDESCAL LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företagets huvudkontor finns i Odessa, Ukraina.

 6. TOV AMBER

  Ukraina

  Företaget TOV AMBER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företagets huvudkontor finns i Kapitanovka, Ukraina.

 7. IVALAGA COM SRL

  Moldavien

  Företaget IVALAGA COM SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom korn. Företagets huvudkontor finns i Balti, Moldavien.

 8. FLEX GRUP VE DIS TICARET

  Turkiet

  Företaget FLEX GRUP VE DIS TICARET, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. SINIRLI SORUMLU BOGAZLIYAN VE ÇEVRE KOYLERI TARIMSAL KALKINMA KOOPERATIFI

  Turkiet

  Företaget SINIRLI SORUMLU BOGAZLIYAN VE ÇEVRE KOYLERI TARIMSAL KALKINMA KOOPERATIFI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom pasta och kikärter. Företagets huvudkontor finns i Yozgat, Turkiet.

 2. GATTARI SANTE

  Italien

 3. TREVICER S.A.S. DI BARBISAN FERRUCCIO & C.

  Italien

 4. FULGERI S.R.L.

  Italien

 5. MALFATTO GUIDO

  Italien

 6. RATTI ORSOLA DI FABRIS C.

  Italien

 7. GIGLIO PASTA

  Italien

  Verified by europages badge

  Under 2004 slutfördes det ambitiösa projektet att införa ett hanteringssystem för livsmedelssäkerhet (FSMS) enligt BRC-standarden (British Retail Consortium) och IFS-standarden (International Food Standard). År 2009 erhöll företaget certifiering enligt EU-förordning 834/07 och 889/08 för ekologisk produktion, medan företaget år 2012 erhöll Kosher-certifiering.

 8. JAGDAMBA IMPEX

  Indien

  Verified by europages badge

  Jagdamba Impex är ett välkänt namn inom jordbruksprodukterna. Våra huvudprodukter är ris, socker, majs, hirs, vete etc. Vi har vårt eget kontraktsbruk för att ge kunden bästa kvalitet och pris Vi tar hand om våra ris, spannmål och spannmål direkt från odling, förpackning och leverans till vår kundtröskel Vi kan hantera alla kvantiteter och leverera i vilken hamn som helst i världen

 9. LA FERM'MEAUX PÂTES (EARL DU PAVÉ)

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LA FERM'MEAUX PÂTES (EARL DU PAVÉ), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företaget är även verksamt inom Pasta, jordbruksföretag, torkad pasta med ägg, pasta av durumvete, produktion av pasta, förrätter med färsk pasta, förrätter med pasta, tillverkning av torkad pasta, och hantverksmässig pasta. Företagets huvudkontor finns i Varreddes, Frankrike.

 10. EXOTIC CITY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget EXOTIC CITY, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Ris, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Drycker - Import/Export, Kaffe, te, Kryddor, Frukt och grönsaker - Import/export, Djupfrysta grönsaker, och Djupfryst frukt. Företagets huvudkontor finns i Alleur, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis