• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • dubbelstegar

Resultat för

Dubbelstegar - Import och export

 1. ALTRAD INTERNATIONAL

  Frankrike

  Altrad International är Altrad-gruppens moderbolag. Vi är specialiserade på saluföring av alla produkter som tillverkas i gruppen världen över. ALTRAD-gruppen samarbetar idag med kunder i hela världen: EUROPA, ASIEN, AFRIKA, AMERIKA osv. Vi har en katalog med produkter och tjänster av hög kvalitet, tillförlitliga och till optimala priser och leveranstider. Vårt sortiment av produkter som tillverkas inom gruppen omfattar material och utrustning för byggverksamhet (skottkärror, byggnadsställningar, formsystem, betongblandare, pålningssystem, vibrationsplattor, sprutmaskiner, betongbehållare, stegar...) men också skärmaskiner, betongutrustning (vibratorer och omvandlare osv.), och utrustning för institutioner (läktare, mottagningstält, lekplatser, scener, bord osv.). Företaget erbjuder också en rad tjänster för sina kunder: logistik, inköp och service efter försäljning som alltid står till kundens förfogande.

 2. ST SCALE SRL

  Italien

  St Scale startade 1986; sedan dess har företaget sett sin egen marknad växa

 3. LITAN - ESTANTES METÁLICAS, LDA

  Portugal

 4. ECHELLES NERESSY

  Frankrike

 5. MUNDOCIES

  Spanien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MHT ENDÜSTRI METAL

  Turkiet

 2. LOFTEASE ATTIC STAIRS & STORAGE SOLUTIONS LTD.

  Irland

 3. IJZERWINKEL

  Belgien

 4. KRAUSE SP. Z O.O.

  Polen

 5. ELO + , SPOL. S R.O.

  Tjeckiska republiken

 1. SOBRINO G

  Spanien

 2. LIMAKSAN

  Turkiet

 1. SUZHOU DONGRUN LADDER CO.,LTD.

  Kina

 2. KROON

  Nederländerna

 3. ATRICK LTD

  Irland

 4. SOLIDE

  Belgien

 5. BRANACH EUROPE BY PROTECT EVOLUTION

  Rumänien

  Branach etablerades 1990 och är en ledande tillverkare och distributör av säkerhetsstegar i glasfiber samt tillbehör av hög kvalitet. Vi levererar till ett antal branscher – elförsörjning, telekommunikationer, gruvdrift, byggindustri samt olje- och gasindustrin. Vi är specialiserade på enkla stegar, gångplattformar, förlängningsstegar och rostfria stegar. Branach har tillgång en stor mängd specialistdistributörer och kan därför enkelt betjäna våra kunder över hela Europa genom vår officiella representant Protect Evolution.

 6. GUTTERS & LADDERS

  Förenade kungariket

 7. ZHEJIANG JADDAR TOOLS CO.LTD

  Kina

 8. LIDO PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWE

  Polen

 1. AUD'INNOV

  Frankrike

 2. CATI MERDIVENI

  Turkiet

 3. EVGER EV GERECLERI SAN TIC AS

  Turkiet

  Evger har tillverkar metallmöbler sedan 1984 i Kayseri i Turkiet. Vi har 80 % av Turkiets marknad för vikbara madrasser, och otroligt flexibla produktionskapaciteter. Vi utför produktutvecklingsstudier i enighet med kundens krav, och utför vår verksamhet med miljömedvetenhet som grundprincip. Vi ser våra kunder som samarbetspartners, och sköter affärerna med villkorslös kundnöjdhet som ledstjärna. Med våra kvalitetsprodukter och djupgående service har vi stigit snabbt mot att bli ett erkänt märke som folk förlitar sig på. Våra huvudmarknader är USA, EUROPA och länder i MÖNA-området. Vi är specialiserade på metallmöbler, och har moderna tillverkningsmaskiner och välerfaren personal. Vi tillverkar sängbottnar, dagbäddar, vikbara sängar, sängramar, justerbara sängar, trädgårdsmöbler och mycket mer - allt finns på vår hemsida. Vårt uppdrag är att prioritera kvalitet och kundnöjdhet. Dessutom tillverkar och säljer vi trädgårdsmöbler och -tillbehör på projektbasis, och tillhandahåller underhåll och reparationsservice som är anpassad till kundernas livsstilar och användningsvanor. Vårt mål är att göra kunderna nöjda, med högkvalitativa och hållbara produkter. Utöver våra standardprodukter så uppdaterar vi ständigt sortimentet geno att investera i forskning och utveckling. Kontakta oss för mer information!

 4. L'EMPREINTE DU TEMPS

  Frankrike

  Sedan 2009 är företaget L’EMPREINTE DU TEMPS specialiserat på att skapa inomhus- och utomhusmöbler för yrkesfolk och enskilda. Sedan mer än 10 år står vi vid er sida för att skänka stil och autenticitet till er interiör, för era vackraste projekt. Vi förlitar oss på begåvade hantverkare och engagerar oss helhjärtat för att erbjuda er unika produkter, av utmärkt kvalitet, och som svarar på era förväntningar. Funktionsmöblerna är väsentliga för kommersiella verksamheter som restauranger, kaféer, hotell och barer. Inomhusinredningen står för utrymmenas utstrålade estetik och bekvämlighet, medan utomhusmöblerna står emot vädrets makter och skapar en gemytlig stämning. Varje detalj räknas, från soffbord och lampor till diskar och stolar. Kaféer och barer med uteserveringar behöver däckstolar och parasoll så att kunderna kan koppla av i solen. Hotell och bostäder vill ha en varierad inredning för sina rum och gemensamma utrymmen, bekväma dubbelsängar och eleganta bordsskivor som valts ut noggrant för kundernas njutning.

 5. TURKEYRAF

  Turkiet

 6. PARRIZA PREMIUM SL

  Spanien

 7. B&B TURKEY

  Turkiet

 8. BUNK BED MANUFACTURERS - TURKEY

  Turkiet

 9. MAYSA

  Turkiet

 10. SETAS METAL MOBILYA INSAAT TEKSTIL MADEN VE MAKINA YEDEK PARCALARI PAZARLAMA SANAYI VE TICARET LTD

  Turkiet

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis