• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • djurvetenskap - center och studier

Resultat för

Djurvetenskap - center och studier - Import och export

 1. EUROPROJECT INTERNATIONAL SRL

  Italien

  Europroject bildades 1998. Tack vare vår egen konstruktionsbyrå och vårt nära samarbete med partnerföretag, kan företaget erbjuda nyckelfärdiga anläggningar för uppfödning av vaktlar, duvor, kycklingar och höns. Vår produktion är avsedd för såväl stora uppfödningsanläggningar som små familjeuppfödningar, vilket gör att vi kan uppfylla alla krav.

 2. CENTRO ESTUDIOS GAUS-CUENCA, S.L

  Spanien

  Företaget CENTRO ESTUDIOS GAUS-CUENCA, S.L, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Djurvetenskap - Center och studier. Företagets huvudkontor finns i Cuenca, Spanien.

 3. CHXOUT

  Förenade kungariket

  Företaget CHXOUT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Djurvetenskap - Center och studier. Företagets huvudkontor finns i Durham, Förenade kungariket.

 4. ACADEMIACARTABLANCA

  Spanien

  Företaget ACADEMIACARTABLANCA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Djurvetenskap - Center och studier. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 5. CENTRO ANENDO

  Spanien

  Företaget CENTRO ANENDO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Djurvetenskap - Center och studier. Företaget är även verksamt inom hjälptjänster barn, fysioterapi, och zootekniska tjänster och förknippade aktiviteter. Företagets huvudkontor finns i Málaga, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CEFOP

  Belgien

  Företaget CEFOP, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Allmän utbildning, vidareutbildning och specialutbildning. Företaget är även verksamt inom Organ för coachning och professionell handledning, Djurvetenskap - Center och studier, Organ för coachning och professionell handledning, och Djurvetenskap - Center och studier. Företagets huvudkontor finns i Mons, Belgien.

 2. ISTITUTO ZOOPROFILATTICO SPERIMENTALE DEL MEZZOGIORNO

  Italien

  Företaget ISTITUTO ZOOPROFILATTICO SPERIMENTALE DEL MEZZOGIORNO, som är verksamt inom sektorn för Boskapsskötsel - Service. Företaget är även verksamt inom Djurvetenskap - Center och studier, och Djurvetenskap - Center och studier. Företagets huvudkontor finns i Reggio Calabria, Italien.

 3. CENTRO PROVINCIALE PER LA FECONDAZIONE ARTIFICIALE E LA BONIFICA SANITARIA DEL BESTIAME

  Italien

  Företaget CENTRO PROVINCIALE PER LA FECONDAZIONE ARTIFICIALE E LA BONIFICA SANITARIA DEL BESTIAME, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom Boskapsskötsel - Service, Djurvetenskap - Center och studier, Boskapsskötsel - Service, och Djurvetenskap - Center och studier. Företagets huvudkontor finns i Brescia, Italien.

 4. INSEME S.P.A.

  Italien

  Företaget INSEME S.P.A., som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom Boskapsskötsel - Service, Djurvetenskap - Center och studier, Boskapsskötsel - Service, och Djurvetenskap - Center och studier. Företagets huvudkontor finns i Modena, Italien.

 5. SEMENITALY - S.P.A.

  Italien

  Företaget SEMENITALY - S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Boskapsskötsel - Service. Företaget är även verksamt inom Djurvetenskap - Center och studier, renrasiga nötkreatur, och Djurvetenskap - Center och studier. Företagets huvudkontor finns i Reggio Emilia, Italien.

 1. A.B.S. ITALIA S.R.L.

  Italien

  Företaget A.B.S. ITALIA S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom Boskapsskötsel - Service, Djurvetenskap - Center och studier, Boskapsskötsel - Service, och Djurvetenskap - Center och studier. Företagets huvudkontor finns i Cremona, Italien.

 2. NOVAGEN S.R.L.

  Italien

  Företaget NOVAGEN S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom Boskapsskötsel - Service, Djurvetenskap - Center och studier, Boskapsskötsel - Service, och Djurvetenskap - Center och studier. Företagets huvudkontor finns i Podenzano, Italien.

 1. AVICOLA ROSSI SRL

  Italien

  Företaget AVICOLA ROSSI SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Boskapsskötsel - Service. Företaget är även verksamt inom Djurvetenskap - Center och studier, och Djurvetenskap - Center och studier. Företagets huvudkontor finns i Faenza (Ra), Italien.

 2. ZOO PROGRESS S.R.L.

  Italien

  Företaget ZOO PROGRESS S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom Boskapsskötsel - Service, Djurvetenskap - Center och studier, Boskapsskötsel - Service, och Djurvetenskap - Center och studier. Företagets huvudkontor finns i Persico Dosimo, Italien.

 3. AZ.AGR.PODERETO S.A.S. DI SOZZI BIBIANA E C.SOCIETA' AGRICOLA

  Italien

 4. AZIENDA AGRICOLA MONREALE

  Italien

 5. AVICOLA SERVIZI S.R.L.

  Italien

 6. CHARLES RIVER LABORATORIES FRANCE

  Frankrike

 7. INTERSTATES BREEDERS S.R.L.

  Italien

 8. BOREAL

  Italien

 1. ANICA ASSOCIAZIONE NAZIONALE ITALIANA CAVALLO ARABO

  Italien

 2. A.PRO.ZOO

  Italien

 3. ASSOCIAZIONE NAZIONALE ALLEVATORI BOVINI DI RAZZA GRIGIO ALPINA

  Italien

 4. ASSOCIAZIONE NAZIONALE ALLEVATORI BOVINI ITALIANI DA CARNE

  Italien

 5. ALTA ITALIA S.R.L.

  Italien

 6. CO.PRO.ZOO. COOPERATIVA PRODUTTORI ZOOTECNICI ( S.R.L. )

  Italien

 7. VEREINIGUNG DER SÜDTIROLER TIERZUCHTVERBÄNDE GEN.U.LANDW.GES.

  Italien

 8. HUMANA S.R.L.

  Italien

 9. RUPI NICOLA

  Italien

 10. RUPI ALBERTO PIO

  Italien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis