• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • djur och uppfödning

Resultat för

Djur och uppfödning - Import och export

 1. UFTER HOLDING B.V

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Sedan 1994 har Northlink Trading GMBH varit en nyckelspelare inom internationell handel. Vår specialitet är import och export av varor. Vår huvudsakliga styrka ligger i inköp av varor i bulk och återförsäljning av dem till konkurrenskraftiga priser. Under 28 år har vi närt starka samarbeten med välkända märken som Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator med flera. Vår framgång ligger i vårt strategiska läge i Europa, vilket minskar transportkostnaderna och garanterar effektiva globala leveranser. På Northlink Trading GMBH är vårt orubbliga mål att ständigt överträffa våra kunders och partners förväntningar. Detta uppnår vi genom att tillhandahålla säkra produkter med utmärkt kvalitet, använda moderna tekniker och ha en välutbildad personalstyrka. Vi strävar efter socialt och miljömässigt ansvar för att skapa värde för våra kunder, partner, anställa, intressenter och samhället i stort. Vårt mål är att erkännas som ett ledande företag på den internationella marknaden, där vi visar våra ambitioner genom utmärkt bearbetning och försäljning av högkvalitativa produkter från olika livsmedelsmärken och kommersiella märken. Som en del i vår strävan att expandera vår globala närvaro erbjuder vi även kundsupport dygnet runt, alla dagar i veckan, och problemfri frakt över hela världen – med snabb leverans hela vägen fram till dig. Kontakta oss för mer information!

 2. CATAHOULA LEOPARD DOG

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CATAHOULA LEOPARD DOG, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom hundar, hunduppfödning, och uppfödning av djur. Företagets huvudkontor finns i Scano Di Montiferro, Italien.

 3. NORWICH TERRIER ALTA CARYA FCI KENNEL

  Polen

  Norwichterriern är modiga, robusta och aktiva hundar. De har tålamod med barn och de fäster sig vid familjen. Valparna är omsorgsfullt fostrade. Vi är uppmärksamma för hälsa och socialisering. De har en FCI-stamtavla och deras föräldrar är champions och Interchampions. De har genomgått läkarundersökningar: höftleder, patella, ögon, hjärta, luftstrupe och struphuvud. Frånvaro av epilepsi. Valpköparna får full dokumentation över uppfödningen och stöd från uppfödare för hälso-, vård-, närings-, fostringsfrågor för valparna.

 4. HERDADE DA MALHADINHA NOVA SOC. AGRÍCOLA E TURISTICA, S.A

  Portugal

  Företaget HERDADE DA MALHADINHA NOVA SOC. AGRÍCOLA E TURISTICA, S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Portugal, och uppfödning av djur. Företagets huvudkontor finns i Beja, Portugal.

 5. LEUCILLIN

  Förenade kungariket

  Företaget LEUCILLIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom Vårdartiklar för djur, bakteriedödande, och produkter för veterinärt bruk. Företagets huvudkontor finns i Dorchester, Förenade kungariket.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ITAGRI

  Italien

  Företaget ITAGRI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Solarolo Rainerio, Italien.

 2. UNION BIO S.R.L.

  Italien

  Företaget UNION BIO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom insektsmedel, Vårdartiklar för djur, och naturliga produkter. Företagets huvudkontor finns i Arezzo, Italien.

 3. SENOL GIDA SANAYI A.S.

  Turkiet

  Företaget SENOL GIDA SANAYI A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom Fasta pressrester av oliver. Företagets huvudkontor finns i Sultanhisar, Turkiet.

 4. UNIMARK PET FOOD

  Spanien

  Företaget UNIMARK PET FOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom föda för hundar. Företagets huvudkontor finns i Fraga, Spanien.

 5. EUROPEAN GULF COMPANY

  Nederländerna

  Företaget EUROPEAN GULF COMPANY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fårkött. Företaget är även verksamt inom Djur och uppfödning, Nötkreatur, Djur och uppfödning, halal-charkuterier, kött i parti, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Rotterdam, Nederländerna.

 1. ECOAPIS UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Företaget ECOAPIS UNIPESSOAL LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för biodling. Företaget är även verksamt inom bihonung, produkter från bin, uppfödning av djur, och rådgivning i jordbruk. Företagets huvudkontor finns i Chaves, Portugal.

 2. BBCI

  Belgien

  Företaget BBCI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom avelstjurar, renrasiga nötkreatur, och nötkreatur för avel. Företagets huvudkontor finns i Hyon, Belgien.

 1. GREEN LAND

  Spanien

  Företaget GREEN LAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom nötkreatur, och vävnader av djurfiber. Företagets huvudkontor finns i Tarragona, Spanien.

 2. LA FERME DES BISONS

  Belgien

  Företaget LA FERME DES BISONS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom Salar för kongresser och konferenser, Landsbygdsturism, bisonkött, Salar för kongresser och konferenser, Landsbygdsturism, och lokala produkter. Företagets huvudkontor finns i Noville-Lez-Bastogne, Belgien.

 3. ZOOTECNIA SL

  Spanien

  Företaget ZOOTECNIA SL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom foder för djur och zooteknik. Företagets huvudkontor finns i La Laguna (tenerife), Spanien.

 4. XHAWIRS HORSE FARM

  Belgien

  Företaget XHAWIRS HORSE FARM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom hästar, och Fårmjölk. Företagets huvudkontor finns i Xhendelesse, Belgien.

 5. CHATTERIE ARMONICAT

  Frankrike

  Företaget CHATTERIE ARMONICAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Ste Soulle, Frankrike.

 6. GREFFEUILLE AVEYRON

  Frankrike

  Företaget GREFFEUILLE AVEYRON, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Får och getter. Företaget är även verksamt inom Djur och uppfödning, Djur och uppfödning, och uppfödningsboskap. Företagets huvudkontor finns i Rignac, Frankrike.

 7. BETRA BIO

  Turkiet

  Företaget BETRA BIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom uppfödning av djur, och magnetiska bord. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 8. LA CHIOCCIOLA MESSAPICA DI L.C.

  Italien

  Företaget LA CHIOCCIOLA MESSAPICA DI L.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom snigeluppfödning, öronsnäcka, sniglar, och uppfödning av djur. Företagets huvudkontor finns i Manduria, Italien.

 1. ECO TIERRA DE DIATOMEAS SL

  Spanien

  Företaget ECO TIERRA DE DIATOMEAS SL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Atarfe, Spanien.

 2. CATAHOULA LEOPARD DOG

  Italien

  Företaget CATAHOULA LEOPARD DOG, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom hundar, hunduppfödning, och uppfödning av djur. Företagets huvudkontor finns i Scano Di Montiferro, Italien.

 3. WATER CLUBS FOR SHIPPING

  Turkiet

  Företaget WATER CLUBS FOR SHIPPING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Mezitli-Mersin, Turkiet.

 4. PROGRESSIVE FARMS

  Ukraina

  Företaget PROGRESSIVE FARMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 5. ERFA

  Turkiet

  Företaget ERFA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom tillsatser för djurfoder. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 6. HORSE OF BELGIUM

  Belgien

  Företaget HORSE OF BELGIUM, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom Hästuppfödning, rasdjur, Hästuppfödning, och oxuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Pipaix, Belgien.

 7. SMARTFARM

  Grekland

  Företaget SMARTFARM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom automatisering. Företagets huvudkontor finns i Serres, Grekland.

 8. CAVACHON PRIME DESIGNER DOG ZUERICH

  Schweiz

  Företaget CAVACHON PRIME DESIGNER DOG ZUERICH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Meilen, Schweiz.

 9. MONTE DO PASTO

  Portugal

  Företaget MONTE DO PASTO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Cuba, Portugal.

 10. ROYAL CONTINENTALS

  Tyskland

  Företaget ROYAL CONTINENTALS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Eigeltingen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Djur och uppfödning - Import och export

Antal resultat

5 926 Företag