• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • djupfrysta skaldjur

Resultat för

Djupfrysta skaldjur - Import och export

 1. BERG TRADING COMPANY

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. är ett dynamiskt och innovativt företag som befattar sig med att tillhandahålla heltäckande handelsösningar på den globala marknaden. Med ett starkf fokus på effektivitet, pålitlighet och kundnöjdhet har vi etablerat oss som en pålitlig samarbetspartner för företag som vill navigera den komplexa internationella handeln. På Berg Trading Co. specialiserar vi oss på att understödja utbytet av olika varor, som jordbruksprodukter, energikällor, metaller och andra råmaterial. Vårt diversa produktutbud omfattar ett brett urval av frukter, grönsaker, sädesslag, frysta/levande/färska havsprodukter sourcade från hela världen. Bland våra färska och högkvalitativa grödor finns bland annat äpplen, bananer, apelsiner, bär, tomater, gruka, sallad, morötter, potatis, lök och mycket mer. Vi tar socialt ansvar på största allvar och har hållbar och miljöskyddande verksamhet som högsta prioritet. Vi söker leverantörer som efterföjer strika miljöstandarder, och lyfter hållbar sourcing och ansvarstagande produktionsmetoder. Oavsett om du är en odlare, leverantör eller köpare, så erbjuder Berg Trading Co. skräddarsydda lösningar för just dina specifika handelsbehov. Vi strävar efter att överskrida förväntningar genom att tillhandahålla personaliserad service, snabbt utförande och enastående support i alla steg av handelsprocessen. Tillsammans kan vi navigera den komplexa globala marknaden, och uppnå hållbar tillväxt och framgång.

 2. 3C DISTRIBUTION

  Litauen

  Verified by europages badge

  3C DISTRIBUTION är en grossdistributör av internationellt erkända livsmedelsmärken och rengörings-/skönhetsprodukter. Vårt team är mycket skickliga inom kommers, logistik och kundnöjdhet. Dessutom har vi alltid ett öga på marknaden så att vi kan köpa in märkesprodukter till de bästa priserna, lagra dem och tillhandahålla de bästa importpriserna till våra kudner i över 90 länder.   Vi granskar våra leverantörer noga och samarbetar enbart med högkvalitativa produkter och märken. Det gör att våra kunder kan erhålla fördelarna av grossdistribution av väkända märken som Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove & många fler. 3C DISTRIBUTION är redan ett pålitlig förstahandsval för många globala butikskedjor, Cash & carry, stormarknader, hypermarknader och mindre detaljhandlare. Vi är flexibla och gör vårt bästa för att tillfredsställa våra kunders behov, och för att bevara våra relationer med dem långsiktigt. Våra tjänster har vidgats från grossdistribution till att innefatta distribution, logistik och etikettering. Vi kan etikettera dina produkter på det språk du behöver och utefter dina önskemål. Vi kan också färdigställa alla certifikat och all kommers- och tulldokumentation. Vi tillhandahåller pålitliga transporttjänster grundade på modern infrastruktur och expertisen hos vårt logistikteam. Vi fraktar via luftfart, land och sjöfart. Vi utför även leveranser från dörr till dörr.

 3. YEO SEAFOOD INDONESIA

  Indonesien

  Verified by europages badge

  Företaget YEO SEAFOOD INDONESIA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företaget är även verksamt inom Frukt och grönsaker - Import/export, fisk och skaldjur, ingefära, Spiskummin, kanel, anis, Frukt och grönsaker - Import/export, Kokosnötter, och ananas. Företagets huvudkontor finns i Surabaya, Indonesien.

 4. AQUALIS SEAFOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AQUALIS SEAFOOD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta färdiga maträtter, Djupfrysta skaldjur, Djupfrysta färdiga maträtter, Djupfrysta skaldjur, djupfrysta färdiglagade rätter med fisk, och fisk djupfryst. Företagets huvudkontor finns i Sète, Frankrike.

 5. MARISCOS CASTELLAR

  Spanien

  Castellar är det varumärke och den plats där ni finner de största skaldjurprodukterna i den spanska livsmedelssektorn. Marknadens stora acceptans och efterfrågan på produkter utanför provinsen Jaén har gjort att Mariscos Castellar har anpassat sina färska traditionella produkter till en industriell produktion och nu kan erbjuda frysta produkter som inte har tappat något av den färska produktens smak och kännetecken.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrike

  Företaget PRODWAY INTERNATIONAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskar, Djupfryst kött, Djupfrysta skaldjur, Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskar, Djupfryst kött, och Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 2. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Norge

  Företaget SEAWELL HIRTSHALS A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta skaldjur, Fisk - Import/Export, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Djupfrysta skaldjur, Fisk - Import/Export, och Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företagets huvudkontor finns i Stavanger, Norge.

 3. CABO VIRGENES ESPAÑA SL

  Spanien

  Företaget CABO VIRGENES ESPAÑA SL, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Palencia, Spanien.

 4. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Spanien

  Företaget VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Hummer, skaldjur djupfrysta, och Hummer. Företagets huvudkontor finns i Aginaga-Usurbil-Gipuzkoa, Spanien.

 5. MEDIPESCA

  Tunisien

  Företaget MEDIPESCA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företaget är även verksamt inom skaldjur djupfrysta, och räkor. Företagets huvudkontor finns i Ariana, Tunisien.

 1. TURKAYLAR AQUACULTURE

  Turkiet

  Företaget TURKAYLAR AQUACULTURE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Elazig, Turkiet.

 2. OKEANOS

  Frankrike

  Företaget OKEANOS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Fiskar, skaldjur, och skaldjur djupfrysta. Företagets huvudkontor finns i Montigny-Le-Bretonneux, Frankrike.

 1. TAIZHOU MINGYING TRADING CO.,LTD.

  Kina

  Företaget TAIZHOU MINGYING TRADING CO.,LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Zhejiang, Kina.

 2. VAMOS A COMER SL

  Spanien

  Företaget VAMOS A COMER SL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Viladecans, Spanien.

 3. ESCA S.R.L.

  Italien

  Företaget ESCA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta skaldjur, Djupfrysta skaldjur, djupfrysta produkter från havet, och såser fisk. Företagets huvudkontor finns i Controguerra, Italien.

 4. GIMBERT SURGELES

  Frankrike

  Företaget GIMBERT SURGELES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Fiskar, skaldjur och kräftor, bläckfisk, och skaldjur djupfrysta. Företagets huvudkontor finns i Fleurance, Frankrike.

 5. ARGIS GALAC'SEA

  Frankrike

  Företaget ARGIS GALAC'SEA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta skaldjur, Djupfryst fisk, Rökt och insaltad fisk, Snäckor, skaldjur, Djupfrysta skaldjur, Djupfryst fisk, Rökt och insaltad fisk, och Snäckor, skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Lorient, Frankrike.

 6. COMERCIALIZADORA INTERNACIONAL DE MARISCOS MARGRANJA S.A.

  Ecuador

  Företaget COMERCIALIZADORA INTERNACIONAL DE MARISCOS MARGRANJA S.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företaget är även verksamt inom Sötvattensräkor. Företagets huvudkontor finns i Santo Domingo De Los Colorados, Ecuador.

 7. SHRIMPY.CO

  Iran

  Företaget SHRIMPY.CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Tehran, Iran.

 8. AFENTOULIS LIVERIS & CO

  Grekland

  Företaget AFENTOULIS LIVERIS & CO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom fisk, skaldjur djupfrysta, och djupfrysta produkter från havet. Företagets huvudkontor finns i kavala, Grekland.

 1. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Ryssland

  Företaget NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Djupfryst fisk, Fisk - Import/Export, Havsfiskar, Fiskar, Djupfryst fisk, Fisk - Import/Export, och Havsfiskar. Företagets huvudkontor finns i Murmansk, Ryssland.

 2. FISHER TRADING COMPANY LLC

  Ukraina

  Företaget FISHER TRADING COMPANY LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företaget är även verksamt inom behandlade fiskar och fiskeprodukter, och mollusker konserverade. Företagets huvudkontor finns i Odessa, Ukraina.

 3. ALLWIN ROTO PAST

  Indien

  Företaget ALLWIN ROTO PAST, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företaget är även verksamt inom isolerade boxar. Företagets huvudkontor finns i Ahemadabad, Indien.

 4. MARSERRA - ALIMENTAR, LDA

  Portugal

  Företaget MARSERRA - ALIMENTAR, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom skaldjur djupfrysta, zamrznjena soljena trska, razsoljena trska, och skaldjur fiske. Företagets huvudkontor finns i Oliveira Do Hospital, Portugal.

 5. ABAKUS GMBH

  Tyskland

  Företaget ABAKUS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 6. CRUSTIMEX SEAFOOD HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Företaget CRUSTIMEX SEAFOOD HANDELSGESELLSCHAFT MBH, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Djupfryst fisk, Djupfrysta skaldjur, beredningar för djupfrysta rätter, Fiskar, Djupfryst fisk, och Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 7. GLOBAL SEAFOOD

  Tunisien

  Företaget GLOBAL SEAFOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företaget är även verksamt inom räkor, och krabbor. Företagets huvudkontor finns i Bizerte, Tunisien.

 8. SALAS ZIVIS SIA

  Lettland

  Företaget SALAS ZIVIS SIA, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfryst frukt, Djupfrysta grönsaker, Djupfrysta skaldjur, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Djupfryst frukt, Djupfrysta grönsaker, Djupfrysta skaldjur, och Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företagets huvudkontor finns i RIGA, Lettland.

 9. STARFISH FISH MERCHANT LTD.

  Bulgarien

  Företaget STARFISH FISH MERCHANT LTD., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Petrich, Bulgarien.

 10. SEA SOURCE FOODS INTERNATIONAL

  Bangladesh

  Företaget SEA SOURCE FOODS INTERNATIONAL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Khulna, Bangladesh.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Djupfrysta skaldjur - Import och export

Antal resultat

1 321 Företag