• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • djupfrysta skaldjur

Resultat för

Djupfrysta skaldjur - Import och export

 1. SIRION SEAFOOD APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  Företaget SIRION SEAFOOD APS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företaget är även verksamt inom Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Djupfrysta skaldjur, Fiskar, Djupfryst fisk, Jordbruk - Import/Export, Färska ärtväxter, Nötkött, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, och skaldjur frysta. Företagets huvudkontor finns i Kobenhavn, Danmark.

 2. BERG TRADING COMPANY

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. är ett dynamiskt och innovativt företag som befattar sig med att tillhandahålla heltäckande handelsösningar på den globala marknaden. Med ett starkf fokus på effektivitet, pålitlighet och kundnöjdhet har vi etablerat oss som en pålitlig samarbetspartner för företag som vill navigera den komplexa internationella handeln. På Berg Trading Co. specialiserar vi oss på att understödja utbytet av olika varor, som jordbruksprodukter, energikällor, metaller och andra råmaterial. Vårt diversa produktutbud omfattar ett brett urval av frukter, grönsaker, sädesslag, frysta/levande/färska havsprodukter sourcade från hela världen. Bland våra färska och högkvalitativa grödor finns bland annat äpplen, bananer, apelsiner, bär, tomater, gruka, sallad, morötter, potatis, lök och mycket mer. Vi tar socialt ansvar på största allvar och har hållbar och miljöskyddande verksamhet som högsta prioritet. Vi söker leverantörer som efterföjer strika miljöstandarder, och lyfter hållbar sourcing och ansvarstagande produktionsmetoder. Oavsett om du är en odlare, leverantör eller köpare, så erbjuder Berg Trading Co. skräddarsydda lösningar för just dina specifika handelsbehov. Vi strävar efter att överskrida förväntningar genom att tillhandahålla personaliserad service, snabbt utförande och enastående support i alla steg av handelsprocessen. Tillsammans kan vi navigera den komplexa globala marknaden, och uppnå hållbar tillväxt och framgång.

 3. 3C DISTRIBUTION

  Litauen

  Verified by europages badge

  3C DISTRIBUTION är en grossdistributör av internationellt erkända livsmedelsmärken och rengörings-/skönhetsprodukter. Vårt team är mycket skickliga inom kommers, logistik och kundnöjdhet. Dessutom har vi alltid ett öga på marknaden så att vi kan köpa in märkesprodukter till de bästa priserna, lagra dem och tillhandahålla de bästa importpriserna till våra kudner i över 90 länder.   Vi granskar våra leverantörer noga och samarbetar enbart med högkvalitativa produkter och märken. Det gör att våra kunder kan erhålla fördelarna av grossdistribution av väkända märken som Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove & många fler. 3C DISTRIBUTION är redan ett pålitlig förstahandsval för många globala butikskedjor, Cash & carry, stormarknader, hypermarknader och mindre detaljhandlare. Vi är flexibla och gör vårt bästa för att tillfredsställa våra kunders behov, och för att bevara våra relationer med dem långsiktigt. Våra tjänster har vidgats från grossdistribution till att innefatta distribution, logistik och etikettering. Vi kan etikettera dina produkter på det språk du behöver och utefter dina önskemål. Vi kan också färdigställa alla certifikat och all kommers- och tulldokumentation. Vi tillhandahåller pålitliga transporttjänster grundade på modern infrastruktur och expertisen hos vårt logistikteam. Vi fraktar via luftfart, land och sjöfart. Vi utför även leveranser från dörr till dörr.

 4. YEO SEAFOOD INDONESIA

  Indonesien

  Verified by europages badge

  Företaget YEO SEAFOOD INDONESIA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företaget är även verksamt inom Frukt och grönsaker - Import/export, fisk och skaldjur, ingefära, Spiskummin, kanel, anis, Frukt och grönsaker - Import/export, Kokosnötter, och ananas. Företagets huvudkontor finns i Surabaya, Indonesien.

 5. AQUALIS SEAFOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AQUALIS SEAFOOD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta färdiga maträtter, Djupfrysta skaldjur, Djupfrysta färdiga maträtter, Djupfrysta skaldjur, djupfrysta färdiglagade rätter med fisk, och fisk djupfryst. Företagets huvudkontor finns i Sète, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. OKEANOS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget OKEANOS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Fiskar, skaldjur, och skaldjur djupfrysta. Företagets huvudkontor finns i Montigny-Le-Bretonneux, Frankrike.

 2. MARISCOS CASTELLAR

  Spanien

  Castellar är det varumärke och den plats där ni finner de största skaldjurprodukterna i den spanska livsmedelssektorn. Marknadens stora acceptans och efterfrågan på produkter utanför provinsen Jaén har gjort att Mariscos Castellar har anpassat sina färska traditionella produkter till en industriell produktion och nu kan erbjuda frysta produkter som inte har tappat något av den färska produktens smak och kännetecken.

 3. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrike

  Företaget PRODWAY INTERNATIONAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskar, Djupfryst kött, Djupfrysta skaldjur, Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskar, Djupfryst kött, och Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 4. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Norge

  Företaget SEAWELL HIRTSHALS A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta skaldjur, Fisk - Import/Export, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Djupfrysta skaldjur, Fisk - Import/Export, och Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företagets huvudkontor finns i Stavanger, Norge.

 5. CABO VIRGENES ESPAÑA SL

  Spanien

  Företaget CABO VIRGENES ESPAÑA SL, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Palencia, Spanien.

 1. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Spanien

  Företaget VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Hummer, skaldjur djupfrysta, och Hummer. Företagets huvudkontor finns i Aginaga-Usurbil-Gipuzkoa, Spanien.

 2. TURKAYLAR AQUACULTURE

  Turkiet

  Företaget TURKAYLAR AQUACULTURE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Elazig, Turkiet.

 1. MEDIPESCA

  Tunisien

  Företaget MEDIPESCA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företaget är även verksamt inom skaldjur djupfrysta, och räkor. Företagets huvudkontor finns i Ariana, Tunisien.

 2. TAIZHOU MINGYING TRADING CO.,LTD.

  Kina

  Företaget TAIZHOU MINGYING TRADING CO.,LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Zhejiang, Kina.

 3. VAMOS A COMER SL

  Spanien

  Företaget VAMOS A COMER SL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Viladecans, Spanien.

 4. ESCA S.R.L.

  Italien

  Företaget ESCA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta skaldjur, Djupfrysta skaldjur, djupfrysta produkter från havet, och såser fisk. Företagets huvudkontor finns i Controguerra, Italien.

 5. EPOSTRATIS LDA.

  Portugal

  Företaget EPOSTRATIS LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Lisboa, Portugal.

 6. GIMBERT SURGELES

  Frankrike

  Företaget GIMBERT SURGELES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Fiskar, skaldjur och kräftor, bläckfisk, och skaldjur djupfrysta. Företagets huvudkontor finns i Fleurance, Frankrike.

 7. GLOBAL SEAFOOD

  Tunisien

  Företaget GLOBAL SEAFOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företaget är även verksamt inom räkor, och krabbor. Företagets huvudkontor finns i Bizerte, Tunisien.

 8. MARSERRA - ALIMENTAR, LDA

  Portugal

  Företaget MARSERRA - ALIMENTAR, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom skaldjur djupfrysta, zamrznjena soljena trska, razsoljena trska, och skaldjur fiske. Företagets huvudkontor finns i Oliveira Do Hospital, Portugal.

 1. DISCEFA

  Spanien

  Företaget DISCEFA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Coruña, Spanien.

 2. FISHER TRADING COMPANY LLC

  Ukraina

  Företaget FISHER TRADING COMPANY LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, behandlade fiskar och fiskeprodukter, mollusker konserverade, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Odessa, Ukraina.

 3. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Ryssland

  Företaget NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Djupfryst fisk, Fisk - Import/Export, Havsfiskar, Fiskar, Djupfryst fisk, Fisk - Import/Export, och Havsfiskar. Företagets huvudkontor finns i Murmansk, Ryssland.

 4. STARFISH FISH MERCHANT LTD.

  Bulgarien

  Företaget STARFISH FISH MERCHANT LTD., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Petrich, Bulgarien.

 5. SEA SOURCE FOODS INTERNATIONAL

  Bangladesh

  Företaget SEA SOURCE FOODS INTERNATIONAL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Khulna, Bangladesh.

 6. SALAS ZIVIS SIA

  Lettland

  Företaget SALAS ZIVIS SIA, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfryst frukt, Djupfrysta grönsaker, Djupfrysta skaldjur, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Djupfryst frukt, Djupfrysta grönsaker, Djupfrysta skaldjur, och Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företagets huvudkontor finns i RIGA, Lettland.

 7. COMERCIALIZADORA INTERNACIONAL DE MARISCOS MARGRANJA S.A.

  Ecuador

  Företaget COMERCIALIZADORA INTERNACIONAL DE MARISCOS MARGRANJA S.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företaget är även verksamt inom Sötvattensräkor. Företagets huvudkontor finns i Santo Domingo De Los Colorados, Ecuador.

 8. TURKISH SEA CUCUMBER

  Turkiet

  Företaget TURKISH SEA CUCUMBER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 9. CONTINENTAL FOOD COMPANY

  Förenade kungariket

  Företaget CONTINENTAL FOOD COMPANY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Livsmedel - Import/Export, djupfrysta pizzor, djupfryst pasta med ägg, och bageriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Bishop's Stortford, Förenade kungariket.

 10. ASACONGELADOS - ALCIDES DOS SANTOS ANTUNES, LDA

  Portugal

  Företaget ASACONGELADOS - ALCIDES DOS SANTOS ANTUNES, LDA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom skaldjur djupfrysta, och skaldjur frysta. Företagets huvudkontor finns i Covões-Cantanhede, Portugal.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Djupfrysta skaldjur - Import och export

Antal resultat

1 317 Företag