• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • djupfrysta pizzor

Resultat för

Djupfrysta pizzor - Import och export

 1. GRISTIREN LIMITED

  Grekland

  Verified by europages badge

  Gristiren Ltd är en ledande grekisk tillverkare av utsökta och nyttiga ostsubstitut och veganska ostprodukter. Vi vill tillhandahålla de bästa lösningarna för butiker och catering genom vårt breda produktsortiment som kan tillfredsställa de olika behoven hos våra kunder. Våra ostsubstitut och veganska ostprodukter är gjorda av de bästa växtbaserade ingredienserna, som soja, nötter och frön. De är fria från mjölk, laktos och andra animaliska ämnen. Vi levererar produkter som inte bara smakar gott, utan dessutom är nyttiga och miljövänliga. Produkterna finns i olika förpackningsstorlekar, som block, skivor eller rivna - för att de ska passa till olika användningsområden. Vare sig du behöver produkter för restaurang, café eller butik, så har vi den rätta förpackningsstorleken för dig. På Gristiren Ltd är vi stolta över våra toppmoderna anläggningar som använder den senaste teknologin och utrustningen för att säkerställa den högsta kvalitetsstandarden på våra produkter. Vi har strikta kvalitetskontrollsrutiner för att säkerställa att varje produkt som lämnar våra anläggningar lever upp til våra rigorösa standarder vad gäller smak, textur och kvalitet. Oavsett om du har en butik eller en serveringsverksamhet, så var vi de rätta produkterna och förpackningsstorlekarna för dina behov. Välj oss för välsmakande, högkvalitativa och miljövänliga ostsubstitut och veganska ostprodukter.

 2. EURO PIZZA PRODUCTS

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Som producent och specialist betjänar vi sedan 1993 en mycket varierad marknad för pizzadeg av hög kvalitet i Nederländerna och utomlands. Som stolt producent och leverantör i vår egen kedja – New York Pizza (mer än 150 restauranger) – vet vi exakt vad som behövs för att bereda en perfekt pizza. Inom företaget finns kunskaper och expertis som gör oss till den ideala partnern för alla aktörer, från de minsta till de största, på världsmarknaden för pizza.

 3. BROKERAGE DI CLAUDIO ZENGA

  Italien

  Verified by europages badge

  FOOD BROKERAGE ITALIA erbjuder Made in Italy över hela världen. God italiensk pasta, fryst pizza, tomater (krossade, skalade tomater, färdiga såser etc.), torkad frukt, fruktjuicer och specialpastor (glutenfri pasta, dinkelpasta, ekologisk pasta, baljväxtpasta) I 30 år, vi tar hand om våra kunder, garanterar produktkvalitet, kommersiell effektivitet och assistans. ISO, IFS, BRC certifierade företag m.m. för att säkerställa internationella handelskrav.

 4. PRECOFOOD S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget PRECOFOOD S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta pizzor. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Livsmedelsspecialiteter, djupfrysta bageriprodukter, fryst pasta, Frysning, Ravioli, Livsmedelsspecialiteter, och food distribution. Företagets huvudkontor finns i Malaga, Spanien.

 5. ARCARI BACKWAREN AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget ARCARI BACKWAREN AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta pizzor. Företagets huvudkontor finns i Hendschiken, Schweiz.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FOODILAB S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FOODILAB S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta pizzor. Företaget är även verksamt inom Förkokt torkad mat, Frysta och djupfrysta livsmedel, djupfrysta livsmedel - produktion, Förkokt torkad mat, djupfrysta livsmedel i parti, Frysta och djupfrysta livsmedel, djupfrysta livsmedel, djupfrysta bageriprodukter, och frysta bageriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Pomezia, Italien.

 2. KOCH SNC

  Italien

  Koch är ett ledande företag inom sektorn för tillverkning av frysta produkter och ekologiska frysta produkter, bland annat potatisgnocchi, smördeg och lasagneplattor. Vi samarbetar med kvalitetsmärken som medförpackare. Våra produkter är avsedda för catering- och restaurangföretag, grossister samt detaljhandel och leverantörskedjor i Italien och andra länder.

 3. PAREN SRL

  Italien

  Djupfrysta färdiglagade rätter. Företaget Paren garanterar direkt produktion av hela sitt sortiment av grönsaker genom att kontrollera hela produktionskedjan, från sådd till skörd.

 4. GUSTO FOODS

  Tyskland

  Företaget GUSTO FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom hemlagad pasta, lasagne, och djupfrysta pizzor. Företagets huvudkontor finns i Neuburg Am Inn, Tyskland.

 5. COMIDA MUNDIAL FOOD

  Spanien

  Företaget COMIDA MUNDIAL FOOD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta pizzor, och Djupfrysta pizzor. Företagets huvudkontor finns i Sevilla, Spanien.

 1. CASA MARIELLA

  Italien

  Företaget CASA MARIELLA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta pizzor. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 2. ANDREU ALIMENTACIÓ

  Spanien

  Företaget ANDREU ALIMENTACIÓ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom djupfrysta pizzor, och grundrecept för pizzadeg. Företagets huvudkontor finns i Sant Fruitós De Bages, Spanien.

 1. EASY FRESH

  Turkiet

  Företaget EASY FRESH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta pizzor. Företaget är även verksamt inom djupfrysta soppar, och elastiska strumpor. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

 2. DOSTLAR FIRINI GIDA A.S

  Turkiet

  Företaget DOSTLAR FIRINI GIDA A.S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta pizzor. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 3. EVOIKI ZIMI S.A.

  Grekland

  Företaget EVOIKI ZIMI S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom hantverksmässig pasta, djupfryst pasta, färsk pasta, och djupfrysta pizzor. Företagets huvudkontor finns i Castella, Evia, Grekland.

 4. HEG GIDA URUNLERI SAN. A.S.

  Turkiet

  Företaget HEG GIDA URUNLERI SAN. A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta pizzor. Företaget är även verksamt inom sirov kolač. Företagets huvudkontor finns i Balikesir, Turkiet.

 5. FELIX PIZZA

  Belgien

  Företaget FELIX PIZZA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta pizzor. Företaget är även verksamt inom pizzor, lantpizza, och vedugnsgräddad pizza. Företagets huvudkontor finns i Vilvoorde, Belgien.

 6. CONTINENTAL FOOD COMPANY

  Förenade kungariket

  Företaget CONTINENTAL FOOD COMPANY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Livsmedel - Import/Export, djupfrysta pizzor, djupfryst pasta med ägg, och bageriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Bishop's Stortford, Förenade kungariket.

 7. PIZZA PILGRIMS RESTAURANT OXFORD

  Förenade kungariket

  Företaget PIZZA PILGRIMS RESTAURANT OXFORD, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för pizzaugn. Företaget är även verksamt inom amerikansk pizza, och djupfrysta pizzor. Företagets huvudkontor finns i Oxford, Förenade kungariket.

 8. DON PIZZA LOGISTIC

  Spanien

  Företaget DON PIZZA LOGISTIC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta pizzor. Företagets huvudkontor finns i Pineda De Mar, Spanien.

 1. TRADIZIONE NAPOLETANA DI GENNARO NAPOLITANO

  Italien

  Företaget TRADIZIONE NAPOLETANA DI GENNARO NAPOLITANO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta pizzor. Företagets huvudkontor finns i Sant'arcangelo Trimonte, Italien.

 2. FIH EKIN

  Nederländerna

  Företaget FIH EKIN, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta pizzor. Företaget är även verksamt inom grossistförsäljning av djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Den Haag, Nederländerna.

 3. PEK FOOD

  Turkiet

  Företaget PEK FOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta pizzor. Företaget är även verksamt inom djupfrysta färdiglagade rätter, frityr, djupfrysta stekta produkter, och pizza med fyra ostar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. IT'S ITALY BY PRODAL

  Italien

  Företaget IT'S ITALY BY PRODAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta pizzor. Företagets huvudkontor finns i San Donà Di Piave, Italien.

 5. FOOD DISTRIB

  Belgien

  Företaget FOOD DISTRIB, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta pizzor. Företagets huvudkontor finns i Machelen, Belgien.

 6. MAVI - I SURGELATI ARTIGIANALI DI NAPOLI

  Italien

  Företaget MAVI - I SURGELATI ARTIGIANALI DI NAPOLI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom djupfrysta pizzor. Företagets huvudkontor finns i Napoli, Italien.

 7. SEDISA REPARTIMENTS, SL

  Spanien

  Företaget SEDISA REPARTIMENTS, SL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta pizzor. Företagets huvudkontor finns i Sabadell, Spanien.

 8. ARNOLD'S IGLOO PIZZE SURGELATE

  Italien

  Företaget ARNOLD'S IGLOO PIZZE SURGELATE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta pizzor. Företagets huvudkontor finns i Grosseto, Italien.

 9. TORONTO PIZZA EOOD

  Bulgarien

  Företaget TORONTO PIZZA EOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta pizzor. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 10. LORIPACK

  Belgien

  Företaget LORIPACK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, Djupfrysta pizzor, glass i parti, Djupfrysta grönsaker, djupfryst frukt, och Djupfrysta pizzor. Företagets huvudkontor finns i Les Bons Villers, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis