• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • djupfrysta grönsaker

Resultat för

Djupfrysta grönsaker - Import och export

 1. FROSTY FOODS EGYPT

  Egypten

  Verified by europages badge

  Frosty är ett ledande egyptiskt företag inom bearbetning av högkvalitativa inhemska jordbruksprodukter, som frysta frukter och grönsaker, färska frukter och grönsaker samt produkter i lake. Vår främsta resurs är vår personal, som har över tio års erfarenhet av jordbruktsprodukter och en stark hängivenhet till att vara ledande inom vårt fält. Vårt samarbete med de största gårdsägarna och vår erfarenhet av att producera och tillhandahålla råvaror gör oss till en av Egyptens leverantörer med de bästa priserna.

 2. VEGGIEVÖIG

  Sverige

  Verified by europages badge

  Välkommen till VeggieVöig, din lokala knutpunkt i Sverige för import och export av färska premiumprodukter. Med rötter i Sverige har vi som mål att leverera de finaste frukterna och grönsakerna från hela världen till EU. Trots att VeggieVöig är ett nyetablerat företag är vi stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser som möjliggörs av en direkt-till-konsument-strategi och smarta inköp. Vår effektiva verksamhet säkerställer överkomliga priser utan att vi kompromissar med kvaliteten. Vi prioriterar en kundcentrerad strategi.

 3. FRDP

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FRDP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, Diet- och bionäring, Djupfrysta grönsaker, och Diet- och bionäring. Företagets huvudkontor finns i Avignon, Frankrike.

 4. EXOTIC CITY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget EXOTIC CITY, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Ris, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Drycker - Import/Export, Kaffe, te, Kryddor, Frukt och grönsaker - Import/export, Djupfrysta grönsaker, och Djupfryst frukt. Företagets huvudkontor finns i Alleur, Belgien.

 5. PATRIGEL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget PATRIGEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, Djupfrysta grönsaker, grönsaker djupfrysta, och djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Grigny, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MAXIFRITES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MAXIFRITES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företaget är även verksamt inom Potatis, Potatis, friterad potatis, pommes frites, djupfrysta pommes frites, Färska, frysta och djupfrysta pommes frites, potatisflingor, Potatisflingor, och grossistförsäljning av djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 2. FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA

  Serbien

  Verified by europages badge

  Företaget FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företaget är även verksamt inom Djupfryst frukt, Frysta och djupfrysta livsmedel, Djupfryst frukt, Frysta och djupfrysta livsmedel, frysta ärter, Djupfrysta bär, grönsaker djupfrysta, Sockermajs, och bönor. Företagets huvudkontor finns i Sutjeska, Serbien.

 3. WIMAR-CHLODNIA SP. Z O.O.

  Polen

  Vi bedriver handel med bearbetade frukter och grönsaker, särskilt frysta frukter som jordgubbar, körsbär, vinbär, hallon och frysta grönsaker som blomkål och broccoli. Våra produkter levereras både till den inhemska och utländska marknaden. På bara ett tiotal år har våra produkter nått kunder i Tyskland, Holland, Ryssland, Danmark och England. Vi ser fram emot att göra affärer med er. Vi garanterar kundnöjdhet.

 4. PAREN SRL

  Italien

  Djupfrysta färdiglagade rätter. Företaget Paren garanterar direkt produktion av hela sitt sortiment av grönsaker genom att kontrollera hela produktionskedjan, från sådd till skörd.

 5. MC FOOD DIST

  Förenta Staterna

  Företaget MC FOOD DIST, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företaget är även verksamt inom färsk frukt och färska grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Orlando, Förenta Staterna.

 1. DENIZ GRUP DIS TICARET GIDA PAZARLAMA LTD STI

  Turkiet

  Företaget DENIZ GRUP DIS TICARET GIDA PAZARLAMA LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, djupfrysta livsmedel, och Djupfrysta grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. YAROFRUIT LLC

  Ukraina

  Företaget YAROFRUIT LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, Djupfrysta bär, djupfrysta livsmedel, och Djupfrysta grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Lviv, Ukraina.

 1. FG LA PASTA & FOODS

  Sydafrika

  Företaget FG LA PASTA & FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Johannesburg, Sydafrika.

 2. NORTHSTAR

  Turkiet

  Företaget NORTHSTAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Färska ärtväxter, Djupfrysta grönsaker, frukt färsk, Färska ärtväxter, Djupfrysta grönsaker, och tjänster för import och export. Företagets huvudkontor finns i Inegol, Turkiet.

 3. GREEN OCEAN FARMING

  Förenade kungariket

  Företaget GREEN OCEAN FARMING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företaget är även verksamt inom alger frysta, skörd av ätbara alger, och ätbara alger. Företagets huvudkontor finns i Plymouth Uk, Förenade kungariket.

 4. NATURAFROST

  Frankrike

  Företaget NATURAFROST, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Marseille, Frankrike.

 5. ISTPORT GIDA TEDARIK LOJISTIK

  Turkiet

  Företaget ISTPORT GIDA TEDARIK LOJISTIK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Diet - livsmedel. Företaget är även verksamt inom grönsaker djupfrysta. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. LIJIANG ZHONGYUAN GREEN FOODS CO.,LTD.

  Kina

  Företaget LIJIANG ZHONGYUAN GREEN FOODS CO.,LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Kunming, Kina.

 7. ITALFREEZE

  Italien

  Företaget ITALFREEZE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företaget är även verksamt inom Smakämnen - livsmedel, och Smakämnen - livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Montoro Inferiore, Italien.

 8. PODRUM PALIC HLADNJACA

  Serbien

  Företaget PODRUM PALIC HLADNJACA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfryst frukt, Djupfrysta grönsaker, fryst frukt, djupfrysta livsmedel - produktion, Djupfryst frukt, och Djupfrysta grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Palic, Serbien.

 1. INTERNATIONAL INDUSTRIAL GROUP (AIN)

  Egypten

  Företaget INTERNATIONAL INDUSTRIAL GROUP (AIN), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företaget är även verksamt inom djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Port Said, Egypten.

 2. AGRAM S.A.

  Polen

  Företaget AGRAM S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom import djupfrysta livsmedel, grönsaker djupfrysta, och djupfryst frukt. Företagets huvudkontor finns i Lublin, Polen.

 3. FIT&EASY

  Polen

  Företaget FIT&EASY, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, Organics - livsmedel, Djupfrysta grönsaker, grönsaker, Organics - livsmedel, och sallader i påse. Företagets huvudkontor finns i Załuski, Polen.

 4. GELPASS GROUP

  Frankrike

  Företaget GELPASS GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, Djupfryst frukt, Djupfrysta grönsaker, och Djupfryst frukt. Företagets huvudkontor finns i Armentières, Frankrike.

 5. GENEZA - PROCESSING AND TRADING COMPANY

  Serbien

  Företaget GENEZA - PROCESSING AND TRADING COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företaget är även verksamt inom torkade grönsaker, grönsaker djupfrysta, och kryddor för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Kanjiza, Serbien.

 6. SALAS ZIVIS SIA

  Lettland

  Företaget SALAS ZIVIS SIA, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfryst frukt, Djupfrysta grönsaker, Djupfrysta skaldjur, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Djupfryst frukt, Djupfrysta grönsaker, Djupfrysta skaldjur, och Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företagets huvudkontor finns i RIGA, Lettland.

 7. FRUDICOM

  Belgien

  Företaget FRUDICOM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Djupfrysta grönsaker, färska grönsaker, Frukt- och grönsaksjuice, Djupfrysta grönsaker, och potatis. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 8. GREENYARD FOODS

  Belgien

  Företaget GREENYARD FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade grönsaker. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, Djupfryst frukt, Djupfrysta grönsaker, Djupfryst frukt, färdiglagade rätter på burk, och grönsaker på burk. Företagets huvudkontor finns i Gent, Belgien.

 9. REINHOLD BRUCK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget REINHOLD BRUCK GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom Frysta och djupfrysta livsmedel, Djupfryst fisk, Djupfryst frukt, Djupfrysta grönsaker, Frysta och djupfrysta livsmedel, Djupfryst fisk, Djupfryst frukt, och Djupfrysta grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 10. BALKAN BIO FRUKT LTD

  Bulgarien

  Företaget BALKAN BIO FRUKT LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, Djupfrysta grönsaker, och färsk frukt och färska grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Lovech, Bulgarien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Djupfrysta grönsaker - Import och export

Antal resultat

808 Företag