• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • djupfrysta grönsaker

Resultat för

Djupfrysta grönsaker - Import och export

 1. CAVAS INTERNATIONAL B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Välkommen till Cavas International BV – din exklusiva partner på den globala marknaden för livsmedelsingredienser. Vi har vår bas i Nederländerna och hela verksamheten genomsyras av både excellens och tillförlitlighet. Vår framgång bygger på starka samarbeten med leverantörer i världsklass, vilket säkerställer högsta kvalitet och service för våra värdefulla kunder. Det som får oss att stå ut är konkurrenskraftiga priser, marknadsinsikter och det faktum att vi skapar långvariga samarbeten med välrenommerade företag. Vårt breda produktsortiment inkluderar färskfrysta frukter och grönsaker. Vi på Cavas International BV förenklar processerna samtidigt som vi fokuserar på dina unika behov. Vi erbjuder bulkförpackningar för industrikunder och mervärdestjänster såsom sortering, kalibrering och blandning. För våra återförsäljare säkerställer vi flexibilitet med kundanpassade förpackningslösningar för detaljhandeln. Följ med på vår smakresa av högsta kvalitet, med produkter anpassade för just dig.

 2. FROSTY FOODS EGYPT

  Egypten

  Verified by europages badge

  Frosty är ett ledande egyptiskt företag inom bearbetning av högkvalitativa inhemska jordbruksprodukter, som frysta frukter och grönsaker, färska frukter och grönsaker samt produkter i lake. Vår främsta resurs är vår personal, som har över tio års erfarenhet av jordbruktsprodukter och en stark hängivenhet till att vara ledande inom vårt fält. Vårt samarbete med de största gårdsägarna och vår erfarenhet av att producera och tillhandahålla råvaror gör oss till en av Egyptens leverantörer med de bästa priserna.

 3. VEGGIEVÖIG

  Sverige

  Verified by europages badge

  Välkommen till VeggieVöig, din lokala knutpunkt i Sverige för import och export av färska premiumprodukter. Med rötter i Sverige har vi som mål att leverera de finaste frukterna och grönsakerna från hela världen till EU. Trots att VeggieVöig är ett nyetablerat företag är vi stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser som möjliggörs av en direkt-till-konsument-strategi och smarta inköp. Vår effektiva verksamhet säkerställer överkomliga priser utan att vi kompromissar med kvaliteten. Vi prioriterar en kundcentrerad strategi.

 4. FRDP

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FRDP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, Diet- och bionäring, Djupfrysta grönsaker, och Diet- och bionäring. Företagets huvudkontor finns i Avignon, Frankrike.

 5. DOGAL FOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DOGAL FOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom oxkött djupfryst, kött djupfryst, grönsaker djupfrysta, djupfrysta pommes frites, och djupfrysta stekta produkter. Företagets huvudkontor finns i Sarcelles, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EXOTIC CITY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget EXOTIC CITY, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Ris, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Drycker - Import/Export, Kaffe, te, Kryddor, Frukt och grönsaker - Import/export, Djupfrysta grönsaker, och Djupfryst frukt. Företagets huvudkontor finns i Alleur, Belgien.

 2. MAXIFRITES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MAXIFRITES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företaget är även verksamt inom Potatis, Potatis, friterad potatis, pommes frites, djupfrysta pommes frites, Färska, frysta och djupfrysta pommes frites, potatisflingor, Potatisflingor, och grossistförsäljning av djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 3. FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA

  Serbien

  Verified by europages badge

  Företaget FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företaget är även verksamt inom Djupfryst frukt, Frysta och djupfrysta livsmedel, Djupfryst frukt, Frysta och djupfrysta livsmedel, frysta ärter, Djupfrysta bär, grönsaker djupfrysta, Sockermajs, och bönor. Företagets huvudkontor finns i Sutjeska, Serbien.

 4. WIMAR-CHLODNIA SP. Z O.O.

  Polen

  Vi bedriver handel med bearbetade frukter och grönsaker, särskilt frysta frukter som jordgubbar, körsbär, vinbär, hallon och frysta grönsaker som blomkål och broccoli. Våra produkter levereras både till den inhemska och utländska marknaden. På bara ett tiotal år har våra produkter nått kunder i Tyskland, Holland, Ryssland, Danmark och England. Vi ser fram emot att göra affärer med er. Vi garanterar kundnöjdhet.

 5. PAREN SRL

  Italien

  Djupfrysta färdiglagade rätter. Företaget Paren garanterar direkt produktion av hela sitt sortiment av grönsaker genom att kontrollera hela produktionskedjan, från sådd till skörd.

 1. LINYI ORGANIC FOODSTUFFS CO.,LTD

  Tyskland

  Företaget LINYI ORGANIC FOODSTUFFS CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 2. PATRIGEL

  Frankrike

  Företaget PATRIGEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, Djupfrysta grönsaker, grönsaker djupfrysta, och djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Grigny, Frankrike.

 1. NOBAR SABZ CO

  Tyskland

  Företaget NOBAR SABZ CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, grönsaker djupfrysta, Djupfrysta grönsaker, och Frysta frukter. Företagets huvudkontor finns i Iran, Tyskland.

 2. DENIZ GRUP DIS TICARET GIDA PAZARLAMA LTD STI

  Turkiet

  Företaget DENIZ GRUP DIS TICARET GIDA PAZARLAMA LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, djupfrysta livsmedel, och Djupfrysta grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. NORTHSTAR

  Turkiet

  Företaget NORTHSTAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Färska ärtväxter, Djupfrysta grönsaker, frukt färsk, Färska ärtväxter, Djupfrysta grönsaker, och tjänster för import och export. Företagets huvudkontor finns i Inegol, Turkiet.

 4. GREEN OCEAN FARMING

  Förenade kungariket

  Företaget GREEN OCEAN FARMING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företaget är även verksamt inom alger frysta, skörd av ätbara alger, och ätbara alger. Företagets huvudkontor finns i Plymouth Uk, Förenade kungariket.

 5. NATURAFROST

  Frankrike

  Företaget NATURAFROST, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Marseille, Frankrike.

 6. ISTPORT GIDA TEDARIK LOJISTIK

  Turkiet

  Företaget ISTPORT GIDA TEDARIK LOJISTIK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Diet - livsmedel. Företaget är även verksamt inom grönsaker djupfrysta. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. KN TRADING GMBH

  Tyskland

  Företaget KN TRADING GMBH, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, Kex och kaffebröd, Frysta frukter, Djupfrysta grönsaker, Kex och kaffebröd, och Gödning för spannmålsodling. Företagets huvudkontor finns i Mühlheim Am Main, Tyskland.

 8. ITALFREEZE

  Italien

  Företaget ITALFREEZE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företaget är även verksamt inom Smakämnen - livsmedel, och Smakämnen - livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Montoro Inferiore, Italien.

 1. FRUDICOM

  Belgien

  Företaget FRUDICOM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Djupfrysta grönsaker, färska grönsaker, Frukt- och grönsaksjuice, Djupfrysta grönsaker, och potatis. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 2. REINHOLD BRUCK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget REINHOLD BRUCK GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom Frysta och djupfrysta livsmedel, Djupfryst fisk, Djupfryst frukt, Djupfrysta grönsaker, Frysta och djupfrysta livsmedel, Djupfryst fisk, Djupfryst frukt, och Djupfrysta grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 3. FIT&EASY

  Polen

  Företaget FIT&EASY, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, Organics - livsmedel, Djupfrysta grönsaker, grönsaker, Organics - livsmedel, och sallader i påse. Företagets huvudkontor finns i Załuski, Polen.

 4. AMJAD FOODS

  Tyskland

  Företaget AMJAD FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Bremen, Tyskland.

 5. GREENYARD FOODS

  Belgien

  Företaget GREENYARD FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade grönsaker. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, Djupfryst frukt, Djupfrysta grönsaker, Djupfryst frukt, färdiglagade rätter på burk, och grönsaker på burk. Företagets huvudkontor finns i Gent, Belgien.

 6. K H TAYLOR LTD

  Förenade kungariket

  Företaget K H TAYLOR LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företaget är även verksamt inom frysta ärter, lök, och Färska, frysta och djupfrysta pommes frites. Företagets huvudkontor finns i Worksop, Förenade kungariket.

 7. ZAVOD SMILYANSKA HLODNYA

  Ukraina

  Företaget ZAVOD SMILYANSKA HLODNYA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom grönsaker djupfrysta, och fryst svamp. Företagets huvudkontor finns i Smila, Ukraina.

 8. VIVECTA BG EOOD

  Bulgarien

  Företaget VIVECTA BG EOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, Djupfrysta grönsaker, skaldjur frysta, konserverade grönsaker, och allmän handel med mjölk, mejeriprodukter och ost. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 9. PODRUM PALIC HLADNJACA

  Serbien

  Företaget PODRUM PALIC HLADNJACA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfryst frukt, Djupfrysta grönsaker, fryst frukt, djupfrysta livsmedel - produktion, Djupfryst frukt, och Djupfrysta grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Palic, Serbien.

 10. VS VEGETAL SOLUTIONS

  Frankrike

  Företaget VS VEGETAL SOLUTIONS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, Frukt och grönsaker - Import/export, Djupfrysta grönsaker, och Frukt och grönsaker - Import/export. Företagets huvudkontor finns i La Chapelle Sur Erdre, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis