• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • djupfryst fisk

Resultat för

Djupfryst fisk - Import och export

 1. CHAMPEMY

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  CHAMPEMY, etablerade i Frankrike, säljer livsmedel och delikatesser på internationell nivå och som erbjuder yrkesfolk kvalitetsprodukter. Vi har en lagringskapacitet på 2 000 m2 och 500 m2 kylrum för att säkra era regelbundna leveranser. CHAMPEMY, företag som säljer vild svamp i Franche-Comté (Frankrike), går samman med företaget EKOLFOOD etablerat i Turkiet, grundat av en framstående kock, exklusiv återförsäljare för märkena ANDROS, ELLE&VIRE, PHILADELPHIA, för framstående hotell och restauranger som förlitar sig på oss som RITZ, CARLTON, HILTON. Ledande på den turkiska marknaden är de också distributörer för butikerna: MIGROS, METRO och CARREFOUR. Herr BILEN, ägare av 8 företag, varav Anatolia, BRC-certifierat företag erbjuder svamp som är färsk, torkad eller i pulverform, 100 % vild och naturlig, men också 20 sorters kryddor, olivolja med tryffel, djupfryst frukt, färsk eller torkad, marmelader, frystorkad frukt, djupfryst ren fruktjuice (apelsin, morell, citron, granat), 60 sorter och smaker infusion, torr vitlök, saffran, vanilj från Madagaskar … Kvalitén av våra produkter kontrolleras av 3 jordbruksingenjörer, med en spårbarhet bekräftad av livsmedelscertifieringarna ISO 22000-FSSC 22000-BRC, och företaget är också certifierat ISO 9001. Våra produkter är färska, torkade, djupfrysta eller förpackade och kan kvalitetsmärkas. Förpackningen kan anpassas.

 2. FISHERIES-INTL MAURITANIE

  Mauretanien

  Verified by Europages badge

  Companhia de pesca mauritana, e exportação de peixe congelado e fresco. Estamos sediados na Mauritânia, na África Ocidental e Alemanha (atualmente representado). Pescamos e exportamos das suas zonas de pesca para a Europa; África; Países árabes e Ásia. Temos também representações de acompanhamento "no Congo" para promover um melhor acompanhamento das encomendas dos países das suas sub-regiões. Os nossos peixes são processados em instalações de transformação de peixes, tanques de peixe e instalações de refrigeração, tudo de acordo com os requisitos regulamentares europeus. As características da nossa farinha de peixe são as seguintes: - Proteínas: 60 a 70% - Gordura: 4-10% - Sal mineral: 2-4% - Humidade: 10-12% ...

  Webbplats Open In New icon
 3. RESFOOD

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  ResFOOD – den största tillverkaren och partiförsäljaren av professionella livsmedelsprodukter för ASIATISK MATLAGNING (JAPANSK, KOREANSK, KINESISK). Vi är ledande på hotell-restaurang-cafémarknaden i Ryssland sedan 2010. Vi har över 250 produkter. Huvudprodukter: sushiris, färdiga norialger, ingefära, såser, hälsokost osv. Vi garanterar tillgången till våra varor, som håller hög och stabil kvalitet och har en prissättning som överraskar och imponerar! Vi har ett eget livsmedelslaboratorium där vi skapar exklusiva såser och kontinuerligt förbättrar våra produkters kvalitet. Vi exporterar till 11 länder världen över. Vi lagar mat tillsammans på våra matlagningskurser, och sticker ut från konkurrenterna genom att dela nya recept med våra klienter. Vårt team är proffs inom sina fält. Vi har över 200 anställda. Resfood är beryktat som en ärlig och ansvarstagande tillverkare. Vi är redo att bistå med all nödvändig marknadsföringssupport: utbildning av försäljningsteam, marknadsföringsmaterial, prover, kurser.

  Webbplats Open In New icon
 4. FAGOU

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Vi är ett kommersiellt företag som exporterar jordbrukslivsmedel, frysta och producentförpackade dagligvaror (blöjor, tejp m.m.). Vi är verksamma i Europa och i Afrika. Med åren har vi breddat vårt produktsortiment avsevärt och utvidgat vårt distributionsnätverk till vår högt värderade kundkrets belåtenhet. Vi exporterar till hela Afrika söder om Sahara med kontroll hela vägen från fältet/fabriken (EU, Amerika …) fram till leveransen i Afrika.

  Webbplats Open In New icon
 5. OKEANOS

  Frankrike

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. PESMARÍN

  Spanien

  Verified by Europages badge
 2. ASTURPESCA S.L.

  Spanien

  Verified by Europages badge
 3. MARR SPA

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Ryssland

  Verified by Europages badge
 5. CONGELADOS MAR DE MAR

  Spanien

  Verified by Europages badge
 1. MASCATO

  Spanien

  Mascato S.A. är ett företag som säljer fiskprodukter. Fryst fisk och skaldjur, snäckor .Vi prioriterar kundens förväntningar, omsorgen om våra anställda, samarbetet med våra leverantörer och respekten för miljön. För maximal livsmedelssäkerhet, för ett fiske med förnuft och för rätt priser investerar Mascato i de regioner där råvaran finns.

 2. CO.PE.MO. COOPERATIVA PESCATORI MOLLUSCHICOLTORI

  Italien

  CO.PE.MO. bildades i början av 1970-talet av ett fyrtiotal mindre musselfiskare som anlade ett gemensamt försäljningsställe i närheten av fiskehamnen. CO.PE.MO. står för COopérative de PEcheurs et cultivateurs de MOllusques. Kooperativet har huvudsakligen hand om försäljningen av blötdjur som dess medlemmar fiskar, i synnerhet tapesmusslor, blåmusslor och sniglar. Det säljer också produkter från fiske med dragnot och en del av småfiskarnas fångst.

 3. FLOOK SRL

  Italien

  Vårt företag tror på produkter av hög kvalitet, därför tillagas alla våra recept för hand, med råvaror av hög kvalitet.

 4. EIRASMAR

  Spanien

  Företag som säljer musslor och bläckfisk. Vi säljer konserverade produkter.

 5. VALOFISH

  Frankrike

 6. FRIOCONDAL SARL DAKHLA

  Marocko

 7. VIRGILIO C. MOREIRA, LDA.

  Portugal

 8. SAFRICOPE S.A.U.

  Spanien

 9. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrike

 10. VISSCHER SEAFOOD B.V.

  Nederländerna

 1. EL BAHHAR

  Tunisien

 2. HIPOMAR,S.A.

  Spanien

 3. FLOOK SRL

  Italien

 4. PUERTA COSTAS SA

  Spanien

 5. PACIFIC FISH

  Marocko

 6. SINGULAR BY GRENOUCERIE S.L

  Spanien

 7. GROUP SAGUN

  Turkiet

 8. PABLO IGLESIAS, S.L.

  Spanien

 9. GETFISH, SL

  Spanien

 10. APPETITUS - ULTRACONGELADOS LDA.

  Portugal

Filter

Resultat för

Djupfryst fisk - Import och export

Antal resultat

1 882 företag