• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • djupfryst fisk

Resultat för

Djupfryst fisk - Import och export

 1. CHAMPEMY

  Frankrike

  CHAMPEMY, etablerade i Frankrike, säljer livsmedel och delikatesser på internationell nivå och som erbjuder yrkesfolk kvalitetsprodukter. Vi har en lagringskapacitet på 2 000 m2 och 500 m2 kylrum för att säkra era regelbundna leveranser. CHAMPEMY, företag som säljer vild svamp i Franche-Comté (Frankrike), går samman med företaget EKOLFOOD etablerat i Turkiet, grundat av en framstående kock, exklusiv återförsäljare för märkena ANDROS, ELLE&VIRE, PHILADELPHIA, för framstående hotell och restauranger som förlitar sig på oss som RITZ, CARLTON, HILTON. Ledande på den turkiska marknaden är de också distributörer för butikerna: MIGROS, METRO och CARREFOUR. Herr BILEN, ägare av 8 företag, varav Anatolia, BRC-certifierat företag erbjuder svamp som är färsk, torkad eller i pulverform, 100 % vild och naturlig, men också 20 sorters kryddor, olivolja med tryffel, djupfryst frukt, färsk eller torkad, marmelader, frystorkad frukt, djupfryst ren fruktjuice (apelsin, morell, citron, granat), 60 sorter och smaker infusion, torr vitlök, saffran, vanilj från Madagaskar … Kvalitén av våra produkter kontrolleras av 3 jordbruksingenjörer, med en spårbarhet bekräftad av livsmedelscertifieringarna ISO 22000-FSSC 22000-BRC, och företaget är också certifierat ISO 9001. Våra produkter är färska, torkade, djupfrysta eller förpackade och kan kvalitetsmärkas. Förpackningen kan anpassas.

 2. FISHERIES-INTL MAURITANIE

  Mauretanien

  FISHERIES-INTL är ett fiske- och exportföretag för fryst fisk ombord och färsk. Vi är baserade i Mauretanien & Västafrika & Tyskland (för närvarande representerad). Vi fiskar och exporterar från dess fiskevatten till Europa. Afrika; Arabländer och Asien och Kanada. Vår fisk fryst ombord, fryses ombord på våra fiskefartyg och vår fisk fryses på land, uppfyller den rekommenderade behandlingen av fisk, tankar och kylanläggningar uppfyller alla europeiska lagkrav. Egenskaperna hos vår fisk är följande: - Protein: 60 till 70% - Fett: 4-10% - Mineralsalt: 2-4% Det rekommenderas att alla kunder skickar oss en avsiktsförklaring att köpa (LOI), där du ska ange: - Den totala kvantiteten att köpa - De exakta storlekarna på den begärda fisken - Slutdestinationen - Vetenskapliga namn på fiskar

 3. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrike

  Sedan mer än 30 år är Channel Sea Food, etablerat i Boulogne-sur-Mer (Frankrike), en av de främsta europeiska leverantörerna av djupfrysta havsprodukter och etniska produkter: skaldjur, blötdjur, fisk, bläckfiskar, grodlår, frukt, grönsaker och färdigprodukter … Vid ankomst i Frankrike lagras produkterna i ett avsett magasin. Detta medger en spårbarhet av produkten från produktionsstället till kunden och möjligheten att erbjuda en viss flexibilitet för kombinerade sändningar.

 4. FAGOU

  Belgien

  Vi är ett kommersiellt företag som exporterar jordbrukslivsmedel, frysta och producentförpackade dagligvaror (blöjor, tejp m.m.). Vi är verksamma i Europa och i Afrika. Med åren har vi breddat vårt produktsortiment avsevärt och utvidgat vårt distributionsnätverk till vår högt värderade kundkrets belåtenhet. Vi exporterar till hela Afrika söder om Sahara med kontroll hela vägen från fältet/fabriken (EU, Amerika …) fram till leveransen i Afrika.

 5. CORNIC-NOVAMER

  Frankrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AQUALIS SEAFOOD

  Frankrike

 2. EXOTIC CITY

  Belgien

 3. OKEANOS

  Frankrike

 4. PESMARÍN

  Spanien

 5. ASTURPESCA S.L.

  Spanien

 1. CONGELADOS MAR DE MAR

  Spanien

 2. DURANTE COMMERCIO PRODOTTI

  Italien

 1. RESFOOD

  Ryssland

  ResFOOD – den största tillverkaren och partiförsäljaren av professionella livsmedelsprodukter för ASIATISK MATLAGNING (JAPANSK, KOREANSK, KINESISK). Vi är ledande på hotell-restaurang-cafémarknaden i Ryssland sedan 2010. Vi har över 250 produkter. Huvudprodukter: sushiris, färdiga norialger, ingefära, såser, hälsokost osv. Vi garanterar tillgången till våra varor, som håller hög och stabil kvalitet och har en prissättning som överraskar och imponerar! Vi har ett eget livsmedelslaboratorium där vi skapar exklusiva såser och kontinuerligt förbättrar våra produkters kvalitet. Vi exporterar till 11 länder världen över. Vi lagar mat tillsammans på våra matlagningskurser, och sticker ut från konkurrenterna genom att dela nya recept med våra klienter. Vårt team är proffs inom sina fält. Vi har över 200 anställda. Resfood är beryktat som en ärlig och ansvarstagande tillverkare. Vi är redo att bistå med all nödvändig marknadsföringssupport: utbildning av försäljningsteam, marknadsföringsmaterial, prover, kurser.

 2. MASCATO

  Spanien

  Mascato S.A. är ett företag som säljer fiskprodukter. Fryst fisk och skaldjur, snäckor .Vi prioriterar kundens förväntningar, omsorgen om våra anställda, samarbetet med våra leverantörer och respekten för miljön. För maximal livsmedelssäkerhet, för ett fiske med förnuft och för rätt priser investerar Mascato i de regioner där råvaran finns.

 3. FLOOK SRL

  Italien

  Vårt företag tror på produkter av hög kvalitet, därför tillagas alla våra recept för hand, med råvaror av hög kvalitet.

 4. EIRASMAR

  Spanien

  Företag som säljer musslor och bläckfisk. Vi säljer konserverade produkter.

 5. FRIOCONDAL SARL DAKHLA

  Marocko

 6. VALOFISH

  Frankrike

 7. VIRGILIO C. MOREIRA, LDA.

  Portugal

 8. SAFRICOPE S.A.U.

  Spanien

 1. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrike

 2. VISSCHER SEAFOOD B.V.

  Nederländerna

 3. HIPOMAR,S.A.

  Spanien

 4. EL BAHHAR

  Tunisien

 5. NEVA OCEANS B.V.

  Nederländerna

 6. PUERTA COSTAS SA

  Spanien

 7. PACIFIC FISH

  Marocko

 8. REYAD PESCA SARL

  Marocko

 9. NH CASE FRANCE SAS

  Frankrike

 10. BIOFRESCOS - COMÉRCIO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA

  Portugal

Filter

Resultat för

Djupfryst fisk - Import och export

Antal resultat

1 762 företag