• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • djupfryst fisk

Resultat för

Djupfryst fisk - Import och export

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 30 år är Channel Sea Food, etablerat i Boulogne-sur-Mer (Frankrike), en av de främsta europeiska leverantörerna av djupfrysta havsprodukter och etniska produkter: skaldjur, blötdjur, fisk, bläckfiskar, grodlår, frukt, grönsaker och färdigprodukter … Vid ankomst i Frankrike lagras produkterna i ett avsett magasin. Detta medger en spårbarhet av produkten från produktionsstället till kunden och möjligheten att erbjuda en viss flexibilitet för kombinerade sändningar.

 2. CHAMPEMY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  CHAMPEMY, etablerade i Frankrike, säljer livsmedel och delikatesser på internationell nivå och som erbjuder yrkesfolk kvalitetsprodukter. Vi har en lagringskapacitet på 2 000 m2 och 500 m2 kylrum för att säkra era regelbundna leveranser. CHAMPEMY, företag som säljer vild svamp i Franche-Comté (Frankrike), går samman med företaget EKOLFOOD etablerat i Turkiet, grundat av en framstående kock, exklusiv återförsäljare för märkena ANDROS, ELLE&VIRE, PHILADELPHIA, för framstående hotell och restauranger som förlitar sig på oss som RITZ, CARLTON, HILTON. Ledande på den turkiska marknaden är de också distributörer för butikerna: MIGROS, METRO och CARREFOUR. Herr BILEN, ägare av 8 företag, varav Anatolia, BRC-certifierat företag erbjuder svamp som är färsk, torkad eller i pulverform, 100 % vild och naturlig, men också 20 sorters kryddor, olivolja med tryffel, djupfryst frukt, färsk eller torkad, marmelader, frystorkad frukt, djupfryst ren fruktjuice (apelsin, morell, citron, granat), 60 sorter och smaker infusion, torr vitlök, saffran, vanilj från Madagaskar … Kvalitén av våra produkter kontrolleras av 3 jordbruksingenjörer, med en spårbarhet bekräftad av livsmedelscertifieringarna ISO 22000-FSSC 22000-BRC, och företaget är också certifierat ISO 9001. Våra produkter är färska, torkade, djupfrysta eller förpackade och kan kvalitetsmärkas. Förpackningen kan anpassas.

 3. FISHERIES INTL

  Mauretanien

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Vi är ett fiskeföretag och exportör av fryst ombord, fryst på land och färsk fisk från Mauretanien till Dakhla. Vi är belägna i Mauretanien - Västafrika och Tyskland. Vi fiskar och exporterar från dina fiskevatten till Europa; Afrika; Arabländerna och Asien och Kanada. Vi är ett företag som respekterar de sanktioner som Europeiska unionen och Förenta staterna har röstat för. Det innebär att vi inte handlar med länder som är föremål för ekonomiska sanktioner, t.ex. Kuba, Ryssland och Venezuela. ........ Vår fisk som fryses ombord på fiskefartyg och vår fisk som fryses på land uppfyller de rekommenderade behandlingarna för fisk, tankar och kylanläggningar uppfyller de europeiska lagstadgade kraven. Vår fisk har följande egenskaper: - Protein: 60-70 %. - Fett: 4-10%. - Mineralsalt: 2-4%. Vi rekommenderar att alla kunder skickar oss en avsiktsförklaring om köp (LOI), i vilken du måste ange: - Den totala kvantitet som ska köpas - De exakta storlekarna på den fisk som efterfrågas - Slutlig destination - Fiskens vetenskapliga namn

 4. E.H.W. WORLDWIDE

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  E.H.W. Worldwide grundades 2011 på Cypern och är en global aktör inom sourcing och distribuering av kvalitetsprodukter till enastående priser. Vår princip - kvalitetsprodukter till de bästa priserna - ligger bakom vår året runt-tillgänglighet. Vi väljer noggrant ut premiumleverantörer för att säerställa att bara de bästa produkterna når våra kunder. Med räckvidd över Europa, Afrika, Mellanöstern, Asien och de amerikanska kontinenterna importerar vi från ledande källor som Chile, Uruguay, Sydafrika m fl. Vi har nyligen breddat oss till Tyskland och betjänar en mångfald av marknader samtidigt som vi kultiverar långiktiga samarbeten. Vår kommande logistiska central i Sydafrika är ett exempel på vår strategiska tillväxt. Med vårt hängivna team har E.H.W. Worldwide blomstrat som marknadsledare, genom att tillhandahålla en ojämförlig kundupplevelse. På E.H.W. Worldwide ser vi vårt uppdrag som grundläggande för vår hängivenhet. Vi vill ge våra kunder en trancendent upplevelse med tillskanskning, leverans och distribtion av produkter om överskrider förväntningar. Vi spränger gränser och går tvärs genom industrier, men bibehåller vår hängivenhet till att göra varje affärsinteraktion till en oförglömlig resa med ojämförbar kvalitet och ojämförbart värde.

 5. FAGOU

  Belgien

  Verified by europages badge

  Vi är ett kommersiellt företag som exporterar jordbrukslivsmedel, frysta och producentförpackade dagligvaror (blöjor, tejp m.m.). Vi är verksamma i Europa och i Afrika. Med åren har vi breddat vårt produktsortiment avsevärt och utvidgat vårt distributionsnätverk till vår högt värderade kundkrets belåtenhet. Vi exporterar till hela Afrika söder om Sahara med kontroll hela vägen från fältet/fabriken (EU, Amerika …) fram till leveransen i Afrika.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SEAPRO AQUACULTURE

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget SEAPRO AQUACULTURE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskar för fiskdammar. Företaget är även verksamt inom Fisk - Import/Export, lax, fisk djupfryst, fryst lax, förpackad lax, akvakultur av lax, fisk i parti, Fisk - Import/Export, och export av djupfryst fisk. Företagets huvudkontor finns i Samsun, Turkiet.

 2. AQUALIS SEAFOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AQUALIS SEAFOOD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta färdiga maträtter, Djupfrysta skaldjur, Djupfrysta färdiga maträtter, Djupfrysta skaldjur, djupfrysta färdiglagade rätter med fisk, och fisk djupfryst. Företagets huvudkontor finns i Sète, Frankrike.

 3. EXOTIC CITY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget EXOTIC CITY, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Ris, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Drycker - Import/Export, Kaffe, te, Kryddor, Frukt och grönsaker - Import/export, Djupfrysta grönsaker, och Djupfryst frukt. Företagets huvudkontor finns i Alleur, Belgien.

 4. AQUAFRESH FISH

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AQUAFRESH FISH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom fisk och skaldjur, färsk fisk i parti, färsk fisk, export av färsk fisk, export av djupfryst fisk, fisk djupfryst, djupfryst fisk i parti, skaldjur, och bläckfisk. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 5. SAPRONEN OU

  Estland

  Verified by europages badge

  Företaget SAPRONEN OU, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom Pulvermjölk och kondenserad mjölk, Pulvermjölk och kondenserad mjölk, Träspill, träflis, kol av hårda träslag, träpallar, fisk djupfryst, fläsk fryst, och solrosolja. Företagets huvudkontor finns i Valga, Estland.

 1. M-S SERVICES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget M-S SERVICES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Fiskar, Ris, Honung, Torkad frukt, Kaffe, te, Djupfryst fisk, Kolsyrade drycker, läskedrycker, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Woluwe-Saint-Pierre, Belgien.

 2. PESMARÍN

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget PESMARÍN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företagets huvudkontor finns i Marín-Pontevedra, Spanien.

 1. CONGELADOS MAR DE MAR

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget CONGELADOS MAR DE MAR, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom färsk fisk, bläckfisk, snus, rödhaj, kummel, gambas, och Sötvattensräkor. Företagets huvudkontor finns i Vigo-Pontevedra, Spanien.

 2. MASCATO

  Spanien

  Mascato S.A. är ett företag som säljer fiskprodukter. Fryst fisk och skaldjur, snäckor .Vi prioriterar kundens förväntningar, omsorgen om våra anställda, samarbetet med våra leverantörer och respekten för miljön. För maximal livsmedelssäkerhet, för ett fiske med förnuft och för rätt priser investerar Mascato i de regioner där råvaran finns.

 3. CO.PE.MO. COOPERATIVA PESCATORI MOLLUSCHICOLTORI

  Italien

  CO.PE.MO. bildades i början av 1970-talet av ett fyrtiotal mindre musselfiskare som anlade ett gemensamt försäljningsställe i närheten av fiskehamnen. CO.PE.MO. står för COopérative de PEcheurs et cultivateurs de MOllusques. Kooperativet har huvudsakligen hand om försäljningen av blötdjur som dess medlemmar fiskar, i synnerhet tapesmusslor, blåmusslor och sniglar. Det säljer också produkter från fiske med dragnot och en del av småfiskarnas fångst.

 4. FLOOK SRL

  Italien

  Vårt företag tror på produkter av hög kvalitet, därför tillagas alla våra recept för hand, med råvaror av hög kvalitet.

 5. EIRASMAR

  Spanien

  Företag som säljer musslor och bläckfisk. Vi säljer konserverade produkter.

 6. VALOFISH

  Frankrike

  Företaget VALOFISH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företagets huvudkontor finns i Le Portel, Frankrike.

 7. CONGELAGOS SA

  Portugal

  Företaget CONGELAGOS SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom export av djupfryst fisk, mollusker frysta, skaldjur frysta, och partihandel med fisk. Företagets huvudkontor finns i Lagos, Portugal.

 8. VIRGILIO C. MOREIRA, LDA.

  Portugal

  Företaget VIRGILIO C. MOREIRA, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfryst fisk, Djupfryst fisk, och skaldjur frysta. Företagets huvudkontor finns i Sangalhos, Portugal.

 1. SAFRICOPE S.A.U.

  Spanien

  Företaget SAFRICOPE S.A.U., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom kylförvaring för lagring av varor, och distributionscenter. Företagets huvudkontor finns i Marín, Spanien.

 2. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrike

  Företaget PRODWAY INTERNATIONAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskar, Djupfryst kött, Djupfrysta skaldjur, Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskar, Djupfryst kött, och Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 3. VISSCHER SEAFOOD B.V.

  Nederländerna

  Företaget VISSCHER SEAFOOD B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom lax, akvakultur av lax, fryst lax, och förpackad lax. Företagets huvudkontor finns i Urk, Nederländerna.

 4. HIPOMAR,S.A.

  Spanien

  Företaget HIPOMAR,S.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företagets huvudkontor finns i El Prat De Llobregat, Spanien.

 5. BLUE WORLD SEAFOOD

  Nederländerna

  Företaget BLUE WORLD SEAFOOD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom import av djupfryst fisk, saluföring av frysta fiskeriprodukter, sushi, och tonfisk. Företagets huvudkontor finns i Nuenen, Nederländerna.

 6. NEVA OCEANS B.V.

  Nederländerna

  Företaget NEVA OCEANS B.V., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Färska ärtväxter, behandlade fiskar och fiskeprodukter, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, och Färska ärtväxter. Företagets huvudkontor finns i Dronten, Nederländerna.

 7. OKEANOS

  Frankrike

  Företaget OKEANOS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Fiskar, skaldjur, och skaldjur djupfrysta. Företagets huvudkontor finns i Montigny-Le-Bretonneux, Frankrike.

 8. FLOOK SRL

  Italien

  Företaget FLOOK SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta färdiga maträtter. Företaget är även verksamt inom grossistförsäljning av djupfrysta livsmedel, förrätter med blötdjur och skaldjur, såser fisk, och fisk djupfryst. Företagets huvudkontor finns i Bozzolo, Italien.

 9. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Ryssland

  Företaget NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Djupfryst fisk, Fisk - Import/Export, Havsfiskar, Fiskar, Djupfryst fisk, Fisk - Import/Export, och Havsfiskar. Företagets huvudkontor finns i Murmansk, Ryssland.

 10. NDOYE DISTRIBUTION

  Frankrike

  Företaget NDOYE DISTRIBUTION, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom skaldjur, bläckfisk, och export av färsk fisk. Företagets huvudkontor finns i Nice, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis