• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • diverse produkter av animaliskt ursprung

Resultat för

Diverse produkter av animaliskt ursprung - Import och export

 1. XAVER SCHEULE GMBH

  Tyskland

  Vi – Xaver Scheule GmbH – har vårt säte i Kirchheim, i det vackra Unterallgäu i Bayern, Tyskland. I mer än 90 år har vi bevittnat utvecklingen och produktionen av foder på högsta nivå, både för boskap och hästar. Vi har en omsättning på mer än 10 miljoner euro om året och med över 50 medarbetare räknar vi oss idag till en av de mest kända medelstora företagen i regionen.

 2. JAMÓNSHOP.ES

  Spanien

  Företaget JAMÓNSHOP.ES, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företagets huvudkontor finns i Cuarte De Huerva, Spanien.

 3. OJSC BYELOVEZHSKIJE SYRY

  Vitryssland

  Företaget OJSC BYELOVEZHSKIJE SYRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Diverse produkter av animaliskt ursprung, Livsmedel - Import/Export, Diverse produkter av animaliskt ursprung, gouda, och livsmedel - import/export. Företagets huvudkontor finns i Vysokoe, Vitryssland.

 4. L.N.C LIANOPOULOS NATURAL CASINGS

  Grekland

  Företaget L.N.C LIANOPOULOS NATURAL CASINGS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företaget är även verksamt inom naturtarmar, och tarmar med kollagen. Företagets huvudkontor finns i Kamatero-Athens, Grekland.

 5. IL FORTETO

  Italien

  Företaget IL FORTETO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företagets huvudkontor finns i Vicchio, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. INSEKTPROTEIN APS

  Danmark

  Företaget INSEKTPROTEIN APS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företaget är även verksamt inom frystorkade livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Sønderborg, Danmark.

 2. TIERBEDARF-HEMA

  Tyskland

  Företaget TIERBEDARF-HEMA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företaget är även verksamt inom Hundmat, Kattmat, djurfoder, produkter för djurens hälsa och skönhet, Hundmat, och Kattmat. Företagets huvudkontor finns i Recklinghausen, Tyskland.

 3. TIER VITALSHOP KLAUS PETER RAAB

  Tyskland

  Företaget TIER VITALSHOP KLAUS PETER RAAB, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företagets huvudkontor finns i Wangen, Tyskland.

 4. GEWEIH KAUKNOCHEN

  Tyskland

  Företaget GEWEIH KAUKNOCHEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Snäckor, skaldjur, Fiskar, Diverse produkter av animaliskt ursprung, Foder för djuruppfödning, Snäckor, skaldjur, Fiskar, Diverse produkter av animaliskt ursprung, och Foder för djuruppfödning. Företagets huvudkontor finns i Idstein, Tyskland.

 5. SAB BUDELLA NATURALI DI GIUSSANI CAMILLA

  Italien

  Företaget SAB BUDELLA NATURALI DI GIUSSANI CAMILLA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företaget är även verksamt inom Kryddor, naturtarmar, syntetiska tarmar, Kryddor, och fjälster för livsmedelsbranschen. Företagets huvudkontor finns i Roccafranca (bs), Italien.

 1. HAMONBABY

  Ukraina

  Företaget HAMONBABY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företaget är även verksamt inom Diverse produkter av animaliskt ursprung, Ostar, Diverse produkter av animaliskt ursprung, oliver, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 2. LAUTLOS TIERKOMMUNIKATION

  Tyskland

  Företaget LAUTLOS TIERKOMMUNIKATION, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företagets huvudkontor finns i Wedemark, Tyskland.

 1. ADELLAGLOBAL DIS TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

  Företaget ADELLAGLOBAL DIS TICARET LIMITED SIRKETI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG

  Tyskland

  Företaget WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företaget är även verksamt inom Djurutfodringsutrustning, hästboxar, Vidjestaket, hundboxar, och Djurutfodringsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Siegenburg, Tyskland.

 3. ØSTERBRO DYREKLINIK

  Danmark

  Företaget ØSTERBRO DYREKLINIK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företagets huvudkontor finns i København Ø, Danmark.

 4. VGALLENT CASINGS

  Spanien

  Företaget VGALLENT CASINGS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företaget är även verksamt inom fårtarmar. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 5. FAPRO

  Belgien

  Företaget FAPRO, som är verksamt inom sektorn för Animaliska oljor och fett. Företaget är även verksamt inom Diverse produkter av animaliskt ursprung, Diverse produkter av animaliskt ursprung, och animaliska livsmedelsoljor. Företagets huvudkontor finns i Ichtegem, Belgien.

 6. LANDDATA EUROSOFT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget LANDDATA EUROSOFT GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företaget är även verksamt inom Programmering och programvara, Mikroinformationsteknik - Rådgivning, Programmering och programvara, och Mikroinformationsteknik - Rådgivning. Företagets huvudkontor finns i Pfarrkirchen, Tyskland.

 7. MIGUEL SÁNCHEZ GARCÍA

  Spanien

  Företaget MIGUEL SÁNCHEZ GARCÍA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, distribution av livsmedelsprodukter, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 8. PRODUCTOS ARTESANOS DE TERUEL

  Spanien

  Företaget PRODUCTOS ARTESANOS DE TERUEL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företaget är även verksamt inom livsmedel/drycker - i parti och individuellt. Företagets huvudkontor finns i Hospitalet Del Llobregat, Spanien.

 1. CARNES ROS

  Spanien

  Företaget CARNES ROS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företaget är även verksamt inom kött, och slaktning kött. Företagets huvudkontor finns i Benicarló, Spanien.

 2. AGRO ITTICA LOMBARDA S.P.A.

  Italien

  Företaget AGRO ITTICA LOMBARDA S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Diverse produkter av animaliskt ursprung, Fiskar, och Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företagets huvudkontor finns i Calvisano, Italien.

 3. C.I.R.S.PE

  Italien

  Företaget C.I.R.S.PE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Diverse produkter av animaliskt ursprung, Fiskar, och Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 4. CREMASCHI VALENTINA

  Italien

  Företaget CREMASCHI VALENTINA, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Diverse produkter av animaliskt ursprung, Fiskar, och Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företagets huvudkontor finns i Offanengo, Italien.

 5. MILANESE

  Italien

  Företaget MILANESE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Diverse produkter av animaliskt ursprung, Fiskar, och Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företagets huvudkontor finns i Bertiolo, Italien.

 6. TIBALDO PAOLO

  Italien

  Företaget TIBALDO PAOLO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Diverse produkter av animaliskt ursprung, Fiskar, och Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företagets huvudkontor finns i Crespadoro, Italien.

 7. SOCIETA' AGRICOLA S.G. DISCUSCOLTURA S.R.L.

  Italien

  Företaget SOCIETA' AGRICOLA S.G. DISCUSCOLTURA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Diverse produkter av animaliskt ursprung, Fiskar, och Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företagets huvudkontor finns i Lainate, Italien.

 8. CUOREIBERICO

  Italien

  Företaget CUOREIBERICO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företaget är även verksamt inom import skinka, och ost. Företagets huvudkontor finns i Casale Sul Sile, Italien.

 9. TROTICULTURA DAMIANI NINO S.S.

  Italien

  Företaget TROTICULTURA DAMIANI NINO S.S., som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Diverse produkter av animaliskt ursprung, Fiskar, och Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företagets huvudkontor finns i Fivizzano, Italien.

 10. BELA VISTA PRODUTOS ENZIMATICOS INDUTRIA E COMERCIO LTDA

  Brasilien

  Företaget BELA VISTA PRODUTOS ENZIMATICOS INDUTRIA E COMERCIO LTDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företagets huvudkontor finns i São Paulo, Brasilien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis