• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • diskmaskiner för institutioner

Resultat för

Diskmaskiner för institutioner - Import och export

 1. MACH SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Mach utformar, tillverkar och säljer glasdiskmaskiner, diskmaskiner, professionella diskmaskiner för kökskärl och utrustningar för storkök, hotell, barer, restauranger, konditorier och glassförsäljare. Sedan 1988 har vi som mål att vara en aktör inom denna mycket konkurrensutsatta sektor och vår stålhårda vilja har givit oss möjlighet att uppnå, de senaste åren, utmärkta resultat som återspeglas i våra nöjda kunder i Italien, i Europa, i Amerika, i Asien och i Afrika.

 2. REWADI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget REWADI GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Diskmaskiner för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Babenhausen, Tyskland.

 3. TEIKOS SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget TEIKOS SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diskmaskiner för institutioner. Företaget är även verksamt inom glasdiskmaskiner för institutionskök. Företagets huvudkontor finns i Limena, Italien.

 4. VIRTUS GROUP GMBH

  Tyskland

  Partihandel för restaurang och storkök

 5. GASTRO-GERMANY

  Tyskland

  Företaget GASTRO-GERMANY, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Diskmaskiner för institutioner. Företaget är även verksamt inom diskmaskin för institutioner, glasdiskmaskiner för institutionskök, diskmaskin med drivet ställ, och diskmedel. Företagets huvudkontor finns i Lünen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SOMEPRODUCTS

  Belgien

  Företaget SOMEPRODUCTS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Kök för institutioner - Maskiner och utrustning, Produkter för husrengöring, Diskmaskiner för institutioner, Kök för institutioner - Maskiner och utrustning, Industriell rengöring - Produkter, Produkter för husrengöring, och Diskmaskiner för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 2. GASTRONOMIEEINRICHTER PETER ENGEL

  Tyskland

  Företaget GASTRONOMIEEINRICHTER PETER ENGEL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Diskmaskiner för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Obertshausen, Tyskland.

 3. MFA GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget MFA GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Diskmaskiner för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Litzendorf, Tyskland.

 4. SANTOS PALACE

  Belgien

  Företaget SANTOS PALACE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaffeapparater för hotell, barer, restauranger. Företaget är även verksamt inom Kaffe, te, Barer och kaféer - Maskiner och utrustning, Kaffebryggare för hushåll, Diskmaskiner för institutioner, Kaffe, te, Barer och kaféer - Maskiner och utrustning, Kaffebryggare för hushåll, och Diskmaskiner för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 5. EUROTEC SRL - DIV. ELETTROBAR & COLGED

  Italien

  Företaget EUROTEC SRL - DIV. ELETTROBAR & COLGED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diskmaskiner för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Legnago, Italien.

 1. KRUPPS UK

  Förenade kungariket

  Företaget KRUPPS UK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kök för institutioner - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom industriella diskmaskiner, banddiskmaskin, diskmaskin för institutioner, och diskmaskin med drivet ställ. Företagets huvudkontor finns i Rugeley, Förenade kungariket.

 2. ARISTARCO S.P.A.

  Italien

  Företaget ARISTARCO S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hushållsmaskiner - Stora apparater. Företaget är även verksamt inom Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning, Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning, glasdiskmaskiner för institutionskök, artiklar för barer, restauranger, hotell, och diskmaskin för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Castelfranco Veneto, Italien.

 1. ALTIMA CHR

  Frankrike

  Företaget ALTIMA CHR, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kök för institutioner - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom professionella kök, underhåll kylanläggningar, diskmaskin för institutioner, och gasugnar. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 2. CUISIWAN

  Belgien

  Företaget CUISIWAN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Diskmaskiner för institutioner, Hushållsmaskiner - Stora apparater, Kommersiell och industriell nedkylning - Apparater och anläggningar, Diskmaskiner för institutioner, Hushållsmaskiner - Stora apparater, elektromekaniska komponenter, och Kommersiell och industriell nedkylning - Apparater och anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Froidmont, Belgien.

 3. PHILCOM - VLEMAC

  Belgien

  Företaget PHILCOM - VLEMAC, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Diskmaskiner för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Merksem, Belgien.

 4. ELFRAMO SPA

  Italien

  Företaget ELFRAMO SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diskmaskiner för institutioner. Företaget är även verksamt inom industriella diskmaskiner, banddiskmaskin, fritöser för institutionskök, och maskiner för glasstillverkare. Företagets huvudkontor finns i Bergamo, Italien.

 5. ATA SRL

  Italien

  Företaget ATA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Kök för institutioner - Maskiner och utrustning, Diskmaskiner för institutioner, industriella diskmaskiner, Kök för institutioner - Maskiner och utrustning, professionella kök, och Diskmaskiner för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Conselve, Italien.

 6. HOBART BELGIUM

  Belgien

  Företaget HOBART BELGIUM, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Diskmaskiner för institutioner. Företaget är även verksamt inom Vattenmjukmedelsprodukter, Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, diskmaskin, Vattenmjukmedelsprodukter, Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, och Mixers och små hushållsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Kampenhout, Belgien.

 7. GASTROSERVICE MEENS GMBH

  Schweiz

  Företaget GASTROSERVICE MEENS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Diskmaskiner för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Meggen, Schweiz.

 8. MIELE & CIE KG

  Tyskland

  Företaget MIELE & CIE KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Diskmaskiner för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Gütersloh, Tyskland.

 1. SISTEMA PROJECT ITALIA

  Italien

  Företaget SISTEMA PROJECT ITALIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diskmaskiner för institutioner. Företaget är även verksamt inom Dish washers for the food industry, industriella diskmaskiner, och glasdiskmaskiner för institutionskök. Företagets huvudkontor finns i Castelfranco Veneto, Italien.

 2. TEWA SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget TEWA SP. Z O.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Diskmaskiner för institutioner. Företaget är även verksamt inom Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, kastruller, grill, och professionella kök. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 3. PRESTANO RAPPRESENTANZE

  Italien

  Företaget PRESTANO RAPPRESENTANZE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Uthyrning av industriutrustning. Företaget är även verksamt inom rengöringsmedel, diskmaskin för institutioner, uthyrning av tvättmaskiner och torktumlare för tvättomater, och industriella vattenrengöringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Palermo, Italien.

 4. EVACO SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget EVACO SP. Z O.O., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Diskmaskiner för institutioner. Företaget är även verksamt inom Kök för institutioner - Maskiner och utrustning, Kök för institutioner - Maskiner och utrustning, och utrustning för fast-food. Företagets huvudkontor finns i Kraków, Polen.

 5. CAFE RIGO

  Belgien

  Företaget CAFE RIGO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaffeapparater för hotell, barer, restauranger. Företaget är även verksamt inom kafferostning, och diskmaskin för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Ans, Belgien.

 6. HORECA SERVICE

  Belgien

  Företaget HORECA SERVICE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Diskmaskiner för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Gent, Belgien.

 7. KRUPPS S.R.L.

  Italien

  Företaget KRUPPS S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Diskmaskiner för institutioner, Automatiska skoputsare, Diskmaskiner för institutioner, och Automatiska skoputsare. Företagets huvudkontor finns i Padova, Italien.

 8. S.I.A.T. SOCIETA' IMPIANTI ASSISTENZA TECNICA 2000 S.N.C.

  Italien

  Företaget S.I.A.T. SOCIETA' IMPIANTI ASSISTENZA TECNICA 2000 S.N.C., som är verksamt inom sektorn för Kök för institutioner - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Diskmaskiner för institutioner, industrikylar, och Diskmaskiner för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Ciampino, Italien.

 9. FABAR S.R.L.

  Italien

  Företaget FABAR S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Automatiska skoputsare, Diskmaskiner för institutioner, Automatiska skoputsare, och Diskmaskiner för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Concesio, Italien.

 10. SILANOS SRL

  Italien

  Företaget SILANOS SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diskmaskiner för institutioner. Företaget är även verksamt inom glasdiskmaskiner för institutionskök, och diskmaskin. Företagets huvudkontor finns i Pioltello, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis