• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • diesel

Resultat för

Diesel - Import och export

 1. GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS - PETROLEUM PRODUCTS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Global Commodities Trading Solutions - SN, etablerat i Cergy, i Frankrike, är er förtroendepartner inom handel av petroleumprodukter. Vårt företag är specialiserat på ett brett utbud produkter, från dieselbränsle EN590 10PPM till flygfotogen Jet Fuel A1, och erbjuder skräddarsydda lösningar för att svara på era specifika behov i fråga om bränslen och oljeprodukter. Tack vare våra gedigna partnerskap med tillförlitliga leverantörer garanterar vi konstant produktkvalitet och tillgänglighet, medan vårt hängivna säljteam är redo att lämna detaljerad information, individualiserade prisförslag och snabba svar på alla era frågor. Ni får m.a.o. en enastående kundservice. Vare sig ni är ett företag som söker bränsletankningslösningar eller en operatör som söker tillförlitliga partner inom trading av oljeprodukter, står vi vid er sida!

 2. COMPASS FUEL OILS & LUBRICANTS - NATIONWIDE FUEL SUPPLIER

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Företaget COMPASS FUEL OILS & LUBRICANTS - NATIONWIDE FUEL SUPPLIER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Brännolja. Företaget är även verksamt inom Diesel, diesel för traktorer, diesel för värme, kiselgel, och Diesel. Företagets huvudkontor finns i Penwortham, Förenade kungariket.

 3. AL BIOSERVICES

  Förenade kungariket

  AL-Bioservices är ett erfaret team som erbjuder konsulttjänster för tekniska och kommersiella lösningar inom olje- och biodieselindustrin. Vi har samarbetat med några av Storbritanniens ledande tillverkare och tjänsteföretag, och har mer än 15 års erfarenhet inom olja och 5 års erfarenhet av biodiesel. Företaget har resurser för att tillhandahålla en högkvalitativ personlig service till kunderna, inom många olika arbetsområden. För mer information kontakta AL-Bioservices eller besök vår webbplats idag.

 4. JSC MOZYR OIL REFINERY

  Vitryssland

  Genom kvalitativ förbättring av produkterna ökar JSC Mozyr Refinery sin konkurrenskraft som en strategisk och målorienterad del av företagets utveckling. Alla högoktaniga bensintyper, dieselbränsle och bitumen som produceras av JSC Mozyr Refinery är i enighet med de senste europeiska kraven. Vårt utvecklingsprogram schemalägger konstruktion av nya enheter och adaptering av licenserad teknologi, vilket försäkrar att: all bensin är i enighet med europeiska standardkrav EN 228.

 5. ORBIS MERCATUS

  Nederländerna

  Företaget ORBIS MERCATUS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Diesel. Företagets huvudkontor finns i Amsterdam, Nederländerna.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FRIEDRICH RATH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget FRIEDRICH RATH GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gas - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Kol och derivat, Petroleumbränsle och tillsatser, Bensin - Bränsle, Diesel, Kol och derivat, Petroleumbränsle och tillsatser, Bensin - Bränsle, och Diesel. Företagets huvudkontor finns i Langenburg, Tyskland.

 2. OELHELD GMBH

  Tyskland

  Företaget OELHELD GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumbränsle och tillsatser. Företaget är även verksamt inom Diesel, Smörjmedel för industribruk, Oljor, industri, Smörjmedel för bilar, Diesel, Smörjmedel för industribruk, Oljor, industri, och Smörjmedel för bilar. Företagets huvudkontor finns i Stuttgart, Tyskland.

 3. MOZYR OIL REFINERY JSC

  Vitryssland

  Företaget MOZYR OIL REFINERY JSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diesel. Företaget är även verksamt inom Komprimerad och kondenserad gas, Brännolja, kondenserad gas, Komprimerad och kondenserad gas, eldningsolja, och Brännolja. Företagets huvudkontor finns i Mozyr-11, Gomel Region, Vitryssland.

 4. CODISOIL S.A.

  Spanien

  Företaget CODISOIL S.A., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Diesel. Företaget är även verksamt inom Industriell rengöring, förvaltning avfall, och Industriell rengöring. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 5. FREEDOM GLOBAL TRADE LTD

  Ukraina

  Företaget FREEDOM GLOBAL TRADE LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diesel. Företaget är även verksamt inom Stål och metall, och Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Odessa, Ukraina.

 1. LABOR

  Belgien

  Företaget LABOR, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Diesel. Företaget är även verksamt inom Brännolja, Brännolja, diesel för värme, och värmebränsle. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 2. HENRI HOTZ AG

  Schweiz

  Företaget HENRI HOTZ AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumbränsle och tillsatser. Företaget är även verksamt inom Bensin - Bränsle, Diesel, Flytande bränsle, Smörjmedel för industribruk, Bensin - Bränsle, Diesel, Flytande bränsle, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Dübendorf, Schweiz.

 1. ETNA-BECHEM EUROPE GMBH

  Tyskland

  Företaget ETNA-BECHEM EUROPE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Smörjmedel för industribruk, Fetter, industri, Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Smörjmedel för industribruk, och Fetter, industri. Företagets huvudkontor finns i Hagen, Tyskland.

 2. HANSJÖRG SEIPEL, MARKENSCHMIERSTOFFE

  Tyskland

  Företaget HANSJÖRG SEIPEL, MARKENSCHMIERSTOFFE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Flytande bränsle, Smörjmedel för industribruk, Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Flytande bränsle, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Friedberg, Tyskland.

 3. ING. ROMAN KAUBEK SCHMIERMITTEL

  Österrike

  Företaget ING. ROMAN KAUBEK SCHMIERMITTEL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Smörjmedel för industribruk, Oljor, industri, Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Smörjmedel för industribruk, och Oljor, industri. Företagets huvudkontor finns i Neunkirchen, Österrike.

 4. OT ENERGIE GMBH

  Tyskland

  Företaget OT ENERGIE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom Gas och olja - Utvinning, Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Smörjmedel för industribruk, Gas och olja - Utvinning, Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 5. TUDAPETROL MINERALÖLERZEUGNISSE NILS HANSEN KG

  Tyskland

  Företaget TUDAPETROL MINERALÖLERZEUGNISSE NILS HANSEN KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Flytande bränsle, Smörjmedel för industribruk, Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Flytande bränsle, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 6. LBI LUELSDORF BUEFFOR INDUSTRIEKOMPONENTEN GMBH

  Tyskland

  Företaget LBI LUELSDORF BUEFFOR INDUSTRIEKOMPONENTEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Smörjmedel för industribruk, Fetter, industri, Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Smörjmedel för industribruk, och Fetter, industri. Företagets huvudkontor finns i Dirmstein, Tyskland.

 7. ARTHUR WICHELHAUS

  Tyskland

  Företaget ARTHUR WICHELHAUS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Petroleumbränsle och tillsatser. Företaget är även verksamt inom Brännolja, Diesel, Smörjmedel för industribruk, Vägtransporter, Brännolja, Diesel, Smörjmedel för industribruk, och Vägtransporter. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

 8. MOREIRA GONÇALVES & CIA., LDA.

  Portugal

  Företaget MOREIRA GONÇALVES & CIA., LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Däck och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Smörjmedel för bilar, Bensin - Bränsle, Diesel, Flytande bränsle, Smörjmedel för bilar, Bensin - Bränsle, Diesel, och Flytande bränsle. Företagets huvudkontor finns i Campo Vlg, Portugal.

 1. WILHELM HOYER KG

  Tyskland

  Företaget WILHELM HOYER KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom Gas och olja - Utvinning, Petroleumbränsle och tillsatser, Brännolja, Diesel, Gas och olja - Utvinning, Petroleumbränsle och tillsatser, Brännolja, och Diesel. Företagets huvudkontor finns i Visselhövede, Tyskland.

 2. PFEIFFER GMBH

  Tyskland

  Företaget PFEIFFER GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom Gas och olja - Utvinning, Petroleumbränsle och tillsatser, Brännolja, Diesel, Gas och olja - Utvinning, Petroleumbränsle och tillsatser, Brännolja, och Diesel. Företagets huvudkontor finns i Wilzenberg-Hußweiler, Tyskland.

 3. KP SCHMIERSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Företaget KP SCHMIERSTOFFE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat. Företaget är även verksamt inom Organisk kemi- Basprodukter och derivat, Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Smörjmedel för industribruk, Organisk kemi- Basprodukter och derivat, Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Viersen, Tyskland.

 4. WAGNER-SPEZIALSCHMIERSTOFFE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget WAGNER-SPEZIALSCHMIERSTOFFE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Brännolja, Diesel, Smörjmedel för industribruk, Petroleumbränsle och tillsatser, Brännolja, Diesel, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Wechingen, Tyskland.

 5. LIQUID-SOLUTION GMBH

  Schweiz

  Företaget LIQUID-SOLUTION GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat. Företaget är även verksamt inom Organisk kemi- Basprodukter och derivat, Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Smörjmedel för industribruk, Organisk kemi- Basprodukter och derivat, Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Root, Schweiz.

 6. UFS UNITED FUEL SERVICES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget UFS UNITED FUEL SERVICES GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat. Företaget är även verksamt inom Organisk kemi- Basprodukter och derivat, Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Smörjmedel för industribruk, Organisk kemi- Basprodukter och derivat, Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Bremen, Tyskland.

 7. FSR MINERALÖLTRANSPORTE U. HANDEL GMBH U.CO.KG

  Tyskland

  Företaget FSR MINERALÖLTRANSPORTE U. HANDEL GMBH U.CO.KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom Gas och olja - Utvinning, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Gas och olja - Utvinning, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Petroleumbränsle och tillsatser, och Diesel. Företagets huvudkontor finns i Vallendar, Tyskland.

 8. UNIPETROL SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget UNIPETROL SP. Z O.O., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Diesel. Företaget är även verksamt inom bränsletransporter. Företagets huvudkontor finns i Wolsztyn, Polen.

 9. PP UKRPALETSISTEM

  Ukraina

  Företaget PP UKRPALETSISTEM, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Diesel, bränsletransporter, bensinpumpar, kiselgel, och Diesel. Företagets huvudkontor finns i Korosten, Ukraina.

 10. PFLIPSEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget PFLIPSEN GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Bensin - Bränsle, Diesel, Smörjmedel för industribruk, Petroleumbränsle och tillsatser, Bensin - Bränsle, Diesel, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Mönchengladbach, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis