• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • destillerier för alkohol och akvaviter - maskiner och utrustning

Resultat för

Destillerier för alkohol och akvaviter - maskiner och utrustning - Import och export

 1. AURIAN SAS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  AURIAN SAS är vindestillatör och vin- och Armagnac-handlare sedan 1880. Huset AURIAN framställer och handlar med smaksatta viner, likörer och spritdrycker som är etablerat mitt i Sydvästra Frankrike. Dess ursprung går tillbaka till 1880, då M. Dupeyron var en de viktigaste handlarna av Armagnac och viner från Gascogne. Några decennier senare, specialiserade sig grundarens sonson, Philippe Aurian, på produktionen av hantverksmässiga, smaksatta viner, likörer och spritdrycker, samtidigt som försäljningen av Armagnac fortsatte. Idag marknadsför företaget mer än 500 000 flaskor per år inom alla regioner i Frankrike. Alla AURIANs produkter framställs för hand med dekokter av lokal frukt, naturligt smaksatta och oftast en blandning av båda. I september 2018 blev Florent och Isabella Soulhol ägare av huset AURIAN, vars mål är att fullfölja den hantverksmässiga traditionen som M. Aurian startade och att sprida huset AURIANs specialiteter på de utländska marknaderna. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

 2. KOTHE DESTILLATIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I alkoholtillverkningens och destillationens värld har Kothe varit en aktör att räkna med i mer än 40 år. Vi tillverkar destillationsanläggningar av högsta kvalitet och med den senaste tekniken – alltid anpassat efter kundens egna önskemål. Kvalitet in i minsta detalj. Alltifrån små hobbydestilleringsbehållare och bryggverk till slutna destilleringsbehållare och behållare för whiskey- och vodkatillverkning - alla våra destillationsanläggningar är individuellt framtagna och representerar det absolut bästa inom bryggeriteknik. Alla våra produkter tillverkas efter omfattande rådgivning och efter kundens egna önskemål. Här tas hänsyn till vilken råvara som ska bearbetas, och vid sidan av själva destillationsanläggningen tas även bearbetningsplaner fram. Vi har också ett brett utbud av tillbehör – med alltifrån små alkoholmätare till fyllnings- och etiketteringsmaskiner. Vi konstruerar kompletta destillationsnaläggningar för spannmål, melass, frukt och växter, och som hanterar alltifrån mäskning och destillering till färdigställande och lagring. Vi kan också genomföra analyser av ert destillat. Skicka prover till oss om ni är osäkra på om produkten håller måttet för en utmärkelse, eller om ni bara är nyfikna på vilken kvalitet produkten håller. Vårt team med experter ser fram emot att höra från er!

 3. THOMSON MACHINERY BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Hos Thomson Machinery BV är vi specialiserade på att sourca och handla med ett brett sortiment av utrustning för olika industrier, till exempel inom byggnation, skeppsvarv, utgrävning, cement/vägläggning, ytlig & underjordisk brytning, markutveckling, jordbruk, lastbilstransporter med mera. Vårt mål är att vara den perfekta destinationen för alla dina utrustningsbehov. Vi är dedikerade till att tillhandahålla korrekta representationer av de faktiska villkoren för varje maskin vi säljer, för att garantera att du får precis det du behöver. Med expertis inom att köpa och sälja utrustning av alla dess slag, modeller och år, så är vi här för att hjälpa dig vare sig du vill sälja eller köpa. Glöm inte att fråga om våra finansiella alternativ. Vårt omfattande utbud av tjänster och värdehöjande tillägg får oss att sticka ut från mängden på marknaden. Våra personaliserade och minutiöst utformade tjänster använder sig av toppmoderna fysiska och digitala verktyg, och gör oss till ledare på marknaden. Vi tillhandahåller expertassistans genom alla transaktioner av industriella maskiner inom många olika kategorier: Maskiner för metallbearbetning, träbearbetning och tryck, industriell automatiseringsteknik, framdrivnings- & transportbandsteknik, gaffeltruckar & industriella truckar, maskiner för livsmedelsbearbetning, maskiner för byggnation och materialhantering. Dina behov är vår högsta prioritet. Våra tjänster är utformade för att ge omfattande support genom hela processen och innefattar rådgivning, marknadsföring, inköp och försäljning av dina industriella maskiner.

 4. UNIQUELAB - DISTILLERY SPIRITS & BIOTECH CHEMICALS

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget UNIQUELAB - DISTILLERY SPIRITS & BIOTECH CHEMICALS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Kemi - Import/Export, Alkohol, Drycker - Import/Export, Viner, destillat, Kemi - Import/Export, Destilleri, Alkohol, och alkoholer. Företagets huvudkontor finns i Celorico De Basto, Braga, Portugal.

 5. DISTILLERIE LOUIS ROQUE

  Frankrike

  DISTILLERIE LOUIS ROQUE är specialist på Vieille prune de Souillac. Destilleringskonsten har gått i arv far till son sedan 1835, med respekt för traditioner, där våra drycker långsamt mognar i gamla ekfat där spriten åldras sakta. Utöver det berömda plommonbrännvinet Vieille prune de Souillac, erbjuder destilleriet andra fruktbaserade spritdrycker baserade på päron, hallon, krikon, mirabelle, körsbär. Vi erbjuder också aperitifdrycker, baserade på vin, frukt, nötter, ratafia, valnötslikör, kastanj, hallon, karamell, choklad, vanilj, mynta samt fruktkrämer. Vi kan också erbjuda frukter inlagda i alkohol, bakverk som baba och cannelé, chokladgodis, kryddblandningar från sydvästra Frankrike, senap och vinäger med tryffel. Vi finns hos vinhandlare, specerihandlare som Hédiard och Fauchon samt på borden hos många stjärnrestauranger i Frankrike och andra länder.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. IP SELIVANENKO

  Ryssland

  Vårt team arbetar utifrån D. Mendeleyevs universitet för kemisk teknik i Ryssland. Vi har i många år varit verksamma inom tillverkning av mycket rena ämnen, samt inom problemen med isotopseparation inom olika substanser. Vi är mycket erfarna inom tillverkning av olika typer av munstycken för fraktioneringskolonner, och har hög kunskap om användningen av dem. Vi tillverkar fraktioneringsenheter för tillverkning av alkohol och produkter som innehåller alkohol. Företagets olika affärsområden är: tillverkning av drickbart lättvatten (vatten med låg deuteriumhalt); syreberikat vatten (18O-vatten) – vatten med hög halt av isotop 18O, upp till över 98 %, som används för tillverkning av 18F (fluoro-18-2-deoxi-D-glukos) och är den mest utspridda radiofarmakologiska agenten (RPh) som används inom positronemissionstomografi (PET) och datortomografi (CT).

 2. CASK BORENSBERG AB

  Sverige

  Inköp av GNS 96% sprit även ekologisk. Inköp och design av förpackningar, etiketter, flaskor, kapsyler m.m. Transportdokument enl. Skatteverkets lagar. Utveckla nya recepturer, t.ex. till systembolagets offertförfrågan. Vi kan tillhandahålla ekologiska råvaror. Egentillverkad naturlig råvaru Glögg I samarbete med Brunneby Musteri. Vi kan tillverka små och stora batcher, även tester I små serier. Exlusivt buteljerat för hand i små numrerade batcher. Tappning av allsorts alkoholhaltiga drycker, glögg men även saft, juice, vatten, hälsodryck m.m. Vi är godkända av skatteverket som upplagshavare/skatteupplag. Registrerad och godkänd som livsmedelsanläggning hos livsmedelsverket. Cask Borensberg AB Sprits Craftsmen

 3. DISTILLERIE FAIVREJMAGINE®

  Frankrike

  Företaget DISTILLERIE FAIVREJMAGINE®, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom whisky, eau de vie, och gin. Företagets huvudkontor finns i Saint Vincent De Lamontjoie, Frankrike.

 4. LIVAM GMBH

  Tyskland

  Företaget LIVAM GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Vattenrening - system och utrustningar, destillationsapparater, vattenrening, Vattenrening - system och utrustningar, och destilleringsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 5. ALBINO VIEIRA FILHOS LDA.

  Portugal

  Företaget ALBINO VIEIRA FILHOS LDA., som är verksamt inom sektorn för Sprututrustning till trädgårdsodling. Företaget är även verksamt inom Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning, destillationsapparater för druvavfall, retorter för destillerier, pulverspridare, och Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Aveiro, Portugal.

 1. DISTILLERIE MAZZARI SPA

  Italien

  Företaget DISTILLERIE MAZZARI SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Vinsyra, etylalkohol, denaturererad etylalkohol, och alkoholer. Företagets huvudkontor finns i Santa'agata Sul Santerno, Italien.

 2. DISTILLERIA DETA

  Italien

  Företaget DISTILLERIA DETA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom etylalkohol, eau-de-vie, likörer, och gin. Företagets huvudkontor finns i Barberino Tavernelle, Italien.

 1. LIQUORIFICIO IL RE DEI RE

  Italien

  Företaget LIQUORIFICIO IL RE DEI RE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom likörer, destillat, och bitter. Företagets huvudkontor finns i Livorno, Italien.

 2. KRUCEFIX DISTILLERY - DRUSTVO DESTILARJEV

  Slovenien

  Företaget KRUCEFIX DISTILLERY - DRUSTVO DESTILARJEV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Starksprit. Företaget är även verksamt inom Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning, Alkohol, Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning, och Alkohol. Företagets huvudkontor finns i Krize, Slovenien.

 3. COBRELIS

  Spanien

  Företaget COBRELIS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom retorter för destillerier. Företagets huvudkontor finns i Vigo, Spanien.

 4. LOS LICORES DE MARIA

  Spanien

  Företaget LOS LICORES DE MARIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom eau de vie. Företagets huvudkontor finns i Santiago De Compostela, Spanien.

 5. ARTEMISIA ASSENZIO

  Italien

  Företaget ARTEMISIA ASSENZIO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom malört. Företagets huvudkontor finns i Tuscania, Italien.

 6. ALTE BRENNEREI

  Tyskland

  Företaget ALTE BRENNEREI, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning, spritdrycker, Alkohol, och Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Backnang, Tyskland.

 7. SOCIEDADE LUSITANA DE DESTILAÇAO, S.A.

  Portugal

  Företaget SOCIEDADE LUSITANA DE DESTILAÇAO, S.A., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Dryckesindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning, Alkohol, Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning, och Alkohol. Företagets huvudkontor finns i Riachos, Portugal.

 8. DRINKATERING S.R.L.

  Italien

  Företaget DRINKATERING S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Automater. Företaget är även verksamt inom Dryckesindustri - Maskiner och utrustning, Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning, Dryckesindustri - Maskiner och utrustning, och Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Legnano, Italien.

 1. CROZET FRERES

  Frankrike

  Företaget CROZET FRERES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i THIZY, Frankrike.

 2. ASPER S.R.L.

  Italien

  Företaget ASPER S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Dryckesindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning, Ölbryggerier - Maskiner och utrustning, Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning, och Ölbryggerier - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Brindisi, Italien.

 3. THE OWL DISTILLERY

  Belgien

  Företaget THE OWL DISTILLERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom whisky, och fat. Företagets huvudkontor finns i Hollogne-Aux-Pierres, Belgien.

 4. LA SPINA DI TON ALESSANDRO & C. S.N.C.

  Italien

  Företaget LA SPINA DI TON ALESSANDRO & C. S.N.C., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom kylutrustning och kylanläggningar för varudistribution. Företagets huvudkontor finns i Padova, Italien.

 5. TECNOSERVICE DI GUZZO ROBERTO

  Italien

  Företaget TECNOSERVICE DI GUZZO ROBERTO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Dryckesindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning, Ölbryggerier - Maskiner och utrustning, Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning, och Ölbryggerier - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Padova, Italien.

 6. STE DES VINS ET EAUX DE VIE SA

  Frankrike

  Företaget STE DES VINS ET EAUX DE VIE SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Dryckesindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning, och Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Saint-Palais-De-Négrignac, Frankrike.

 7. BEER CENTER DI GALLO BIAGIO E ZUMPANO DONATELLO S.N.C.

  Italien

  Företaget BEER CENTER DI GALLO BIAGIO E ZUMPANO DONATELLO S.N.C., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Öl. Företaget är även verksamt inom Dryckesindustri - Maskiner och utrustning, Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning, Dryckesindustri - Maskiner och utrustning, och Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Tursi, Italien.

 8. ITALIKODRINK

  Italien

  Företaget ITALIKODRINK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Padova, Italien.

 9. BEERFLOW FACTORY S.R.L.

  Italien

  Företaget BEERFLOW FACTORY S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Dryckesindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning, Ölbryggerier - Maskiner och utrustning, Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning, och Ölbryggerier - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Fiumicino, Italien.

 10. BBTEC S.R.L.

  Italien

  Företaget BBTEC S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Dryckesindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning, Ölbryggerier - Maskiner och utrustning, Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning, och Ölbryggerier - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Tavagnacco, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis