• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • citrusfrukter

Resultat för

Citrusfrukter - Import och export

 1. ASYA FRESH

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkommen till Asya Fresh, Turkiets främsta exportör av färsk frukt och grönsaker av högsta kvalitet sedan 2016. Genom att utnyttja vårt starka samarbete med Samsuns hamnadministration och en mycket kompetent personalstyrka utökar vi kontinuerligt vår logistiska kapacitet, vilket ökar vår årliga exportvolym. Vi på Asya Fresh prioriterar hållbarhet. Vi är stolta över att kunna erbjuda ekologisk frukt av hög kvalitet, bland annat granatäpplen och körsbär, vilka även levereras med kort varsel tack vare vårt fantastiska team. Upptäck vårt breda produktsortiment med bland annat: •Granatäpplen •Körsbär •Nektariner och persikor •Russin •Röda vindruvor •Päron •Kvitten •Plommon •Aprikoser •Fikon •Diverse tomatsorter •Paprika •Chili •Gurka •Zucchini •Grapefrukt •Apelsiner •Mandariner •citroner Vi har specialiserat oss på granatäpplen, körsbär och en mängd lokalt odlade frukter och grönsaker som nektariner, persikor, aprikoser och paprikor, och utgår ifrån våra strategiskt placerade lager i Antalya, Mersin och Manisa. Med vårt specialprogram erbjuder vi utvalda producenter en möjlighet att starta långsiktiga samarbeten. Genom det exklusiva leveransavtalet skapar vi trygghet och ett samordnat ramverk för gemensamma program, så att du som kund kan lita på att du får kvalitetsprodukter och de fördelar som kommer med nära samarbeten. Kontakta oss idag för ytterligare information. Asya Fresh kan leverera till flera marknader världen över och erbjuder exklusiva produkter och en enastående service.

 2. MELIORAFRESH (BESTTRADE)

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkommen till Meliorafresh, din ledande leverantör av färska frukter och grönsaker av högsta kvalitet från Turkiet. Under vår över 30-åriga historia har vi kontinuerligt utvecklats för att möta våra kunders föränderliga behov. Vår senaste expansion till Östeuropa återspeglar vårt engagemang för att verka på de globala marknaderna och leverera utmärkta produkter till konsumenter med god smak över hela världen. Vi prioriterar färskhet och renhet och investerar i den senaste tekniken för att uppfylla de högsta hygien- och säkerhetsstandarderna. Vi garanterar att våra ekologiska produkter innehåller det bästa från naturen och når dig via våra omfattande logistiklösningar. Utforska vårt stora sortiment av noggrant utvalda produkter, anpassade för varje smak och tycke. Vi har ett stort urval av tomatsorter, inklusive vanliga tomater, rosa tomater, plommontomater, ovala tomater, seyittomater, cocktailtomater och runda tomater. Vi har spanskpeppar för alla smaker med sorter som peruansk peppar, charleston, hot charleston, grön spetspaprika, bell, röd capia, röd chili, grön chili, ungersk paprika och bianca. Utforska våra gurksorter – vanlig gurka, silor och spiky – eller njut av färskheten hos våra zucchinier, auberginer (både crystal och vanlig), vattenmeloner, meloner, granatäpplen, apelsiner, mandariner, citroner, aprikoser, persikor och jordgubbar. Vår toppmoderna utrustning och smidiga logistik säkerställer snabb leverans av din beställning i perfekt skick och bevarar färskheten och kvaliteten på produkterna i varje steg. Kontakta oss för mer information!

 3. NEGOPRIM

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget NEGOPRIM, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Frukt, Jordbruk - Import/Export, frukt färsk, färska grönsaker, Frukt, grönsaker, exotisk frukt, citrusfrukter, och grönsaker i parti. Företagets huvudkontor finns i Cavaillon, Frankrike.

 4. GREYPE FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget GREYPE FRANCE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Färska ärtväxter, Citrusfrukter, färsk frukt och färska grönsaker, Färska ärtväxter, Citrusfrukter, persikor, kronärtskockor, Grossist inom frukt och grönsaker, och sparris. Företagets huvudkontor finns i Perpignan, Frankrike.

 5. Durdaslar

  Turkiet

  Durdaslar har varit en framstående partiförsäljare av frukt och grönsaker i Kumluca/Antalya och kringliggande områden sedan 1989. Familjeföretaget grundades av Durmuş Durdaş och hans tre söner och har nu nått tredje generationen, som för vidare familjetraditionen. Durdaslar har växt till att bli en ledande institution i regionen, och en av de största i landet. Vår årliga kapacitet överskrider 120 000 ton frukt och grönsaker, och vi strävar efter ständig förbättring genom institutionalisering. 2003 blev vår förpackningsanläggning ett fullständigt företag i Kumluca med ett kylt lager för 3 000 ton. Vi öppnade en avdelning i Elmali 2011, och utökade med fler anläggningar i Antalya. Vi har även en gren i Bulgarien, med ett kylt lager för våra kunder. Vi är hängivna till att tillhandahålla färska frukter och grönsaker till våra kunder i precis den önskade kvantiteten, vid den önskade tidpunkten. Vårt sortiment innefattar olika tomatsorter (vanlig, rosa, plommon- ovala, seyit, cocktail- runda osv), paprikasorter (kalifornisk paprika, Charleston, Hot Charleston, grön spetspaprika, söt paprika, kapyapaprika, röd chili, grön chili, ungersk paprika, ungersk Charlie, Bianca, osv), gurksorter (vanlig, silor, taggig), zucchini, aubergine (kristall och vanlig), vattenmelon, melon, granatäpple, apelsin, mandarin, citron, aprikos, persika, jordgubbe. Tveka inte att kontakta oss för mer information. Upptäck våra produkter!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TERRABONA COOP. V

  Spanien

  Apelsiner och mandariner från fruktodlingar kring Valencia. Om ni reser till den enastående regionen där Valencias fruktträdgårdar växer, finner ni våra odlingar i kommunerna Rafelbunyol, Museros och Puig de Santamaría, vid foten av Sierra Calderonas naturpark. Det är i denna region som vattendragen och de tusenåriga avgrunderna avlägger, i takt med höjningarna av vattennivåerna, de substrat och näringsämnen som är nödvändiga för våra träd; och det är här vi utövar vårt yrke sedan mer än 150 år.

 2. AMEFRUITS SL

  Spanien

  Vi grundade detta import-export-företag 1994. Sedan grundandet, har vårt mål varit att utveckla handelsrelationer mellan Spanien och resten av världen. Vi är speciellt uppmärksamma för kvaliteten av de olika produkterna som vi marknadsför.

 3. SOCIETA' AGRICOLA MORSILVA SS

  Italien

  På Morsilva lantbruk har man i över 40 år vistats och arbetat nära naturen. Vi är ett familjelantbruk. Fruktodlingen som ligger på slätten Sybaris, Magna Grecias vagga, ger en produktion av god kvalitet tack vare de gynnsamma klimatförhållandena. Odlingen består av clementiner och apelsiner och omfattar ett 50 hektar stort område. Årsproduktionen är på cirka 800 ton (8 000 quintaux). Clementinproduktionen utgör spjutspetsen i vår citrusodling.

 4. ANTÓN IMPORT EXPORT

  Spanien

  Anton Import Export är ett företag med lång erfarenhet av inköp, försäljning och export av frukt och grönsaker. Vi särskiljer oss med kvalitet och seriositet. Vår verksamhet riktar sig till jordbrukare (inköp av frukt) och stora fruktmarknader. Efter plockningen lastas frukten och körs av våra lastbilar till lagret, där de tvättas och behandlas med naturligt vax och omedelbart packas i lådor.

 5. VIVAI RUSSO SSA

  Italien

  Vivai Russo föddes på 60-talet och har specialiserat sig på produktion och handel med skogsplantor, prydnadsväxter, Medelhavsväxter, tropiska växter, palmer, fruktträd, citrusträd och oliver.

 1. OKYANUS GLOBAL GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget OKYANUS GLOBAL GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom citrusfrukter, och tomater. Företagets huvudkontor finns i Mugla, Turkiet.

 2. MOROCCANCITRUS

  Tyskland

  Företaget MOROCCANCITRUS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Citrusfrukter. Företaget är även verksamt inom mandariner, och apelsiner. Företagets huvudkontor finns i Niddatal, Tyskland.

 1. FRUTÉATE

  Spanien

  Företaget FRUTÉATE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Citrusfrukter. Företaget är även verksamt inom Frukt och grönsaker - Import/export, Frukt och grönsaker - Import/export, Grossist inom frukt och grönsaker, livsmedel - import/export, och frukt och grönsaker import/export - tillverkning och försäljning. Företagets huvudkontor finns i Alcanar, Spanien.

 2. FRUTAS LURDES GUERREIRO & FILHAS LDA

  Portugal

  Företaget FRUTAS LURDES GUERREIRO & FILHAS LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Citrusfrukter. Företaget är även verksamt inom apelsiner, och citroner. Företagets huvudkontor finns i Algoz, Portugal.

 3. GREEK CITRUS AN. KOUMOUTSAKOS & CO

  Grekland

  Företaget GREEK CITRUS AN. KOUMOUTSAKOS & CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Citrusfrukter. Företagets huvudkontor finns i Gythio, Grekland.

 4. GUFRESCO

  Spanien

  Företaget GUFRESCO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaksjuice. Företaget är även verksamt inom Citrusfrukter, fruktjuice, nypressad apelsinjuice, biologisk fruktjuice, och Citrusfrukter. Företagets huvudkontor finns i Burriana, Spanien.

 5. UNEXPORT

  Spanien

  Företaget UNEXPORT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Färska ärtväxter, ekologisk frukt, citrusfrukter, Färska ärtväxter, och ekologiska citrusfrukter. Företagets huvudkontor finns i Lorca-Murcia, Spanien.

 6. ALGOROS VIVEROS, S.L.

  Spanien

  Företaget ALGOROS VIVEROS, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Växter. Företaget är även verksamt inom plantskolor för olivträd, prydnadsväxter, citrusfrukter, och palmträdsexportörer. Företagets huvudkontor finns i Elche (Alicante), Spanien.

 7. ECMR FRUITS

  Turkiet

  Företaget ECMR FRUITS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom äpplen import-export, och citrusfrukter. Företagets huvudkontor finns i Pamukkale, Turkiet.

 8. PERUZZO GROUP

  Italien

  Företaget PERUZZO GROUP, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom citrusfrukter, och vindruvor. Företagets huvudkontor finns i Comiso, Italien.

 1. AGROTIKOS SYNETERISMOS ESPERIDOKALIERGITON STRATOY

  Grekland

  Företaget AGROTIKOS SYNETERISMOS ESPERIDOKALIERGITON STRATOY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Citrusfrukter. Företaget är även verksamt inom förpackade apelsiner, och mandariner. Företagets huvudkontor finns i Agrinio, Grekland.

 2. FYTRON

  Grekland

  Företaget FYTRON, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Citrusfrukter. Företagets huvudkontor finns i TRAGANO, Grekland.

 3. ANTFRESH

  Turkiet

  Företaget ANTFRESH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Färska ärtväxter, Färska ärtväxter, och citrusfrukter. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 4. AZIENDA AGRICOLA CARERI GIUSEPPE

  Italien

  Företaget AZIENDA AGRICOLA CARERI GIUSEPPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom kiwi, frukt och grönsaker, citrusfrukter, och handel med frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i San Ferdinando, Italien.

 5. ANDEVALOBIO

  Spanien

  Företaget ANDEVALOBIO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Citrusfrukter. Företagets huvudkontor finns i Huelva, Spanien.

 6. PRO CIT ADAU, S.L.

  Spanien

  Företaget PRO CIT ADAU, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Citrusfrukter. Företaget är även verksamt inom apelsiner, mandariner, och fytosanitära behandlingar. Företagets huvudkontor finns i Almenara, Spanien.

 7. EXOTIFRUIT EU

  Nederländerna

  Företaget EXOTIFRUIT EU, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Citrusfrukter. Företaget är även verksamt inom import av frukt, exotisk frukt, Lime, och klementiner. Företagets huvudkontor finns i Barendrecht, Nederländerna.

 8. GREENFOOD IBERICA

  Spanien

  Företaget GREENFOOD IBERICA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom Citrusfrukter, frukt och grönsaker, Citrusfrukter, och sallader. Företagets huvudkontor finns i Mont-Ras, Spanien.

 9. ADRASAN DIS TICARET A.S.

  Turkiet

  Företaget ADRASAN DIS TICARET A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom citrusfrukter. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 10. ZANGOSTAR LTD

  Cypern

  Företaget ZANGOSTAR LTD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Delicatessen. Företaget är även verksamt inom Citrusfrukter, branschorganisationer för livsmedel- och dryckesindustri, Citrusfrukter, och kiwi. Företagets huvudkontor finns i Limassol, Cypern.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis