• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • citrusfrukter

Resultat för

Citrusfrukter - Import och export

 1. Durdaslar

  Turkiet

  Durdaslar har varit en framstående partiförsäljare av frukt och grönsaker i Kumluca/Antalya och kringliggande områden sedan 1989. Familjeföretaget grundades av Durmuş Durdaş och hans tre söner och har nu nått tredje generationen, som för vidare familjetraditionen. Durdaslar har växt till att bli en ledande institution i regionen, och en av de största i landet. Vår årliga kapacitet överskrider 120 000 ton frukt och grönsaker, och vi strävar efter ständig förbättring genom institutionalisering. 2003 blev vår förpackningsanläggning ett fullständigt företag i Kumluca med ett kylt lager för 3 000 ton. Vi öppnade en avdelning i Elmali 2011, och utökade med fler anläggningar i Antalya. Vi har även en gren i Bulgarien, med ett kylt lager för våra kunder. Vi är hängivna till att tillhandahålla färska frukter och grönsaker till våra kunder i precis den önskade kvantiteten, vid den önskade tidpunkten. Vårt sortiment innefattar olika tomatsorter (vanlig, rosa, plommon- ovala, seyit, cocktail- runda osv), paprikasorter (kalifornisk paprika, Charleston, Hot Charleston, grön spetspaprika, söt paprika, kapyapaprika, röd chili, grön chili, ungersk paprika, ungersk Charlie, Bianca, osv), gurksorter (vanlig, silor, taggig), zucchini, aubergine (kristall och vanlig), vattenmelon, melon, granatäpple, apelsin, mandarin, citron, aprikos, persika, jordgubbe. Tveka inte att kontakta oss för mer information. Upptäck våra produkter!

 2. NEGOPRIM

  Frankrike

  Företaget NEGOPRIM, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, frukt färsk, färska grönsaker, grönsaker, exotisk frukt, citrusfrukter, grönsaker i parti, Jordbruk - Import/Export, och Orderberedning. Företagets huvudkontor finns i Cavaillon, Frankrike.

 3. TERRABONA COOP. V

  Spanien

  Apelsiner och mandariner från fruktodlingar kring Valencia. Om ni reser till den enastående regionen där Valencias fruktträdgårdar växer, finner ni våra odlingar i kommunerna Rafelbunyol, Museros och Puig de Santamaría, vid foten av Sierra Calderonas naturpark. Det är i denna region som vattendragen och de tusenåriga avgrunderna avlägger, i takt med höjningarna av vattennivåerna, de substrat och näringsämnen som är nödvändiga för våra träd; och det är här vi utövar vårt yrke sedan mer än 150 år.

 4. AMEFRUITS SL

  Spanien

  Vi grundade detta import-export-företag 1994. Sedan grundandet, har vårt mål varit att utveckla handelsrelationer mellan Spanien och resten av världen. Vi är speciellt uppmärksamma för kvaliteten av de olika produkterna som vi marknadsför.

 5. SOCIETA' AGRICOLA MORSILVA SS

  Italien

  På Morsilva lantbruk har man i över 40 år vistats och arbetat nära naturen. Vi är ett familjelantbruk. Fruktodlingen som ligger på slätten Sybaris, Magna Grecias vagga, ger en produktion av god kvalitet tack vare de gynnsamma klimatförhållandena. Odlingen består av clementiner och apelsiner och omfattar ett 50 hektar stort område. Årsproduktionen är på cirka 800 ton (8 000 quintaux). Clementinproduktionen utgör spjutspetsen i vår citrusodling.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. INTERNATIONAL TRADERS

  Egypten

  International Traders är ett egyptiskt företag grundat 2004 specialiserat på import och export. Med över 20 års erfarenhet inom detta område kan vi uppvisa djup kunskap inom logistik och handelsfrågor. Vi är mycket flexibla och har ett brett utbud av produkter för att kunna möta våra kunders särskilda behov.

 2. ANTÓN IMPORT EXPORT

  Spanien

  Anton Import Export är ett företag med lång erfarenhet av inköp, försäljning och export av frukt och grönsaker. Vi särskiljer oss med kvalitet och seriositet. Vår verksamhet riktar sig till jordbrukare (inköp av frukt) och stora fruktmarknader. Efter plockningen lastas frukten och körs av våra lastbilar till lagret, där de tvättas och behandlas med naturligt vax och omedelbart packas i lådor.

 3. VIVAI RUSSO SSA

  Italien

  Vivai Russo föddes på 60-talet och har specialiserat sig på produktion och handel med skogsplantor, prydnadsväxter, Medelhavsväxter, tropiska växter, palmer, fruktträd, citrusträd och oliver.

 4. OKYANUS GLOBAL GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

 5. CASTROFRUTTA SAS

  Italien

 1. AFRIGOODGROW

  Egypten

 2. DREAMCELSIUS GROUP AFRICA

  Sydafrika

 1. FRUTÉATE

  Spanien

 2. MOROCCANCITRUS

  Tyskland

 3. GREEK CITRUS AN. KOUMOUTSAKOS & CO

  Grekland

 4. FRUTAS LURDES GUERREIRO & FILHAS LDA

  Portugal

 5. KIMELLA AGRI TRADING

  Filippinerna

 6. ADRASAN DIS TICARET A.S.

  Turkiet

 7. UNEXPORT

  Spanien

 8. PERUZZO GROUP

  Italien

 1. ECMR FRUITS

  Turkiet

 2. ALGOROS VIVEROS, S.L.

  Spanien

 3. FO.MA OLIVE BELLA DI CERIGNOLA-SOCIETA' COOPERATIVA

  Italien

 4. AGROTIKOS SYNETERISMOS ESPERIDOKALIERGITON STRATOY

  Grekland

 5. GUFRESCO

  Spanien

 6. ANTFRESH

  Turkiet

 7. FYTRON

  Grekland

 8. AZIENDA AGRICOLA CARERI GIUSEPPE

  Italien

 9. LUFELE S TRADING

  Sydafrika

 10. ANDEVALOBIO

  Spanien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis