• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • cirkelblad

Resultat för

Cirkelblad - Import och export

 1. AVOLA MASCHINENFABRIK A. VOLKENBORN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Mer än 180 år med AVOLA – Ett varumärke som går hem över hela världen. Kvalitet, tradition och innovation är kärnvärdena hos maskintillverkaren AVOLA i Hattingen (i Ruhrområdet). Vad har AVOLA för företagsfilosofi? Kontinuerlig vidareutveckling och ansvarsfull handel, baserad på ett systematiskt tänk, beskriver vad som driver oss i vår strävan att underlätta kundernas vardag. Idag finns kunderna i Tyskland, övriga tysktalande länder, Europa, Asien, Sydamerika, Afrika, Oceanien – ja nästintill över hela världen. Otaliga patent och bruksmodeller under de senaste 3 århundradena är bevis på den stora innovationskraft som finns hos AVOLA. Företaget började med att tillverka maskiner till textilindustrin. Därefter följde maskiner för jordbruk och omkring 100 år efter grundandet kom den första cirkelsågen med trästativ ut på marknaden. Det nuvarande produktsortimentet omfattar mer än 30 sågar och är inriktat på tre olika branscher: byggcirkelsågar för byggnads- och anläggningsteknik, stensågar till yrken som hanterar eldfasta material och geringssågar med bordsstativ för snickare. Miljontals av våra sågar, tillbehör och reservdelar har sålts över hela världen och har hjälpt till att göra varumärket AVOLA till det det är idag: en stark, kompetent och tillförlitlig partner för hantverkare och industri.

 2. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  ALLT SOM RÖR SVARVNING Sedan drygt 40 år tillhör vi en av de ledande försäljarna av precisionsverktyg för svarvindustrin, både i Europa och resten av världen. Oavsett om du behöver chuckar, styrhylsor, spännhylsor, verktygshållare, skärverktyg eller ett annat verktyg till din svarv, så har du kommit rätt. Hos oss hittar du allt som behövs för framgångsrik svarvning. Vi har alltid mer än 34 000 artiklar i lager. Med ett av Tysklands största lager och egen ändrings- och tillverkningsverkstad, har vi alltid de rätta förutsättningar för att tillgodose kundernas behov. Snabbt, kompetent och tillförlitligt levererar vi beställda lagervaror inom ett dygn. Självklart med högsta kvalitet. Vi är certifierade enligt DIN EN ISO 9001 sedan över tio år. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra produkter och processer för att nå ännu högre kundnöjdheti.

 3. RIGHI INOX

  Italien

  Företaget Righi är specialiserat på tillverkningen efter ritning av industriklingor för automatiska maskiner, i första hand runda, raka eller tandade klingor och kartongskärare. Blad för livsmedelsindustrin, köttkonservfabriker och för förpackning. Blad och stansa, släta eller tandade för förpackningsmaskiner. Blad för verkstadsindustrin, kvarnindustrin, gummi- och plastindustrin, och för förpackning, maskinbearbetning av plåt, utskärning av avfall och skräp.

 4. PROLOCK WERKZEUGSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. ORBITALUM TOOLS GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. METALL KOFLER GMBH

  Österrike

 2. PRO COUPE INDUSTRIES

  Frankrike

 3. LA TOOLS & SERVICE ANDREAS LORENZ

  Tyskland

 4. C. AUGUST HÜCHELBACH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Sedan mer än 100 år tillbaka är företaget Carl August Hüchelbach en pålitlig partner och leverantör till slutanvändare av cirkelsågar inom metall- och träindustrin och av maskinknivar inom livsmedels- och pappersindustrin. Dessutom tillverkar vi halvfabrikat (rondeller/stamblad) för tillverkning av hårdmetallbestyckade cirkelsågklingor. Vårt namn står för kvalitet, tillförlitlighet och en hög grad av flexibilitet vid orderhanteringen. Med vår härdningsanläggning garanterar vi högsta kvalitet längs hela tillverkningskedjan från en och samma leverantör. Från det första råämnet, via värme- och ytbehandlingen och fram till den bruksfärdiga produkten tillverkas allt i vår egen anläggning. Företaget Carl August Hüchelbach grundades år 1904 och har därefter förts vidare från generation till generation. 1999 omvandlades bolagsformen till ett GmbH & Co. KG. Vår företagsfilosofi är lika enkel som självklar: Alltid enbart det bästa för våra kunder.

 5. WALTER GMBH

  Tyskland

  HM-bestyckade klingor till precisionscirkelsågar. Sedan 1985 står namnet WALTER för hårdmetallbestyckade kvalitetsklingor till cirkelsågar – made in Germany. Produktsortimentet sträcker sig från ett omfattande standardprogram till kundanpassade cirkelsågklingor i alla tänkbara utföranden. Diameterområdet ligger mellan 80 och 550 mm. Våra sågklingor används vid bearbetning av trä, plast, aluminium och stål. Vi bearbetar varje år ett tvåsiffrigt antal miljoner hårdmetalltänder. Produktion med WALTER-mervärde av kvalitetsstamblad: WALTER bearbetar endast tyskt, kallvalsat kvalitetsstål 75Cr1, materialnummer 1.2003. Modernaste kvävelaserteknik för avflagningsfria ytor. Bombastic-tandslipning för klara snitt i plexiglas. Tillverkning av precisionsklingor till cirkelsågar: toppmodern, helautomatisk lödteknik och högkvalitativa hårdmetalltänder

 1. WITEC GMBH WERKZEUG- UND INDUSTRIETECHNIK

  Tyskland

  Med vår långa erfarenhet kan vi garantera högsta kvalitet, optimal service och bra rådgivning. Vi utvecklar och tillverkar skärande verktyg för industri och hantverk. Produktsortimentet omfattar DIN- och specialutföranden i materialen HSS(M2), HSS-Co5%(M35), HSS-Co8%(M42), HSS-pulvermetall och solid hårdmetall. Skärande verktyg av solid hårdmetall, tysktillverkad kvalitet. Tack vare ett stort lager kan vi leverera med kort varsel. Specialverktyg tillverkar vi på 2–3 veckor. Vår specialitet är mångsidiga verktyg med flera användningsområden för olika typer av bearbetning. Kundflretagen har större press på sig än någonsin vad gäller tids- och kostnadsbesparingar. Omarbetningen av maskiner är en oundviklig men också dyr faktor i varje produktionsprocess. Det är ett problem vi stod inför. Genom att använda våra mångsidiga verktyg slipper ni onnödiga och dyra omkostnader. Lagret av bearbetningsverktyg reduceras till det allra nödvändigaste.

 2. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Ryssland

  Instrument I Komplektyuschie LLC grundades 2010, och har blivit ett ledande företag inom sin industri i Ryssland med åren. Vi är specialiserade på tillverkning av dammfria industriella cirkulära knivar och blad för cirkelsågar menade för mineralull av olika typer och kompakthet. Vi erbjuder ett brett utbud av cirkulära knivar och sågar, utformade specifikt för att skära mineralull, glasull och andra isoleringsmaterial. Att skära isoleringsmaterial är ett komplext arbete som kräver sågar och blad av högsta kvalitet. Vi erbjuder högkvalitativa produkter, och arbetar kontinuerligt med att förbättra dem. Vi har lyckats kombinera den senaste teknologin med etablerade traditioner inom den ryska industrin. Alla våra mineralullsknivar och sågblad kan levereras i alla diameter och storlekar upp till 1 000 mm utefter kundens önskan, med eller utan kylspalter. Våra blad och sågar utrustas med karbidtänder och har härdade blad.

 1. ARNTZ GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Passionate Cutting och ARNTZ tillverkar hållbara bandsågsblad med mycket lång livslängd för användning i en lång rad olika material: Bimetall-, hårdmetall- och kolstålbandsågsband anpassade för kundernas behov.

 2. CAS TECH

  Italien

 3. AFS BICAK VE KALIP SANAYI DIS TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

 4. RIKAMA MARIO RIEGER

  Tyskland

 5. CAS TECH

  Italien

 6. S. V. BASSEWITZ GMBH & CO.

  Tyskland

 7. Başkurt Makina

  Turkiet

 8. CALEYRON INDUSTRIES

  Frankrike

 1. SONMEZOGLU MAKINA TESTERE SANAYI TICARET LTD ŞTI

  Turkiet

 2. HONSBERG METALLSAEGEN GMBH

  Tyskland

 3. WERNER THELEN SÄGETECHNIK GMBH (KINKELDER GROUP)

  Tyskland

 4. DEMACH ZAAGTECHNIEK

  Nederländerna

 5. JULIA UTENSILI SRL

  Italien

 6. POLYCOUPE

  Frankrike

 7. LEGASARTO

  Japan

 8. CHENGDU YIBAI CUTTING TOOLS

  Kina

 9. POLI MACHINE KNIVES LTD

  Kina

 10. NWL ITALY PRODUCTION S.R.L.

  Italien