• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • cirkelblad

Resultat för

Cirkelblad - Import och export

 1. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ALLT SOM RÖR SVARVNING Sedan drygt 40 år tillhör vi en av de ledande försäljarna av precisionsverktyg för svarvindustrin, både i Europa och resten av världen. Oavsett om du behöver chuckar, styrhylsor, spännhylsor, verktygshållare, skärverktyg eller ett annat verktyg till din svarv, så har du kommit rätt. Hos oss hittar du allt som behövs för framgångsrik svarvning. Vi har alltid mer än 34 000 artiklar i lager. Med ett av Tysklands största lager och egen ändrings- och tillverkningsverkstad, har vi alltid de rätta förutsättningar för att tillgodose kundernas behov. Snabbt, kompetent och tillförlitligt levererar vi beställda lagervaror inom ett dygn. Självklart med högsta kvalitet. Vi är certifierade enligt DIN EN ISO 9001 sedan över tio år. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra produkter och processer för att nå ännu högre kundnöjdheti.

 2. AVOLA MASCHINENFABRIK A. VOLKENBORN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Mer än 180 år med AVOLA – Ett varumärke som går hem över hela världen. Kvalitet, tradition och innovation är kärnvärdena hos maskintillverkaren AVOLA i Hattingen (i Ruhrområdet). Vad har AVOLA för företagsfilosofi? Kontinuerlig vidareutveckling och ansvarsfull handel, baserad på ett systematiskt tänk, beskriver vad som driver oss i vår strävan att underlätta kundernas vardag. Idag finns kunderna i Tyskland, övriga tysktalande länder, Europa, Asien, Sydamerika, Afrika, Oceanien – ja nästintill över hela världen. Otaliga patent och bruksmodeller under de senaste 3 århundradena är bevis på den stora innovationskraft som finns hos AVOLA. Företaget började med att tillverka maskiner till textilindustrin. Därefter följde maskiner för jordbruk och omkring 100 år efter grundandet kom den första cirkelsågen med trästativ ut på marknaden. Det nuvarande produktsortimentet omfattar mer än 30 sågar och är inriktat på tre olika branscher: byggcirkelsågar för byggnads- och anläggningsteknik, stensågar till yrken som hanterar eldfasta material och geringssågar med bordsstativ för snickare. Miljontals av våra sågar, tillbehör och reservdelar har sålts över hela världen och har hjälpt till att göra varumärket AVOLA till det det är idag: en stark, kompetent och tillförlitlig partner för hantverkare och industri.

 3. RIGHI INOX

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget Righi är specialiserat på tillverkningen efter ritning av industriklingor för automatiska maskiner, i första hand runda, raka eller tandade klingor och kartongskärare. Blad för livsmedelsindustrin, köttkonservfabriker och för förpackning. Blad och stansa, släta eller tandade för förpackningsmaskiner. Blad för verkstadsindustrin, kvarnindustrin, gummi- och plastindustrin, och för förpackning, maskinbearbetning av plåt, utskärning av avfall och skräp.

 4. PROLOCK WERKZEUGSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PROLOCK WERKZEUGSYSTEME GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Cirkelblad. Företaget är även verksamt inom Fräs- och borrkronor, fläns, och Fräs- och borrkronor. Företagets huvudkontor finns i Albstadt, Tyskland.

 5. ORBITALUM TOOLS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ORBITALUM TOOLS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner för formning av metall - Delar och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner för bearbetning av metall - Delar och tillbehör, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Verktygsmaskiner för skärning av metall, Verktygsmaskiner för formning av metall, Cirkelblad, Verktygsmaskiner för metallsågning, Plastförskruvningar för rör och rörledningar, Verktygsmaskiner för bearbetning av metall - Delar och tillbehör, och Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företagets huvudkontor finns i Singen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. METALL KOFLER GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget METALL KOFLER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Cirkelblad. Företagets huvudkontor finns i Fulpmes, Österrike.

 2. PRO COUPE INDUSTRIES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget PRO COUPE INDUSTRIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom Rätlinjiga klingor, Cirkelblad, Industriella knivar, blad för skärning av plastfilmer, blad för skärning av slipande artiklar, blad för hackning, kolhaltiga blad, rakblad, och klingor för grönsaksskärning. Företagets huvudkontor finns i Roissy En Brie, Frankrike.

 3. C. AUGUST HÜCHELBACH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Sedan mer än 100 år tillbaka är företaget Carl August Hüchelbach en pålitlig partner och leverantör till slutanvändare av cirkelsågar inom metall- och träindustrin och av maskinknivar inom livsmedels- och pappersindustrin. Dessutom tillverkar vi halvfabrikat (rondeller/stamblad) för tillverkning av hårdmetallbestyckade cirkelsågklingor. Vårt namn står för kvalitet, tillförlitlighet och en hög grad av flexibilitet vid orderhanteringen. Med vår härdningsanläggning garanterar vi högsta kvalitet längs hela tillverkningskedjan från en och samma leverantör. Från det första råämnet, via värme- och ytbehandlingen och fram till den bruksfärdiga produkten tillverkas allt i vår egen anläggning. Företaget Carl August Hüchelbach grundades år 1904 och har därefter förts vidare från generation till generation. 1999 omvandlades bolagsformen till ett GmbH & Co. KG. Vår företagsfilosofi är lika enkel som självklar: Alltid enbart det bästa för våra kunder.

 4. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Ryssland

  Instrument I Komplektyuschie LLC grundades 2010, och har blivit ett ledande företag inom sin industri i Ryssland med åren. Vi är specialiserade på tillverkning av dammfria industriella cirkulära knivar och blad för cirkelsågar menade för mineralull av olika typer och kompakthet. Vi erbjuder ett brett utbud av cirkulära knivar och sågar, utformade specifikt för att skära mineralull, glasull och andra isoleringsmaterial. Att skära isoleringsmaterial är ett komplext arbete som kräver sågar och blad av högsta kvalitet. Vi erbjuder högkvalitativa produkter, och arbetar kontinuerligt med att förbättra dem. Vi har lyckats kombinera den senaste teknologin med etablerade traditioner inom den ryska industrin. Alla våra mineralullsknivar och sågblad kan levereras i alla diameter och storlekar upp till 1 000 mm utefter kundens önskan, med eller utan kylspalter. Våra blad och sågar utrustas med karbidtänder och har härdade blad.

 5. WALTER GMBH

  Tyskland

  HM-bestyckade klingor till precisionscirkelsågar. Sedan 1985 står namnet WALTER för hårdmetallbestyckade kvalitetsklingor till cirkelsågar – made in Germany. Produktsortimentet sträcker sig från ett omfattande standardprogram till kundanpassade cirkelsågklingor i alla tänkbara utföranden. Diameterområdet ligger mellan 80 och 550 mm. Våra sågklingor används vid bearbetning av trä, plast, aluminium och stål. Vi bearbetar varje år ett tvåsiffrigt antal miljoner hårdmetalltänder. Produktion med WALTER-mervärde av kvalitetsstamblad: WALTER bearbetar endast tyskt, kallvalsat kvalitetsstål 75Cr1, materialnummer 1.2003. Modernaste kvävelaserteknik för avflagningsfria ytor. Bombastic-tandslipning för klara snitt i plexiglas. Tillverkning av precisionsklingor till cirkelsågar: toppmodern, helautomatisk lödteknik och högkvalitativa hårdmetalltänder

 1. WITEC GMBH WERKZEUG- UND INDUSTRIETECHNIK

  Tyskland

  Med vår långa erfarenhet kan vi garantera högsta kvalitet, optimal service och bra rådgivning. Vi utvecklar och tillverkar skärande verktyg för industri och hantverk. Produktsortimentet omfattar DIN- och specialutföranden i materialen HSS(M2), HSS-Co5%(M35), HSS-Co8%(M42), HSS-pulvermetall och solid hårdmetall. Skärande verktyg av solid hårdmetall, tysktillverkad kvalitet. Tack vare ett stort lager kan vi leverera med kort varsel. Specialverktyg tillverkar vi på 2–3 veckor. Vår specialitet är mångsidiga verktyg med flera användningsområden för olika typer av bearbetning. Kundflretagen har större press på sig än någonsin vad gäller tids- och kostnadsbesparingar. Omarbetningen av maskiner är en oundviklig men också dyr faktor i varje produktionsprocess. Det är ett problem vi stod inför. Genom att använda våra mångsidiga verktyg slipper ni onnödiga och dyra omkostnader. Lagret av bearbetningsverktyg reduceras till det allra nödvändigaste.

 2. ARNTZ GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Passionate Cutting och ARNTZ tillverkar hållbara bandsågsblad med mycket lång livslängd för användning i en lång rad olika material: Bimetall-, hårdmetall- och kolstålbandsågsband anpassade för kundernas behov.

 1. CAS TECH

  Italien

  Företaget CAS TECH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Cirkelblad. Företaget är även verksamt inom bandblad, Bandsågar - Skärning av metall, sågklingor, och industriella cirkelsågar. Företagets huvudkontor finns i Selargius, Italien.

 2. CAS TECH

  Italien

  Företaget CAS TECH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Cirkelblad. Företaget är även verksamt inom bandblad. Företagets huvudkontor finns i Selargius, Italien.

 3. RIKAMA MARIO RIEGER

  Tyskland

  Företaget RIKAMA MARIO RIEGER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipskivor. Företaget är även verksamt inom Cirkelblad, Cirkelblad, circular saw blade, sliptrissor, och arbetshandskar. Företagets huvudkontor finns i Bad Neuenahr-Ahrweiler, Tyskland.

 4. S. V. BASSEWITZ GMBH & CO.

  Tyskland

  Företaget S. V. BASSEWITZ GMBH & CO., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Cirkelblad. Företaget är även verksamt inom Fräs- och borrkronor, cirkulära skärmaskiner, Fräs- och borrkronor, circular saw blade, och fräsar. Företagets huvudkontor finns i Baden-Baden, Tyskland.

 5. Başkurt Makina

  Turkiet

  Företaget Başkurt Makina, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rätlinjiga klingor. Företaget är även verksamt inom Industriella knivar, Förpackning, Cirkelblad, Industriella knivar, Förpackning, Cirkelblad, och slipning av blad. Företagets huvudkontor finns i İstanbul, Turkiet.

 6. SONMEZOGLU MAKINA TESTERE SANAYI TICARET LTD ŞTI

  Turkiet

  Företaget SONMEZOGLU MAKINA TESTERE SANAYI TICARET LTD ŞTI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Cirkelblad. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. HONSBERG METALLSAEGEN GMBH

  Tyskland

  Företaget HONSBERG METALLSAEGEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Cirkelblad. Företaget är även verksamt inom bandsågar, motordrivna handsågar, och industriella cirkelsågar. Företagets huvudkontor finns i Remscheid, Tyskland.

 8. WERNER THELEN SÄGETECHNIK GMBH (KINKELDER GROUP)

  Tyskland

  Företaget WERNER THELEN SÄGETECHNIK GMBH (KINKELDER GROUP), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Cirkelblad. Företaget är även verksamt inom tct saw blade. Företagets huvudkontor finns i Zülpich, Tyskland.

 1. SLIJPTECHNIEK EMMERIG

  Nederländerna

  Företaget SLIJPTECHNIEK EMMERIG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fräsning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Cirkelblad, och Cirkelblad. Företagets huvudkontor finns i Sneek, Nederländerna.

 2. JACO TOOLING

  Förenade kungariket

  Företaget JACO TOOLING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom Industriella knivar, Cirkelblad, Klingor för verktygsmaskiner, Stål och metall - bearbetning, Industriella knivar, Cirkelblad, Klingor för verktygsmaskiner, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Sheffield, Förenade kungariket.

 3. JULIA UTENSILI SRL

  Italien

  Företaget JULIA UTENSILI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom Industriella knivar, Cirkelblad, bandsågar, kapblad, Industriella knivar, och Cirkelblad. Företagets huvudkontor finns i Tarcento, Italien.

 4. NWL ITALY PRODUCTION S.R.L.

  Italien

  Företaget NWL ITALY PRODUCTION S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom Cirkelblad, Cirkelblad, klingor för industrisågar, och plåtsaxar och cirkelblad för industri. Företagets huvudkontor finns i Pavia Di Udine, Italien.

 5. DEMACH ZAAGTECHNIEK

  Nederländerna

  Företaget DEMACH ZAAGTECHNIEK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Cirkelblad. Företaget är även verksamt inom industriella kedjesågar. Företagets huvudkontor finns i Beverwijk, Nederländerna.

 6. LA TOOLS & SERVICE ANDREAS LORENZ

  Tyskland

  Företaget LA TOOLS & SERVICE ANDREAS LORENZ, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Cirkelblad. Företagets huvudkontor finns i Gütersloh, Tyskland.

 7. POLYCOUPE

  Frankrike

  Företaget POLYCOUPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom Cirkelblad, blad för sågar, tillverkning av industriella klingor, och Cirkelblad. Företagets huvudkontor finns i Voulx, Frankrike.

 8. KOHNLE GMBH

  Tyskland

  Företaget KOHNLE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Cirkelblad. Företaget är även verksamt inom Hårdmetallverktyg, och Diamantfräsverktyg. Företagets huvudkontor finns i Kolbermoor, Tyskland.

 9. ESSEDITOOLS SRL

  Italien

  Företaget ESSEDITOOLS SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Cirkelblad. Företagets huvudkontor finns i Seveso, Italien.

 10. G.D.A. S.R.L.

  Italien