• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • champagne- mousserande vin och pärlande vin

Resultat för

Champagne- mousserande vin och pärlande vin - Import och export

 1. SARL FOINON V SÉLECTION

  Frankrike

  Verified by europages badge

  SARL FOINON V SELECTION, etablerat i Fleury-le-Rivière, i Frankrike, är specialiserat på produktion av champagne. Handel med fransk champagne. Hög konsumtion av alkohol är skadlig för hälsan. Drick med måtta.

 2. VR TRADING INC

  Portugal

  Verified by europages badge

  VR Trading är en internationell leverantör och exportör av exceptionella drycker och livsmedel. Med smak för det utsökta och en hängivenhet till kvalitet presenterar vi ett mångfaldigt produktsortiment som kommer att glädja de allra mest kräsna smaklökarna. Vårt produktsortiment innefattar ett brett omfång av drycker som läsk, champagne, öl och cider, teer, kaffe osv. Inom livsmedel tillhandahåller vi en uppsjö av smakliga alternativ som godis, choklad, tuggummi, kakor, halalprodukter med mera. Det som gör oss unika i mängden är vår obevekliga hängivenhet till kvalitetskontroll. Vi föjer strikta standarder från sourcingen till produktion och paketering för att säkerställa att varje produkt lever upp till och överstiger internationella regelverk kring kvalitet och säkerhet. Genom att identifiera den globala efterfrågan på exceptionell mat och dryck har vi positionerat oss själva som en pålitlig partner inom exportindustrin. Vårt utbredda nätverk gör det möjligt för oss att nå marknader över hela världen, och våra omfattande marknadsundersökningar lägger oss i framkant för nya trender. Vi vill behålla vår position som ett av kundernas toppval genom att erbjuda dem de allra bästa produkterna.

 3. E.H.W. WORLDWIDE

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  E.H.W. Worldwide grundades 2011 på Cypern och är en global aktör inom sourcing och distribuering av kvalitetsprodukter till enastående priser. Vår princip - kvalitetsprodukter till de bästa priserna - ligger bakom vår året runt-tillgänglighet. Vi väljer noggrant ut premiumleverantörer för att säerställa att bara de bästa produkterna når våra kunder. Med räckvidd över Europa, Afrika, Mellanöstern, Asien och de amerikanska kontinenterna importerar vi från ledande källor som Chile, Uruguay, Sydafrika m fl. Vi har nyligen breddat oss till Tyskland och betjänar en mångfald av marknader samtidigt som vi kultiverar långiktiga samarbeten. Vår kommande logistiska central i Sydafrika är ett exempel på vår strategiska tillväxt. Med vårt hängivna team har E.H.W. Worldwide blomstrat som marknadsledare, genom att tillhandahålla en ojämförlig kundupplevelse. På E.H.W. Worldwide ser vi vårt uppdrag som grundläggande för vår hängivenhet. Vi vill ge våra kunder en trancendent upplevelse med tillskanskning, leverans och distribtion av produkter om överskrider förväntningar. Vi spränger gränser och går tvärs genom industrier, men bibehåller vår hängivenhet till att göra varje affärsinteraktion till en oförglömlig resa med ojämförbar kvalitet och ojämförbart värde.

 4. DRINK SHOP ONLINE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget DRINK SHOP ONLINE, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Viner - Italien. Företaget är även verksamt inom Drycker - Import/Export, Öl, Naturligt mineralvatten, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, likörer, hantverksmässigt framställd öl, Drycker - Import/Export, dryck, och Öl. Företagets huvudkontor finns i Nave, Italien.

 5. CHAMPAGNE HERMIONE QUEEN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHAMPAGNE HERMIONE QUEEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom Drycker, champagne, Roséchampagne prestigecuvée, livsmedel/drycker - i parti och individuellt, och Drycker. Företagets huvudkontor finns i Roche La Moliere, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AI RORE' F.LLI DE STEFANI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget AI RORE' F.LLI DE STEFANI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Champagne, mousserande vin och pärlande vin, försäljning av viner på tank, torrt mousserande, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, och mousserande. Företagets huvudkontor finns i Refrontolo, Italien.

 2. BAUCHET PERE ET FILS

  Frankrike

  Skördande producent, en emblematisk vinodling, från vinstocken till glaset, ett och samma namn. Ett besök på vår gård för att göra en avsmakning av våra årgångar blir en charmfull anhalt under ert besök i Champagne. På vingårdarna i Marne planteras nästa uteslutande Chardonnay (vita druvor) och delvis Pinot Noir (blåa druvor). På vinodlingen i Aube planteras främst Pinot Noir-druvor. Denna vinodlingskonst utvecklas och bevaras traditionsenligt av familjen BAUCHET sedan tre generationer tillbaka.

 3. VILLA DES ROIS

  Frankrike

  Villa des Rois är ett företag specialiserat på produktion och försäljning av prestigefyllda och enastående champagner, beläget i Paris, i 4: e arrondissement. Våra champagner, som är resultatet sammansättningen av druvsorter som är typiska för Champagnes jordmån och där de frodas och uttrycker sin fulla potential, återspeglar med stil och elegans huset Villa Des Rois personlighet. Våra produkter: Champagne Le Ponte Blanc - Champagne Guy L'Orfèvre. Vår mission: Välja ut och främja italienska vinskatter för att skapa en karta över utsökta och festliga kvalitetsviner.

 4. VINIVERDE - PROMOÇÃO E COMÉRCIO DE VINHOS VERDES, S.A

  Portugal

  Företaget VINIVERDE - PROMOÇÃO E COMÉRCIO DE VINHOS VERDES, S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Viner - Portugal, rött vin, och Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företagets huvudkontor finns i Ponte Da Barca, Portugal.

 5. NUTRAMED SRL

  Italien

  Företaget NUTRAMED SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företagets huvudkontor finns i Monsano, Italien.

 1. PRESTIGE GROUP LTD

  Ukraina

  Företaget PRESTIGE GROUP LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Odessa, Ukraina.

 2. AZIENDA AGRICOLA GALLO - VINI PIEMONTESI

  Italien

  Företaget AZIENDA AGRICOLA GALLO - VINI PIEMONTESI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom Viner, vinframställning, mousserande vin, Viner, och viner. Företagets huvudkontor finns i Montabone, Italien.

 1. CAVAS VÍA DE LA PLATA

  Spanien

  Företaget CAVAS VÍA DE LA PLATA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom vinkällare, hantverksmässigt destilleri, Cavas, och champagnekällare. Företagets huvudkontor finns i Almendralejo, Spanien.

 2. CHAMP SVP

  Frankrike

  Företaget CHAMP SVP, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom Roséchampagne prestigecuvée, och champagne pinot noir. Företagets huvudkontor finns i PARIS, Frankrike.

 3. ADR MARKETING

  Italien

  Företaget ADR MARKETING, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom kaffe. Företagets huvudkontor finns i Villaricca Na, Italien.

 4. CHAMPAGNE CLAUDE PERRARD

  Frankrike

  Företaget CHAMPAGNE CLAUDE PERRARD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom vinproducenter, champagne, grape-grower, och Chardonnay. Företagets huvudkontor finns i Rouvres Les Vignes, Frankrike.

 5. MELBA GASTRONOMIE

  Frankrike

  Företaget MELBA GASTRONOMIE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Alkohol, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, och Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företagets huvudkontor finns i la Trinité, Frankrike.

 6. CASA VINICOLA GUIZZO S.A.S. DI GUIZZO ALBERTO & C.

  Italien

  Företaget CASA VINICOLA GUIZZO S.A.S. DI GUIZZO ALBERTO & C., som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom vinproduktionsföretag, viner, likörer, och vinframställning. Företagets huvudkontor finns i Guia-Valdobbiadene, Italien.

 7. SA.BA. SRL

  Italien

  Företaget SA.BA. SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Champagne, mousserande vin och pärlande vin, drycker, öl, och Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företagets huvudkontor finns i Livorno, Italien.

 8. VINICOM - COMÉRCIO E DISTRIBUIÇÃO DE BEBIDAS LDA.

  Portugal

  Företaget VINICOM - COMÉRCIO E DISTRIBUIÇÃO DE BEBIDAS LDA., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Viner - Portugal, och Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företagets huvudkontor finns i Linhó, Portugal.

 1. CHAMPAGNE BOULACHIN-CHAPUT

  Frankrike

  Företaget CHAMPAGNE BOULACHIN-CHAPUT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom champagne, roséchampagne, Champagne Premier Cru, och champagne pinot noir. Företagets huvudkontor finns i Arrentieres, Frankrike.

 2. COOREMAN

  Belgien

  Företaget COOREMAN, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Viner - Aragonien, Viner - Frankrike, Viner - Spanien, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Viner - Aragonien, Viner - Frankrike, och Viner - Spanien. Företagets huvudkontor finns i Groot-Bijgaarden, Belgien.

 3. VINODIFF

  Frankrike

  Företaget VINODIFF, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom Viner, Champagne, Viner - Frankrike, Viner, Champagne, och Viner - Frankrike. Företagets huvudkontor finns i Tarascon, Frankrike.

 4. CAVE BRUANT

  Frankrike

  Företaget CAVE BRUANT, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Starkviner, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Viner - Frankrike, Starkviner, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, och Viner - Frankrike. Företagets huvudkontor finns i Ormes, Frankrike.

 5. CAVES KRIER FRERES REMICH

  Luxemburg

  Företaget CAVES KRIER FRERES REMICH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom Viner, Viner, crémant, vindruvsjuice, och pinot. Företagets huvudkontor finns i Remich, Luxemburg.

 6. CHAMPAGNE GOSSET SA

  Frankrike

  Företaget CHAMPAGNE GOSSET SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom Mousserande viner, vinframställare, och Mousserande viner. Företagets huvudkontor finns i Epernay, Frankrike.

 7. CGM VINS

  Frankrike

  Företaget CGM VINS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Viner - Frankrike, Viner - Bordeaux, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, franska viner, Viner - Frankrike, Viner - Bordeaux, och Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företagets huvudkontor finns i St Savin, Frankrike.

 8. MURGANHEIRA / SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL DO VAROSA, S.A.

  Portugal

  Företaget MURGANHEIRA / SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL DO VAROSA, S.A., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Viner - Portugal, och mousserande. Företagets huvudkontor finns i Sao Mamede De Infesta, Portugal.

 9. GARCIAS GOURMET, LDA

  Portugal

  Företaget GARCIAS GOURMET, LDA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Champagne, mousserande vin och pärlande vin, moscato blanc, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, och spritdrycker. Företagets huvudkontor finns i Alcochete, Portugal.

 10. TERRE DI GIURFO

  Italien

  Företaget TERRE DI GIURFO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företagets huvudkontor finns i Licodia Eubea, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis