• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • champagne- mousserande vin och pärlande vin

Resultat för

Champagne- mousserande vin och pärlande vin - Import och export

 1. SARL FOINON V SÉLECTION

  Frankrike

  Verified by europages badge

  SARL FOINON V SELECTION, etablerat i Fleury-le-Rivière, i Frankrike, är specialiserat på produktion av champagne. Handel med fransk champagne. Hög konsumtion av alkohol är skadlig för hälsan. Drick med måtta.

 2. E.H.W. WORLDWIDE

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  E.H.W. Worldwide grundades 2011 på Cypern och är en global aktör inom sourcing och distribuering av kvalitetsprodukter till enastående priser. Vår princip - kvalitetsprodukter till de bästa priserna - ligger bakom vår året runt-tillgänglighet. Vi väljer noggrant ut premiumleverantörer för att säerställa att bara de bästa produkterna når våra kunder. Med räckvidd över Europa, Afrika, Mellanöstern, Asien och de amerikanska kontinenterna importerar vi från ledande källor som Chile, Uruguay, Sydafrika m fl. Vi har nyligen breddat oss till Tyskland och betjänar en mångfald av marknader samtidigt som vi kultiverar långiktiga samarbeten. Vår kommande logistiska central i Sydafrika är ett exempel på vår strategiska tillväxt. Med vårt hängivna team har E.H.W. Worldwide blomstrat som marknadsledare, genom att tillhandahålla en ojämförlig kundupplevelse. På E.H.W. Worldwide ser vi vårt uppdrag som grundläggande för vår hängivenhet. Vi vill ge våra kunder en trancendent upplevelse med tillskanskning, leverans och distribtion av produkter om överskrider förväntningar. Vi spränger gränser och går tvärs genom industrier, men bibehåller vår hängivenhet till att göra varje affärsinteraktion till en oförglömlig resa med ojämförbar kvalitet och ojämförbart värde.

 3. DRINK SHOP ONLINE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget DRINK SHOP ONLINE, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Viner - Italien. Företaget är även verksamt inom Drycker - Import/Export, Öl, Naturligt mineralvatten, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, likörer, hantverksmässigt framställd öl, Drycker - Import/Export, dryck, och Öl. Företagets huvudkontor finns i Nave, Italien.

 4. AG VINS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AG VINS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Mousserande viner, Viner - Bordeaux, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Viner - Italien, vin i parti, franska viner, Viner - Bordeaux, Mousserande viner, och Viner - Bordeaux. Företagets huvudkontor finns i Bordeaux, Frankrike.

 5. CHAMPAGNE HERMIONE QUEEN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHAMPAGNE HERMIONE QUEEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom Drycker, champagne, Roséchampagne prestigecuvée, livsmedel/drycker - i parti och individuellt, och Drycker. Företagets huvudkontor finns i Roche La Moliere, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BAUCHET PERE ET FILS

  Frankrike

  Skördande producent, en emblematisk vinodling, från vinstocken till glaset, ett och samma namn. Ett besök på vår gård för att göra en avsmakning av våra årgångar blir en charmfull anhalt under ert besök i Champagne. På vingårdarna i Marne planteras nästa uteslutande Chardonnay (vita druvor) och delvis Pinot Noir (blåa druvor). På vinodlingen i Aube planteras främst Pinot Noir-druvor. Denna vinodlingskonst utvecklas och bevaras traditionsenligt av familjen BAUCHET sedan tre generationer tillbaka.

 2. VILLA DES ROIS

  Frankrike

  Villa des Rois är ett företag specialiserat på produktion och försäljning av prestigefyllda och enastående champagner, beläget i Paris, i 4: e arrondissement. Våra champagner, som är resultatet sammansättningen av druvsorter som är typiska för Champagnes jordmån och där de frodas och uttrycker sin fulla potential, återspeglar med stil och elegans huset Villa Des Rois personlighet. Våra produkter: Champagne Le Ponte Blanc - Champagne Guy L'Orfèvre. Vår mission: Välja ut och främja italienska vinskatter för att skapa en karta över utsökta och festliga kvalitetsviner.

 3. VINIVERDE - PROMOÇÃO E COMÉRCIO DE VINHOS VERDES, S.A

  Portugal

  Företaget VINIVERDE - PROMOÇÃO E COMÉRCIO DE VINHOS VERDES, S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Viner - Portugal, rött vin, och Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företagets huvudkontor finns i Ponte Da Barca, Portugal.

 4. NUTRAMED SRL

  Italien

  Företaget NUTRAMED SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företagets huvudkontor finns i Monsano, Italien.

 5. PRESTIGE GROUP LTD

  Ukraina

  Företaget PRESTIGE GROUP LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företagets huvudkontor finns i Odessa, Ukraina.

 1. AZIENDA AGRICOLA GALLO - VINI PIEMONTESI

  Italien

  Företaget AZIENDA AGRICOLA GALLO - VINI PIEMONTESI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom Viner, vinframställning, mousserande vin, Viner, och viner. Företagets huvudkontor finns i Montabone, Italien.

 2. CAVAS VÍA DE LA PLATA

  Spanien

  Företaget CAVAS VÍA DE LA PLATA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom vinkällare, hantverksmässigt destilleri, Cavas, och champagnekällare. Företagets huvudkontor finns i Almendralejo, Spanien.

 1. CHAMP SVP

  Frankrike

  Företaget CHAMP SVP, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom Roséchampagne prestigecuvée, och champagne pinot noir. Företagets huvudkontor finns i PARIS, Frankrike.

 2. ADR MARKETING

  Italien

  Företaget ADR MARKETING, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom kaffe. Företagets huvudkontor finns i Villaricca Na, Italien.

 3. CASA VINICOLA GUIZZO S.A.S. DI GUIZZO ALBERTO & C.

  Italien

  Företaget CASA VINICOLA GUIZZO S.A.S. DI GUIZZO ALBERTO & C., som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom vinproduktionsföretag, viner, likörer, och vinframställning. Företagets huvudkontor finns i Guia-Valdobbiadene, Italien.

 4. CHAMPAGNE CLAUDE PERRARD

  Frankrike

  Företaget CHAMPAGNE CLAUDE PERRARD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom vinproducenter, champagne, grape-grower, och Chardonnay. Företagets huvudkontor finns i Rouvres Les Vignes, Frankrike.

 5. MELBA GASTRONOMIE

  Frankrike

  Företaget MELBA GASTRONOMIE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Alkohol, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, och Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företagets huvudkontor finns i la Trinité, Frankrike.

 6. VINOTHELLO WEINE & SPEZIALITÄTEN

  Tyskland

  Företaget VINOTHELLO WEINE & SPEZIALITÄTEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Viner, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Viner - Frankrike, Alkohol, Viner, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, och Viner - Frankrike. Företagets huvudkontor finns i Neunkirchen, Tyskland.

 7. SA.BA. SRL

  Italien

  Företaget SA.BA. SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Champagne, mousserande vin och pärlande vin, drycker, öl, och Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företagets huvudkontor finns i Livorno, Italien.

 8. ROGER RENE ET FILS

  Frankrike

  Företaget ROGER RENE ET FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företagets huvudkontor finns i Ay, Frankrike.

 1. WINE AMBASSADORS SAS

  Frankrike

  Företaget WINE AMBASSADORS SAS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Viner, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, och Viner. Företagets huvudkontor finns i PARIS, Frankrike.

 2. ESPRIT MILLESIME SARL

  Elfenbenskusten

  Företaget ESPRIT MILLESIME SARL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom Drycker - Import/Export, champagne, Champagne Premier Cru, och Drycker - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Abidjan, Elfenbenskusten.

 3. TERRE DI GIURFO

  Italien

  Företaget TERRE DI GIURFO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företagets huvudkontor finns i Licodia Eubea, Italien.

 4. ANUSA

  Spanien

  Företaget ANUSA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företagets huvudkontor finns i Vilafranca Del Penedès, Spanien.

 5. CHARDONNAY MEERDAEL

  Belgien

  Företaget CHARDONNAY MEERDAEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Champagne, mousserande vin och pärlande vin, vinproducenter, vinframställning, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, och vitt vin. Företagets huvudkontor finns i Oud-Heverlee, Belgien.

 6. CHAMPAGNE GERMAR BRETON

  Frankrike

  Företaget CHAMPAGNE GERMAR BRETON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom roséchampagne. Företagets huvudkontor finns i Colombe La Fosse, Frankrike.

 7. CAVES KRIER FRERES REMICH

  Luxemburg

  Företaget CAVES KRIER FRERES REMICH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom Viner, Viner, crémant, vindruvsjuice, och pinot. Företagets huvudkontor finns i Remich, Luxemburg.

 8. DUCA DI CAPUA

  Italien

  Företaget DUCA DI CAPUA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företagets huvudkontor finns i Villafranca, Italien.

 9. LA CAVE ROMMES

  Luxemburg

  Företaget LA CAVE ROMMES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Viner, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Viner, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, crémant, och utländska cigarrer. Företagets huvudkontor finns i Esch-Sur-Alzette, Luxemburg.

 10. CARPE DIEM

  Belgien

  Företaget CARPE DIEM, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Restauranger, cateringfirma och leverans av måltider. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Gastronomiska specialiteter, och Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företagets huvudkontor finns i Tongeren, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis