• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • byggnadsstål

Resultat för

Byggnadsstål - Import och export

 1. SOLIDIAN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som ledande specialist utvecklar och producerar solidian icke-metalliska armeringsprodukter av kolfiber, glasfiber och basaltfiber. Vi kan erbjuda armering som rör eller mattor. Användningsområdena för vår armering sträcker sig från fasader till brobyggen, marina konstruktioner och saneringsuppgifter. Vid behov kan solidian hjälpa er med varje steg i projektet: vi ger råd, mäter upp armeringen och kan hjälpa er direkt på byggarbetsplatsen. I vårt egna testlaboratorium fastställer vi också nödvändiga parametrar för ditt individuella byggprojekt. Med ett team bestående av 270 medarbetare vid två anläggningar tar vi fram praktiska lösningar åt våra kunder som står pall för morgondagens utmaningar.

 2. BASEDO STEEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fem saker som talar för BASEDO STEEL: Kompetens: Vi kan de särskilda förhållandena i ståltillverkande företag. Och hur höga era krav än är; och hur olikartade materialen och måtten än är: Tar vi oss an det. I synnerhet är exotiska material inget problem för oss. Tjänster: I vårt moderna lager i Düsseldorf har vi många material på plats. Med våra högeffektiva bandsågsautomater sågar vi ert stål till den längd ni vill. Nätverk: Om vi inte har ett material på plats vänder vi oss till ett stort internationellt nätverk av återförsäljare, tillverkare, smides- och bearbetningsföretag. Så blir er förfrågan inte liggande. Logistik: Det må gälla budtjänster, spedition, sjöfrakt eller luftfrakt – vi vet vem man ska vända sig till för att få jobbet gjort. Snabbt, tillförlitligt och till ett bra pris.

 3. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är din stålleverantör från Sauerland. Vi är ett jordnära företag och så ska det vara i Sauerland. Företaget från Flender har därför fyra pelare i vår företagsfilosofi: Vi är flexibla, unika, snabba och pålitliga! Vi mäter oss gärna mot dessa egenskaper. Särskilt starka är vi när det gäller små volymer av härdat eller ohärdat fjäderstål, samt mikrolegerat bandstål. Den stora lagerkapaciteten och de korta leveranstiderna gör Flender-Stahl till en pålitlig partner för många stamkunder i Tyskland och övriga Europa. En ofta försummad fråga är material som företaget inte längre behöver! Behövs mer plats på ert lager? Flender-Stahl köper stål både på rulle och som plåt – det frigör värdefull lagerplats och drar in pengar för dig. Meddela oss bara ert lageröverskott så kommer vi gärna med ett intressant anbud. Våra produkter: kallvalsat bandstål, varmvalsat bandstål, högvärdigt konstruktionsstål, sätthärdat stål, fjäderbandstål

 4. ZEYTAS CELIK MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Zeytaş Steel Machinery profilerar sig genom projektbaserad verksamhet. Sedan 2016 levererar Zeytaş konsekvent kvalitet till kunder på den globala marknaden i regioner som Tyskland, Frankrike, norra Irak, Etiopien och Egeiska havet. Vår toppmoderna tillverkningsanläggning med ett 12 000 m2 stort avgränsat område har en hög produktionskapacitet varje månad och våra medarbetare är kvalificerade ingenjörer och erfarna produktions- och monteringsteam. Våra starkaste kompetenser kretsar kring produktion av stålhallar, lager, hangarer, parkeringsstrukturer, förvaringsanläggningar och liknande strukturer. Utforska våra mångsidiga, projektbaserade tjänster, skräddarsydda för att uppfylla de unika kraven inom hallkonstruktion: •Stålkonstruktion •Stålkonstruktion anläggning •Stålkonstruktion plattform •Stålkonstruktion maskinplattform •Stålkonstruktionstillverkare •Stålkonstruktion byggnader •Stålkonstruktion hall •Stålkonstruktion kran •Stålkonstruktion tillverkningsanläggning Vi har en bred och varierande kundbas, däribland ledande företag inom kabeltillverkning, bioenergianläggningar, skeppsvarv, maskiner och textilier. Vårt mål är att hantera varje projekt utifrån dess unika behov, både inrikes och internationellt. Zeytaş Steel Machinery står för banbrytande teknik och strikta krav på höga kvalitetsstandarder. Vi är en eftertraktad partner inom branschen och levererar stabilt och oöverträffat värde med projektbaserade uppdrag. Kontakta oss i dag för mer information!

 5. RG ZAUNE

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget RG ZAUNE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsstål. Företaget är även verksamt inom smidesjärn, spärrar med en dörr, och räcken. Företagets huvudkontor finns i Gorzów Wielkopolski, Polen.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NOVELTY STEEL

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget NOVELTY STEEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsstål. Företaget är även verksamt inom Böjning av stål och metall, Svetsning av stål och metall, värmepanna, svetsning aluminium, reservoarer av stål, transportband, laserskärning, Krossmaskiner, och vibrerande såll. Företagets huvudkontor finns i Trabzon, Turkiet.

 2. BECA METAL

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget BECA METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Containers. Företaget är även verksamt inom Byggnadsstål, råoljetankar, applikationsprogram för utvinningsindustrin, arbeten med jordbruksmaskiner, Byggnadsstål, och metallkonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 3. METALLURGICA LEGNANESE SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget METALLURGICA LEGNANESE SPA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Byggnadsstål, stål smitt, tråddraget stål, Byggnadsstål, och stål ytbearbetat. Företagets huvudkontor finns i Rescaldina, Italien.

 4. H. STAHLSCHMIDT STAHLGESELLSCHAFT M.B.H

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget H. STAHLSCHMIDT STAHLGESELLSCHAFT M.B.H, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Byggnadsstål, Stål för former och verktyg, Handel stål, Nitrerat stål, stål för cementering, Seghärdat stål, rundstål, Byggnadsstål, och Stångstål. Företagets huvudkontor finns i Willich, Tyskland.

 5. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar i aluminium, Byggnadsstål, Stål för former och verktyg, Blankstål, tråd till fjädrar, tråd till vajrar, automatiskt stål, ståltråd, och aluminiumtråd. Företagets huvudkontor finns i Hamm, Tyskland.

 1. TRANSFER STAHL-SERVICE GMBH

  Tyskland

  TRANSFER Stahl-Service GmbH är specialiserat på lagerhållning och försäljning av plattprodukter av stål. Företaget grundades 1989 i tyska Langen bei Frankfurt (Main) och huvudkontoret ligger sedan 2008 i Konstanz vid Bodensjön. Våra huvudmarknader är Europa, Nordafrika, Mellanöstern och Sydostasien. Tillsammans med våra dotterbolag och delägare i hela Europa hanterar vi varje år ca 120 000 ton varmvalsat, kallvalsat och ytbehandlat stål i form av ringar, plåtar och spaltband. Förutom ett antal stålverk i Europa samarbetar vi också med bilindustrin och flera servicecenter. Vi tillhandahåller det material våra kunder behöver snabbt, i önskad kvalitet och till ett konkurrenskraftigt pris. Genom att vi har lager utspridda över hela Europa har vi möjlighet att på kort till tillgodose så gott som alla önskemål.

 2. GIVE STÅLSPÆR A/S

  Danmark

  Många års erfarenhet av stålkonstruktioner Give Stålspær A/S är en av Danmarks ledande tillverkare av stålkonstruktioner för byggsektorn. Vi tillverkar alla former för bärande pelar- och balkkonstruktioner samt specialkonstruktioner med hög komplexitet. Give Stålspær A/S levererar stålkonstruktioner för alla byggprojekt - från enkla stålkonstruktioner till avancerade specialkonstruktioner. Våra stålkonstruktioner används både inom statliga och privata byggprojekt, från prestigefyllda företagsbyggnader till industri- och lantbruksbyggnader i hela norra Europa

 1. BLANKSTAHLWERK SINDORF GMBH

  Tyskland

  Vi är ett medelstort företag som specialiserat oss på tillverkning av och partihandel med kallbearbetat stål. Vi levererar felfritt, kallbearbetat stål som genomgår en kontinuerlig tillverkningskontroll hos oss. Kvalitet är för oss något som inte bara finns på papperet. Vi garanterar en felfri produkt som går att bearbeta utan problem. Vi köper vårt råmaterial – valsat rundstål – från välrenommerade västeuropeiska stålverk som ArcelorMittal, Saarstahl, Eko och Swiss Steel.

 2. WA PRODUR

  Frankrike

  WA-PRODUR, slitstarka detaljer och lösningar. Slitstarkt stål och sträckgräns / kapning / bockning / bearbetning / svetsning. Våra specialister som arbetar med slithärdigt stål har mer än 20 års erfarenhet inom stålindustrin, gruvindustrin, kemisk industri, bygg-och anläggning, energisektorn, pneumatiska och hydrauliska anordningar för transport. Gemensam nämnare för dessa yrkeskategorier? Krav på hållbara installationer och pålitliga lösningar för utrustningsunderhåll.

 3. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

  Tyskland

  Scholz Edelstahl GmbH, ett dotterföretag till Scholz AG, har sedan grundandet 1991 blivit synonymt med kvalitetsstål. Vårt företag är en marknadsledande leverantör till smidesindustri, maskinindustri och leverantörer. Kunder över hela Europa tjänar på våra omfattande tjänster, utmärkta service och förstklassiga produkter.

 4. ADK D.O.O.

  Slovenien

  ADK tillverkar komplicerade stålkonstruktioner – mobila kranar, gruvutrustning, bandkranar, hydroutrustning – för det mesta av finkornigt stål. Sedan 20 år ingår vi i försörjningskedjan i Liebherr-koncernen. Vi hanterar projekt från början (design) till slut (montering). Vi innehar följande certifieringar: TUV ISO 9001, GSI SLV EN ISO 1090, GSI SLV EN DIN 18800, IIW ISO 3834, AAA-kreditvärdighet. Vi är officiell leverantör av Sumitomo i Balkan.

 5. BLOCOTELHA - STEEL CONSTRUCTIONS S.A.

  Portugal

  Företaget BLOCOTELHA - STEEL CONSTRUCTIONS S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsstål. Företaget är även verksamt inom Industriell byggnadskonstruktion, Lätta metallkonstruktioner, Industriell byggnadskonstruktion, och Lätta metallkonstruktioner. Företagets huvudkontor finns i Porto De Mós, Portugal.

 6. MIKOM D.O.O.

  Serbien

  Företaget MIKOM D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom Byggnadsstål, Metallsilos, Specialkonstruktioner i stål, Byggnadsstål, och Metallsilos. Företagets huvudkontor finns i Novi Sad, Serbien.

 7. HALLENBAU CARLO GMBH

  Tyskland

  Företaget HALLENBAU CARLO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsstål. Företaget är även verksamt inom uthyrning av tält. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 8. PROMAK ENDUSTRI LTD.STI.

  Turkiet

  Företaget PROMAK ENDUSTRI LTD.STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom järnvägsindustri, byggnadsstål, CNC processing, och plåtslageri maskinsvetsning. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 1. ESTANE GMBH

  Tyskland

  Företaget ESTANE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Byggnadsstål, automatiskt stål, Byggnadsstål, CNC-svarvade komponenter, och stål för cementering. Företagets huvudkontor finns i Siebenbäumen, Tyskland.

 2. ZAKŁAD PRODUKCJI WIELOBRANŻOWEJ PROWAL

  Polen

  Företaget ZAKŁAD PRODUKCJI WIELOBRANŻOWEJ PROWAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsstål. Företaget är även verksamt inom stålkonstruktioner, och arbeten offshore. Företagets huvudkontor finns i Slupsk, Polen.

 3. LTL LEONARDELLI TAGLIO LASER

  Italien

  Företaget LTL LEONARDELLI TAGLIO LASER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsstål. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, stål, plåt, Stål och metall - bearbetning, och svetsning. Företagets huvudkontor finns i Trento, Italien.

 4. OMSE

  Turkiet

  Företaget OMSE, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsstål. Företaget är även verksamt inom telecommunication towers, och steel structures. Företagets huvudkontor finns i Etimesgut, Turkiet.

 5. LENZ STAHLHANDEL GMBH

  Tyskland

  Företaget LENZ STAHLHANDEL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företaget är även verksamt inom Gängade stänger, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, Byggnadsstål, Gängade stänger, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, Byggnadsstål, och säljer valsat stål. Företagets huvudkontor finns i Vogelsdorf, Tyskland.

 6. USŁUGI DŹWIGOWE PIOTR RYBACKI

  Polen

  Företaget USŁUGI DŹWIGOWE PIOTR RYBACKI, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsstål. Företaget är även verksamt inom Industriell byggnadskonstruktion, Industriell byggnadskonstruktion, lyftmaskiner, kranarbeten, och montering kran för byggbranschen. Företagets huvudkontor finns i Miłomłyn, Polen.

 7. CERM-EX TECHNOLOGY INDUSTRY AND TRADING INC

  Turkiet

  Företaget CERM-EX TECHNOLOGY INDUSTRY AND TRADING INC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallstrukturer. Företaget är även verksamt inom Byggnadsstål, stålkonstruktioner, Byggnadsstål, och machinery for steel fabrication. Företagets huvudkontor finns i Efeler, Turkiet.

 8. MAOI

  Reunion

  Företaget MAOI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Lätta metallkonstruktioner. Företaget är även verksamt inom konstruktionsstål, och byggnadsstål. Företagets huvudkontor finns i Saint-Paul, Reunion.

 9. ZMOP SPOL. S. R. O.

  Slovakien

  Företaget ZMOP SPOL. S. R. O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsstål. Företagets huvudkontor finns i Modra, Slovakien.

 10. BLRT MARKETEX OÜ

  Estland

  Företaget BLRT MARKETEX OÜ, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsstål. Företaget är även verksamt inom Lätta metallkonstruktioner, Specialstål, Industriell byggnadskonstruktion, Stål och metall - Svetsning och lödning, Lätta metallkonstruktioner, Specialstål, Industriell byggnadskonstruktion, och Stål och metall - Svetsning och lödning. Företagets huvudkontor finns i Tallinn, Estland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis