• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • byggnadsstål

Resultat för

Byggnadsstål - Import och export

 1. SOLIDIAN GMBH

  Tyskland

  Som ledande specialist utvecklar och producerar solidian icke-metalliska armeringsprodukter av kolfiber, glasfiber och basaltfiber. Vi kan erbjuda armering som rör eller mattor. Användningsområdena för vår armering sträcker sig från fasader till brobyggen, marina konstruktioner och saneringsuppgifter. Vid behov kan solidian hjälpa er med varje steg i projektet: vi ger råd, mäter upp armeringen och kan hjälpa er direkt på byggarbetsplatsen. I vårt egna testlaboratorium fastställer vi också nödvändiga parametrar för ditt individuella byggprojekt. Med ett team bestående av 270 medarbetare vid två anläggningar tar vi fram praktiska lösningar åt våra kunder som står pall för morgondagens utmaningar.

 2. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Vi är din stålleverantör från Sauerland. Vi är ett jordnära företag och så ska det vara i Sauerland. Företaget från Flender har därför fyra pelare i vår företagsfilosofi: Vi är flexibla, unika, snabba och pålitliga! Vi mäter oss gärna mot dessa egenskaper. Särskilt starka är vi när det gäller små volymer av härdat eller ohärdat fjäderstål, samt mikrolegerat bandstål. Den stora lagerkapaciteten och de korta leveranstiderna gör Flender-Stahl till en pålitlig partner för många stamkunder i Tyskland och övriga Europa. En ofta försummad fråga är material som företaget inte längre behöver! Behövs mer plats på ert lager? Flender-Stahl köper stål både på rulle och som plåt – det frigör värdefull lagerplats och drar in pengar för dig. Meddela oss bara ert lageröverskott så kommer vi gärna med ett intressant anbud. Våra produkter: kallvalsat bandstål, varmvalsat bandstål, högvärdigt konstruktionsstål, sätthärdat stål, fjäderbandstål

 3. BASEDO STEEL GMBH

  Tyskland

  Fem saker som talar för BASEDO STEEL: Kompetens: Vi kan de särskilda förhållandena i ståltillverkande företag. Och hur höga era krav än är; och hur olikartade materialen och måtten än är: Tar vi oss an det. I synnerhet är exotiska material inget problem för oss. Tjänster: I vårt moderna lager i Düsseldorf har vi många material på plats. Med våra högeffektiva bandsågsautomater sågar vi ert stål till den längd ni vill. Nätverk: Om vi inte har ett material på plats vänder vi oss till ett stort internationellt nätverk av återförsäljare, tillverkare, smides- och bearbetningsföretag. Så blir er förfrågan inte liggande. Logistik: Det må gälla budtjänster, spedition, sjöfrakt eller luftfrakt – vi vet vem man ska vända sig till för att få jobbet gjort. Snabbt, tillförlitligt och till ett bra pris.

 4. TRANSFER STAHL-SERVICE GMBH

  Tyskland

  TRANSFER Stahl-Service GmbH är specialiserat på lagerhållning och försäljning av plattprodukter av stål. Företaget grundades 1989 i tyska Langen bei Frankfurt (Main) och huvudkontoret ligger sedan 2008 i Konstanz vid Bodensjön. Våra huvudmarknader är Europa, Nordafrika, Mellanöstern och Sydostasien. Tillsammans med våra dotterbolag och delägare i hela Europa hanterar vi varje år ca 120 000 ton varmvalsat, kallvalsat och ytbehandlat stål i form av ringar, plåtar och spaltband. Förutom ett antal stålverk i Europa samarbetar vi också med bilindustrin och flera servicecenter. Vi tillhandahåller det material våra kunder behöver snabbt, i önskad kvalitet och till ett konkurrenskraftigt pris. Genom att vi har lager utspridda över hela Europa har vi möjlighet att på kort till tillgodose så gott som alla önskemål.

 5. RG ZAUNE

  Polen

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NOVELTY STEEL

  Turkiet

 2. HOSELMANN STAHL GMBH

  Tyskland

 3. METALLURGICA LEGNANESE SPA

  Italien

 4. H. STAHLSCHMIDT STAHLGESELLSCHAFT M.B.H

  Tyskland

 5. GIVE STÅLSPÆR A/S

  Danmark

  Många års erfarenhet av stålkonstruktioner Give Stålspær A/S är en av Danmarks ledande tillverkare av stålkonstruktioner för byggsektorn. Vi tillverkar alla former för bärande pelar- och balkkonstruktioner samt specialkonstruktioner med hög komplexitet. Give Stålspær A/S levererar stålkonstruktioner för alla byggprojekt - från enkla stålkonstruktioner till avancerade specialkonstruktioner. Våra stålkonstruktioner används både inom statliga och privata byggprojekt, från prestigefyllda företagsbyggnader till industri- och lantbruksbyggnader i hela norra Europa

 1. BLANKSTAHLWERK SINDORF GMBH

  Tyskland

  Vi är ett medelstort företag som specialiserat oss på tillverkning av och partihandel med kallbearbetat stål. Vi levererar felfritt, kallbearbetat stål som genomgår en kontinuerlig tillverkningskontroll hos oss. Kvalitet är för oss något som inte bara finns på papperet. Vi garanterar en felfri produkt som går att bearbeta utan problem. Vi köper vårt råmaterial – valsat rundstål – från välrenommerade västeuropeiska stålverk som ArcelorMittal, Saarstahl, Eko och Swiss Steel.

 2. WA PRODUR

  Frankrike

  WA-PRODUR, slitstarka detaljer och lösningar. Slitstarkt stål och sträckgräns / kapning / bockning / bearbetning / svetsning. Våra specialister som arbetar med slithärdigt stål har mer än 20 års erfarenhet inom stålindustrin, gruvindustrin, kemisk industri, bygg-och anläggning, energisektorn, pneumatiska och hydrauliska anordningar för transport. Gemensam nämnare för dessa yrkeskategorier? Krav på hållbara installationer och pålitliga lösningar för utrustningsunderhåll.

 1. ADK D.O.O.

  Slovenien

  ADK tillverkar komplicerade stålkonstruktioner – mobila kranar, gruvutrustning, bandkranar, hydroutrustning – för det mesta av finkornigt stål. Sedan 20 år ingår vi i försörjningskedjan i Liebherr-koncernen. Vi hanterar projekt från början (design) till slut (montering). Vi innehar följande certifieringar: TUV ISO 9001, GSI SLV EN ISO 1090, GSI SLV EN DIN 18800, IIW ISO 3834, AAA-kreditvärdighet. Vi är officiell leverantör av Sumitomo i Balkan.

 2. TMETAL S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 3. BLOCOTELHA - STEEL CONSTRUCTIONS S.A.

  Portugal

 4. MIKOM D.O.O.

  Serbien

 5. HALLENBAU CARLO GMBH

  Tyskland

 6. A J MARSHALL (SPECIAL STEELS) LTD

  Förenade kungariket

 7. ZEYTAS CELIK MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Turkiet

 8. ESTANE GMBH

  Tyskland

 1. ZAKŁAD PRODUKCJI WIELOBRANŻOWEJ PROWAL

  Polen

 2. LTL LEONARDELLI TAGLIO LASER

  Italien

 3. OMSE

  Turkiet

 4. MAOI

  Reunion

 5. UKRSTAL CONSTRUCTION

  Ukraina

 6. YAPI STEEL CONSTRUCTION

  Turkiet

 7. USŁUGI DŹWIGOWE PIOTR RYBACKI

  Polen

 8. DAAS SP. Z O.O.

  Polen

 9. LENZ STAHLHANDEL GMBH

  Tyskland

 10. TEWOO STEEL GROUP

  Kina

Filter

Resultat för

Byggnadsstål - Import och export

Antal resultat

599 företag