• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • byggnadsställningar

Resultat för

Byggnadsställningar - Import och export

 1. KRAUSE-WERK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  KRAUSE-fabriken i Alsfeld/Hessen grundades år 1900 och har alltså mer än 100 års tradition av att tillverka olika steg- och ställningsanordningar. Idag har detta dynamiska företag vuxit till en internationellt verksam koncern. Ytterligare produktions- och driftsanläggningar har de senaste åren uppförts i Polen, Ungern, Ryssland och Schweiz. Våra produkter sätter standarden vad gäller funktion, säkerhet och användarvänlighet. Vi sätter högt värde på praktiska innovationer – KRAUSE står för kvalitet. Vi genomför noggranna kvalitets- och säkerhetskontroller i vårt eget laboratorium. Material- och TÜV-testning av våra produkter är en självklarhet.

 2. BATISCAFF

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Echo-Mats huvudsakliga verksamhet är att sälja byggställningar och tillbehör till byggställningar. EchoMat erbjuder ett stort sortiment av ställningsprodukter för professionella och hobbybyggare. Fasadställningar med och utan hjul i galvaniserat stål eller aluminium av olika märken samt alla slags tillbehör. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor. Kvalitet och snabba leveranser är våra främsta trumfkort.

 3. EF FACTORY FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget EF FACTORY FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnad - maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom utrustning för byggplatser, byggställningar av metall, socklar för byggställningar, manuella upphängda byggställningar, byggnadsställningar, och uthyrning av byggställningar. Företagets huvudkontor finns i Le Breuil-En-Auge, Frankrike.

 4. EBL POLYESTER

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget EBL POLYESTER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formsprutning av gummi och plast. Företaget är även verksamt inom plastindustri, plugg, varmformning, Plastinsprutning, byggnadsställningar, slipklossar, arbetsmiljösäkerhet, dornar för svarv, och tillbehör till ställningar. Företagets huvudkontor finns i Mauléon-Licharre, Frankrike.

 5. 2LI SERVICE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget 2LI SERVICE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Konsult för byggnads-, landskaps- och offentliga arbeten. Företaget är även verksamt inom Byggnadsställningar, Byggnadsställningar i stål, Byggplatser - Utrustning, Grundplattor, Byggnadsformsättningar, Tillverkning av kryssfaner - Maskiner och utrustning, Bygg, byggplatsbyggnad, och Byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i La Roche Blanche, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LA DROUAISE ECHAFAUDAGE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LA DROUAISE ECHAFAUDAGE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom montering av stödställningar för byggnation, byggnadsställningar, och byggställningar av metall. Företagets huvudkontor finns i Dreux, Frankrike.

 2. ALTRAD INTERNATIONAL

  Frankrike

  Altrad International är Altrad-gruppens moderbolag. Vi är specialiserade på saluföring av alla produkter som tillverkas i gruppen världen över. ALTRAD-gruppen samarbetar idag med kunder i hela världen: EUROPA, ASIEN, AFRIKA, AMERIKA osv. Vi har en katalog med produkter och tjänster av hög kvalitet, tillförlitliga och till optimala priser och leveranstider. Vårt sortiment av produkter som tillverkas inom gruppen omfattar material och utrustning för byggverksamhet (skottkärror, byggnadsställningar, formsystem, betongblandare, pålningssystem, vibrationsplattor, sprutmaskiner, betongbehållare, stegar...) men också skärmaskiner, betongutrustning (vibratorer och omvandlare osv.), och utrustning för institutioner (läktare, mottagningstält, lekplatser, scener, bord osv.). Företaget erbjuder också en rad tjänster för sina kunder: logistik, inköp och service efter försäljning som alltid står till kundens förfogande.

 3. INTER FACADE

  Belgien

  INTER FACADE är ett renoveringsföretag som specialiserat sig på alla slags arbeten inom ombyggnad av byggnader. tack vare våra byggspecialister kan vi erbjuda följande: Uthyrning av byggnadsställningar, renovering, restaurering och rengöring av fasader, värmeisolering, inre och yttre isolering, blästring, innerväggar, kakling, plattsättning, gyproc, el osv. Ett professionellt team genomför era projekt och lyssnar på er under hela processen. Vi använder allt vårt kunnande för att leverera byggprojekt i nyskick och med goda tidsmarginaler.

 4. LAYHER SAS

  Frankrike

  Layher är ett världsledande tyskt företag som konstruerar, säljer och hyr ut byggnadsställningar i stål och aluminium. Layher France har 10 filialer runt om i landet för att möta upp kundernas behov inom bygg-, tillverknings-, flyg- och evenemangsindustrin. Vi har ett materiallager på 4 000 ton tillgänglig för försäljning samt en hyresflotta som består av 40 000 ton material och som är i linje med gällande lagstiftning. Tack vare ett integrerat utvecklingskontor bestående av en rad experter, kan vi erbjuda dig teknisk rådgivning för dina projekt, såväl stora som små. Layher har startat filialen Layher utbildning som kan genomföra utbildningar av ställningspersonal, är auktoriserad enligt franskt regelverk och kollektivavtal samt godkänt av organisationer för branschsäkerhet. Layher-koncernen finns i 5 kontinenter och har 36 filialer som kan möta upp kundernas önskemål och krav.

 5. PRONAHT, S.R.O.

  Slovakien

  Vi är PRONAHT, s.r.o., som samarbetar med kunder över hela Västeuropa. Vår huvudverksamhet är svetsarbeten, rörledningskonstruktion och -installation, byggnadsställningar och monteringsarbeten. Våra erfarna team arbetar både med långsiktiga projekt och med underhåll av industriella system och maskiner. I samarbete med systerbolaget SN, s.r.o. kan vi täcka alla projekt från skissing och framåt, i enighet med EN ISO 3834/2.

 1. GS TECHNIK

  Tyskland

  Vi är ett familjeföretag som är djupt rotat i det vackra Bibertal i tyska Bayern. Vår huvudsakliga sysselsättning är handel med byggmaskiner, byggutrustning, ställningar och gjutformar. Bland våra övriga produkter finns aluminiumställningar, förankringsmuttrar för gjutformar, byggmaterial, byggcontainrar, byggkranar, formsättningspaneler av betong, träfästen, materialcontainer, stöttor för gjutformar, formsättningssystem och mycket mer.

 2. ALTREX MAKROS

  Polen

  Vårt företag etablerades år 1989. Vi är ledande inom tillverkning av aluminiumstegar. Genom att kombinera passion och professionalism, skapade vi ett varumärke som kunderna fått förtroende för och som från allra första början stått för produkter av hög kvalitet. Vi levererar räddningsstegar till följande, bland många andra: NATO, Brandkåren, Räddningstjänsten, Specialstyrkor, Energianläggningar, Tulldeklarationsföretag, Jord- och skogsbruksdepartementet och Polska järnvägen (PKP).

 1. UNIÓN ANDAMIOS SA

  Spanien

  Godkända byggställningar: uthyrning och försäljning. Varuhissar. Yrkesmässighet, erfarenhet och smidighet. Vi är tillverkare.

 2. FERRETERÍA ACENTEJO

  Spanien

  Specialiserade på byggställningar, byggvaror, hyrmaskiner för husbygge och scenarbete. Uthyrning av byggmaskiner.

 3. SCAFIS FORMWORK & SCAFFOLDING CO.

  Turkiet

  Företaget SCAFIS FORMWORK & SCAFFOLDING CO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial. Företaget är även verksamt inom byggnadsställningar, motramar, och arbeten för konstruktion. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. ANDAMIOS QUIRÓS

  Spanien

  Företaget ANDAMIOS QUIRÓS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lätta metallbyggnadsställningar. Företaget är även verksamt inom byggnadsställningar, uthyrning och montering av broar, uthyrning och förberedning av byggnadsställningar, och uthyrning av bryggor. Företagets huvudkontor finns i Molins De Rei (barcelona), Spanien.

 5. FERMAR SA

  Spanien

  Företaget FERMAR SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom Byggnadsställningar i stål, Byggnadsställningar i stål, och byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Zaragoza, Spanien.

 6. MADDISON SCAFFOLDING LTD

  Förenade kungariket

  Företaget MADDISON SCAFFOLDING LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom uthyrning av byggställningar, byggnadsställningar, fästen för byggställningar, och uthyrning och montering av broar för konstruktion. Företagets huvudkontor finns i Epsom, Förenade kungariket.

 7. PISCOPIELLO PONTEGGI SRL

  Italien

  Företaget PISCOPIELLO PONTEGGI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar. Företaget är även verksamt inom staffli, och byggnadsställningar med rörliga torn. Företagets huvudkontor finns i racale, Italien.

 8. DEVUYST ECHAFAUDAGES

  Belgien

  Företaget DEVUYST ECHAFAUDAGES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företaget är även verksamt inom Byggnadsställningar, Byggnadsställningar, demontering av byggnadsställningar, montering och demontering av byggnadsställningar, och montering av stödställningar för byggnation. Företagets huvudkontor finns i Florennes, Belgien.

 1. STEIGER & LADERSPECIALIST

  Nederländerna

  Företaget STEIGER & LADERSPECIALIST, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Ureterp, Nederländerna.

 2. TOP RENT SRL

  Italien

  Företaget TOP RENT SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Plattformshissar. Företaget är även verksamt inom uthyrning av plattformar, plattformar motorvagnar, kranbilar, och byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Ravenna, Italien.

 3. ANDAMIOS PAB

  Spanien

  Företaget ANDAMIOS PAB, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hängande byggnadsställningar. Företaget är även verksamt inom uthyrning av bryggor, uthyrning och montering av broar, byggnadsställningar, och uthyrning och försäljning av standardbryggor. Företagets huvudkontor finns i Serranillos Del Valle, Spanien.

 4. INDUSTRIE SERVICE

  Frankrike

  Företaget INDUSTRIE SERVICE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företaget är även verksamt inom häftning, Blindnitteknik, industrial deflashing, och byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Schweighouse Sur Moder, Frankrike.

 5. HUSSOR ERECTA

  Frankrike

  Företaget HUSSOR ERECTA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggplatser - Utrustning. Företaget är även verksamt inom Industriell byggnadskonstruktion, Metallfodring, Industriell byggnadskonstruktion, balkar, byggnadsställningar, och Metallfodring. Företagets huvudkontor finns i Lapoutroie, Frankrike.

 6. LA BRUXELLOISE

  Belgien

  Företaget LA BRUXELLOISE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom uthyrning av byggställningar, byggnadsställningar, manuella upphängda byggställningar, och rörformiga byggställningar. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 7. BSL EUROPE

  Nederländerna

  Företaget BSL EUROPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom byggnadsställningar, grundplattor för byggnation, rörformiga byggställningar, och metallställningar. Företagets huvudkontor finns i Helmond, Nederländerna.

 8. ANDAMIOS ASC-SPAIN

  Spanien

  Företaget ANDAMIOS ASC-SPAIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar. Företaget är även verksamt inom uthyrning och försäljning av standardbryggor, uthyrning av byggställningar, och uthyrning och förberedning av byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Castello D' Empuries, Spanien.

 9. GVT - WEBER GMBH

  Tyskland

  Företaget GVT - WEBER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom Byggnadsställningar, Teleskopiska byggnadsställningar, Lätta metallbyggnadsställningar, Målning - Företag, Byggnadsställningar, Teleskopiska byggnadsställningar, Lätta metallbyggnadsställningar, och Målning - Företag. Företagets huvudkontor finns i Zschopau, Tyskland.

 10. HQ SCAFFOLDING LTD

  Förenade kungariket

  Företaget HQ SCAFFOLDING LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom montering och demontering av byggnadsställningar, byggnadsställningar, byggnadsställningar för byggnation, och rörformiga byggställningar. Företagets huvudkontor finns i Basildon, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Byggnadsställningar - Import och export

Antal resultat

6 769 Företag