• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • byggnadsställningar

Resultat för

Byggnadsställningar - Import och export

 1. KRAUSE-WERK GMBH & CO KG

  Tyskland

  KRAUSE-fabriken i Alsfeld/Hessen grundades år 1900 och har alltså mer än 100 års tradition av att tillverka olika steg- och ställningsanordningar. Idag har detta dynamiska företag vuxit till en internationellt verksam koncern. Ytterligare produktions- och driftsanläggningar har de senaste åren uppförts i Polen, Ungern, Ryssland och Schweiz. Våra produkter sätter standarden vad gäller funktion, säkerhet och användarvänlighet. Vi sätter högt värde på praktiska innovationer – KRAUSE står för kvalitet. Vi genomför noggranna kvalitets- och säkerhetskontroller i vårt eget laboratorium. Material- och TÜV-testning av våra produkter är en självklarhet.

 2. BATISCAFF

  Luxemburg

  Echo-Mats huvudsakliga verksamhet är att sälja byggställningar och tillbehör till byggställningar. EchoMat erbjuder ett stort sortiment av ställningsprodukter för professionella och hobbybyggare. Fasadställningar med och utan hjul i galvaniserat stål eller aluminium av olika märken samt alla slags tillbehör. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor. Kvalitet och snabba leveranser är våra främsta trumfkort.

 3. 2LI SERVICE

  Frankrike

  Företaget 2LI SERVICE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Konsult för byggnads-, landskaps- och offentliga arbeten. Företaget är även verksamt inom Byggnadsställningar, Byggnadsställningar i stål, Byggplatser - Utrustning, Grundplattor, Byggnadsformsättningar, Tillverkning av kryssfaner - Maskiner och utrustning, Bygg, byggplatsbyggnad, och Byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i La Roche Blanche, Frankrike.

 4. LA DROUAISE ECHAFAUDAGE

  Frankrike

  Företaget LA DROUAISE ECHAFAUDAGE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom montering av stödställningar för byggnation, byggnadsställningar, och byggställningar av metall. Företagets huvudkontor finns i Dreux, Frankrike.

 5. ALTRAD INTERNATIONAL

  Frankrike

  Altrad International är Altrad-gruppens moderbolag. Vi är specialiserade på saluföring av alla produkter som tillverkas i gruppen världen över. ALTRAD-gruppen samarbetar idag med kunder i hela världen: EUROPA, ASIEN, AFRIKA, AMERIKA osv. Vi har en katalog med produkter och tjänster av hög kvalitet, tillförlitliga och till optimala priser och leveranstider. Vårt sortiment av produkter som tillverkas inom gruppen omfattar material och utrustning för byggverksamhet (skottkärror, byggnadsställningar, formsystem, betongblandare, pålningssystem, vibrationsplattor, sprutmaskiner, betongbehållare, stegar...) men också skärmaskiner, betongutrustning (vibratorer och omvandlare osv.), och utrustning för institutioner (läktare, mottagningstält, lekplatser, scener, bord osv.). Företaget erbjuder också en rad tjänster för sina kunder: logistik, inköp och service efter försäljning som alltid står till kundens förfogande.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. INTER FACADE

  Belgien

  INTER FACADE är ett renoveringsföretag som specialiserat sig på alla slags arbeten inom ombyggnad av byggnader. tack vare våra byggspecialister kan vi erbjuda följande: Uthyrning av byggnadsställningar, renovering, restaurering och rengöring av fasader, värmeisolering, inre och yttre isolering, blästring, innerväggar, kakling, plattsättning, gyproc, el osv. Ett professionellt team genomför era projekt och lyssnar på er under hela processen. Vi använder allt vårt kunnande för att leverera byggprojekt i nyskick och med goda tidsmarginaler.

 2. LAYHER SAS

  Frankrike

  Layher är ett världsledande tyskt företag som konstruerar, säljer och hyr ut byggnadsställningar i stål och aluminium. Layher France har 10 filialer runt om i landet för att möta upp kundernas behov inom bygg-, tillverknings-, flyg- och evenemangsindustrin. Vi har ett materiallager på 4 000 ton tillgänglig för försäljning samt en hyresflotta som består av 40 000 ton material och som är i linje med gällande lagstiftning. Tack vare ett integrerat utvecklingskontor bestående av en rad experter, kan vi erbjuda dig teknisk rådgivning för dina projekt, såväl stora som små. Layher har startat filialen Layher utbildning som kan genomföra utbildningar av ställningspersonal, är auktoriserad enligt franskt regelverk och kollektivavtal samt godkänt av organisationer för branschsäkerhet. Layher-koncernen finns i 5 kontinenter och har 36 filialer som kan möta upp kundernas önskemål och krav.

 3. PRONAHT, S.R.O.

  Slovakien

  Vi är PRONAHT, s.r.o., som samarbetar med kunder över hela Västeuropa. Vår huvudverksamhet är svetsarbeten, rörledningskonstruktion och -installation, byggnadsställningar och monteringsarbeten. Våra erfarna team arbetar både med långsiktiga projekt och med underhåll av industriella system och maskiner. I samarbete med systerbolaget SN, s.r.o. kan vi täcka alla projekt från skissing och framåt, i enighet med EN ISO 3834/2.

 4. ALTREX MAKROS

  Polen

  Vårt företag etablerades år 1989. Vi är ledande inom tillverkning av aluminiumstegar. Genom att kombinera passion och professionalism, skapade vi ett varumärke som kunderna fått förtroende för och som från allra första början stått för produkter av hög kvalitet. Vi levererar räddningsstegar till följande, bland många andra: NATO, Brandkåren, Räddningstjänsten, Specialstyrkor, Energianläggningar, Tulldeklarationsföretag, Jord- och skogsbruksdepartementet och Polska järnvägen (PKP).

 5. UNIÓN ANDAMIOS SA

  Spanien

  Godkända byggställningar: uthyrning och försäljning. Varuhissar. Yrkesmässighet, erfarenhet och smidighet. Vi är tillverkare.

 1. FERRETERÍA ACENTEJO

  Spanien

  Specialiserade på byggställningar, byggvaror, hyrmaskiner för husbygge och scenarbete. Uthyrning av byggmaskiner.

 2. SCAFIS FORMWORK & SCAFFOLDING CO.

  Turkiet

 1. ANDAMIOS QUIRÓS

  Spanien

 2. FERMAR SA

  Spanien

 3. DEVUYST ECHAFAUDAGES

  Belgien

 4. STEIGER & LADERSPECIALIST

  Nederländerna

 5. TOP RENT SRL

  Italien

 6. BLIZZARD GERÜSTSYSTEME

  Tyskland

 7. MERDIVEN DÜKKANI

  Turkiet

 8. ASC ITALIA MARKET

  Italien

 1. SATEC ANDAMIOS

  Spanien

 2. ANDAMIOS CONSMET

  Spanien

 3. ACASA SCAFFOLDING

  Grekland

 4. PONTEGGI MILANO DI MESSINA DOMENICO

  Italien

 5. GIRALDO PONTEGGI SRL

  Italien

 6. CONNECTING EUROSCAFFOLD

  Nederländerna

 7. TRAVHYMAT

  Belgien

 8. LA BRUXELLOISE

  Belgien

 9. EURODOM - RUSZTOWANIA

  Polen

 10. EUROEDILE SRL

  Italien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Byggnadsställningar - Import och export

Antal resultat

6 798 Företag