• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • byggnadsställningar i stål

Resultat för

Byggnadsställningar i stål - Import och export

 1. BENTEC GMBH DRILLING & OILFIELD SYSTEMS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BENTEC GMBH DRILLING & OILFIELD SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företagets huvudkontor finns i Bad Bentheim, Tyskland.

 2. 2LI SERVICE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget 2LI SERVICE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Konsult för byggnads-, landskaps- och offentliga arbeten. Företaget är även verksamt inom Byggnadsställningar, Byggnadsställningar i stål, Byggplatser - Utrustning, Grundplattor, Byggnadsformsättningar, Tillverkning av kryssfaner - Maskiner och utrustning, Bygg, byggplatsbyggnad, och Byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i La Roche Blanche, Frankrike.

 3. STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företaget är även verksamt inom Metallbryggor, Säkerhetstrappor, Byggnadsställningar i stål, Konstruktion av fabriker, lätta konstruktioner, Metallbryggor, räcken, Säkerhetstrappor, och industriella stommar. Företagets huvudkontor finns i Döbeln, Tyskland.

 4. HERBOSCH KIERE

  Belgien

  Herbosch-Kiere är ett belgiskt byggnadsföretag som specialiserat sig på strand- och miljöarbeten. Främst är Herbosch-Kiere specialiserade inom stödmurar, broar, slussar, förstärkningsarbeten, pålning, lyft, montering, bärgning av fartyg, vallning, strandskydd vid kust och vattendrag, markskydd, anläggning och drift av deponier, marksaneringsarbeten. Företaget har en omfattande utrustningspark med modern utrustning. Vi är certifierade enligt ISO-9001, ISO-14001, Contrôle Sécurité Contractants och ISM.

 5. WOLF SECO NV

  Belgien

  Företaget Wolf-Seco tillverkaroch importerar sedan över 20 år materiel och utrustning för byggnation. Exporten utgör emellertid en betydande del av omsättningen, med hänsyn till företagets eget dotterbolag utomlands. Byggnadsställningar, förtimringar, bockar, stöttor

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. UNIÓN ANDAMIOS SA

  Spanien

  Godkända byggställningar: uthyrning och försäljning. Varuhissar. Yrkesmässighet, erfarenhet och smidighet. Vi är tillverkare.

 2. GRUPO RESA

  Spanien

  Företaget GRUPO RESA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företagets huvudkontor finns i Pinto, Spanien.

 3. YAGMUR ISKELE SISTEMLERI

  Turkiet

  Företaget YAGMUR ISKELE SISTEMLERI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom Teleskopiska byggnadsställningar, Byggnadsställningar i stål, mobila byggnadsställningar, tillbehör till ställningar, Teleskopiska byggnadsställningar, och Byggnadsställningar i stål. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 4. FERMAR SA

  Spanien

  Företaget FERMAR SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom Byggnadsställningar i stål, Byggnadsställningar i stål, och byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Zaragoza, Spanien.

 5. DEVUYST ECHAFAUDAGES

  Belgien

  Företaget DEVUYST ECHAFAUDAGES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företaget är även verksamt inom Byggnadsställningar, Byggnadsställningar, demontering av byggnadsställningar, montering och demontering av byggnadsställningar, och montering av stödställningar för byggnation. Företagets huvudkontor finns i Florennes, Belgien.

 1. ANDAMIOS Y ESTRUCTURAS ASTURIAS

  Spanien

  Företaget ANDAMIOS Y ESTRUCTURAS ASTURIAS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företagets huvudkontor finns i Santiago De Ambiedes (gozón), Spanien.

 2. OZ-SEN INSAAT MAKINALARI

  Turkiet

  Företaget OZ-SEN INSAAT MAKINALARI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företaget är även verksamt inom uppsättning av stödkonstruktioner för byggnation, självgående skyliftar, och gradbeni proizvodi. Företagets huvudkontor finns i Balikesir, Turkiet.

 1. S.C.A. MONTAGGI SNC

  Italien

  Företaget S.C.A. MONTAGGI SNC, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företaget är även verksamt inom Hängande byggnadsställningar, uthyrning och montering av broar, uthyrning och montering av broar för konstruktion, och Hängande byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Ronchi Dei Legionari, Italien.

 2. ANDAMIOS CONSMET

  Spanien

  Företaget ANDAMIOS CONSMET, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företaget är även verksamt inom byggnadsställningar, uthyrning av mobila broar, uthyrning och försäljning av standardbryggor, och uthyrning och förberedning av byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Cornellà Del Terri, Spanien.

 3. BLIZZARD GERÜSTSYSTEME

  Tyskland

  Företaget BLIZZARD GERÜSTSYSTEME, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lätta metallbyggnadsställningar. Företaget är även verksamt inom Byggnadsställningar, Bärbara byggnadsställningar och stegar, Teleskopiska byggnadsställningar, Byggnadsställningar i stål, Byggnadsställningar, Bärbara byggnadsställningar och stegar, Teleskopiska byggnadsställningar, och Byggnadsställningar i stål. Företagets huvudkontor finns i Jettingen-Scheppach, Tyskland.

 4. ABS TRADING BV

  Nederländerna

  Företaget ABS TRADING BV, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företagets huvudkontor finns i Andelst, Nederländerna.

 5. INDUSTRIE SERVICE

  Frankrike

  Företaget INDUSTRIE SERVICE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företaget är även verksamt inom häftning, Blindnitteknik, industrial deflashing, och byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Schweighouse Sur Moder, Frankrike.

 6. PRATIK PLAN PROJE

  Turkiet

  Företaget PRATIK PLAN PROJE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företaget är även verksamt inom grundplattor för byggnation. Företagets huvudkontor finns i Kayseri, Turkiet.

 7. ALL ACCESS SCAFFOLDING LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget ALL ACCESS SCAFFOLDING LIMITED, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företagets huvudkontor finns i Leicester, Förenade kungariket.

 8. SERVISER MONTAJES Y EQUIPAMIENTOS, S.L.

  Spanien

  Företaget SERVISER MONTAJES Y EQUIPAMIENTOS, S.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företagets huvudkontor finns i Málaga, Spanien.

 1. ADOYAPI INSAAT MAKINA ORMAN URUN. TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget ADOYAPI INSAAT MAKINA ORMAN URUN. TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 2. C.S. COSTRUZIONI S.N.C.

  Italien

  Företaget C.S. COSTRUZIONI S.N.C., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företaget är även verksamt inom uthyrning av bryggor, uthyrning och montering av broar för konstruktion, montering och demontering av byggnadsställningar, och uthyrning av fasta byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Lugo, Italien.

 3. ANDAMIOS BASE

  Spanien

  Företaget ANDAMIOS BASE, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företagets huvudkontor finns i Alicante, Spanien.

 4. DEMIRSOY DÖKÜM SAN VE TIC LTD ŞTI

  Turkiet

  Företaget DEMIRSOY DÖKÜM SAN VE TIC LTD ŞTI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. MODEL YAPI END. VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget MODEL YAPI END. VE TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. ÖZMETAL GRUP YAPI TASARIM VE INŞAAT SAN. TIC.LTD.STI.

  Turkiet

  Företaget ÖZMETAL GRUP YAPI TASARIM VE INŞAAT SAN. TIC.LTD.STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företaget är även verksamt inom byggnadsställningar för byggnation, bearbetning av rosfri stålplåt, elektrostatisk målarfärg, och laseranläggningar och lasermaskiner för klippning av metall. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. METALUSA

  Portugal

  Företaget METALUSA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företagets huvudkontor finns i Albergaria-A-Velha, Portugal.

 8. KENT SCAFFOLDING

  Förenade kungariket

  Företaget KENT SCAFFOLDING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företagets huvudkontor finns i Maidstone, Förenade kungariket.

 9. VISION SCAFFOLDING SOLUTIONS LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget VISION SCAFFOLDING SOLUTIONS LIMITED, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företaget är även verksamt inom uthyrning och förberedning av byggnadsställningar, montering och demontering av byggnadsställningar, uppsättning av stödställningar för byggnation, och uthyrning och montering av broar för konstruktion. Företagets huvudkontor finns i Southampton, Förenade kungariket.

 10. ABC MINET

  Frankrike

  Företaget ABC MINET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företaget är även verksamt inom uthyrning av byggställningar, byggställningar av metall, och säkerhetsräcken. Företagets huvudkontor finns i Saint-Chamond, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis