• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bultar enligt ritning

Resultat för

Bultar enligt ritning - Import och export

 1. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Turkiet

  Verified by europages badge

  KALELILER FASTENERS grundades 1995 och är en ledande tillverkare av fästanordningar i stål. Företaget är baserat i Ankara, Turkiet. Vi erbjuder produkter av hög kvalitet och har blivit en framstående global leverantör av fästanordningar. Med en 14 000 m2 stor produktionsanläggning, inklusive ett täckt område på 10 000 m2 i Ankara/Saray, förenar vi vårt gedigna arv med ett kundfokuserat synsätt. För oss på KALELILER FASTENERS är kundnöjdhet av största vikt. Vi är framstående inom tillverkning av skruvar, pinnbultar, ankarbultar och muttrar och använder metoder för både varmsmide och kallformning. Vår expertis omfattar olika typer av fästanordningar i stål och vi erbjuder både elförzinkade och varmförzinkade beläggningar. Vi är också specialiserade på geomet- och zink-nickelbeläggningar, med fokus på storskalig tillverkning av bultar och specialfästanordningar med hjälp av varmsmide. Vi levererar till en rad olika sektorer, såsom energiföretag, byggföretag, tillverkare av industridelar, stålbyggnad, byggnation på flygplatser, raffinaderier och maskinindustrin. Våra avancerade maskiner och utrustning gör att vi effektivt kan tillverka skräddarsydda delar av högsta kvalitet. Vi har kompetens inom automatisk skärning, varmsmide, kallformning, maskinbearbetning, valsgängning, värmebehandling, beläggningar och kvalitetskontroll. Under märket KLR erbjuder vi bultar och skruvar med gängor från M12 till M80, gängstänger och pinnbultar från M8 till M220 och muttrar från M20 till M80. Vi erbjuder också ankarbultar, U-bultar och J-bultar och har ett omfattande lager av olika fästanordningar. Kontakta oss för mer information!

 2. ARTAFAST SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Certifierat företag. Sedan 1980 har Artafast i Sovico (MB) specialiserat sig på tillverkning av burmuttrar i rostfritt och i härdat stål, M3 till M12. Företaget tillverkar även fyrkantiga burmuttrar för jordning, burmuttrar med vingar och burskruvar med vingar.

 3. SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM

  Belgien

  Verified by europages badge

  SFSB: er huvudpartner (med 20 års erfarenhet) för alla brådskande/snabba leveranser av fästmaterial (bultar, muttrar skruv) med materialcertifiering EN 10204 3.1, enligt drwg/spec, i alla material. Offshore, energi, petrokemisk industri, tung industri; brådskande behov. Specialdetaljer på bara några timmar eller dagar: leveransmöjligheter inom hela Europa. inte bunden till någon tillverkare. ASTM-bultar, turbinbultar, högtemperaturbultar, DIN 2510 alla typer. alla diametrar, längder och typer av material.

 4. NINGBO FRIMA INDUSTRY CO. LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Företaget NINGBO FRIMA INDUSTRY CO. LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bilar för turism. Företaget är även verksamt inom Bultar enligt ritning, CNC-svarvade komponenter, delar till motorcyklar, delar för precisionsbearbetning, delar för aluminiumbearbetning, bearbetade delar i mässing, bearbetade delar i rostfritt stål, CNC-bearbetning, och CNC-fräsning. Företagets huvudkontor finns i Ningbo, Kina.

 5. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ASSOCIATED NORM+DREH GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Skruvfjädrar. Företaget är även verksamt inom Skruvar, Bultar enligt ritning, Gängade stänger, Skruvar, Bultar enligt ritning, muttrar, Gängade stänger, CNC-svarvade komponenter, och Flerspindliga svarvade komponenter. Företagets huvudkontor finns i Velbert, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SONDERSCHRAUBEN GÜLDNER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SONDERSCHRAUBEN GÜLDNER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Niederstetten, Tyskland.

 2. AXXATRONIC GMBH

  Tyskland

  AXXATRONIC GmbH är en ledande leverantör av elektromekaniska komponenter. I mer än trettio år har företaget utmärkt sig genom ett banbrytande tjänsteutbud. Vårt omfattande sortiment sträcker sig från egen tillverkning av avståndsbultar, till höljen för elektronik, buntband och tillbehör från den välkända buntbandstillverkaren PANDUIT från USA, stiftkontakter samt ytterligare komponenter som säkerhetsbrytare, ändlägesbrytare, säkringar och säkringshållare, etiketter, kantskydd etc. Vi har också ett nära samarbete med hölj- och komponenttillverkaren CamdenBoss från England. AXXATRONIC är din samarbetspartner för såväl små som stora projekt: Utöver vårt standardsortiment tillverkar vi också distansbultar utifrån ritningar. För våra elektronikhöljen erbjuder vi kundanpassad bearbetning och/eller tryck, alternativt helt användningsspecifika höljen enligt dina önskemål.

 3. MASSARD SAS

  Frankrike

  Massard & Cie: lösningar för automatsvarvning. Företaget tillverkar automatsvarvade delar enligt ritning och är specialiserat på långa delar, stångdiameter från Ø 2 till Ø 60 mm, Ø 200 mm i smidesjärn: bultar, dragstänger, insatser, kopplingar, pluggar. Vi bearbetar alla typer av delar. Aktiviteter: automatsvarvning – gängade stänger, spetsar – gjutningsinsatser eller självgängade insatser – industriella fästelement med mycket hög prestanda (motor osv.) – bultar, skruvar i specialstål, rostfritt, titan, inconel och polymer.

 4. I.C.F. SRL - VITERIA E MINUTERIE METALLICHE

  Italien

  Företaget I.C.F. SRL - VITERIA E MINUTERIE METALLICHE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Bultar enligt ritning. Företaget är även verksamt inom SMÅ DETALJER, SMÅ DETALJER, specialskruvar, Specialskruvar, och standardskruvar. Företagets huvudkontor finns i Origgio, Italien.

 5. SMG INDUSTRIE

  Frankrike

  Företaget SMG INDUSTRIE, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom Bultar enligt ritning, specialskruvar, Specialskruvar, och Bultar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Neyron, Frankrike.

 1. HAGUE FASTENERS LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget HAGUE FASTENERS LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Fästtappar, Fästande, bultar enligt ritning, Fästtappar, och mekanisk precisionsbearbetning. Företagets huvudkontor finns i Wolverhampton, Förenade kungariket.

 2. INOXDADI S.R.L.

  Italien

  Företaget INOXDADI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom bultar enligt ritning, skruvar, och sexkantbultar. Företagets huvudkontor finns i Barbata, Italien.

 1. SFC (EUROPE) LTD

  Förenade kungariket

  Företaget SFC (EUROPE) LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Wolverhampton, Förenade kungariket.

 2. VEDIA GROUP

  Turkiet

  Företaget VEDIA GROUP, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Väskor. Företaget är även verksamt inom Bultar enligt ritning, Metallsprinter, Bultar enligt ritning, väskset, och Metallsprinter. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. VI-TOR SRL

  Italien

  Företaget VI-TOR SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom bultar enligt ritning, tillverkning av bultar i rostfritt stål, och specialskruvar. Företagets huvudkontor finns i Torino, Italien.

 4. DELMON TRADING LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget DELMON TRADING LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar enligt ritning. Företaget är även verksamt inom färska pistaschnötter, och pesto med pistachenötter. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 5. MCS KELEPCE VE HAVLUPAN

  Turkiet

  Företaget MCS KELEPCE VE HAVLUPAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar enligt ritning. Företaget är även verksamt inom rörklämmor, metallklips, och bultar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. ETS THEVENIN COMPAGNIE

  Frankrike

  Företaget ETS THEVENIN COMPAGNIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Bultar enligt ritning, Bultar enligt ritning, Fästande, Skruvar, muttrar, gängtillverkning - maskiner, och Bultar och bultförband i titan. Företagets huvudkontor finns i Thilay, Frankrike.

 7. BECK TECHNOLOGIES

  Frankrike

  Företaget BECK TECHNOLOGIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Bultar enligt ritning, Stål och metall - bearbetning, Bultar enligt ritning, fästelement, åtdragningsanordningar, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Aillevillers-Et-Lyaumont, Frankrike.

 8. BOLT KING

  Förenade kungariket

  Företaget BOLT KING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Bultar enligt ritning, Bultar enligt ritning, och specialskruvar. Företagets huvudkontor finns i Telford, Förenade kungariket.

 1. ZOPPELLETTO S.P.A.

  Italien

  Företaget ZOPPELLETTO S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar enligt ritning. Företaget är även verksamt inom lock för kylare, ringar, och stift. Företagets huvudkontor finns i Torri Di Quartesolo, Italien.

 2. BROOKS FORGINGS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget BROOKS FORGINGS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar enligt ritning. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i metall, och Husgeråd - Artiklar i metall. Företagets huvudkontor finns i Cradley Heath, Förenade kungariket.

 3. COMMERCIAL FASTENERS SRL

  Italien

  Företaget COMMERCIAL FASTENERS SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gängade stänger. Företaget är även verksamt inom Bultar, Bultar enligt ritning, skruvar, rostfritt, Bultar, och Bultar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Ostra Vetere (fraz. Pongelli), Italien.

 4. WAGENER & SIMON WASI GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget WAGENER & SIMON WASI GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Fjädrar, Fixering - Material, Bultar, Bultar enligt ritning, Fjädrar, Fixering - Material, Bultar, och Bultar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

 5. VISSERIE SERVICE

  Frankrike

  Företaget VISSERIE SERVICE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom skruvar, standardskruvar, Specialskruvar, och bultar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Parcé-Sur-Sarthe, Frankrike.

 6. BOULONNERIES ET VISSERIES DE SABLE

  Frankrike

  Företaget BOULONNERIES ET VISSERIES DE SABLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Bultar enligt ritning, Nitar, Bultar enligt ritning, och Nitar. Företagets huvudkontor finns i Sablé-Sur-Sarthe, Frankrike.

 7. ZOBEL

  Frankrike

  Företaget ZOBEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar enligt ritning. Företaget är även verksamt inom specialskruvar, och Bultning inom petreokemisk industri. Företagets huvudkontor finns i Fleurbaix, Frankrike.

 8. INFA S.R.L.

  Italien

  Företaget INFA S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bultar enligt ritning. Företaget är även verksamt inom Bultar, SMÅ DETALJER, Bultar, SMÅ DETALJER, och tillverkar korkar. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 9. BMZ SRL SPECIAL FASTENERS

  Italien

  Företaget BMZ SRL SPECIAL FASTENERS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar enligt ritning. Företaget är även verksamt inom Specialskruvar, rostfritt stål - nickellegeringar - titan, och svarvade metalldelar. Företagets huvudkontor finns i Isso, Italien.

 10. GERIMEX

  Nederländerna

  Företaget GERIMEX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Bultar enligt ritning, Fräsning och svarvning av gummi och plast, Ytbehandling - Stål och metall, Bultar enligt ritning, och Fräsning och svarvning av gummi och plast. Företagets huvudkontor finns i Hengelo Ov, Nederländerna.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis