• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • brunnsborrningstjänster

Resultat för

Brunnsborrningstjänster - Import och export

 1. ZIPP INDUSTRIES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ZIPP INDUSTRIES GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Bochum, Tyskland.

 2. RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Offentliga arbeten. Företaget är även verksamt inom Brunnsborrningstjänster, tjänster för offentliga arbeten, maskiner och utrustningar för djupborrning, Brunnsborrningstjänster, och anläggningar för brunnsborrning. Företagets huvudkontor finns i Santarcangelo Di Romagna, Italien.

 3. BÜRO FÜR GEOTECHNIK (BFG) MICHAEL BECHTOLD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BÜRO FÜR GEOTECHNIK (BFG) MICHAEL BECHTOLD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Bonn, Tyskland.

 4. DIETER HÄSELBARTH E.K.

  Tyskland

  Företaget DIETER HÄSELBARTH E.K., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Kretzschau, Tyskland.

 5. MAGER BRUNNEN UND PUMPENSERVICE

  Tyskland

  Företaget MAGER BRUNNEN UND PUMPENSERVICE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Mörfelden-Walldorf, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BARTOLINI ROBERTO & ANDREA S.N.C.

  Italien

  Företaget BARTOLINI ROBERTO & ANDREA S.N.C., som är verksamt inom sektorn för Brunnsborrningstjänster. Företaget är även verksamt inom Brunnar - Konstruktion, asbestsanering, råttutrotning, Brunnar - Konstruktion, och elektriska dränkbara pumpar. Företagets huvudkontor finns i Follonica, Italien.

 2. BRUNNENBAU SCHAB

  Tyskland

  Företaget BRUNNENBAU SCHAB, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Wilhelmsdorf, Tyskland.

 3. HETTMANNSPERGER BOHRGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Företaget HETTMANNSPERGER BOHRGESELLSCHAFT MBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Ötigheim, Tyskland.

 4. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Rumänien

  Företaget FORAJE PUTURI FORAMAT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brunnsborrningstjänster. Företaget är även verksamt inom Borrning och lodning - Arbete, Borrtjänster, Brunnar - Konstruktion, Förvaltningstjänster i samband med borrhål, Borrning och lodning - Arbete, Borrtjänster, Brunnar - Konstruktion, och Förvaltningstjänster i samband med borrhål. Företagets huvudkontor finns i Bucuresti, Rumänien.

 5. AQUA DEWULF

  Belgien

  Företaget AQUA DEWULF, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bevattnings- och sprinklersystem - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom Bevattningsanläggningar, Brunnsborrningstjänster, Pumpar, Bevattningsanläggningar, Brunnsborrningstjänster, Pumpar, och vattenrening och -behandling. Företagets huvudkontor finns i Loppem, Belgien.

 1. FRATELLI MOLÈ S.R.L.

  Italien

  Företaget FRATELLI MOLÈ S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Chiaramonte Gulfi, Italien.

 2. BRUNNENBOHR TEAM NORD

  Tyskland

  Företaget BRUNNENBOHR TEAM NORD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Meine, Tyskland.

 1. SC N&A TRADE SRL

  Rumänien

  Företaget SC N&A TRADE SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Borrning och lodning - Arbete. Företaget är även verksamt inom Brunnsborrningstjänster, Borrtjänster, Brunnar - Konstruktion, Övervakning av brunnsborrning, Brunnsborrningstjänster, Borrtjänster, Brunnar - Konstruktion, och Övervakning av brunnsborrning. Företagets huvudkontor finns i Sibiu, Rumänien.

 2. YOUCOND

  Italien

  Företaget YOUCOND, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Desinfektion och sterilisering - tjänster. Företaget är även verksamt inom Brunnsborrningstjänster, Drift- och underhållstjänster för fastigheter, städtjänster för bostadsrättsföreningar, Brunnsborrningstjänster, och installation antenn för hyreshus. Företagets huvudkontor finns i Tivoli, Italien.

 3. APER-VERMEULEN

  Belgien

  Företaget APER-VERMEULEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Borrning och lodning - Arbete. Företaget är även verksamt inom Brunnar - Konstruktion, Brunnsborrningstjänster, Pumpar, Brunnar - Konstruktion, Brunnsborrningstjänster, och Pumpar. Företagets huvudkontor finns i Lichtervelde, Belgien.

 4. AMCAL

  Belgien

  Företaget AMCAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pneumatik - Anläggningar och verktyg. Företaget är även verksamt inom Pneumatiska perforeringsmaskiner, Brunnsborrningstjänster, Pneumatiska perforeringsmaskiner, pumpar, Brunnsborrningstjänster, och anläggning pumpar. Företagets huvudkontor finns i Lichtervelde, Belgien.

 5. CALDA. ODWIERTY GEOTERMALNE

  Polen

  Företaget CALDA. ODWIERTY GEOTERMALNE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Brunnsborrningstjänster. Företaget är även verksamt inom Brunnar - Konstruktion, och Brunnar - Konstruktion. Företagets huvudkontor finns i Przodkowo, Polen.

 6. TIPFOR SRL

  Rumänien

  Företaget TIPFOR SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Borrning och lodning - Arbete. Företaget är även verksamt inom Borrtjänster, Dricksvattenfontäner, Jordvärmesystem, Brunnsborrningstjänster, Borrtjänster, Dricksvattenfontäner, Jordvärmesystem, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Timisoara, Rumänien.

 7. KOSUN

  Kina

  Företaget KOSUN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Xi'an, Kina.

 8. QINGDAO WONTIDE CO.,LTD.

  Kina

  Företaget QINGDAO WONTIDE CO.,LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brunnsborrningstjänster. Företaget är även verksamt inom Pumpning av oljekällor. Företagets huvudkontor finns i Qingdao, Kina.

 1. WERNER STUCKMANN GMBH

  Tyskland

  Företaget WERNER STUCKMANN GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Werl, Tyskland.

 2. AVSDRILL

  Portugal

  Företaget AVSDRILL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Brunnsborrningstjänster, Borrning och lodning - Arbete, Brunnsborrningstjänster, och Borrning och lodning - Arbete. Företagets huvudkontor finns i Lisboa, Portugal.

 3. BAOJI YUANHENG OILFIELD EQUIPMENT CO. LTD

  Kina

  Företaget BAOJI YUANHENG OILFIELD EQUIPMENT CO. LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Baoji, Kina.

 4. SANA FONDATIONS

  Belgien

  Företaget SANA FONDATIONS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brunnsborrningstjänster. Företaget är även verksamt inom Borrtjänster, Borrtjänster, och kreditförvaltning. Företagets huvudkontor finns i Naninne, Belgien.

 5. EDIL PALI SOC. COOP.

  Italien

  Företaget EDIL PALI SOC. COOP., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brunnsborrningstjänster. Företaget är även verksamt inom borrning, djupborrning och grävning av brunnar, underhåll artesiska brunnar, vattenbrunnar för privat bruk, och vattenbrunnar för industriellt bruk. Företagets huvudkontor finns i Ceccano, Italien.

 6. MERIDIONAL CARPENTERIA SRL

  Italien

  Företaget MERIDIONAL CARPENTERIA SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brunnsborrningstjänster. Företaget är även verksamt inom metallkonstruktioner. Företagets huvudkontor finns i Orta Nova, Italien.

 7. BOTTI ELIO

  Italien

  Företaget BOTTI ELIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brunnar - Konstruktion. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Adria, Italien.

 8. BUREAU D'INGÉNIERIE GENERAL (BIG SARL)

  Kamerun

  Företaget BUREAU D'INGÉNIERIE GENERAL (BIG SARL), är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Yaounde, Kamerun.

 9. GE.LA.MO.

  Italien

  Företaget GE.LA.MO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grunder - Arbeten. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Villar San Costanzo, Italien.

 10. FERRARI SOIL S.R.L.

  Italien

  Företaget FERRARI SOIL S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Rivning - Företag. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Menconico, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis