• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • brotschning av stål och metall

Resultat för

Brotschning av stål och metall - Import och export

 1. GRIMM AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Anpassade och kundspecifika lösningar inom: axlar, kugghjul, däckkombinationer och underenheter. Vi är ett högteknologiskt företag som arbetar med skärande bearbetning och har sedan länge vuxit ur vår ursprungliga roll som underleverantörsföretag. Vi ser oss som en central kugge i ett alltmer komplext och mångförgrenat produktionsmaskineri. För Grimm är det inte längre de olika delarna som står i fokus. Alla tjänster måste finnas på plats och stämma överens med varandra, från prototyp till leverans av färdig produkt till kunden. Och det är just detta välavvägda, kompletta tjänsteutbud som ger dig mervärde. Ett mervärde som du tydligt märker av och som vi skapar tillsammans. Ren tillverkning. Noggrann efterbearbetning. Slutprodukt av högsta kvalitet. Mervärde från Grimm gäller också den vertikala integrationen. Vi erbjuder nämligen hela bearbetningen på ett och samma ställe. Med svarvning, kuggtillverkning och slipning i vår egen anläggning.

 2. HOHMANN GMBH + CO.KG EDELSTAHL-PRÄZISION

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt företag startades 1986 som ett enmansföretag av Edgar Hohmann, som tidigare hade arbetat som industritekniker. Ganska snart blev det ont om plats och man var tvungen att hyra in sig större lokaler tills dagens produktionsanläggning började byggas 1992. 2011 tog nästa generation över och företag drivs sedan dess av Karin Hohmann-Riecke som är både civilingenjör och har en examen i industriell ekonomi, och Stefan Hohmann som är hantverksmästare och affärsekonom. Under 2020 har man byggt ut de befintliga lokalerna för att utöka produktions- och tillverkningskapaciteten. Idag har företaget 18 medarbetare och maskinparken består bland annat av automatiska 10 CNC-svarvar, en fräsmaskin, en lasermärkningsmaskin, Trowal-system samt maskiner för efterbearbetning och mätning. Vi har även långvariga samarbeten med företags som hjälper oss med de flesta typer av ytterligare bearbetning som bland annat förnickling och förtenning, så att du som kund får allt gjort på samma ställe.

 3. VEBRO ( S.R.L. )

  Italien

  Företaget VEBRO ( S.R.L. ), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brotschning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Brotschar - Verktygsmaskiner, häftning metaller, och Brotschar - Verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Andezeno, Italien.

 4. EUROBROCCE

  Italien

  Företaget EUROBROCCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brotschning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Brotschar - Verktygsmaskiner, och Brotschar - Verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Collegno, Italien.

 5. EFFEPI BROCCIATURA S.R.L.

  Italien

  Företaget EFFEPI BROCCIATURA S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Brotschning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Brotschar - Verktygsmaskiner, brotch, och Brotschar - Verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Seregno, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. VIVANIRO AG

  Schweiz

  Företaget VIVANIRO AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Lätta metallkonstruktioner, Industriell byggnadskonstruktion, Brotschning av stål och metall, Lätta metallkonstruktioner, Industriell byggnadskonstruktion, och Brotschning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Winterthur, Schweiz.

 2. F.V. DI FORESTI MAURIZIO & C. S.N.C.

  Italien

  Företaget F.V. DI FORESTI MAURIZIO & C. S.N.C., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företaget är även verksamt inom Brotschning av stål och metall, Brotschar - Verktygsmaskiner, Brotschning av stål och metall, och Brotschar - Verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Castenaso, Italien.

 3. JANINET MECANIQUE

  Frankrike

  Företaget JANINET MECANIQUE, som är verksamt inom sektorn för Svarvning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Brotschning av stål och metall, och Brotschning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Tournus, Frankrike.

 4. 2C BROCCIATURE S.R.L.

  Italien

  Företaget 2C BROCCIATURE S.R.L., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, Brotschning av stål och metall, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, och Brotschning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Usmate Velate, Italien.

 5. BAYCINCO SL

  Spanien

  Företaget BAYCINCO SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Brotschning av stål och metall, och Brotschning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Barbera Del Valles, Spanien.

 1. GENERAL PMP S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget GENERAL PMP S.R.O., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brotschning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Rengöringar av byggnader, och Rengöringar av byggnader. Företagets huvudkontor finns i Ostrava-Moravska Ostrava A Pri, Tjeckiska republiken.

 2. MECANIZADOS SANTOS SL

  Spanien

  Företaget MECANIZADOS SANTOS SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brotschning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Fuenlabrada, Spanien.

 1. MECANIZACIONES INFE SA

  Spanien

 2. CISCO LTD

  Irland

 3. BROCCIATURE CASTELLI

  Italien

 4. S.I.B. - SIDERAL S.R.L.

  Italien

 5. CATTANEO EMILIO S.R.L.

  Italien

 6. METAL IN LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Metal In är ett bulgariskt företag som grundades 2003. Vi har över 100 anställda och är specialiserade inom tillverkning av delar av metallplåt, svetsstrukturer, cykelställ och rörmöbler, svetsade byggdelar och hydrauliska tankar för byggmaskiner, svarvade och frästa delar för fordonsindustrin och hydraulisk industri, svetsställningar och delar för jordbruksindustrin, präglade delar för fordonsindustri, elektrisk industri och möbelindustri, galvaniserade och målade delar, rullband och transportband, pallmagasin och rullar för transportband till livsmedelsindustrin. Våra klienter är ABB, Grammer, Rittal, Kaercher, Wirtgen Group, HAMM, Hilti, Atlas Copco, Wafios, John Deere, Sidel, Tetra Pak, Liebherr. Metal In exporterar till tolv länder i Europa. 80 % av vår export utgår till västerländska marknader.

 7. BULUT CNC MACHINING

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Upplev oöverträffad precision med BULUT CNC MAKINAs skräddarsydda CNC-projekt, omsorgsfullt tillverkade i Turkiet. Vi är specialiserade på att skräddarsy komponenter för att matcha dina unika krav. Från komplicerade maskindelar till skräddarsydda projekdelar - vårt team använder de senaste CNC-teknikerna för fräsning, svarvning och bearbetning för optimala lösningar. Vi är leverantörer inom branscher som maskinindustrin, flygindustrin, marina hydraulikindustrin och fordonsindustrin och ser till att projekten slutförs exakt och effektivt. BULUT CNC MAKINA levererar förstklassiga lösningar som överträffar dina förväntningar och tillverkningen sker i Turkiet. Våra produkter: • Maskindelar med hög precision för bilindustrin • Maskindelar med hög precision för flygindustrin • Maskindelar med hög precision för marinindustrin • Maskindelar med hög precision för hydraulikindustrin Vi följer internationella kvalitetsstandarder och certifieringar, vilket säkerställer att våra produkter uppfyller de högsta standarderna för excellens. Vi arbetar på kund- och projektbasis och tillgodoser dina specifika behov med precision och engagemang. Oavsett om du behöver en enstaka prototyp eller storskalig produktion garanterar vår expertis och våra resurser resultat som överträffar förväntningarna. Med vårt orubbliga engagemang för kvalitet och kundnöjdhet kan du vara säker på att ditt projekt är i skickliga händer. Upplev kraften av precision tillsammans med BULUT CNC MAKINA.

 8. TECHNOMARK

  Frankrike

  Verified by europages badge

  TECHNOMARK, den franska experten på spårbarhet med hjälp av laserteknik och mikroslag. Som expert på mikroslag sedan 2000, har Technomark revolutionerat marknaden med sin flaggskeppsinnovation Multi4 som utvecklats för att svara på alla användningar (en produkt för 4 möjliga konfigurationer). Stolta över denna framgång har Technomark aldrig upphört att innovera och erbjuda viktiga utvecklingar på mikroslagsmarknaden. 2013 tog Technomark sina första steg inom laserteknik och började sälja skräddarsydda lösningar. 2016 lanserade de sitt första sortiment av laserfiber Graphix. Tack vare sina erkända innovationer har Technomark fått både certifieringar och troféer och idag blivit en ofrånkomlig aktör på märkningsmarknaden och erbjuder numera heltäckande spårbarhetslösningar, från märkning till omläsning. Idag har koncernen filialer i Kina och i USA. Dess styrka består i att utforma produkter med French Fab-kvalitet och i att uppfylla sina åtaganden över gränserna tack vare sina internationella partner som erbjuder ett ständigt lokalt stöd. Vi garanterar kvalitet oavsett typen av märkning (alfanumeriska följder, specialtecken, logotyper, tidsstämpling och diverse koder av typen datamatrix eller QR-kod). Därmed kan våra lösningar svara på alla era spårbarhetsbehov oavsett era industriella tillämpningar. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Rumänien

  Verified by europages badge

  Emsil grundades 1995 i Rumänien, och började med att designa, tillverka och sälja CNC-maskinverktyg. Det första CNC-verktyget installerades i Finland 1997. Emsils strategi var att diversifiera och expandera kapacitet och flexibilitet till att tillverka ett brett utbud av produkter till många olika industrier. Emsil tar sig gärna an tekniska utmaningar, inom maskinverktygsbranschen eller inom svetsning och ståltillverkning. Vi har blivit en stark leverantör och samarbetspartner med tiden. Därför expanderade vi ytterligare 2007. Gemil fick fokusera på svetsning av stora stålkonstruktioner, för att täcka efterfrågan för den typen av tjänster. Samtidigt började Emsil fasa över produktionen av maskinverktygens huvudkomponenter från gjutjärn till kolstål. Ett tredje företag, Siltech, bildades 2007 för konsultationsunderstöd och omformades till ett ståltillverkningsföretag 2012. Idag ligger Siltech i Aiud - vår tredje anläggning. 2011 köpte Emsil upp ett franskt teknikföretags rumänska dotterbolag, och trädde in i den aeronautiska industrin. Här tillverkas apparater och stålkonstruktioner för flygplanskomponenter. Vi är idag aktiva i tre rumänska städer, och tillverkar högteknologiska CNC-maskinverktyg och stålkonstruktioner av kolstål och rostfritt stål. Vi har närvaro i industrier som: sjöfart, energi, olja och gas, flyg, transport och vakuum.

 2. ATOM KARINCA LASER

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Atom Karinca grundades 1996 och har urskilt sig som ett förstklassigt teknikföretag och beställningstillverkare av laserskurna artiklar i Istanbul i Turkiet. Vår obevekliga hängivenhet till perfektion förkroppsligas i vår toppmoderna infrastruktur som består av en anläggning på 3 000 kvadratmeter, en modern maskinpark och ett team på 60 mycket skickliga yrkespersoner som kan hålla i gång produktionen dygnet runt - allt för att säkerställa en friktionsfri tillverkning för våra kunder. Sedan vi grundades 1996 har vi kontinuerligt utvecklats. Vi gjorde entré i laserskärningssektorn 2005. Vår hängivenhet till framsteg syns tydligt i våra pågående investeringar och kontinuerliga initiativ för självförbättring. Våra omfattande tjänster innefattar: •Laserskärning •Plåtböjning •Cylinderskruvning •Tillverkning av svetsade delar •Elektrostatisk pulverlackering •Sammansättningstjänster •Försäljning av metallplåt. Vår maskinpark: LASERSKÄRNING MASKINPARK 6 KW skäreffekt | 4 000x2 000 mm plåtbearbetningsområde 6 KW skäreffekt | 3 000x1 500 mm plåtbearbetningsområde 4 KW skäreffekt | 3 000x1 500mm plåtbearbetningsområde 2, 5 KW skäreffekt | 2 500x1 250 mm plåtbearbetningsområde VÅRT PLÅTBÖJNINGSMASKINERI CNC-plåtböjning med 7 axlar, CNC-plåtböjning med 5 axlar, CNC-plåtböjning med 4 axlar. På Atom Karinca överskrider vi geografiska gränser för att betjäna våra kunder globalt. Kundnöjdheten är vår främsta prioritet, och vårt expertteam är dedikerat till att förstå och uppfylla dina individuella behov. Din framgång är vårt uppdrag.

 3. CHMIELINSKI

  Polen

  Verified by europages badge

  CHMIELINSK ligger i Walbrzych i lägre Silesia och är ett familjeägt företag. Sedan 2010 specialiserar vi oss på vattenskärning av ett stort antal material, bland annat stål, icke järnhaltiga metaller, gummi, plast, glas och sten. Vår avancerade utrustning innefattar tre vattenskärningsmaskiner från det välkända företaget FLOW, som är utrustade med den allra senaste tekniken - bland annat det dynamiska vattenskärningshuvudet för precisionsskärning i 2D och 3D. Vi har även borrysytemet Ultra Pierce, som låter oss arbeta med kompositmaterial och sköra material som marmor, sten och glas. Vi har kapacitet till material av maxstorlek 2 000x4 000 mm, med en tjocklek på upp till 200 mm. Med högtryckspumpar som når upp till 6 500 bar har vi förmågan att optimera produktionskostnaderna. Vi skiljer oss från mängden med vår obevekliga hängivenhet till kvalitet, som understöds av innovativ teknik, korta ledtider och en omfattande kundtjänst. Vi tillhandahåller gärna gratis serviceofferter och kan bearbeta förfrågningar i form av DXF/DWG-filer. Vi kan dessutom erbjuda designtjänster utifrån dina tekniska specifikationer eller handritade skisser. Din nöjdhet är vår prioritet.

 4. TABELARAIZ

  Portugal

  Verified by europages badge

  Tableraíz grundades i februari 2011 och är en framstående aktör inom metallkonstruktion med ett omfattande lösningsutbud som innefattar strukturell förberedning, leverans och montering av solpanelsstrukturer. Vår expertis sträcker sig till metallbeläggning, licensprocesser, arkitektuella projekt/civilingenjörsprojekt samt noggrann projektövervakning. Vi fokuserar på solcellsmarknaden och kan erbjuda konkurrenskraftiga lösningar inom solcellsstrukutrer. Tableraíz utformar tekniska lösningar för solcellsmonteringar, och är en pålitlig tillverkare av strukturer för solcellsinstalleringar. Vi vill vara en nyckelaktör på marknaden och lägga ribban för perfektion inom både byggnationsprodukter och metallarbete. Våra kärnvärderingar är etik, ansvar, hängivenhet, laganda och respekt. Det är viktigt för oss att göra ett bestående intryck. Med rik erfarenhet och kunskap som slipats genom åren har vi kapaciteten att erbjuda distinkta lösningar inom planering, konstruktion och teknisk utformning. Våra klienter kan lita på vår professionalism, tekniska guidning och obevekliga hängivenhet till kvalitet i varje projekt. Våra färdigheter innefattar många olika områden: Planering, leverans, beledsagning, licensering, beläggning, montering och konstruktion. Vi är hängivna till att leverera kvalitet.

 5. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Turkiet

  Verified by europages badge

  KALELILER FASTENERS grundades 1995 och är en ledande tillverkare av fästanordningar i stål. Företaget är baserat i Ankara, Turkiet. Vi erbjuder produkter av hög kvalitet och har blivit en framstående global leverantör av fästanordningar. Med en 14 000 m2 stor produktionsanläggning, inklusive ett täckt område på 10 000 m2 i Ankara/Saray, förenar vi vårt gedigna arv med ett kundfokuserat synsätt. För oss på KALELILER FASTENERS är kundnöjdhet av största vikt. Vi är framstående inom tillverkning av skruvar, pinnbultar, ankarbultar och muttrar och använder metoder för både varmsmide och kallformning. Vår expertis omfattar olika typer av fästanordningar i stål och vi erbjuder både elförzinkade och varmförzinkade beläggningar. Vi är också specialiserade på geomet- och zink-nickelbeläggningar, med fokus på storskalig tillverkning av bultar och specialfästanordningar med hjälp av varmsmide. Vi levererar till en rad olika sektorer, såsom energiföretag, byggföretag, tillverkare av industridelar, stålbyggnad, byggnation på flygplatser, raffinaderier och maskinindustrin. Våra avancerade maskiner och utrustning gör att vi effektivt kan tillverka skräddarsydda delar av högsta kvalitet. Vi har kompetens inom automatisk skärning, varmsmide, kallformning, maskinbearbetning, valsgängning, värmebehandling, beläggningar och kvalitetskontroll. Under märket KLR erbjuder vi bultar och skruvar med gängor från M12 till M80, gängstänger och pinnbultar från M8 till M220 och muttrar från M20 till M80. Vi erbjuder också ankarbultar, U-bultar och J-bultar och har ett omfattande lager av olika fästanordningar. Kontakta oss för mer information!

 6. TEKNIK CIZGI KESIM BUKUM METAL SAN VE TIC LTD STI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Teknik Çizgi Kesim Büküm är dedikerat till att tillhandahålla ojämförbar service till våra högt värderade kunder. Med teknisk expertis och tillitsdrivna samarbeten prioriterar vi kundnöjdhet med hjälp av innovativa lösningar. Med många års erfarenhet briljerar vi inom diverse tillverkningsprocesser, som laserskärning, giljotinskärning, kantpressbockning, svetsning, sammansättning och målning inom tillverkning. Våra kärnprinciper kretsar kring att tillhandahålla korrekta lösningar och säkerställa en friktionsfri leverans av högklassiga produkter. Vi är stolta över att kultivera tillit och ett kundorienterat förhållningssätt på Teknik Çizgi Kesim Büküm genom att ge våra kunder den absolut bästa servicen. Vår hängivenhet till kvalitet understryks av att vi är certifierade med ISO 9001-2015, ISO 14001 och ISO 45001. I våra toppmoderna kvalitetslaboratorium använder vi den senaste utrustningen för bearbetningar som skärning, stansning, polering och mycket mer! Vi upprätthåller rigorösa kvalitetskontrollsstandarder genom våra tillverkningsprocesser. På Teknik Çizgi Kesim Büküm visar våra certifikat och avancerade kapaciteter den obevekliga hängivenheten vi har till att leverera produkter och tjänster so konsekvent överskrider de allra högsta industristandarderna. Kontakta oss idag för heltäckande perfektion!

 7. SHENZHEN PROMOSTAR HARDWARE CO.,LTD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ShenZhen PromoStar Hardware Co., Ltd är ett företag som specialiserat sig på CNC-metallbearbetning, svarvning, fräsning, prägling och svetsningsprodukter för all slags industri. Materialen som bearbetas är rostfritt stål, aluminium, titan, mässing, kolstål med mera. Vi möter krav från alla möjliga industrier, så som: Elapparater, elektronik, bildelar, LED-belysning, möbler, maskiner & utrustning, rengörings- och sjukvårdutrustning, plast & formlinjer osv. Promostar har lång erfarenhet av att exportera till USA, Europa och länder i södra Asien. Vi erbjuder precision med en tolerans på +/-0.002 mm. Kan klara standardkraven enligt ROHS, REACH. Materialen kan kvalificeras enligt ASTM, UNI. ISO 9001: 2008 och ISO TS16949. Våra egenskaper: Medelstor verksamhet med utmärkt produktionsfastighet. Investeringar i maskiner och teknologier, en stark personalavdelning. Alla i vårt team har jobbat ihop i över åtta år. Vi värderar samarbete högt. PromoStar får goda omdömen världen över. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 8. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA är ett portugisiskt företag som grundades 1996 och specialiserar sig som den bästa samarbetspartnern för outsourcing av tillverkning av precisionsmaskiner - 3, 4 eller 5 delar (aluminium, stål eller rostfritt stål). Vi förser Central- och Nordeuropa med CNC-maskinbearbetning (precision), svetsning, specialprojekt, erkänd outsourcing, mellanserieproduktion, precisionmaskinsbearbetning av komponenter av metallegeringar, projektutveckling och montering. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO har ett tekniskt expertteam som förser ditt företag med snabba leveranser och kundtjänst genom hela processen. Kontakta oss idag för att få veta mer!

 9. COPIER MACHINERY

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Copier Machinery grundades 1997 och har kommit en lång väg från sin uppkomst i Giessen i Nederländerna. Vi tillhandahåller maskiner och helhetslösningar för metallrörstillverkning, med snabb och effektiv service, till hela världen. Vi har ett brett utbud av maskiner för rörskärning, böjning, rörändsbearbetning, svetsning och fasning med emfas på innovation, stabilitet, pålitlighet och hög kvalitet. Vi är experter på maskiner för industriell rörutformning. Vi är specialiserade på roterande svarvmaskiner (RTL). Vår målsättning är att identifiera kundens specifika problem och erbjuda en lösning. Den målsättningen är nyckeln till våra framgångar. Våra standardmaskiner kan därför bli modifierade för att passa kundens specifika behov. Genom våra kunskaper om marknaden, vår erfarenhet, vårt kundorienterade fokus och våra resurser har vi utformat, tillverkat och levererat över 400 rörmaskiner till över 40 länder.

 10. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA är ett metallbearbetningsföretag. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA grundades 1997 i kommunen Águeda. Vi tillverkar metallstrukturer, metallkonstruktioner, räcken, staket, dörrar och portar. Vi kan göra industriella paviljonger. Vi kan även utföra smidesprojekt för små och stora portar, räcken och små tak. Företaget har haft erfarenhet av inhemska och utländska marknader i många år: Spanien, Frankrike, Angola, Moçambique med flera. Vi utför alla sorters bearbetningar av järn, smidat aluminium och rostfritt stål. Vi har en teknisk avdelning med flera designers och tekniker, och vi utför 3D-modellering. Vi satsar på perfektion och använder de bästa materialen, den bästa utrustningen och de bästa metoderna och processerna. Vi har ett kompetent och engagerat team som utför dina projekt. Vi har maskiner för laserskärning, bockning, skärning, borrning och svetsning. Vi är certifierade enligt EN1090 och ISO9001.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Brotschning av stål och metall - Import och export

Antal resultat

30 480 Företag