• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • brons och legeringar

Resultat för

Brons och legeringar - Import och export

 1. BDP MECHANICAL COMPONENTS DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  bdp Group grundades 1992 och sysselsätter idag 150 medarbetare. Förutom huvudkontoret i Berlin har koncernen ytterligare 14 kontor i bland annat Bulgarien, Kina, Tyskland, Polen, Spanien och Schweiz. Dotterbolaget bdp Mechanical Components har funnits sedan 1982 och är inriktat på sourcing av gjutna, smidda och bearbetade delar och bildelar för europeiska tillverkningsföretag från Kina och Östeuropa. Vi förser över 50 europeiska kunder med produkter för bilindustri, verkstadsindustri, järnväg, energi, gas- och vätsketransport. Allt från en och samma leverantör: Modellkonstruktion, förstamall, produktion (uppstart), serietillverkning och optimering. Produktkvalitet. Strategiska inköp: Optimering av upphandlingsprocessen, lägre inköpskostnader. Urval av lämpliga leverantörer, leverantörsrevisioner: utvärdering av tekniska produktions- och kvalitetsresurser. Kvalitetskontroll på plats: produktionsövervakning, utleveranskontroll

 2. ETIC TUBES ET PROFILES

  Frankrike

  Sedan 1995 är ETIC TUBE & PROFILES ett företag specialiserat på rördragning. Det framgångsrika bolaget diversifierade sin verksamhet till precisionskapning efter några år. Vi utför också slutbearbetningar och har en verkstad som ger oss möjlighet att utföra komplexa operationer som t.ex. skäggning, stansning, bockning, lödning, borrning och värmebehandlingar. Utifrån ihåliga ämnen utför vårt erfarna team dragningen av rör eller profiler enligt standard EN12449 eller er kravspecifikation. Vi väljer noggrant ut råmaterialen för att garantera en produkt av bästa kvalitet. Vi arbetar huvudsakligen med icke-järnhaltiga metaller som exempelvis koppar och dess legeringar (mässing och aluminium). Vi försäkrar oss om att alltid leverera produkten som överensstämmer med era förväntningar, tillverkad enligt en process som följer standarden ISO 9001: 2015. Med åren har ETIC utvecklat sin verksamhet internationellt. Vi har blivit den privilegierade leverantören av många företag i Europa, i Nordafrika, men också i Asien. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 3. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Frankrike

  Gjuteriet SRI, som ligger i Commentry, tillverkar sandgjutna delar för alla användningsområden i ren koppar, härdad koppar, aluminiumbrons, tennbrons, blybrons och HH mässing. Saint Rémy Industrie (SRI) har en bearbetningsverkstad som ständigt utvecklas. Vi levererar helt färdiga och kontrollerade produkter. Tack vare detta behöver våra kunder bara en samtalspartner för varje artikel

 4. INOXYDA SA

  Frankrike

  Inoxyda jobbar med sandgjutning av tekniska delar i storformat (5m x 5m – 50 ton) med anti-korrosionslegeringar: aluminiumbrons eller brons. Inoxyda tillverkar både vanliga legeringar och specifika aluminiumsbronslegeringar: Inoxyda 53H / 3P: gjutna delar, Inoxyda 53 AMA: omagnetisk Inoxyda 154: förhöjd resistens. Inoxydas erfarenhet inom storformatsdelar gör att de kan tillverka alla tekniska delar för kranar, pumpar och turbiner

 5. G.L.P. SRL

  Italien

  Företaget G.L.P. SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brons och legeringar. Företaget är även verksamt inom Guldsmeder - Maskiner och utrustning, Smörjmedel för industribruk, legeringar av ädelmetall för tillverkning av smycken, Guldsmeder - Maskiner och utrustning, speciallegeringar för svetsning, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Arezzo, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO

  Italien

  Företaget VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektronstråleskärning - Material. Företaget är även verksamt inom Svetsning och lödning - Maskiner och material, Brons och legeringar, tillbehör för svetsning, elektroder, Svetsning och lödning - Maskiner och material, masker för svetsning, Brons och legeringar, artiklar för anläggningar och maskiner för lågsvetsning av metall, och bronsplåt i koppar och mässing. Företagets huvudkontor finns i Volvera, Italien.

 2. LASERTECHNIK WÜNSCH

  Tyskland

  Företaget LASERTECHNIK WÜNSCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåtar - Industriell bearbetning. Företaget är även verksamt inom Klippning av stål och metall, Falsning - stål och metall, Predelava jekla in kovin, Brons och legeringar, CNC-falsning, flygindustridel, Klippning av stål och metall, Falsning - stål och metall, och Predelava jekla in kovin. Företagets huvudkontor finns i Unna, Tyskland.

 3. DELTA METAL

  Frankrike

  DELTA METAL är specialiserat på inköp och försäljning av kopparlegeringar, specialbrons, volfram, molybden och titan. Vi har också kapacitet att tillverka delar enligt ritning samt stora centrifugerade kronor på omkring 2, 5 m i diameter. Vårt sortiment består av över 50 varianter, bland annat följande: CuSn6P - CuSn12 - CuSn12P - CuSn7Pb7Zn4 - CuSn7 - CuSn9P - CuAl9Ni3Fe2 - CuAl10Ni5Fe4 - CuAl11Ni6Fe5 - CuAl12Ni6Fe5 - CuCr1Zr - CuNiSiCr - CuNi2Si, osv… Vi är experter på kopparlegeringar och specialbrons upp till 420HB, och har kunnat utveckla vår verksamhet i Europa, där vi är verksamma inom alla industrisektorer och sektorer för underleverantörer, exempelvis vapen, marinen, stålindustri, bilindustri, mekanik, formsprutning av plast, sprutpressning med mera. Vår försäljningsavdelning lyssnar på er och möter era behov med korta tidsfrister under hela året.

 4. ZINCO GROUP. SRL

  Italien

  Zinco Group startades under 1980-talet som ett litet familjeföretag med att tillverka skorstensrör och byggartiklar. Under årens lopp specialiserar sig företaget särskilt på att tillverka rökavledningssystem och stommar för skjutdörrar. Idag är Zinco Group närvarande på en lite större marknad tack vare ett strukturerat försäljningsnätverk som sträcker sig över hela Italien och i Europa.

 5. MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Gjuteri som utför stränggjutning och centrifugalgjutning i alla koppar- och aluminiumgjutlegeringar enligt DIN EN 1982 och DIN EN 1706, icke järnhaltiga metaller. Som grundmaterial i rör, ringar, dosor, plattstänger, fyrkants- och sexkantsstänger, plåtar för maskinkonstruktion, kemisk industri, varvsindustri, maskinfabriker. Det QS-certifierade företaget har ett eget laboratorium för all materialprovning liksom för andra godkännanden och besiktningsändamål som materialtillverkare.

 1. CSN CARL SCHREIBER GMBH

  Tyskland

  Tillverkning, bearbetning och försäljning av alla slags icke-järnmetaller samt handel med sådana metaller, särskilt drift av valsverk, drag- och pressverk samt gjuterier. Våra produkter: Aluminiumbrons-halvfabrikat, kopparhalvfabrikat, kopparlegeringar, halvfabrikat av kopparlegeringar, kopparnickel-halvfabrikat, kopparplattor, kopparstycken, mässingshalvfabrikat, mässingsplattor, mässingsstycken

 2. NAZIONALE BATTITURA METALLI SRL

  Italien

  Blad i guld- och silverimitation, koppar. Över 30 olika typer av oxiderade blad, i rullar, häften, överföring, guldblad, abburstig, mässing, schabin. Utrustning för att applicera metalbladet.

 1. JINTIAN COPPER

  Tyskland

 2. ARSLAN METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Turkiet

 3. LEBRONZE ALLOYS

  Frankrike

 4. TECNOITALIA PRODOTTI INDUSTRIALI

  Italien

 5. STEELINOX PA S.R.L.

  Italien

 6. COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK

  Serbien

 7. METALLURICAL.EU

  Slovakien

 8. STORM POWER COMPONENTS

  Förenta Staterna

 1. MSU METALLSCHMELZWERK ULM GMBH

  Tyskland

 2. GULI GULI DOO

  Serbien

 3. WIELAND AUSTRIA GES.M.B.H.

  Österrike

 4. LAROMET SA

  Rumänien

 5. FONDERIE CORNILLE HAVARD

  Frankrike

 6. HOSO METAL CO., LTD

  Kina

 7. CMH

  Belgien

 8. FONDERIE LONGONI PIERRE

  Frankrike

 9. RK COPPER & ALLOY LLP

  Turkiet

 10. AFFINERIE DE LA MEUSE

  Belgien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis