• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • brons och legeringar

Resultat för

Brons och legeringar - Import och export

 1. BDP MECHANICAL COMPONENTS DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  bdp Group grundades 1992 och sysselsätter idag 150 medarbetare. Förutom huvudkontoret i Berlin har koncernen ytterligare 14 kontor i bland annat Bulgarien, Kina, Tyskland, Polen, Spanien och Schweiz. Dotterbolaget bdp Mechanical Components har funnits sedan 1982 och är inriktat på sourcing av gjutna, smidda och bearbetade delar och bildelar för europeiska tillverkningsföretag från Kina och Östeuropa. Vi förser över 50 europeiska kunder med produkter för bilindustri, verkstadsindustri, järnväg, energi, gas- och vätsketransport. Allt från en och samma leverantör: Modellkonstruktion, förstamall, produktion (uppstart), serietillverkning och optimering. Produktkvalitet. Strategiska inköp: Optimering av upphandlingsprocessen, lägre inköpskostnader. Urval av lämpliga leverantörer, leverantörsrevisioner: utvärdering av tekniska produktions- och kvalitetsresurser. Kvalitetskontroll på plats: produktionsövervakning, utleveranskontroll

 2. KIGEMA SP. Z.O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi är ett team av ingenjörer, tekniker och experter med 30 års erfarenhet inom gjutning och maskinbearbetning. Vårt mål är att bygga långsiktiga samarbeten och relationer utifrån ömsesidig respekt och vi vill vara det främsta leverantörsvalet. Vi strävar efter att erbjuda prisvärda produkter och tjänster av hög kvalitet. BRONSGJUTERI: KIGEMA är specialiserade på centrifugalgjutning för produktion av bussningar, ringar och hylsor med ett omfattande sortiment av kopparlegeringar enligt internationella och lokala standarder för gjutning (såsom DIN EN 1982: 1998-12, PN-EN 1982, DIN 1705, 1709, 1714, PN 91/H-87026, ASTM B271, BS 1400) samt speciallegeringar. De material vi erbjuder är brons, aluminiumbrons, blybrons, specialbrons, mässing och speciallegeringar. CNC-BEARBETNING: Kompletta bearbetningslösningar i stål, gjutjärn, icke-järnmetaller och teknisk plast. Vi utför beställningar med hög precision i små och medelstora serier, i en mängd olika dimensioner. Vi följer kvalitetssäkringssystem som ISO 9001: 2009, ISO 18001: 2004 och ISO 14001: 2005. KIGEMA har ett laboratorium som möjliggör testning av produkternas mekaniska egenskaper, som hårdhet och töjning samt test med mikrometer. KIGEMA utför även genomträngnings- och ultraljudstester och utfärdar intyg om överensstämmelse enligt EN 10204-2.2, 2.3, 3.1B. Företaget har dessutom ett luftkonditionerat mätrum med mätutrustning av hög kvalitet.

 3. ETIC TUBES ET PROFILES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan 1995 är ETIC TUBE & PROFILES ett företag specialiserat på rördragning. Det framgångsrika bolaget diversifierade sin verksamhet till precisionskapning efter några år. Vi utför också slutbearbetningar och har en verkstad som ger oss möjlighet att utföra komplexa operationer som t.ex. skäggning, stansning, bockning, lödning, borrning och värmebehandlingar. Utifrån ihåliga ämnen utför vårt erfarna team dragningen av rör eller profiler enligt standard EN12449 eller er kravspecifikation. Vi väljer noggrant ut råmaterialen för att garantera en produkt av bästa kvalitet. Vi arbetar huvudsakligen med icke-järnhaltiga metaller som exempelvis koppar och dess legeringar (mässing och aluminium). Vi försäkrar oss om att alltid leverera produkten som överensstämmer med era förväntningar, tillverkad enligt en process som följer standarden ISO 9001: 2015. Med åren har ETIC utvecklat sin verksamhet internationellt. Vi har blivit den privilegierade leverantören av många företag i Europa, i Nordafrika, men också i Asien. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 4. ARSLAN METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Arslan Metal grundades 1964 och är Turkiets främsta tillverkare av förstklassiga bly- och kopparprodukter. Med noggrann uppmärksamhet på detaljer tillhandahåller vi ett omfattande utbud av kopparprodukter som är skräddarsydda exakt för att uppfylla våra kunders specifikationer. Oavsett om det gäller elindustrin, takläggning eller andra användningsområden finns våra kopparprodukter i mjuka, hårda och halvhårda varianter. På Arslan Metal innebär vår tillverkningsprocess en exakt uppåtgående gjutning av kopparvätska, följt av noggrann pressning eller valsning för att skapa högkvalitativa kopparvaror. Alla våra kopparprodukter är 100% elektrolytiska och har en exceptionell ledningsförmåga på 58, 50 mikrometer per siemens och kommer från katoder av A-klass. Vårt blyark tillverkas endast av Rafined och min %99, 95 renhetstackor. -Plåtar av koppar -Samlingsskenor av koppar -Band av koppar -Stänger av koppar -Rör av koppar -lindade kopparrör -Profiler av koppar -Vikt lindad koppar -Kopparrör pannkaka -Blyplåt, plåtrull -Stänger av bly Vi har åtagit oss att upprätthålla de högsta standarderna för miljöintegritet, kvalitet och kostnadseffektivitet, och varje aspekt av vår affärsverksamhet återspeglar vårt engagemang för excellens. Dessutom är våra trumcymbaler noggrant handgjorda, vilket säkerställer oöverträffad kvalitet och resonans. Dessutom är stångsvarvade produkter precisionskonstruerade med hjälp av CNC Swiss-Type Automatic Lathes, vilket garanterar konsekvens och noggrannhet.

 5. INOXYDA SA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Inoxyda jobbar med sandgjutning av tekniska delar i storformat (5m x 5m – 50 ton) med anti-korrosionslegeringar: aluminiumbrons eller brons. Inoxyda tillverkar både vanliga legeringar och specifika aluminiumsbronslegeringar: Inoxyda 53H / 3P: gjutna delar, Inoxyda 53 AMA: omagnetisk Inoxyda 154: förhöjd resistens. Inoxydas erfarenhet inom storformatsdelar gör att de kan tillverka alla tekniska delar för kranar, pumpar och turbiner

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Gjuteriet SRI, som ligger i Commentry, tillverkar sandgjutna delar för alla användningsområden i ren koppar, härdad koppar, aluminiumbrons, tennbrons, blybrons och HH mässing. Saint Rémy Industrie (SRI) har en bearbetningsverkstad som ständigt utvecklas. Vi levererar helt färdiga och kontrollerade produkter. Tack vare detta behöver våra kunder bara en samtalspartner för varje artikel

 2. G.L.P. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget G.L.P. SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brons och legeringar. Företaget är även verksamt inom Guldsmeder - Maskiner och utrustning, Smörjmedel för industribruk, legeringar av ädelmetall för tillverkning av smycken, Guldsmeder - Maskiner och utrustning, speciallegeringar för svetsning, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Arezzo, Italien.

 3. VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektronstråleskärning - Material. Företaget är även verksamt inom Svetsning och lödning - Maskiner och material, Brons och legeringar, tillbehör för svetsning, elektroder, Svetsning och lödning - Maskiner och material, masker för svetsning, Brons och legeringar, artiklar för anläggningar och maskiner för lågsvetsning av metall, och brons. Företagets huvudkontor finns i Volvera, Italien.

 4. LASERTECHNIK WÜNSCH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LASERTECHNIK WÜNSCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåtar - Industriell bearbetning. Företaget är även verksamt inom Klippning av stål och metall, Falsning - stål och metall, Predelava jekla in kovin, Brons och legeringar, CNC-falsning, flygindustridel, Klippning av stål och metall, Falsning - stål och metall, och Predelava jekla in kovin. Företagets huvudkontor finns i Unna, Tyskland.

 5. DELTA METAL

  Frankrike

  DELTA METAL är specialiserat på inköp och försäljning av kopparlegeringar, specialbrons, volfram, molybden och titan. Vi har också kapacitet att tillverka delar enligt ritning samt stora centrifugerade kronor på omkring 2, 5 m i diameter. Vårt sortiment består av över 50 varianter, bland annat följande: CuSn6P - CuSn12 - CuSn12P - CuSn7Pb7Zn4 - CuSn7 - CuSn9P - CuAl9Ni3Fe2 - CuAl10Ni5Fe4 - CuAl11Ni6Fe5 - CuAl12Ni6Fe5 - CuCr1Zr - CuNiSiCr - CuNi2Si, osv… Vi är experter på kopparlegeringar och specialbrons upp till 420HB, och har kunnat utveckla vår verksamhet i Europa, där vi är verksamma inom alla industrisektorer och sektorer för underleverantörer, exempelvis vapen, marinen, stålindustri, bilindustri, mekanik, formsprutning av plast, sprutpressning med mera. Vår försäljningsavdelning lyssnar på er och möter era behov med korta tidsfrister under hela året.

 1. ZINCO GROUP. SRL

  Italien

  Zinco Group startades under 1980-talet som ett litet familjeföretag med att tillverka skorstensrör och byggartiklar. Under årens lopp specialiserar sig företaget särskilt på att tillverka rökavledningssystem och stommar för skjutdörrar. Idag är Zinco Group närvarande på en lite större marknad tack vare ett strukturerat försäljningsnätverk som sträcker sig över hela Italien och i Europa.

 2. MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Gjuteri som utför stränggjutning och centrifugalgjutning i alla koppar- och aluminiumgjutlegeringar enligt DIN EN 1982 och DIN EN 1706, icke järnhaltiga metaller. Som grundmaterial i rör, ringar, dosor, plattstänger, fyrkants- och sexkantsstänger, plåtar för maskinkonstruktion, kemisk industri, varvsindustri, maskinfabriker. Det QS-certifierade företaget har ett eget laboratorium för all materialprovning liksom för andra godkännanden och besiktningsändamål som materialtillverkare.

 1. CSN CARL SCHREIBER GMBH

  Tyskland

  Tillverkning, bearbetning och försäljning av alla slags icke-järnmetaller samt handel med sådana metaller, särskilt drift av valsverk, drag- och pressverk samt gjuterier. Våra produkter: Aluminiumbrons-halvfabrikat, kopparhalvfabrikat, kopparlegeringar, halvfabrikat av kopparlegeringar, kopparnickel-halvfabrikat, kopparplattor, kopparstycken, mässingshalvfabrikat, mässingsplattor, mässingsstycken

 2. NAZIONALE BATTITURA METALLI SRL

  Italien

  Blad i guld- och silverimitation, koppar. Över 30 olika typer av oxiderade blad, i rullar, häften, överföring, guldblad, abburstig, mässing, schabin. Utrustning för att applicera metalbladet.

 3. LEBRONZE ALLOYS

  Frankrike

  Företaget LEBRONZE ALLOYS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brons och legeringar. Företaget är även verksamt inom Gjuterier koppar, brons, mässing, Rör och rörsystem i koppar, Gjuterier koppar, brons, mässing, Rör och rörsystem i koppar, bronslegeringar, och rör i mässing. Företagets huvudkontor finns i Suippes, Frankrike.

 4. JINTIAN COPPER

  Tyskland

  Företaget JINTIAN COPPER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brons och legeringar. Företaget är även verksamt inom koppar och legeringar, koppar, koppar, och neodymmagneter. Företagets huvudkontor finns i Frankfurt Am Main, Tyskland.

 5. TECNOITALIA PRODOTTI INDUSTRIALI

  Italien

  Företaget TECNOITALIA PRODOTTI INDUSTRIALI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brons och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Cologno Monzese, Italien.

 6. STEELINOX PA S.R.L.

  Italien

  Företaget STEELINOX PA S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Brons och legeringar, aluminium, verktygsmaskiner, Brons och legeringar, och metallstrukturer. Företagets huvudkontor finns i Canelli, Italien.

 7. COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK

  Serbien

  Företaget COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i koppar. Företaget är även verksamt inom Brons och legeringar, Slangar - järnfri metall, Brons och legeringar, och Slangar - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Majdanpek, Serbien.

 8. STORM POWER COMPONENTS

  Förenta Staterna

  Företaget STORM POWER COMPONENTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brons och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Decatur, Förenta Staterna.

 1. ARTAN INTERNATIONAL

  Schweiz

  Företaget ARTAN INTERNATIONAL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brons och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Geneve, Schweiz.

 2. GULI GULI DOO

  Serbien

  Företaget GULI GULI DOO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Brons och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Sevojno, Serbien.

 3. MSU METALLSCHMELZWERK ULM GMBH

  Tyskland

  Företaget MSU METALLSCHMELZWERK ULM GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brons och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Ulm, Tyskland.

 4. WIELAND AUSTRIA GES.M.B.H.

  Österrike

  Företaget WIELAND AUSTRIA GES.M.B.H., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brons och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Amstetten, Österrike.

 5. KME BENELUX BVBA

  Belgien

  Företaget KME BENELUX BVBA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brons och legeringar. Företaget är även verksamt inom Plåt och band i koppar, stänger i koppar, rör i koppar, Plåt och band i koppar, och mässingstänger. Företagets huvudkontor finns i Diegem, Belgien.

 6. Karaman Geri Dönüsüm San Ve Tic Ltd Sti

  Turkiet

  Företaget Karaman Geri Dönüsüm San Ve Tic Ltd Sti, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brons och legeringar. Företaget är även verksamt inom Återanvändning av industriskrot, koppar i tackor, Återanvändning av industriskrot, och blottad koppar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. HOSO METAL CO., LTD

  Kina

  Företaget HOSO METAL CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brons och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Shenzhen, Kina.

 8. LEBRONZE ALLOYS - SELESTAT

  Frankrike

  Företaget LEBRONZE ALLOYS - SELESTAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brons och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Sélestat, Frankrike.

 9. FONDERIE CORNILLE HAVARD

  Frankrike

  Företaget FONDERIE CORNILLE HAVARD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brons och legeringar. Företaget är även verksamt inom Klockor - Gjuterier, och Klockor - Gjuterier. Företagets huvudkontor finns i Villedieu-Les-Poêles, Frankrike.

 10. KME BRASS FRANCE SAS

  Frankrike

  Företaget KME BRASS FRANCE SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brons och legeringar. Företaget är även verksamt inom köper och säljer metall, smältning metaller, och taktäckningar i metall. Företagets huvudkontor finns i Courbevoie Cedex, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis