• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • brokranar

Resultat för

Brokranar - Import och export

 1. J.D. NEUHAUS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I tyska Witten har företaget J.D. Neuhaus GmbH & Co. KG sitt huvudkontor och sin produktionsanläggning för pneumatiskt och hydrauliskt drivna lyftanordningar och kransystem. Med sin unika specialisering sätter J.D. Neuhaus inte bara standarden i branschen vad gäller kvalitet, utan är även ledande på världsmarknaden, med mer än 200 medarbetare och kunder i över 90 länder. Produkterna utmärker sig genom att vara explosionssäkra och tillförlitliga för tunga laster på upp till 115 ton även under extrema förhållanden. Exempel på användningsområden är olje- och gasproduktion vid arktiska temperaturer ner till -45 °C, fartygsreparationer under vatten samt tillämpningar inom gruvindustrin, petrikemin och den tunga industrin. All produktion sker i Witten. Förutom ett brett produktsortiment erbjuder vi även flera praktiska tjänster, till exempel montering och installation, inspektioner, underhåll, anläggningsrenovation och kundutbildningar.

 2. ABUS KRANSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ABUS är en av de ledande tillverkarna av hallkranar i Europa. Det familjeägda företaget erbjuder skräddarsydda lösningar utifrån standardiserade komponenter och krankonfigurationer. Vår arbetskompetens omfattar hela skapelseprocessen. Kring Gummersbach, som är företagets huvudkontor, bedrivs utveckling och produktion på flera platser. ABUS system för hallkranar täcker hela lastintervallet från 80 kg till 120 ton och kan anpassas till alla möjliga olika rumsgeometrier och systemkrav.

 3. TAWI

  Sverige

  Verified by europages badge

  Piab Ergonomic Handling Division erbjuder helhetslösningar för säkra och ergonomiska lyft, under märket TAWI. Vi har ett brett sortiment av lyftlösningar från allt mellan livsmedelstillverkning till träindustrin. Vår lyftutrustning hanterar allt från lådor till säckar, från ost till vindrutor. Vi vänder, tippar och roterar tunga tunnor, stora paneler med mera. Våra lösningar innefattar vakuumlyftar, lyftvagnar, telfrar, kransystem och mobila lyftar.

 4. ING. KLAUS SCHNEIDER GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget ING. KLAUS SCHNEIDER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 5. FEINAUER KRAN- UND HEBETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FEINAUER KRAN- UND HEBETECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företagets huvudkontor finns i Rügland, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. METALMECCANICA SPAGGIARI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget METALMECCANICA SPAGGIARI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lyftkranar och portalkranar. Företaget är även verksamt inom Lagring och magasinering - Utrustning och System, Brokranar, traverser, kranar för lyftning av handelsvaror, Lagring och magasinering - Utrustning och System, vinschar för lyftning av handelsvaror, Brokranar, ponts roulants för lyftning av handelsvaror, och automatiska butiker. Företagets huvudkontor finns i Fontevivo, Italien.

 2. VALDAMBRINI TRASPORTI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget VALDAMBRINI TRASPORTI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företaget är även verksamt inom Prevoz blaga, kran, tornkranar för byggnation, Prevoz blaga, och traverser. Företagets huvudkontor finns i Arezzo, Italien.

 3. INSEM-ATMOS D.O.O.

  Slovenien

  Vårt företag är specialiserat på tillverkning av kranar av hög kvalitet och annan lyftutrustning för gods inom industrin. Våra huvudprodukter är brokranar med en kapacitet från 125 kilo till 80 ton med lyftutrustning från Street Crane, och upp till 200 ton med skräddarsydda lösningar. Vi har snabb leverans, tillförlitlig service och underhåll av kranar och annan lyftutrustning. Våra produkter är säkra och pålitliga. Vi strävar efter att hitta rätt lösning på ditt lyftproblem eftersom vi brinner för kranar!

 4. DEWINCH CRANE SYSTEMS

  Turkiet

  Företaget DEWINCH CRANE SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företaget är även verksamt inom Lyftanordningar - utrustning och tillbehör, Lyftkranar och portalkranar, portalkranar, travers, Lyftanordningar - utrustning och tillbehör, och Lyftkranar och portalkranar. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 5. A.P. PFAFF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget A.P. PFAFF GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företagets huvudkontor finns i Augsburg, Tyskland.

 1. ALTMANN GMBH

  Tyskland

  Företaget ALTMANN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företagets huvudkontor finns i Albaching, Tyskland.

 2. MSAURFÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget MSAURFÖRDERTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företagets huvudkontor finns i Mayen, Tyskland.

 1. DINAMIK VINÇ LTD

  Turkiet

  Företaget DINAMIK VINÇ LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företaget är även verksamt inom matbehållare, och Elektriska kranvagnar. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 2. SCHNEIDER W + K GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget SCHNEIDER W + K GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företagets huvudkontor finns i Heilbronn, Tyskland.

 3. PROMMASHMETAL LTD

  Ukraina

  Företaget PROMMASHMETAL LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företaget är även verksamt inom Järnvägsindustri, stommar av metall, och Järnvägsindustri. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 4. BRUNO GLETTENBERG GMBH

  Tyskland

  Företaget BRUNO GLETTENBERG GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företagets huvudkontor finns i Essen, Tyskland.

 5. CEYKON MACHINE - CRANE GROUPS

  Turkiet

  Företaget CEYKON MACHINE - CRANE GROUPS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 6. REYTES VINÇ SISTEMLERI

  Turkiet

  Företaget REYTES VINÇ SISTEMLERI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lyftkranar och portalkranar. Företaget är även verksamt inom Brokranar, Explosionssäkra mobilkranar, kranar, ponts roulants för lyftning av handelsvaror, och Brokranar. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 7. DEWINCH CRANE SYSTEMS

  Turkiet

  Företaget DEWINCH CRANE SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företaget är även verksamt inom portalkranar, travers, och väggkran. Företagets huvudkontor finns i Karatay, Turkiet.

 8. BÖCK + SPANGENBERG GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget BÖCK + SPANGENBERG GMBH & CO KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företagets huvudkontor finns i Siegburg, Tyskland.

 1. CRANE HOIST PARTS

  Grekland

  Företaget CRANE HOIST PARTS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företagets huvudkontor finns i Thessaloniki, Grekland.

 2. RAYF TEKNIK INS. MAKINE MED. GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget RAYF TEKNIK INS. MAKINE MED. GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företaget är även verksamt inom tornkranar, och konstruktion av industriella skorstenar. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 3. HASANIUM GLOBAL DIS TICARET LOJISTIK LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget HASANIUM GLOBAL DIS TICARET LOJISTIK LTD. STI., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företaget är även verksamt inom ponts roulants för lyftning av handelsvaror, och portalkranar. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 4. ASCOM S.P.A

  Italien

  Företaget ASCOM S.P.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företaget är även verksamt inom travers. Företagets huvudkontor finns i Formigine, Italien.

 5. SAYAL CRANE

  Turkiet

  Företaget SAYAL CRANE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företaget är även verksamt inom brobalkar, och självgående lyftkranar. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 6. VISAN VINÇ VE HAREKET SISTEMLERI

  Turkiet

  Företaget VISAN VINÇ VE HAREKET SISTEMLERI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företaget är även verksamt inom traverser, portalkranar, och väggkran. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. KROMER AUSTRIA FEDERZÜGE & GEWICHTSAUSGLEICHER INH. GUIDO ZIELKE

  Österrike

  Företaget KROMER AUSTRIA FEDERZÜGE & GEWICHTSAUSGLEICHER INH. GUIDO ZIELKE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företagets huvudkontor finns i Spittal An Der Drau, Österrike.

 8. TILDONK CONSTRUCT COMPANY EUROPE

  Belgien

  Företaget TILDONK CONSTRUCT COMPANY EUROPE, som är verksamt inom sektorn för Glas för tekniskt och industrimässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Tekniskt industriellt underhåll, Brokranar, Tekniskt industriellt underhåll, och Brokranar. Företagets huvudkontor finns i Falisolle, Belgien.

 9. VOGT HEBETECHNIK

  Tyskland

  Företaget VOGT HEBETECHNIK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Brokranar. Företagets huvudkontor finns i Obersulm, Tyskland.

 10. KONECRANES GMBH

  Tyskland

  Företaget KONECRANES GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företaget är även verksamt inom Lyftkranar och portalkranar, Brokranar, Bockkranar, Lyftanordningar - utrustning och tillbehör, Lyftkranar och portalkranar, Brokranar, Bockkranar, och Lyftanordningar - utrustning och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Langenhagen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis