• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • brickor

Resultat för

Brickor - Import och export

 1. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Europeisk specialist på högklassiga produkter, Codipro producerar lyftöglor av mycket hög kvalitet, som kan lyfta mycket tunga laster. Alla Codipro-ringar är ledade och medger rotation under belastning. CODIPRO erbjuder ett brett sortiment av lyftöglor och kan tillverka kundanpassade lyftöglor med korta leveranstider.

 2. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har många års erfarenhet och ser till att du får "rätt fäste". Från våra säten Altenberge (Tyskland) och Kaohsiung (Taiwan) är vi verksamma i hela världen som systemleverantör för industriföretag. Fasta förbindelser! Med våra fästanordningar av högsta kvalitet monterar vi många olika komponenter och material så att de verkligen sitter. För att underlätta ännu mer för dig erbjuder vi dessutom personlig service och det mesta som rör skruvar, muttrar och annat som är bra att ha. Flexibel service! Vi levererar våra produkter till industriföretag i olika branscher från centrallagret i Altenberge och från vårt kontor i taiwanesiska Kaohsiung.

 3. KORRODIN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Din C-artikelspecialist för svarvade komponenter, ritningsdelar och specialkomponenter. Vi erbjuder en mängd material, specialmaterial och ytbeläggningar som kan anpassas efter dina specifikationer. Brancher: flyg- och rymdindustrin, bilindustrin, maskinteknik, optik och finmekanik, medicinteknik, försvar, elektronik, vind-/solenergi, järnvägsindustrin, halvledarindustrin är några exempel på våra produkters användningsområden. Provtagning sker processäkert enligt VDA eller PPAP. Överensstämmelse med RoHS och REACh, hållbar anskaffning av råvaror samt ansvarsfull resurshantering är saker som ligger oss varmt om hjärtat. Upphandlings- och kvalitetssäkringsavtal samt revisioner av kunder och leverantörer ligger till grund för den vardagliga verksamheten. Utöver anskaffning av specialkomponenter, svarvade komponenter och standardkomponenter kan vi också erbjuda hantering av C-artiklar som kan anpassas helt efter dina krav och förutsättningar.

 4. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schäfer + Peters är din partner för rost- och syrabeständiga fästanordningar, DIN- och standardkomponenter som t.ex. träskruv, millimeterskruv, plåtskruv, brickor, muttrar och produkter som fästen för tunga komponenter, stöldskyddsskruvar och fästelement för solpaneler samt special- och ritningsdelar – allt i flera olika utföranden. Vi vårdar våra kundrelationer så att de aldrig rostar. Det gör vi bland annat genom att ha över 32 000 olika artiklar i lager, över 200 engagerade och duktiga medarbetare och ett modernt kvalitetsstyrningssystem. I vår webbutik hittar du alla våra lagerprodukter, däribland olika skruvar i rostfritt stål, muttrar i rostfritt stål, brickor i rostfritt stål, bultar i rostfritt stål, kedjor i rostfritt stål, stift i rostfritt stål och många andra fästanordningar av rostfritt stål. För att kunna handla i S+P webbutik, ta kontakt med vårt säljteam.

 5. LEDERER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan snart 50 år är Lederer en av de ledande leverantörerna av fästanordningar i rostfritt stål och vi kan erbjuda mer än 60 000 artiklar direkt från lagret: – skruvar, bultar, muttrar, ringar, brickor … – av rostfritt stål, stål och icke-järnmaterial – norm- och standarddetaljer – DIN, EN, ISO och egna – ritningsbaserade artiklar och specialmaterial. Samtidigt satsar allt fler kunder på processoptimerade inköp med C-delshantering från Lederer. Utnyttja följande fördelar: – upp till 50 % reducering av processkostnaderna – ständig tillgänglighet och garanterad kvalitet – minskad kapitalbindning tack vare lageravveckling – individanpassad logistik, t.ex. kanban, konsignation m.m. Lederer är stort nog för att kunna hantera omfattande och detaljrika projekt (vi lämnar gärna referenser); samtidigt är vi inte större än att vi kan svara snabbt, flexibelt och obyråkratiskt på marknadens och kundernas krav.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HALA DICHTUNGEN UND ISOLIERTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  1919: Hans Langguth grundar ett företag för packningar. Idag: Smart tillväxt etablerar företaget som en av de ledande aktörerna inom packnings- och isolerteknik samt innovativa lösningar vad gäller värmehantering. Imorgon: Vi har fortfarande mycket att göra. Vår strategi är integrerade lösningar: – Värmeledningsmaterial – THERMACORE värmehanteringslösningar – Isolerfolier och packningsmaterial – Hantering av fästen – Rådgivning och utveckling – Produktdesign – Materialbearbetning – Processfokuserad leverans från projektstart till färdig produkt. Vi lever och arbetar enligt ett enkelt koncept: Från projektidé och utvecklingsstart till serietillverkning och leverans är definition och kontroll oumbärliga parametrar. Samtidigt granskar vi våra partner lika regelbundet som vi proaktivt och kontinuerligt förbättrar vår egen certifiering.

 2. GEORG MARTIN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Martin – din partner för precision. I över 60 år har vi framställt metallmellanlägg såsom stansade och dragpressade detaljer för maskin- och anläggningskonstruktion. Vårt spektrum omfattar alla viktiga delar av industrin, i synnerhet vad gäller tryck- och bilindustrin samt företag inom flyg- och rymdindustrin. Tillförlitlighet är utmärkande för våra mer än 100 medarbetare som med stort engagemang, mångårig erfarenhet och tekniskt sakkunnande uppfyller högsta krav gällande precision och kvalitet på daglig basis. Våra produkter: Distansbrickor, metallmellanlägg för maskinteknik, skruvbrickor, finstansade detaljer, stansade detaljer, metallfolie, självhäftande stålfolie, legotillverkning av mekaniska moduler, motorunderlägg, passningsstycken med lätt separerbara skikt, 2D-laserbearbetning, precisionstillverkade plåtmoduler

 3. AGOFORM GMBH AUGUST OTTENSMEYER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med största kompetens inom plastmaterial, 90 års erfarenhet och kontinuerlig utveckling har AGOFORM etablerat sig som en kraftfull partner i möbelindustrin på den internationella marknaden. Med målet att erbjuda kunderna den optimala lösningen för olika och individuella användningsområden utvecklar AGOFORM utmärkta produkter, som gör tillvaron bekvämare – från otaliga insatssystem för diverse användningsområden till antihalkmattor. För företag inom trafikteknik erbjuder AGOFORM lösningar för husvagnar, nyttofordon samt byggnads- och lantbruksmaskiner. Vårt stora sortiment av produkter och erfarenhet avrundas med områdena trädgårds- och landskapsarkitektur, transportback (euroback), el- och medicinteknik samt logistik, reklam och dekoration. Alltid med högsta kvalitetskrav, alltid med hållbarhet i fokus och kontinuerligt framtidstänk.

 4. LK ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är ett företag inom CNC-bearbetning som specialiserat oss på tillverkning av skruvar, förbindelseelement och ritningsdelar. Vårt huvudkontor ligger i Trier, nära gränsen till Luxemburg. Materialen vi använder i tillverkningen är bl.a. rostfritt stål, kromnickelstål, super duplex som t.ex. 1.4410 eller 1.4501 och högvärmetåliga nickelbaserade legeringar som Inconel 2.4856 och Nimonic 2.4952. Vi har över 10 års erfarenhet av tillverkning och har två nya CNC-maskiner och många andra. Besök gärna vår webbplats. www.lk-zerspanungstechnik.de. Här hittar du mer information om oss. Vi har även en digital folder till dig. Vi är AD2000 W0-godkända sedan 07.06.2023 är och ISO 9001-certifierade sedan 20.06. Vi ser fram emot att höra av dig och vill gärna bli din leverantör.

 5. MPN - MECÂNICA DE PRECISÃO DO NORTE, LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget MPN - MECÂNICA DE PRECISÃO DO NORTE, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Krossning och malning - Anläggningar och maskiner. Företaget är även verksamt inom Transportband, Precizna mehanika, transportmattor och lyftmattor, sållning, bunkerband, CNC-svarvade komponenter, säkerhetsskenor, Transportband, och trissor. Företagets huvudkontor finns i Amarante, Portugal.

 1. TEPROSA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TEPROSA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Predelava jekla in kovin. Företaget är även verksamt inom Brickor, laser cutting, tunna magnetiska plåtar, lasergravyr, bearbetning i rostfritt stål, Brickor, precisionsplåt, skuren tunnplåt, och laserskärning. Företagets huvudkontor finns i Magdeburg, Tyskland.

 2. B-DREAM COMPANY

  Pakistan

  Verified by europages badge

  Företaget B-DREAM COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sportkläder. Företaget är även verksamt inom broderiartiklar, militära uniformer, kokarder för snörmakeri, militära gradbeteckningar, band till broderade flaggor, skyddshandskar, cyklingshandskar, broderad tyll, och brickor. Företagets huvudkontor finns i Sialkot, Pakistan.

 1. WINKELSHOP.DE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WINKELSHOP.DE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Brickor. Företagets huvudkontor finns i Hadamar, Tyskland.

 2. ACTON S.A.

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ACTON S.A., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företaget är även verksamt inom Industriella järnvaror, Överbyggnad, Muttrar, Gängade stänger, Bultar, skruvar för trä, Industriella järnvaror, tillverkning av bultar i rostfritt stål, och Överbyggnad. Företagets huvudkontor finns i L' Horme, Frankrike.

 3. BOTSA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BOTSA GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Brickor. Företagets huvudkontor finns i Bottrop, Tyskland.

 4. KOLB KS FASTENERS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KOLB KS FASTENERS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Skruvar. Företaget är även verksamt inom Brickor, Passkruvar, spett, huvudlös skruv, Brickor, Ädelstålmuttrar, sexkantiga muttrar, skruvar av rostfritt, och specialskruvar. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

 5. KOLB KS FASTENERS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KOLB KS FASTENERS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brickor. Företaget är även verksamt inom Trapetsgängade stänger, Skruvar, rostfria och syrabeständiga, och Sexkantmuttrar. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

 6. BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företaget är även verksamt inom Industriella järnvaror, Fästtappar, Gängade stänger, Muttrar, Överbyggnad, Metallskruv, träskruv, Plåtskruv, och rostfria skruvar. Företagets huvudkontor finns i Saint Priest, Frankrike.

 7. ESTAMPACIONES METALÚRGICAS SADMA SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget ESTAMPACIONES METALÚRGICAS SADMA SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skruvar. Företaget är även verksamt inom Bultar, skruvar special, specialtillverkade skruvar och bultar enligt ritning, Bultar, skruvar av rostfritt, brickor, och muttrar. Företagets huvudkontor finns i Valls-Tarragona, Spanien.

 8. HANS PETER SCHULTE GMBH

  Tyskland

  Hans Peter Schulte GmbH är ett andra generationens familjeföretag som sedan det grundades 1964 har utvecklats till att bli marknadsledande inom flisindustrin. Våra produkter kan användas i många olika branscher. Hans Peter Schulte GmbH har sitt kontor i Plettenberg, Sauerland. Vårt företag är ett tillverkningsföretag på industriområdet för precisionssvarvade delar och rörsektioner. Sammanlagt består vår personalstyrka av 20 medarbetare som levererar miljontals delar per år. Vår tillverkningsteknik har utrustats i enlighet med branschens och marknadens tekniska standard. Vi använder oss enbart av system som följer våra processer samt bidrar till att göra processerna transparenta och effektiva. Våra kunder förtjänar högklassiga produkter till marknadsmässiga priser. Vår förmåga till flexibilitet garanterar korta leveranstider och en kompetent hantering från förfrågan till leverans.

 1. GSA

  Spanien

  GSA är känt på marknaden för att vara ett referensföretag inom galvanisering av olika delar. Specialist på det mesta inom fästelement: skruvar, muttrar, brickor, ändstycken, skaft, fästbultar. Galvanisering och skruvförband. Tillverkare.

 2. TECNORIVEST SRL

  Italien

  Tecnorivest Srl, som grundades den 21 maj 1993, arbetar sedan många år med profiler beklädda med trä utförda på olika underlag: lister, kabeldöljare för dörrar, paneler, hörnbeslag, hörnskydd. Beklädnaden kan utföras i plywood, i synnerhet med ädelläder eller exotiska träslag, och det är möjligt att välja, som underlag, tall med finger-joint-fogning, flerskikt eller MDF.

 3. VALMAZE LUXURY

  Frankrike

  Företaget VALMAZE LUXURY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Lyxartiklar, Lyxmonter, bricka, och Dishes and trays. Företagets huvudkontor finns i Le Lavandou, Frankrike.

 4. SCHRAUBEN.EXPERT - INH. MICHAEL KRÖGER

  Tyskland

  Företaget SCHRAUBEN.EXPERT - INH. MICHAEL KRÖGER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Brickor. Företagets huvudkontor finns i Bad Hönningen, Tyskland.

 5. SEDIR OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget SEDIR OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brickor. Företaget är även verksamt inom tillverkning av oljehydrauliska komponenter, skarvstycken, pneumatiska och oljehydrauliska utrustningar, och Industri - järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 6. NOTUM GMBH

  Tyskland

  Företaget NOTUM GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brickor. Företagets huvudkontor finns i Pollenfeld-Preith, Tyskland.

 7. SICOPLAST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Företaget SICOPLAST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Brickor. Företagets huvudkontor finns i Erkelenz, Tyskland.

 8. MIKALOR HOSE CLAMPS, S.A.

  Spanien

  Företaget MIKALOR HOSE CLAMPS, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fästelement - metall. Företaget är även verksamt inom Brickor, slangklämmor av metall, fjädrar, Brickor, och flänsar. Företagets huvudkontor finns i Sabadell, Spanien.

 9. GRAFITVERARBEITUNG UDO ARNOLD INH. DANIEL WEBER E.K

  Tyskland

  Företaget GRAFITVERARBEITUNG UDO ARNOLD INH. DANIEL WEBER E.K, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brickor. Företagets huvudkontor finns i Hanau, Tyskland.

 10. AUFNAEHER4U.DE - FRANK BERNHARDT

  Tyskland

  Företaget AUFNAEHER4U.DE - FRANK BERNHARDT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Broderi. Företaget är även verksamt inom brickor. Företagets huvudkontor finns i Meißner, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis