• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bröd

Resultat för

Bröd - Import och export

 1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schaaf har alltid ägnat sig åt allt som rör livsmedelsextrudering. Vårt företag har två kärnkompetenser: För det första utvecklar vi innovativa tillämpningar för livsmedelsextruderingsteknik och de kompletta produkter som blir resultatet av detta arbete. För det andra konstruerar och vi livsmedelsextruderare och tillhörande maskiner som krävs för tillverkning av extruderade snacks, frukostflingor, samextruderade produkter, knäckebröd, snabblösligt mjöl m.m. Vi levererar kompletta, nyckelfärdiga systemlösningar för extruderade livsmedel som bygger på en direktexpansionsprocess. Schaaf vidareutvecklar också företagets egen, patenterade TURBO-extruderingsteknik. Av tradition specialiserade på extrudering av livsmedel, verksamma över hela världen, alltid med kundens bästa för ögonen, innovativa, personligt engagerade i kunderna, medarbetarna och deras familjer, flexibla och samtidigt transparenta och prestigelösa!

 2. ZENKAR GIDA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget ZENKAR GIDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Bröd, dietbröd, och Bröd. Företagets huvudkontor finns i Osmangazi / Bursa, Turkiet.

 3. FRIESSINGER MÜHLE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FRIESSINGER MÜHLE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd. Företaget är även verksamt inom amarant, speltbröd, semolina av durumvete, potatisbröd, pizzadeg, rismjöl, Farinsocker, och fullkornsbröd. Företagets huvudkontor finns i Bad Wimpfen, Tyskland.

 4. WOLF BUTTERBACK KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WOLF BUTTERBACK KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Wienerbröd, Pasta, Bröd, Munk, croissanter, Små mördegskakor, bageriprodukter, Wienerbröd, och bageriprodukter, grossist. Företagets huvudkontor finns i Fürth, Tyskland.

 5. FIRSTFOODS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FIRSTFOODS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Inköpscentraler, Drycker, Bröd, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Inköpscentraler, försäljning online av livsmedelsprodukter, food distribution, export livsmedelsprodukter, och import livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Reims, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ACHAIKI PITA

  Grekland

  Achaiki Pita har bakat dagsfärskt pitabröd till grekisk souvlaki sedan 1981. Achaiki Pita ligger i Patra och är en unik, industriell men ändå traditionell bagerifabrik för grekiskt pitabröd i Peloponnese. 2016 flyttades företagets verksamhet till nya lokaler med toppmoderna produktionsprocesser och teknisk utrustning. Det har lett till en utökad volym av pitabrödsproduktionen, och även till bättre fokus på kundnöjdhet vad gäller kvalitet, recept och flexibilitet kring pitabrödens storlek och form. Vi utvecklar ständigt vårt handelsnätverk med nya samarbeten. Vi levererar grekiskt pitabröd och traditionella brödverk till över 700 företag, så som stormarknader, snabbmatsrestauranger, souvlakiserveringar och restauranger i Grekland och utomlands. Våra produkter: PITABRÖD FÖR SOUVLAKI, PITABRÖD, PITABRÖD AV VETEMJÖLSDEG, PITABRÖD AV MAJSMJÖLSDEG, PITABRÖD AV FULLKORNSDEG, PITABRÖD AV "VULKANDEG", PITA-SANDWICH, CYPRIOTISKT PITATUNNBRÖD, TORTILLIA, BAS TILL PIZZABRÖD. Vi levererar över hela världen

 2. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

  Tyskland

  ARCTIS står för bästa produktkvalitet. För er uppnår vi detta tillsammans med en partner som sedan årtionden tillbaka är en höjdare inom bakverk – nämligen Bäckerei SEHNE. Utrustade med höga kvalitetskrav, företagsanda och en familjär ledarstil bakar det ägarledda företaget bröd och bakverk, något som under årtionden garanterat nöjda kunder som återkommer. Vi levererar enbart det bästa till våra kunder och det är möjligt tack vare ...... ändamålsenliga lokaler och regionala ingredienser som valts ut av kvalitetsexperter.... en produktionsanläggning utrustad med den senaste bageriutrustningen, vilket gör att även det stora produktsortimentet kan produceras smidigt.... en ca 10 000 m² stor produktionsareal och en generös och effektiv konfiguration av anläggningarna.... Förvärv av anläggningar som byggs in friktionsfritt och därmed alltid garanterar ett optimalt produktflöde genom hela produktionsförloppet.

 3. IL MICHELANGELO DELLA PIZZA

  Italien

  IL Michelangelo della Pizza, etablerat i Albano Laziale nei Castelli Romani ( Rom ). Bageri med vedeldad ugn, produktion av bröd av lanttyp, bröd från Genzano, bröd från Lariano. Pizza på romerskt vis, pizza utan pålägg och med tomat, pizza Velletrana och produktion av traditionella bageriprodukter från Castelli Romani. Il Michelangelo della Pizza utmärker sig genom kvaliteten av sina autentiska produkter. Il Michelangelo della Pizza bereder varje dag pizzor med eller utan tomat, med naturlig jäst. Organiserar förfriskningar.

 4. PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL

  Italien

  Bageriet Le Bontà Trecchinesi säljer sedan drygt tjugo år sina produkter till en trogen och ständigt växande kundkrets. Med åren har bageriet Le Bontà Trecchinesi diversifierat sina produkter för att erbjuda inte bara bröd, utan också carasau fresa-bröd, tozzetti (nötkrokanter med anis), vita och klassiska pizzor, panettoni, skorpsmulor.

 5. GUENTHER BAKERIES BELGIUM

  Belgien

  Guenther Bakeries Belgium är specialiserat på tillverkning av hamburgerbröd. Vår största kund är McDonalds och vi levererar till restauranger i hela Benelux. Vi har ett mycket stort utbud: förutom klassiska hamburgerbröd har vi också alla olika varianter av hamburgerbröd som Big Mac, Bigger Big Mac, Mc Rib osv. Vi kan också erbjuda skräddarsydda lösningar för olika kunder. Vi ställer höga krav på kvalitet och livsmedelssäkerhet.

 1. IL GERMOGLIO FOOD SPA

  Italien

  Idag är Il Germoglio ofrånkomliga på den italienska brödframställningsmarknaden. Varje dag kommer ett brett sortiment fryst, förgräddat bröd, berett med utvalda ingredienser av högsta kvalitet ut ur ugnen. Parallellt säljer vi andra bageri-och livsmedelsprodukter för att svara på kraven av kunderna som i Il Germoglio finner en tillförlitlig partner.

 2. SAPOR DI FAST FOOD GOURMET MR. PILO

  Italien

  Företaget SAPOR DI FAST FOOD GOURMET MR. PILO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd. Företaget är även verksamt inom piadine, grundrecept för pizzadeg, kakor, och paninotek. Företagets huvudkontor finns i Cagli, Italien.

 1. DIE MARKENMACHER

  Österrike

  Företaget DIE MARKENMACHER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bröd. Företagets huvudkontor finns i Perg, Österrike.

 2. 3 Y INTERNATIONAL SARL

  Frankrike

  Företaget 3 Y INTERNATIONAL SARL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bröd. Företaget är även verksamt inom Bakugnar, Bakugnar, och valsar för bagerier, fabriker för kex och bakverk. Företagets huvudkontor finns i Rouen, Frankrike.

 3. SAMI KAMMAZ OVENS

  Turkiet

  Företaget SAMI KAMMAZ OVENS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakelser - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Bakugnar, Bakugnar, och bröd. Företagets huvudkontor finns i Kilis, Turkiet.

 4. SERVEI DOLÇ

  Spanien

  Företaget SERVEI DOLÇ, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bröd. Företaget är även verksamt inom Mjölkprodukter, och Mjölkprodukter. Företagets huvudkontor finns i Les Cabanyes, Spanien.

 5. GRUPO DA CUNHA

  Spanien

  Företaget GRUPO DA CUNHA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd. Företagets huvudkontor finns i A Coruña, Spanien.

 6. OKIN FRANCE

  Frankrike

  Företaget OKIN FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd. Företaget är även verksamt inom djupfryst bröd, baguetter, fullkornsbröd, och ekologiskt bröd. Företagets huvudkontor finns i Bayonne, Frankrike.

 7. LEBEMA GMBH

  Tyskland

  Företaget LEBEMA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd. Företaget är även verksamt inom knivar för brödskivare. Företagets huvudkontor finns i Wolgast, Tyskland.

 8. TOUFLET BOULANGER

  Frankrike

  Företaget TOUFLET BOULANGER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd. Företagets huvudkontor finns i Saint-Denis, Frankrike.

 1. PASTIFICIO ARTIGIANO MENINI S.R.L.

  Italien

  Företaget PASTIFICIO ARTIGIANO MENINI S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom pastafabrik, färsk pasta, dryck, och bröd. Företagets huvudkontor finns i Valeggio Sul Mincio, Italien.

 2. G. & B. S.R.L.

  Italien

  Företaget G. & B. S.R.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Varuhus och stormarknader. Företaget är även verksamt inom varuhus, distribution livsmedelssektorn, bröd, och charkuterier. Företagets huvudkontor finns i Villaverla, Italien.

 3. PATISSERIE DUMONT

  Belgien

  Företaget PATISSERIE DUMONT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Kakmixar, Bröd, fruktpajer, Kakmixar, Bröd, och färska bakverk. Företagets huvudkontor finns i Namur, Belgien.

 4. GOLDYPAN - PRODUTOS ALIMENTARES LDA

  Portugal

  Företaget GOLDYPAN - PRODUTOS ALIMENTARES LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom bakverk, förpackat bröd, djupfrysta bageriprodukter, och bröd. Företagets huvudkontor finns i Ponte De Lima, Portugal.

 5. PUR PAIN

  Belgien

  Företaget PUR PAIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Bröd, hantverksmässigt bakat bröd, Bröd, normalt bröd, och mjukt bröd. Företagets huvudkontor finns i Ieper, Belgien.

 6. REXUS INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Företaget REXUS INTERNATIONAL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd. Företaget är även verksamt inom Livsmedelstillsatser, mjöl, enzymer, Askorbinsyra, och Livsmedelstillsatser. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 7. SAFA FOOD LTD

  Irland

  Företaget SAFA FOOD LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bröd. Företaget är även verksamt inom bröd för glutenintoleranta. Företagets huvudkontor finns i Dublin 24., Irland.

 8. SAN GIORGIO DI GUERRA R. & C S.N.C

  Italien

  Företaget SAN GIORGIO DI GUERRA R. & C S.N.C, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd. Företagets huvudkontor finns i Mattinata, Italien.

 9. PIADA WORLD

  Italien

  Företaget PIADA WORLD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd. Företaget är även verksamt inom piadina med olja, och förgräddad piadina. Företagets huvudkontor finns i Vasto, Italien.

 10. OFFICEMENÜ FRESH FOOD AND DELIVERY GMBH

  Österrike

  Företaget OFFICEMENÜ FRESH FOOD AND DELIVERY GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd. Företagets huvudkontor finns i Wiener Neudorf, Österrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Bröd - Import och export

Antal resultat

9 969 Företag