• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bröd

Resultat för

Bröd - Import och export

 1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Schaaf har alltid ägnat sig åt allt som rör livsmedelsextrudering. Vårt företag har två kärnkompetenser: För det första utvecklar vi innovativa tillämpningar för livsmedelsextruderingsteknik och de kompletta produkter som blir resultatet av detta arbete. För det andra konstruerar och vi livsmedelsextruderare och tillhörande maskiner som krävs för tillverkning av extruderade snacks, frukostflingor, samextruderade produkter, knäckebröd, snabblösligt mjöl m.m. Vi levererar kompletta, nyckelfärdiga systemlösningar för extruderade livsmedel som bygger på en direktexpansionsprocess. Schaaf vidareutvecklar också företagets egen, patenterade TURBO-extruderingsteknik. Av tradition specialiserade på extrudering av livsmedel, verksamma över hela världen, alltid med kundens bästa för ögonen, innovativa, personligt engagerade i kunderna, medarbetarna och deras familjer, flexibla och samtidigt transparenta och prestigelösa!

  Webbplats Open In New icon
 2. WOLF BUTTERBACK KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Wolf ButterBack tillverkar sedan över 20 år djupfrysta konditorivaror av högsta kvalitet. Kärnkompetensen ligger i croissanter, fyllda wienerbröd och snacks med rent runmärkt smör. Företagets hela produktion och administration är baserad i tyska Fürth, där våra mer än 500 medarbetare tillverkar fina bröd och bakverk på en hög, hantverksmässig nivå. En stor personalstyrka med många yrkesaktiva inom bagerihantverket i kombination med tillverkningsteknik av senaste snitt säkerställer en hög och jämn kvalitet. Vi är noga med att alltid använda de bästa råvarorna. Därför använder vi alltid rent, runmärkt smör till våra smördegar och de söta och salta fyllningarna är i de flesta fall tillverkade efter våra egna, välbeprövade recept. Degarna vilar i upp till åtta timmar så att smakämnena utvecklas och bakverket håller sig färskt länge efter bakningen. Sedan många år är företaget certifierat för ”higher level” enligt IFS.

  Webbplats Open In New icon
 3. PANIFICIO IL PROFUMO DEL PANE

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. DIE MARKENMACHER

  Österrike

  Verified by Europages badge
 5. ZENKAR GIDA

  Turkiet

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. OKIN FRANCE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 2. BREAD FACTORY PANPIEK

  Polen

  Verified by Europages badge
 3. ACHAIKI PITA

  Grekland

  Achaiki Pita har bakat dagsfärskt pitabröd till grekisk souvlaki sedan 1981. Achaiki Pita ligger i Patra och är en unik, industriell men ändå traditionell bagerifabrik för grekiskt pitabröd i Peloponnese. 2016 flyttades företagets verksamhet till nya lokaler med toppmoderna produktionsprocesser och teknisk utrustning. Det har lett till en utökad volym av pitabrödsproduktionen, och även till bättre fokus på kundnöjdhet vad gäller kvalitet, recept och flexibilitet kring pitabrödens storlek och form. Vi utvecklar ständigt vårt handelsnätverk med nya samarbeten. Vi levererar grekiskt pitabröd och traditionella brödverk till över 700 företag, så som stormarknader, snabbmatsrestauranger, souvlakiserveringar och restauranger i Grekland och utomlands. Våra produkter: PITABRÖD FÖR SOUVLAKI, PITABRÖD, PITABRÖD AV VETEMJÖLSDEG, PITABRÖD AV MAJSMJÖLSDEG, PITABRÖD AV FULLKORNSDEG, PITABRÖD AV "VULKANDEG", PITA-SANDWICH, CYPRIOTISKT PITATUNNBRÖD, TORTILLIA, BAS TILL PIZZABRÖD. Vi levererar över hela världen

 4. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

  Tyskland

  ARCTIS står för bästa produktkvalitet. För er uppnår vi detta tillsammans med en partner som sedan årtionden tillbaka är en höjdare inom bakverk – nämligen Bäckerei SEHNE. Utrustade med höga kvalitetskrav, företagsanda och en familjär ledarstil bakar det ägarledda företaget bröd och bakverk, något som under årtionden garanterat nöjda kunder som återkommer. Vi levererar enbart det bästa till våra kunder och det är möjligt tack vare ...... ändamålsenliga lokaler och regionala ingredienser som valts ut av kvalitetsexperter.... en produktionsanläggning utrustad med den senaste bageriutrustningen, vilket gör att även det stora produktsortimentet kan produceras smidigt.... en ca 10 000 m² stor produktionsareal och en generös och effektiv konfiguration av anläggningarna.... Förvärv av anläggningar som byggs in friktionsfritt och därmed alltid garanterar ett optimalt produktflöde genom hela produktionsförloppet.

 5. IL MICHELANGELO DELLA PIZZA

  Italien

  IL Michelangelo della Pizza, etablerat i Albano Laziale nei Castelli Romani ( Rom ). Bageri med vedeldad ugn, produktion av bröd av lanttyp, bröd från Genzano, bröd från Lariano. Pizza på romerskt vis, pizza utan pålägg och med tomat, pizza Velletrana och produktion av traditionella bageriprodukter från Castelli Romani. Il Michelangelo della Pizza utmärker sig genom kvaliteten av sina autentiska produkter. Il Michelangelo della Pizza bereder varje dag pizzor med eller utan tomat, med naturlig jäst. Organiserar förfriskningar.

 1. PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL

  Italien

  Bageriet Le Bontà Trecchinesi säljer sedan drygt tjugo år sina produkter till en trogen och ständigt växande kundkrets. Med åren har bageriet Le Bontà Trecchinesi diversifierat sina produkter för att erbjuda inte bara bröd, utan också carasau fresa-bröd, tozzetti (nötkrokanter med anis), vita och klassiska pizzor, panettoni, skorpsmulor.

 2. GUENTHER BAKERIES BELGIUM

  Belgien

  Guenther Bakeries Belgium är specialiserat på tillverkning av hamburgerbröd. Vår största kund är McDonalds och vi levererar till restauranger i hela Benelux. Vi har ett mycket stort utbud: förutom klassiska hamburgerbröd har vi också alla olika varianter av hamburgerbröd som Big Mac, Bigger Big Mac, Mc Rib osv. Vi kan också erbjuda skräddarsydda lösningar för olika kunder. Vi ställer höga krav på kvalitet och livsmedelssäkerhet.

 3. IL GERMOGLIO FOOD SPA

  Italien

  Idag är Il Germoglio ofrånkomliga på den italienska brödframställningsmarknaden. Varje dag kommer ett brett sortiment fryst, förgräddat bröd, berett med utvalda ingredienser av högsta kvalitet ut ur ugnen. Parallellt säljer vi andra bageri-och livsmedelsprodukter för att svara på kraven av kunderna som i Il Germoglio finner en tillförlitlig partner.

 4. MATAŞ MAKINA

  Turkiet

 5. 3 Y INTERNATIONAL SARL

  Frankrike

 6. SAMI KAMMAZ OVENS

  Turkiet

 7. SERVEI DOLÇ

  Spanien

 8. GRUPO DA CUNHA

  Spanien

 9. LEBEMA GMBH

  Tyskland

 10. TOUFLET BOULANGER

  Frankrike

 1. PASTIFICIO ARTIGIANO MENINI S.R.L.

  Italien

 2. SAFA FOOD LTD

  Irland

 3. JOSEPH BRENNANS BAKERIES

  Irland

 4. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Belgien

 5. BAKKERIJ RUBBENS

  Belgien

 6. PATISSERIE DUMONT

  Belgien

 7. QUITANDA REAL - PÃO DE QUEIJO

  Portugal

 8. GOLDYPAN - PRODUTOS ALIMENTARES LDA

  Portugal

 9. OFFICEMENÜ FRESH FOOD AND DELIVERY GMBH

  Österrike

 10. EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE

  Litauen

Filter

Resultat för

Bröd - Import och export

Antal resultat

10 993 företag