• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bröd

Resultat för

Bröd - Import och export

 1. WOLF BUTTERBACK KG

  Tyskland

  Wolf ButterBack tillverkar sedan över 20 år djupfrysta konditorivaror av högsta kvalitet. Kärnkompetensen ligger i croissanter, fyllda wienerbröd och snacks med rent runmärkt smör. Företagets hela produktion och administration är baserad i tyska Fürth, där våra mer än 500 medarbetare tillverkar fina bröd och bakverk på en hög, hantverksmässig nivå. En stor personalstyrka med många yrkesaktiva inom bagerihantverket i kombination med tillverkningsteknik av senaste snitt säkerställer en hög och jämn kvalitet. Vi är noga med att alltid använda de bästa råvarorna. Därför använder vi alltid rent, runmärkt smör till våra smördegar och de söta och salta fyllningarna är i de flesta fall tillverkade efter våra egna, välbeprövade recept. Degarna vilar i upp till åtta timmar så att smakämnena utvecklas och bakverket håller sig färskt länge efter bakningen. Sedan många år är företaget certifierat för ”higher level” enligt IFS.

 2. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Schaaf har alltid ägnat sig åt allt som rör livsmedelsextrudering. Vårt företag har två kärnkompetenser: För det första utvecklar vi innovativa tillämpningar för livsmedelsextruderingsteknik och de kompletta produkter som blir resultatet av detta arbete. För det andra konstruerar och vi livsmedelsextruderare och tillhörande maskiner som krävs för tillverkning av extruderade snacks, frukostflingor, samextruderade produkter, knäckebröd, snabblösligt mjöl m.m. Vi levererar kompletta, nyckelfärdiga systemlösningar för extruderade livsmedel som bygger på en direktexpansionsprocess. Schaaf vidareutvecklar också företagets egen, patenterade TURBO-extruderingsteknik. Av tradition specialiserade på extrudering av livsmedel, verksamma över hela världen, alltid med kundens bästa för ögonen, innovativa, personligt engagerade i kunderna, medarbetarna och deras familjer, flexibla och samtidigt transparenta och prestigelösa!

 3. EDELWEISS GROUPE

  Frankrike

 4. PANIFICIO IL PROFUMO DEL PANE

  Italien

 5. DIE MARKENMACHER

  Österrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ZENKAR GIDA

  Turkiet

 2. OKIN FRANCE

  Frankrike

 3. BREAD FACTORY PANPIEK

  Polen

 4. FIRSTFOODS

  Frankrike

 5. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

  Tyskland

  ARCTIS står för bästa produktkvalitet. För er uppnår vi detta tillsammans med en partner som sedan årtionden tillbaka är en höjdare inom bakverk – nämligen Bäckerei SEHNE. Utrustade med höga kvalitetskrav, företagsanda och en familjär ledarstil bakar det ägarledda företaget bröd och bakverk, något som under årtionden garanterat nöjda kunder som återkommer. Vi levererar enbart det bästa till våra kunder och det är möjligt tack vare ...... ändamålsenliga lokaler och regionala ingredienser som valts ut av kvalitetsexperter.... en produktionsanläggning utrustad med den senaste bageriutrustningen, vilket gör att även det stora produktsortimentet kan produceras smidigt.... en ca 10 000 m² stor produktionsareal och en generös och effektiv konfiguration av anläggningarna.... Förvärv av anläggningar som byggs in friktionsfritt och därmed alltid garanterar ett optimalt produktflöde genom hela produktionsförloppet.

 1. ACHAIKI PITA

  Grekland

  Achaiki Pita har bakat dagsfärskt pitabröd till grekisk souvlaki sedan 1981. Achaiki Pita ligger i Patra och är en unik, industriell men ändå traditionell bagerifabrik för grekiskt pitabröd i Peloponnese. 2016 flyttades företagets verksamhet till nya lokaler med toppmoderna produktionsprocesser och teknisk utrustning. Det har lett till en utökad volym av pitabrödsproduktionen, och även till bättre fokus på kundnöjdhet vad gäller kvalitet, recept och flexibilitet kring pitabrödens storlek och form. Vi utvecklar ständigt vårt handelsnätverk med nya samarbeten. Vi levererar grekiskt pitabröd och traditionella brödverk till över 700 företag, så som stormarknader, snabbmatsrestauranger, souvlakiserveringar och restauranger i Grekland och utomlands. Våra produkter: PITABRÖD FÖR SOUVLAKI, PITABRÖD, PITABRÖD AV VETEMJÖLSDEG, PITABRÖD AV MAJSMJÖLSDEG, PITABRÖD AV FULLKORNSDEG, PITABRÖD AV "VULKANDEG", PITA-SANDWICH, CYPRIOTISKT PITATUNNBRÖD, TORTILLIA, BAS TILL PIZZABRÖD. Vi levererar över hela världen

 2. PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL

  Italien

  Bageriet Le Bontà Trecchinesi säljer sedan drygt tjugo år sina produkter till en trogen och ständigt växande kundkrets. Med åren har bageriet Le Bontà Trecchinesi diversifierat sina produkter för att erbjuda inte bara bröd, utan också carasau fresa-bröd, tozzetti (nötkrokanter med anis), vita och klassiska pizzor, panettoni, skorpsmulor.

 1. IL GERMOGLIO FOOD SPA

  Italien

  Idag är Il Germoglio ofrånkomliga på den italienska brödframställningsmarknaden. Varje dag kommer ett brett sortiment fryst, förgräddat bröd, berett med utvalda ingredienser av högsta kvalitet ut ur ugnen. Parallellt säljer vi andra bageri-och livsmedelsprodukter för att svara på kraven av kunderna som i Il Germoglio finner en tillförlitlig partner.

 2. MATAŞ MAKINA

  Turkiet

 3. 3 Y INTERNATIONAL SARL

  Frankrike

 4. SERVEI DOLÇ

  Spanien

 5. SAMI KAMMAZ OVENS

  Turkiet

 6. GRUPO DA CUNHA

  Spanien

 7. LEBEMA GMBH

  Tyskland

 8. TOUFLET BOULANGER

  Frankrike

 1. PASTIFICIO ARTIGIANO MENINI S.R.L.

  Italien

 2. BAKKERIJ RUBBENS

  Belgien

 3. PATISSERIE DUMONT

  Belgien

 4. PAN DE GOURMET 2006 SL

  Spanien

 5. PUR PAIN

  Belgien

 6. SAFA FOOD LTD

  Irland

 7. JOSEPH BRENNANS BAKERIES

  Irland

 8. OFFICEMENÜ FRESH FOOD AND DELIVERY GMBH

  Österrike

 9. GOLDYPAN - PRODUTOS ALIMENTARES LDA

  Portugal

 10. EL HORNICO

  Spanien

Filter

Resultat för

Bröd - Import och export

Antal resultat

10 901 företag