• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • brännolja

Resultat för

Brännolja - Import och export

 1. ALKIM PETROKIMYA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Alkim PetroKimya grundades 2005 och är en prominent tillverkare av mineraloljor och syntetiska oljor för fordons- och industrisektorn i Istanbul i Turkiet. Våra moderna anläggningar har en produktionskapacitet på hela 138 000 ton, och understöds av ett team hängivna experter och ett managementsystem i framkant. Vår hängivenhet till förstklassig produktionskvalitet stärks av vårt välrenommerade laboratorium som är utrustat med den modernaste och mest högteknologiska testutrustningen. Vi är specialiserade på produktion av medel för fordons- och industriell användning. Våra medel följer strikt både nationella och internationella standarder. Utöver vårt flaggskepp Alkim Petrokimya så basar vi över andra kända märken som Aksoil, Vollmax, Brentol och Matador. Vi är även beställningstillverkare för välkända internationella företag. Vårt globala avtryck sträcker sig över 102 länder på fyra kontinenter: Afrika, Asien, Europa och Sydamerika. Vårt mångfaldiga produktsortiment omfattar: •Motorolja för passagerarfordon/lätt kommersiell trafik •Motoroljor för tung trafik •Motorcykeloljor •Växeloljor för fordon •Traktoroljor •Industriella oljor •Marinoljor •Fetter •Processolja •För en fullständig överblick av vårt utbud är du välkommen till vår hemsida. På Alkim PetroKimya har vi en obeveklighängivenhet till effektivitet och kostnadseffektivitet. Vårt hvuduppdrag kretsar kring att samstämma vårt produktsortiment med den föränderliga industrins behov och utvecklingar. Kontakta oss för mer information!

 2. PETROSWEDEN

  Sverige

  Verified by europages badge

  GRAENLAND är din perfekta anhalt för färska frukter och grönsaker av hög kvalitet. På Graenland är vi stolta över att förse våra kunder med ett exceptionellt utbud av det allra bästa från naturen. Som en ledande leverantör inom industrin viker vi aldrig av från vår hängivenhet till kvalitet och kundnöjdhet. Vi arbetar tätt med lokala jordbrukare och pålitliga odlare som delar vår passion för att kultivera näringsrika och utsökta frukter och grönsaker. Vårt breda sortiment innefattar ett färgstarkt utbud av säsongsfrukter, som saftiga bär, krispiga äpplen, saftiga apelsiner och tropiska läckerheter som ananas och mango. Dessutom har vi ett brett utbud av grönsaker, från gröna blad till färgstarka paprikor, knapriga morötter och allt däremellan. På GRAENLAND värdesätter vi våra kunders hälsa och välmående. Därför prioriterar vi ekologiska och giftfria alternativ, så att det blir lättare för dig att göra näringsrika val för dig själv och dina närstående. Vi tror på att alla ska ha tillgång till färsk och god kost, och vi strävar efter att göra det till verklighet. Varesig du är en hälsomedveten individ, en passionerad kock eller en resturangägare på jakt efter förstklassiga ingredienser, så finns vi här för dig. Vårt kunniga team är alltid redo att assistera dig i jakten på de perfekta frukterna och grönsakerna för dina specifika behov.

 3. COMPASS FUEL OILS & LUBRICANTS - NATIONWIDE FUEL SUPPLIER

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Företaget COMPASS FUEL OILS & LUBRICANTS - NATIONWIDE FUEL SUPPLIER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Brännolja. Företaget är även verksamt inom Diesel, diesel för traktorer, diesel för värme, kiselgel, och Diesel. Företagets huvudkontor finns i Penwortham, Förenade kungariket.

 4. HILAIRE AGRI-SERVICES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HILAIRE AGRI-SERVICES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baljväxter. Företaget är även verksamt inom Oljeväxter, Vegetabiliska oljor, Råa vegetabiliska oljor, Jordbruksprodukter, vegetabiliska livsmedelsoljor, medeltunga brännoljor, frön för raps, solrosolja, och linser. Företagets huvudkontor finns i Vregny, Frankrike.

 5. CENTRAL FUEL TRANSPORTS

  Luxemburg

  Central Fuel Transports är er partner för alla era behov av eldningsolja och bränsle. Upptäck också våra tjänster som försäljning och distribution av smörjmedel, tankar för eldningsolja och tillbehör, transporter med lastbil med presenning. Våra produkter och tjänster: Smörjmedel, distributör av eldningsolja Gulf, tankar för eldningsolja och tillbehör, smörjmedel för bilar, traktorer, lastbilar, m.m. Den bästa förbränningen av eldningsoljan Gulf Premium kombinerad med den bästa värmeeffekten och den smidigare funktionen av brännaren och av värmepannan säkrar en värmning som sammantaget är billigare med eldningsoljan Gulf Premium. Dessutom bidrar ni till att skydda miljön! Be att få eldningsoljan Gulf Premium av er eldningsoljeleverantör. Er värmeinstallation, miljön och era driftkostnader mår bättre av det.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. JSC MOZYR OIL REFINERY

  Vitryssland

  Genom kvalitativ förbättring av produkterna ökar JSC Mozyr Refinery sin konkurrenskraft som en strategisk och målorienterad del av företagets utveckling. Alla högoktaniga bensintyper, dieselbränsle och bitumen som produceras av JSC Mozyr Refinery är i enighet med de senste europeiska kraven. Vårt utvecklingsprogram schemalägger konstruktion av nya enheter och adaptering av licenserad teknologi, vilket försäkrar att: all bensin är i enighet med europeiska standardkrav EN 228.

 2. LORIN EDIBLE OIL

  Förenade kungariket

  Företaget LORIN EDIBLE OIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brännolja. Företaget är även verksamt inom socker, solrosolja, Rapsolja, och Rafinirano sončnično olje. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 3. HEATSYSTEMS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget HEATSYSTEMS GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brännolja. Företaget är även verksamt inom Värmeväxlare, aggregat för vattenburen värme, Värmeväxlare, elektriska värmeväxlare, och värmepatroner. Företagets huvudkontor finns i Reichshof, Tyskland.

 4. DE RIDDER

  Belgien

  Företaget DE RIDDER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Speditörer och grupperingstjänster. Företaget är även verksamt inom Vägtransporter med container, Brännolja, Vägtransporter med container, kol för hushållsändamål, Brännolja, och Containrar - Tillverkning. Företagets huvudkontor finns i Ellezelles, Belgien.

 5. DIESEL SERWIS S.C.

  Polen

  Företaget DIESEL SERWIS S.C., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Fordon - Service. Företaget är även verksamt inom Elektroniska bänkar - Finjustering av motorer, brännoljor, Elektroniska bänkar - Finjustering av motorer, Elektronik för fordon, och bilar med luftkonditionering. Företagets huvudkontor finns i Piła, Polen.

 1. PETRO-CENTER

  Luxemburg

  Företaget PETRO-CENTER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Petroleumbränsle och tillsatser. Företaget är även verksamt inom Brännolja, Gas - Produktion och distribution, Brännolja, smörjmedel, bränsleautomat, och Gas - Produktion och distribution. Företagets huvudkontor finns i Leudelange, Luxemburg.

 2. BRANDSTOFFEN DRB

  Belgien

  Företaget BRANDSTOFFEN DRB, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bensin - Bränsle. Företaget är även verksamt inom Brännolja, Brännolja, bränslen, och bränsletransporter. Företagets huvudkontor finns i Itterbeek, Belgien.

 1. CHAUFFAGE FREDERICK

  Belgien

  Företaget CHAUFFAGE FREDERICK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Värmepumpar - Uppvärmning av hushåll. Företaget är även verksamt inom Klimatstyrning - Apparater, Centralvärme - Anläggningar, Brännolja, Klimatstyrning - Apparater, sanitära anläggningar, Centralvärme - Anläggningar, och Brännolja. Företagets huvudkontor finns i Marche-En-Famenne, Belgien.

 2. GOFFINET ENERGIES

  Belgien

  Företaget GOFFINET ENERGIES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Brännolja. Företaget är även verksamt inom Diesel - bränsle, Containrar - Tillverkning, Diesel - Pumpar och injektionsmaterial, och ekologiska bränslen. Företagets huvudkontor finns i Houdemont, Belgien.

 3. BENOIT BEERENS

  Belgien

  Företaget BENOIT BEERENS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Grundstommar. Företaget är även verksamt inom Rivning - Företag, Brännolja, Rivning - Företag, Brännolja, Diesel - bränsle, och schaktning. Företagets huvudkontor finns i Perwez, Belgien.

 4. HOSCHEID MICHEL

  Luxemburg

  Företaget HOSCHEID MICHEL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olja - Distribution. Företaget är även verksamt inom Brännolja, och Brännolja. Företagets huvudkontor finns i Eischen, Luxemburg.

 5. NORTHERN ENERGY SUPPLIES LTD

  Förenade kungariket

  Företaget NORTHERN ENERGY SUPPLIES LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Brännolja. Företaget är även verksamt inom diesel för värme, gasolautomat, brännolja till jordbruksmaskiner, och brännfotogen. Företagets huvudkontor finns i Harrogate, Förenade kungariket.

 6. BAVAY & FILS

  Belgien

  Företaget BAVAY & FILS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Smörjmedel för industribruk. Företaget är även verksamt inom Brännolja, Import-export av olja, Brännolja, Import-export av olja, värmebränsle, och spannmålssystem. Företagets huvudkontor finns i Gottignies, Belgien.

 7. YX FYRINGSOLIE

  Danmark

  Företaget YX FYRINGSOLIE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Brännolja. Företagets huvudkontor finns i Søborg, Danmark.

 8. BESTOIL

  Grekland

  Företaget BESTOIL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Brännolja. Företaget är även verksamt inom tillsatser för oljebaserade bränslen. Företagets huvudkontor finns i Athens, Grekland.

 1. A BOUCKAERT

  Belgien

  Företaget A BOUCKAERT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Eldhärdigt byggnadsmaterial, Brännolja, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Eldhärdigt byggnadsmaterial, Brännolja, och lätt brännolja. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 2. SCHNEDER-FAGNY

  Belgien

  Företaget SCHNEDER-FAGNY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Brännolja. Företaget är även verksamt inom Tillverkning och distribution av gasformiga bränslen, uthyrning av maskiner för byggarbetsplatser, transport lastbilar, uthyrning av kranlastbilar, och Tillverkning och distribution av gasformiga bränslen. Företagets huvudkontor finns i Dampicourt, Belgien.

 3. COM-OIL ENERGIE + SERVICE GMBH

  Tyskland

  Företaget COM-OIL ENERGIE + SERVICE GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Brännolja. Företaget är även verksamt inom diesel för värme. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 4. ESSO CARD

  Förenade kungariket

  Företaget ESSO CARD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brännolja. Företagets huvudkontor finns i Crewe, Förenade kungariket.

 5. MOZYR OIL REFINERY JSC

  Vitryssland

  Företaget MOZYR OIL REFINERY JSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diesel. Företaget är även verksamt inom Komprimerad och kondenserad gas, Brännolja, kondenserad gas, Komprimerad och kondenserad gas, eldningsolja, och Brännolja. Företagets huvudkontor finns i Mozyr-11, Gomel Region, Vitryssland.

 6. DELPORTE MATÉRIAUX

  Belgien

  Företaget DELPORTE MATÉRIAUX, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Brännolja, Värmeisolering - Material, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Brännolja, material och verk för byggnadsarbete, och Värmeisolering - Material. Företagets huvudkontor finns i Poll (theux), Belgien.

 7. GEORG WENG BRENNSTOFFHANDEL GMBH

  Tyskland

  Företaget GEORG WENG BRENNSTOFFHANDEL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom Gas och olja - Utvinning, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, Petroleumbränsle och tillsatser, Brännolja, Gas och olja - Utvinning, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, Petroleumbränsle och tillsatser, och Brännolja. Företagets huvudkontor finns i Meerbusch, Tyskland.

 8. JAPPSEN GMBH

  Tyskland

  Företaget JAPPSEN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Foder för djuruppfödning, Fasta bränslen, Petroleumbränsle och tillsatser, Brännolja, Foder för djuruppfödning, Fasta bränslen, Petroleumbränsle och tillsatser, och Brännolja. Företagets huvudkontor finns i Risum-Lindholm, Tyskland.

 9. HANS SCHREPFER MINERALÖL UND BRENNSTOFF GMBH

  Tyskland

  Företaget HANS SCHREPFER MINERALÖL UND BRENNSTOFF GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom Gas och olja - Utvinning, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, Petroleumbränsle och tillsatser, Brännolja, Gas och olja - Utvinning, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, Petroleumbränsle och tillsatser, och Brännolja. Företagets huvudkontor finns i Lichtenfels, Tyskland.

 10. MAURATH BRENNSTOFFE KG

  Tyskland

  Företaget MAURATH BRENNSTOFFE KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom Gas och olja - Utvinning, Petroleumbränsle och tillsatser, Brännolja, Träklabbar, Gas och olja - Utvinning, Petroleumbränsle och tillsatser, Brännolja, och Träklabbar. Företagets huvudkontor finns i Bühl, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis