• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • boskap - import export

Resultat för

Boskap - import export - Import och export

 1. NOOR IMPORTS APS

  Danmark

  Mårtenssons Partiaffär AB exporterar i genomsnitt till 80 länder utspridda på alla världens kontinenter. Sedan vi påbörjade verksamheten för 20-25 år sedan, så har vi hörsammat globala livsmedelsstandarder och blivit synonyma med kvalitetsmat. Det har gjort oss till ett internationellt respekterat och erkänt märke. Vår fenomenala produktkvalitet gör oss unika. Vi uppnår den genom toppmodern, specialiserad assistans till lantleverantörerna, riktlinjer för organisering, associering och utveckling, samt projekt för djurhållning, näring och kvalitetsförbättring genom avel. Vi har strikta kvalitetskontroller genom hela produktionscykeln och förbättrar ständigt produktionslinjerna för att leva upp till de striktaste riktlinjerna i världen. Ta chansen att knyta kontakt med den bästa onlinebutiken för fruset fläsk idag. Kontakta oss!

 2. MÅRTENSSONS PARTIAFFÄR AB

  Sverige

  Mårtenssons Partiaffär AB exporterar till 80 länder utspridda på alla världens kontinenter. Sedan vi påbörjade verksamheten för 20-25 år sedan, så har vi hörsammat globala livsmedelsstandarder och blivit synonyma med kvalitetsmat. Det har gjort oss till ett internationellt respekterat och erkänt märke. Vår fenomenala produktkvalitet gör oss unika. Vi uppnår den genom toppmodern, specialiserad assistans till lantleverantörerna, riktlinjer för organisering, associering och utveckling, samt projekt för djurhållning, näring och kvalitetsförbättring genom avel. Vi är specialiserade på: -Slakt -Styckning -Hamburgare -Tillverkning av kosherlivsmedel -Tillverkning av halallivsmedel -Kylförvaring -Frysförvaring -Processering av biprodukter. Vi har strikta kvalitetskontroller genom hela produktionscykeln och förbättrar ständigt produktionslinjerna för att leva upp till de striktaste riktlinjerna i världen. Vi har över 20 auktoriserade exportdestinationer; vi har lokala och utländska kunder; och vi har över 50 anställda, vilket för oss till en av de främsta köttfabrikerna. För att skapa en integrerad produktionsprocess har vi expanderat verksamheten till jordbruk och boskapsuppfödning. De stora investeringarna vi gör på de områdena dagligen låter oss göra signifikanta avtryck inom branschen. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. MOULES DE BOUCHOT DE LA CÔTE D'OPALE

  Frankrike

 4. KURT NISGAARD

  Danmark

 5. SOCIETE JEAN MARC

  Frankrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ALICARACOL

  Portugal

  ALICARACOL arbetar med avel och handel av sniglar av arten Helix Aspersa Maxima. Vår anläggning på 7 500 m2 och ligger i södra Portugal. Vår lagerhall är utrustad med ett reproduktionsrum, rengöringsrum, förpackningsrum och kylrum. Hela gödningsprocessen görs i våra växthus. Med vår struktur kan vi leverera färska sniglar nästan hela året. Rigorösa hygienkontroller garanterar livsmedelssäkerhet.

 2. SNAIL IVOIRE

  Elfenbenskusten

 3. AMIPLAY SP. Z O.O.

  Polen

 4. FERME SNAILSECO

  Vitryssland

 5. WEITRANS HOLDING B.V.

  Nederländerna

 1. EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY

  Turkiet

 2. GANADOS RUIGAN S.L

  Spanien

 1. ENKA TARIM

  Marocko

 2. GENETICA ESPAÑOLA S.L

  Spanien

 3. EPOL

  Estland

 4. DANISH LIVESTOCK EXPORT A/S

  Danmark

 5. XCELL BREEDING & LIVESTOCK SERVICES PVT LTD

  Indien

 6. RAWONA SP.J.

  Polen

 7. WEGER ITALY GMBH

  Italien

 8. ACO FUNKI

  Frankrike

 1. GREEN SHELL PC

  Grekland

 2. KALKAN GENETIK HAYVANCILIK VE TARIM ÜRÜN EXPORT IMPORT .LTD

  Turkiet

 3. SOPZ LTD

  Ryssland

 4. LYSOFORM VETFARM GMBH

  Tyskland

 5. OOO SIBARIS

  Ryssland

 6. PLATINUM COMERCIAL PECUARIA INTERNACIONAL, S. L.

  Spanien

 7. NEMEGHEER

  Belgien

 8. KOSOGLOU S.A.

  Grekland

 9. BREEDERS OF DENMARK A/S

  Danmark

 10. LUCASK9

  Polen

Filter

Resultat för

Boskap - import export - Import och export

Antal resultat

7 709 företag

Länder