• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • borrtjänster

Resultat för

Borrtjänster - Import och export

 1. TORCAMES

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget TORCAMES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företaget är även verksamt inom Borrtjänster, Stål, Verktygsmaskiner för bearbetning av metall - Delar och tillbehör, Mässing, Fräsning och svarvning av gummi och plast, Svarvning av stål och metall, CNC 4-axis milling work, CNC aluminum processing, och CNC milling. Företagets huvudkontor finns i Espinhel Águeda, Portugal.

 2. WELVREUGD

  Nederländerna

  Företaget WELVREUGD, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster. Företagets huvudkontor finns i Maasland, Nederländerna.

 3. PUYANG ZHONGSHI GROUP CO., LTD

  Kina

  Företaget PUYANG ZHONGSHI GROUP CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster. Företagets huvudkontor finns i 371, Kina.

 4. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Turkiet

  Företaget ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster. Företaget är även verksamt inom Gruvdrift, dagbrott - maskiner och utrustning, Service för gruvindustri, Gruvdrift, dagbrott - maskiner och utrustning, och Service för gruvindustri. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 5. SMET GROUP

  Belgien

  Företaget SMET GROUP, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster. Företaget är även verksamt inom läggning av avloppsrör och avloppssystem, och Markborrning. Företagets huvudkontor finns i Dessel, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AMERY

  Belgien

  Företaget AMERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rörmokeriarbeten. Företaget är även verksamt inom Elarbeten, Borrtjänster, Elarbeten, Borrtjänster, schaktningsarbeten, och schaktning. Företagets huvudkontor finns i Diksmuide, Belgien.

 2. GEBO

  Belgien

  Företaget GEBO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Borrning och lodning - Arbete. Företaget är även verksamt inom Brunnar - Konstruktion, Borrtjänster, Brunnar - Konstruktion, Markborrning, perforeringsmaskiner för grävning av brunnar, och Borrtjänster. Företagets huvudkontor finns i Dessel, Belgien.

 3. PGB-EUROPE

  Belgien

  Företaget PGB-EUROPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom Fixering - Material, Borrtjänster, förankringssystem, Fixering - Material, och Borrtjänster. Företagets huvudkontor finns i Melle, Belgien.

 4. HONE ALL PRECISION LTD.

  Förenade kungariket

  Företaget HONE ALL PRECISION LTD., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Arborrning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Borrtjänster, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, Rör utan svetsning - järnhaltig metall, Borrtjänster, specialbearbetning enligt mönster, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, och Rör utan svetsning - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Leighton Buzzard, Förenade kungariket.

 5. FORALUX

  Luxemburg

  Företaget FORALUX, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Betongberedning - maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Perforering och skärning av armerad betong, Borrtjänster, Perforering och skärning av armerad betong, kontrollerade demoleringar, Betong- och massagolvfräsar, och Borrtjänster. Företagets huvudkontor finns i Kehlen, Luxemburg.

 1. AANNEMINGEN A.B.W.

  Belgien

  Företaget AANNEMINGEN A.B.W., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grundstommar. Företaget är även verksamt inom Perforering och skärning av armerad betong, Borrtjänster, Perforering och skärning av armerad betong, Borrtjänster, vägarbeten, och Sanering. Företagets huvudkontor finns i Waregem, Belgien.

 2. SC N&A TRADE SRL

  Rumänien

  Företaget SC N&A TRADE SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Borrning och lodning - Arbete. Företaget är även verksamt inom Brunnsborrningstjänster, Borrtjänster, Brunnar - Konstruktion, Övervakning av brunnsborrning, Brunnsborrningstjänster, Borrtjänster, Brunnar - Konstruktion, och Övervakning av brunnsborrning. Företagets huvudkontor finns i Sibiu, Rumänien.

 1. S.M.P.

  Frankrike

  Företaget S.M.P., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster. Företagets huvudkontor finns i Château Renard, Frankrike.

 2. K-BORINGEN

  Belgien

  Företaget K-BORINGEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster. Företaget är även verksamt inom Tunnlar - Arbete, Tunnlar - Arbete, rör, rör för borrningar, och tunnelbyggen. Företagets huvudkontor finns i Hasselt, Belgien.

 3. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Rumänien

  Företaget FORAJE PUTURI FORAMAT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brunnsborrningstjänster. Företaget är även verksamt inom Borrning och lodning - Arbete, Borrtjänster, Brunnar - Konstruktion, Förvaltningstjänster i samband med borrhål, Borrning och lodning - Arbete, Borrtjänster, Brunnar - Konstruktion, och Förvaltningstjänster i samband med borrhål. Företagets huvudkontor finns i Bucuresti, Rumänien.

 4. METTY WEYRICH & FILS

  Luxemburg

  Företaget METTY WEYRICH & FILS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsfinbearbetning - Företag. Företaget är även verksamt inom Övertäckningar av byggnadsstrukturer - Arbeten, Borrtjänster, Övertäckningar av byggnadsstrukturer - Arbeten, plåtslageri, isolering, och Borrtjänster. Företagets huvudkontor finns i Vianden, Luxemburg.

 5. DANBAR DRILLING

  Förenade kungariket

  Företaget DANBAR DRILLING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster. Företagets huvudkontor finns i Pemberton, Wigan, Förenade kungariket.

 6. ALPDRILL GMBH

  Tyskland

  Företaget ALPDRILL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster. Företagets huvudkontor finns i Achern, Tyskland.

 7. TIPFOR SRL

  Rumänien

  Företaget TIPFOR SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Borrning och lodning - Arbete. Företaget är även verksamt inom Borrtjänster, Dricksvattenfontäner, Jordvärmesystem, Brunnsborrningstjänster, Borrtjänster, Dricksvattenfontäner, Jordvärmesystem, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Timisoara, Rumänien.

 8. GÉOPROS LAPOINTE

  Kanada

  Företaget GÉOPROS LAPOINTE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster. Företaget är även verksamt inom kreditförvaltning, smide, och brunnar. Företagets huvudkontor finns i Sherbrooke, Kanada.

 1. KROCKTOOLS

  Spanien

  Företaget KROCKTOOLS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster. Företagets huvudkontor finns i Sant Salvador De Guardiola, Spanien.

 2. AGORA ROCK DRILL A.S.

  Turkiet

  Företaget AGORA ROCK DRILL A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster. Företaget är även verksamt inom borrning, borrning i berg, stenhuggningsmaskiner, och gruvprodukter. Företagets huvudkontor finns i Yenimahalle, Turkiet.

 3. ENVIROTOP

  Belgien

  Företaget ENVIROTOP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Miljösanering - Tjänster. Företaget är även verksamt inom Borrtjänster, Avfallstransporter, Borrtjänster, kärnborrning, vattenrening, och Avfallstransporter. Företagets huvudkontor finns i Trois-Ponts, Belgien.

 4. BLONDIAU MICHEL

  Belgien

  Företaget BLONDIAU MICHEL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag. Företaget är även verksamt inom Rörledningar och rör av plastmaterial, Borrtjänster, utgrävningar för avlopp, inkoppling av vatten, Rörledningar och rör av plastmaterial, och Borrtjänster. Företagets huvudkontor finns i Naast, Belgien.

 5. HEBEI ZHANKUI DRILLING EQUIPMENT CO., LTD

  Kina

  Företaget HEBEI ZHANKUI DRILLING EQUIPMENT CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster. Företaget är även verksamt inom Diamantborrkronor. Företagets huvudkontor finns i Cangzhou, Kina.

 6. JANSEN

  Belgien

  Företaget JANSEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster. Företagets huvudkontor finns i Merksplas, Belgien.

 7. GEOTECHNO

  Belgien

  Företaget GEOTECHNO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster. Företagets huvudkontor finns i Hoeilaart, Belgien.

 8. SANA FONDATIONS

  Belgien

  Företaget SANA FONDATIONS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brunnsborrningstjänster. Företaget är även verksamt inom Borrtjänster, Borrtjänster, och kreditförvaltning. Företagets huvudkontor finns i Naninne, Belgien.

 9. EURODRILL

  Luxemburg

  Företaget EURODRILL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster. Företaget är även verksamt inom Grunder - Arbeten, Grunder - Arbeten, och specialfundament. Företagets huvudkontor finns i Diekirch, Luxemburg.

 10. D.R.S. SRL

  Italien

  Företaget D.R.S. SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster. Företagets huvudkontor finns i Pignataro Interamna, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis