• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • borrtjänster till havs

Resultat för

Borrtjänster till havs - Import och export

 1. PERFOX S.L.

  Spanien

  Företaget PERFOX S.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster till havs. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 2. CFE

  Belgien

  Företaget CFE, som är verksamt inom sektorn för Grundstommar. Företaget är även verksamt inom Muddring - Företag, Borrtjänster till havs, Muddring - Företag, och Borrtjänster till havs. Företagets huvudkontor finns i AUDERGHEM, Belgien.

 3. IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C.

  Italien

  Företaget IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C., som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster till havs. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Lamezia Terme, Italien.

 4. SOIL TEST S.R.L.

  Italien

  Företaget SOIL TEST S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster till havs. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Arezzo, Italien.

 5. TOUCHE A TOUT

  Belgien

  Företaget TOUCHE A TOUT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster till havs. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles (belgique), Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. IMMONILIARE ONDA BLU S.A.S. DI GENTILINI MAURO E C.

  Italien

 2. MORELLO NICOLA

  Italien

 3. GEOALPINA S.R.L.

  Italien

 4. CARINI TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Italien

 5. EUROFONDAZIONI ITALIA S.R.L.

  Italien