• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • borrtjänster till havs

Resultat för

Borrtjänster till havs - Import och export

 1. PERFOX S.L.

  Spanien

  Företaget PERFOX S.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster till havs. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 2. M&G DRILLING SERVICES

  Förenta Staterna

  Företaget M&G DRILLING SERVICES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster till havs. Företaget är även verksamt inom borrning, djupborrning och grävning av brunnar, konstruktion av utvinningsplattformar för olja offshore, borrning för utvinning av naturgas, och maskiner för perforering. Företagets huvudkontor finns i Houston, Förenta Staterna.

 3. BRIGHTWAY DRILLING WASTE MANAGEMENT

  Kina

  Företaget BRIGHTWAY DRILLING WASTE MANAGEMENT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster till havs. Företagets huvudkontor finns i Xian, Kina.

 4. ZOUCHENG DONGYUAN PETROLEUM CO.,LTD

  Kina

  Företaget ZOUCHENG DONGYUAN PETROLEUM CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster till havs. Företagets huvudkontor finns i Jining, Kina.

 5. CFE

  Belgien

  Företaget CFE, som är verksamt inom sektorn för Grundstommar. Företaget är även verksamt inom Muddring - Företag, Borrtjänster till havs, Muddring - Företag, och Borrtjänster till havs. Företagets huvudkontor finns i AUDERGHEM, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C.

  Italien

  Företaget IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C., som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster till havs. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Lamezia Terme, Italien.

 2. SOIL TEST S.R.L.

  Italien

  Företaget SOIL TEST S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster till havs. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Arezzo, Italien.

 3. TOUCHE A TOUT

  Belgien

  Företaget TOUCHE A TOUT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster till havs. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles (belgique), Belgien.

 4. FAC ENGENHARIA

  Brasilien

  Företaget FAC ENGENHARIA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster till havs. Företagets huvudkontor finns i Vila Velha, Brasilien.

 5. XI'AN YAOFU TRADE CO.,LTD

  Kina

  Företaget XI'AN YAOFU TRADE CO.,LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster till havs. Företaget är även verksamt inom borrning. Företagets huvudkontor finns i xi'an, Kina.

 1. MORELLO NICOLA

  Italien

 2. CARINI TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Italien

 1. IMMONILIARE ONDA BLU S.A.S. DI GENTILINI MAURO E C.

  Italien

 2. GEOALPINA S.R.L.

  Italien

 3. EUROFONDAZIONI ITALIA S.R.L.

  Italien