• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bordsserviser i metall

Resultat för

Bordsserviser i metall - Import och export

 1. WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG

  Tyskland

  Företaget WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hushållsmaskiner - Små apparater. Företaget är även verksamt inom Kaffeapparater för hotell, barer, restauranger, Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning, Bestick för hushåll, Bordsserviser i metall, Kaffeapparater för hotell, barer, restauranger, Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning, Bestick för hushåll, och Bordsserviser i metall. Företagets huvudkontor finns i Geislingen/steige, Tyskland.

 2. LAYANA COMPANY

  Taiwan R.O.C.

  Företaget LAYANA COMPANY, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll. Företaget är även verksamt inom Bordsserviser i metall, bordsbestick, stora gafflar, Bordsserviser i metall, och bordsartiklar. Företagets huvudkontor finns i CHANGHUA, Taiwan R.O.C..

 3. PALAMIANAKIS

  Grekland

  Företaget PALAMIANAKIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bordsserviser i metall. Företaget är även verksamt inom jaktknivar, och bestick. Företagets huvudkontor finns i Irakleio, Grekland.

 4. W. NUSSER GMBH

  Tyskland

  Företaget W. NUSSER GMBH, som är verksamt inom sektorn för Bordsserviser i metall. Företaget är även verksamt inom Rörmokeriarbeten, Luftkonditionering för fordon, Industriell uppvärmning - Anläggningar och utrustning, Rörmokeriarbeten, Luftkonditionering för fordon, och Industriell uppvärmning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Neusäß, Tyskland.

 5. TOROFLEX SCHLEIFMITTEL GMBH

  Tyskland

  Företaget TOROFLEX SCHLEIFMITTEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bordsserviser i metall. Företaget är även verksamt inom Bestick för hushåll, Mineraler, Bestick för hushåll, och Mineraler. Företagets huvudkontor finns i Bindlach, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FESCER

  Turkiet

  Företaget FESCER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bordsserviser i metall. Företaget är även verksamt inom Bestick i rostfritt stål, köksföremål, och Bestick i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. SAS DUBOST COLAS PRADEL

  Frankrike

  Företaget SAS DUBOST COLAS PRADEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick. Företaget är även verksamt inom Bordsserviser i metall, knivar, pizzaskärare, Bordskuvert i rostfritt och försilvrat, och Bordsserviser i metall. Företagets huvudkontor finns i Viscomtat, Frankrike.

 3. PINDER BROTHERS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget PINDER BROTHERS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick. Företaget är även verksamt inom Bordsserviser i metall, Bestick i tenn, Bordsserviser i metall, och Bestick i tenn. Företagets huvudkontor finns i Sheffield, Förenade kungariket.

 4. KYUSYOKU KIKAKUTAI

  Japan

  Företaget KYUSYOKU KIKAKUTAI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bordsserviser i metall. Företaget är även verksamt inom japanska, och grönt te. Företagets huvudkontor finns i Yokohama, Japan.

 5. ARMAZENS DE LOUCAS E VIDROS DE CEDOFEITA, LDA

  Portugal

  Företaget ARMAZENS DE LOUCAS E VIDROS DE CEDOFEITA, LDA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bestick. Företaget är även verksamt inom Bordsserviser i metall, Kökskärl, Bordsserviser i metall, och Kökskärl. Företagets huvudkontor finns i Porto, Portugal.

 1. NINGBO TUNER TRADING CO., LTD

  Kina

  Företaget NINGBO TUNER TRADING CO., LTD, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Bordsserviser i metall. Företagets huvudkontor finns i Yuyao, Kina.

 2. STAWARZ TECHNOLOGY

  Polen

  Företaget STAWARZ TECHNOLOGY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bordsserviser i metall. Företagets huvudkontor finns i Tczów, Polen.

 1. APELDOORNSE MESSENFABRIEK AMEFA B.V.

  Nederländerna

  Företaget APELDOORNSE MESSENFABRIEK AMEFA B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick. Företaget är även verksamt inom Bordsserviser i metall, och Bordsserviser i metall. Företagets huvudkontor finns i Apeldoorn, Nederländerna.

 2. WILKENS & SÖHNE GMBH

  Tyskland

  Företaget WILKENS & SÖHNE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick. Företaget är även verksamt inom Bordsserviser i metall, och Bordsserviser i metall. Företagets huvudkontor finns i Bremen, Tyskland.

 3. STYLE ART COLLECTIONS

  Indien

  Företaget STYLE ART COLLECTIONS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bordsserviser i metall. Företagets huvudkontor finns i MORADABAD, Indien.

 4. INKUG S.L.IDURGO

  Spanien

  Företaget INKUG S.L.IDURGO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick. Företaget är även verksamt inom Bordsserviser i metall, och Bordsserviser i metall. Företagets huvudkontor finns i Gernika, Spanien.

 5. CHROMOLITE CUTELARIAS - MARCA DALPER

  Portugal

  Företaget CHROMOLITE CUTELARIAS - MARCA DALPER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick. Företaget är även verksamt inom Bordsserviser i metall, och Bordsserviser i metall. Företagets huvudkontor finns i Guimarães, Portugal.

 6. GREEN HILLS ENTERPRISES

  Pakistan

  Företaget GREEN HILLS ENTERPRISES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bordsserviser i metall. Företagets huvudkontor finns i Wazirabad, Pakistan.

 7. BREDERO PRICE COATERS LIMITED

  Förenade kungariket

 8. HGS - BESTECKFABRIK HERBERT GOSEBRINK

  Tyskland