• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bonsai

Resultat för

Bonsai - Import och export

 1. LUXURYTREES.COM®

  Österrike

  Företaget LUXURYTREES.COM®, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Krukväxter, Fruktträd, Bonsai, landskapsarkitektur, Krukväxter, Fruktträd, och Bonsai. Företagets huvudkontor finns i St. Johann In Tirol, Österrike.

 2. MB MAŽAS MEDIS

  Litauen

  Företaget MB MAŽAS MEDIS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Bonsai. Företaget är även verksamt inom äng-bonsai. Företagets huvudkontor finns i Alytus, Litauen.

 3. RAISIO BONSAI AND GARDEN

  Finland

  Företaget RAISIO BONSAI AND GARDEN, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Bonsai. Företaget är även verksamt inom kastruller, och trädgårdsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Raisio, Finland.

 4. J.C. MEYER BAUMSCHULEN

  Tyskland

  Företaget J.C. MEYER BAUMSCHULEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Blomsterodling, Bonsai, Växter, Frukt, Blomsterodling, Bonsai, och Växter. Företagets huvudkontor finns i Rellingen, Tyskland.

 5. JAKOB UND ULRICH MARTIN GBR

  Tyskland

  Företaget JAKOB UND ULRICH MARTIN GBR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Blomsterodling, Bonsai, Växter, Frukt, Blomsterodling, Bonsai, och Växter. Företagets huvudkontor finns i Gundheim, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SCHWEIZER ERIC SAMEN AG FLUORS GRISCHA

  Schweiz

  Företaget SCHWEIZER ERIC SAMEN AG FLUORS GRISCHA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Bonsai, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, och Bonsai. Företagets huvudkontor finns i Landquart, Schweiz.

 2. HYDROFLORA GMBH OBJEKT-BEGRÜNUNG

  Tyskland

  Företaget HYDROFLORA GMBH OBJEKT-BEGRÜNUNG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Bonsai, Plantskolor och skogsbruk, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Bonsai, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Neu-Isenburg, Tyskland.

 3. C.P. ONLINESHOP

  Österrike

  Företaget C.P. ONLINESHOP, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Bonsai, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, och Bonsai. Företagets huvudkontor finns i Köflach, Österrike.

 4. SAMENFACHVERSAND RÖBEN INH. KRINO RÖBEN E.K.

  Tyskland

  Företaget SAMENFACHVERSAND RÖBEN INH. KRINO RÖBEN E.K., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Bonsai, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, och Bonsai. Företagets huvudkontor finns i Aurich, Tyskland.

 5. ANDREAS SCHIEL

  Tyskland

  Företaget ANDREAS SCHIEL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Bonsai, Växter, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Bonsai, och Växter. Företagets huvudkontor finns i Schrecksbach, Tyskland.

 1. DER PALMENMANN GMBH

  Tyskland

  Företaget DER PALMENMANN GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Bonsai, Växter, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Bonsai, och Växter. Företagets huvudkontor finns i Castrop-Rauxel, Tyskland.

 2. HECKEN-DIREKT.DE MARKENBAUMSCHULE

  Tyskland

  Företaget HECKEN-DIREKT.DE MARKENBAUMSCHULE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Blomsterodling, Bonsai, Växter, Frukt, Blomsterodling, Bonsai, och Växter. Företagets huvudkontor finns i Ellerhoop, Tyskland.

 1. SAMENHAUS MÜLLER

  Tyskland

  Företaget SAMENHAUS MÜLLER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Bonsai, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, och Bonsai. Företagets huvudkontor finns i Keltern, Tyskland.

 2. HARALD WASSERMANN

  Tyskland

  Företaget HARALD WASSERMANN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Bonsai, Växter, Plantskolor och skogsbruk, Blomsterodling, Bonsai, Växter, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Neustadt, Tyskland.

 3. INTERNATIONAL SEEDS PROCESSING GMBH

  Tyskland

  Företaget INTERNATIONAL SEEDS PROCESSING GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Bonsai, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, och Bonsai. Företagets huvudkontor finns i Quedlinburg, Tyskland.

 4. DE BOLSTER

  Tyskland

  Företaget DE BOLSTER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Bonsai, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, och Bonsai. Företagets huvudkontor finns i Stubenberg, Tyskland.

 5. GARTENLAND PRODUKTION GMBH

  Tyskland

  Företaget GARTENLAND PRODUKTION GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Bonsai, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, och Bonsai. Företagets huvudkontor finns i Aschersleben, Tyskland.

 6. ANDREAS STEBNER - SAMENMIX.DE

  Tyskland

  Företaget ANDREAS STEBNER - SAMENMIX.DE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Bonsai, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, och Bonsai. Företagets huvudkontor finns i Sickte, Tyskland.

 7. JOSEF SAULE BAUMSCHULEN

  Tyskland

  Företaget JOSEF SAULE BAUMSCHULEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Bonsai, Växter, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Bonsai, och Växter. Företagets huvudkontor finns i Augsburg, Tyskland.

 8. SAMENPROFI SAATGUTVERTRIEB DIRK BENDER

  Tyskland

  Företaget SAMENPROFI SAATGUTVERTRIEB DIRK BENDER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Bonsai, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, och Bonsai. Företagets huvudkontor finns i Lich, Tyskland.

 1. BERINGGAARD APS

  Danmark

  Företaget BERINGGAARD APS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkade blommor. Företaget är även verksamt inom Bonsai, Blomplantor, Växthusplantor, Blommande växter, Bonsai, Blomplantor, Växthusplantor, och Blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Gilleleje, Danmark.

 2. PLANTSHOP.DE INH. KARL SCHULZE WELBERG

  Tyskland

  Företaget PLANTSHOP.DE INH. KARL SCHULZE WELBERG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Bonsai, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, och Bonsai. Företagets huvudkontor finns i Dülmen, Tyskland.

 3. BONSAI & MORE JOACHIM SCHNEIDER

  Tyskland

  Företaget BONSAI & MORE JOACHIM SCHNEIDER, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Bonsai. Företaget är även verksamt inom gröna plantor bonsai. Företagets huvudkontor finns i Besigheim, Tyskland.

 4. GARTENBAUBEDARF KEMPER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget GARTENBAUBEDARF KEMPER GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Bonsai, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, och Bonsai. Företagets huvudkontor finns i Warendorf, Tyskland.

 5. P. J. SCHMIDT

  Tyskland

  Företaget P. J. SCHMIDT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Bonsai, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, och Bonsai. Företagets huvudkontor finns i Quedlinburg, Tyskland.

 6. OLIVENBAUM - SCHENKEINBAEUMCHEN

  Tyskland

  Företaget OLIVENBAUM - SCHENKEINBAEUMCHEN, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bonsai. Företaget är även verksamt inom olivträd. Företagets huvudkontor finns i Ratingen, Tyskland.

 7. VAN HAGE & CO LTD

  Förenade kungariket

  Företaget VAN HAGE & CO LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företaget är även verksamt inom Blommande växter, Blomplantor, Bonsai, Växthusplantor, Blommande växter, Blomplantor, Bonsai, och Växthusplantor. Företagets huvudkontor finns i Ware, Förenade kungariket.

 8. INSTALADOR DE GAS UTIL MADRID

  Spanien

  Företaget INSTALADOR DE GAS UTIL MADRID, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bonsai. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 9. LAS CUNAS VIVEROS

  Spanien

  Företaget LAS CUNAS VIVEROS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom muskelrehabilitering och syre/ozonterapi, och bonsai. Företagets huvudkontor finns i Vera, Spanien.

 10. ROSTKOWSCY A.I. DRZEWKA, KRZEWY, BONSAI

  Polen

  Företaget ROSTKOWSCY A.I. DRZEWKA, KRZEWY, BONSAI, som är verksamt inom sektorn för Bonsai. Företagets huvudkontor finns i SULECIN, Polen.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis