• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bly och legeringar

Resultat för

Bly och legeringar - Import och export

 1. IDEALEX

  Frankrike

  Sedan 30 år utformar och säljer IDEALEX strålningsskyddslösningar som minskar röntgenrisker och kontamineringar för personer och anläggningar. IDEALEX har utvecklat lösningar som medger säkra ingrepp i kontrollerade områden: röntgenskydd, tänger för distansåtgärder, kommunikationssystem VOKKERO, handskfack, komponenter för BAG och hot cell, varmförseglingsmaskiner och dammsugare för kontrollerade zoner.

 2. FEINHÜTTE HALSBRÜCKE GMBH

  Tyskland

  Företaget FEINHÜTTE HALSBRÜCKE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bly och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Halsbrücke, Tyskland.

 3. C:MET GMBH

  Tyskland

  Företaget C:MET GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tenn och legeringar. Företaget är även verksamt inom Tennlegeringar, Plåt och band i tenn, Bly och legeringar, tenn, Tennlegeringar, vitmetall, Plåt och band i tenn, rundstänger av metall, och bly. Företagets huvudkontor finns i Wendelstein, Tyskland.

 4. LAM LAVORAZIONE PIOMBO

  Italien

  Företaget LAM LAVORAZIONE PIOMBO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bly och legeringar. Företaget är även verksamt inom Plåt och band i bly, Plåt och band i bly, tenn- och blylegeringar, och plattor i bly. Företagets huvudkontor finns i Collegno, Italien.

 5. EMAG HANDELS - GMBH

  Österrike

  Företaget EMAG HANDELS - GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bly och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Klagenfurt Am Wörthersee, Österrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV

  Nederländerna

  Företaget METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bly och legeringar. Företaget är även verksamt inom Zink och legeringar, zink, bly, och Zink och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Maastricht, Nederländerna.

 2. LANHIT LTD

  Ryssland

  LANHIT LTD tillverkar kemiska föreningar med hög renhetsgrad: oorganiska baser och föreningar, sällsynta jordartsmetaller, jodider och andra kemiska produkter för export och import. Kemikalietillverkaren producerar över 400 olika föreningar av 60 element ur det periodiska systemet, baserade på egen forskning och utveckling: vattenfria och ultratorra metallhalogenider (klorider, bromider, jodider) i kristallform, pulverform, som monodispregerade pärlor (kulor); sällsynta jordartsmetaller (oxider, halider, karbonater, nitrater, sulfater, acetater, oxalater) med en renhetsgrad på 99, 9-99, 999 %; metaller och metalloxider med hög renhetsgrad, inklusive alkalimetaller som är vakuumpaketerade i ampuller. Alla fasta anställda hos företaget är akademiker, och nyckelrollerna hålls av personer med kandidat- och doktorsexamen. Baskemikalier och härledda produkter från LANHIT kan användas i många branscher inom forskning och teknik: metallurgi, mikroelektronik och optoelektronik; i organisk syntes, med mera.

 3. MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Vi är ett traditionellt gjuteriföretag. Vår kärnkompetens är tillverkning av produkter av bly och blylegeringar samt tenn och tennlegeringar. Vi tillverkar också artiklar av olika plastmaterial med hjälp av formsprutning.Våra produkter och tjänster innefattar bly, blyband, blytråd, blyvikter, blygranulat, blylegeringar, blyprofiler, blyrör, blyhagel, blyull, gardintyngder av bly, strålskyddsprodukter av bly och mycket mer.

 4. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Tyskland

 5. EKOR KURSUN METAL

  Turkiet

 1. COM.A.V. SRL

  Italien

 2. TUSTA TRADING S.L.

  Spanien

 1. PLOMBIER SECOURS

  Schweiz

 2. "MEGATEX" LLC

  Ukraina

 3. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Turkiet

 4. FONDERIA BENINI

  Italien

 5. CHUN & VOLLERIN S.R.L.

  Italien

 6. MALDANER

  Frankrike

 7. EL BAT JSC

  Bulgarien

 8. EL WAHAB TRADE

  Egypten

 1. MORIN GRAVURE

  Frankrike

 2. TESTAS

  Belgien

 3. ESTANEL - ESTANIFERA DA BEIRA LDA

  Portugal

 4. METAL TRADING

  Frankrike

 5. CO.M.E.T.A. S.R.L.

  Italien

 6. PIOMBOLEGHE SRL

  Italien

 7. SVINETS

  Ukraina

 8. SOUDETAM

  Frankrike

 9. AZOR AMBIENTAL, S.A.

  Spanien

 10. VALMEG SRL

  Italien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis