• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bly och legeringar

Resultat för

Bly och legeringar - Import och export

 1. IDEALEX

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan 30 år utformar och säljer IDEALEX strålningsskyddslösningar som minskar röntgenrisker och kontamineringar för personer och anläggningar. IDEALEX har utvecklat lösningar som medger säkra ingrepp i kontrollerade områden: röntgenskydd, tänger för distansåtgärder, kommunikationssystem VOKKERO, handskfack, komponenter för BAG och hot cell, varmförseglingsmaskiner och dammsugare för kontrollerade zoner.

 2. FEINHÜTTE HALSBRÜCKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FEINHÜTTE HALSBRÜCKE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bly och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Halsbrücke, Tyskland.

 3. C:MET GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget C:MET GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tenn och legeringar. Företaget är även verksamt inom Tennlegeringar, Plåt och band i tenn, Bly och legeringar, tenn, Tennlegeringar, vitmetall, Plåt och band i tenn, rundstänger av metall, och bly. Företagets huvudkontor finns i Wendelstein, Tyskland.

 4. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WESTFALENZINN J. JOST KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lödning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Bly och legeringar, Tenn och legeringar, Zink och legeringar, Tennlegeringar, Bly och legeringar, Tenn och legeringar, Zink och legeringar, anoder, och Mjuklod. Företagets huvudkontor finns i Sundern, Tyskland.

 5. LAM LAVORAZIONE PIOMBO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget LAM LAVORAZIONE PIOMBO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bly och legeringar. Företaget är även verksamt inom Plåt och band i bly, Plåt och band i bly, tenn- och blylegeringar, och plattor i bly. Företagets huvudkontor finns i Collegno, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bly och legeringar. Företaget är även verksamt inom Zink och legeringar, zink, bly, och Zink och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Maastricht, Nederländerna.

 2. EMAG HANDELS - GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget EMAG HANDELS - GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bly och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Klagenfurt Am Wörthersee, Österrike.

 3. LANHIT LTD

  Ryssland

  LANHIT LTD tillverkar kemiska föreningar med hög renhetsgrad: oorganiska baser och föreningar, sällsynta jordartsmetaller, jodider och andra kemiska produkter för export och import. Kemikalietillverkaren producerar över 400 olika föreningar av 60 element ur det periodiska systemet, baserade på egen forskning och utveckling: vattenfria och ultratorra metallhalogenider (klorider, bromider, jodider) i kristallform, pulverform, som monodispregerade pärlor (kulor); sällsynta jordartsmetaller (oxider, halider, karbonater, nitrater, sulfater, acetater, oxalater) med en renhetsgrad på 99, 9-99, 999 %; metaller och metalloxider med hög renhetsgrad, inklusive alkalimetaller som är vakuumpaketerade i ampuller. Alla fasta anställda hos företaget är akademiker, och nyckelrollerna hålls av personer med kandidat- och doktorsexamen. Baskemikalier och härledda produkter från LANHIT kan användas i många branscher inom forskning och teknik: metallurgi, mikroelektronik och optoelektronik; i organisk syntes, med mera.

 4. MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Vi är ett traditionellt gjuteriföretag. Vår kärnkompetens är tillverkning av produkter av bly och blylegeringar samt tenn och tennlegeringar. Vi tillverkar också artiklar av olika plastmaterial med hjälp av formsprutning.Våra produkter och tjänster innefattar bly, blyband, blytråd, blyvikter, blygranulat, blylegeringar, blyprofiler, blyrör, blyhagel, blyull, gardintyngder av bly, strålskyddsprodukter av bly och mycket mer.

 5. CO.M.E.T.A. S.R.L.

  Italien

  Företaget CO.M.E.T.A. S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bly och legeringar. Företaget är även verksamt inom Plåt och band i bly, och Plåt och band i bly. Företagets huvudkontor finns i Ardea, Italien.

 1. EKOR KURSUN METAL

  Turkiet

  Företaget EKOR KURSUN METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåt och band i bly. Företaget är även verksamt inom plattor i bly, bly, och bly och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Şehitkamil, Turkiet.

 2. COM.A.V. SRL

  Italien

  Företaget COM.A.V. SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glasbruk - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Bly och legeringar, Mässing, färg för glas, Bly och legeringar, blyprofiler, och Mässing. Företagets huvudkontor finns i Sansepolcro, Italien.

 1. CHUN & VOLLERIN S.R.L.

  Italien

  Företaget CHUN & VOLLERIN S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Bly och legeringar, Zink och legeringar, Bly och legeringar, Zink och legeringar, metalllegeringar, och nickellegeringar. Företagets huvudkontor finns i Buccinasco, Italien.

 2. FONDERIE DE GENTILLY

  Frankrike

  Företaget FONDERIE DE GENTILLY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bly och legeringar. Företaget är även verksamt inom gjuteri. Företagets huvudkontor finns i Ris-Orangis, Frankrike.

 3. PIOMBOLEGHE SRL

  Italien

  Företaget PIOMBOLEGHE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bly och legeringar. Företaget är även verksamt inom plattor i bly, blytackor, bearbetning av bly, och bly. Företagets huvudkontor finns i Brugherio, Italien.

 4. TESTAS

  Belgien

  Företaget TESTAS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Zink och legeringar. Företaget är även verksamt inom Rostfritt stål, koppar och legeringar, bly och legeringar, Rostfritt stål, och aluminiumprofiler. Företagets huvudkontor finns i Wommelgem, Belgien.

 5. PLOMBIER SECOURS

  Schweiz

  Företaget PLOMBIER SECOURS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bly och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Genève, Schweiz.

 6. SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES

  Frankrike

  Företaget SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom Bly och legeringar, Zink och legeringar, Screentryck, Bly och legeringar, Zink och legeringar, och Screentryck. Företagets huvudkontor finns i Chevigny-Saint-Sauveur Cedex, Frankrike.

 7. MALDANER

  Frankrike

  Företaget MALDANER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Bly och legeringar, Järn - Legeringar, Brons och legeringar, metallimpregnering, Bly och legeringar, Järn - Legeringar, och Brons och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Les-Clayes-Sous-Bois, Frankrike.

 8. RITA JORDENS

  Belgien

  Företaget RITA JORDENS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Dekoration av trädgårdar. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsmöbler och -inredning, Skulpturer, fontäner, Trädgårdsmöbler och -inredning, bly och legeringar, och Skulpturer. Företagets huvudkontor finns i Lier, Belgien.

 1. METAL TRADING

  Frankrike

  Företaget METAL TRADING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Bly och legeringar, zink, och Bly och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Saint-Germain-En-Laye, Frankrike.

 2. EL WAHAB TRADE

  Egypten

  Företaget EL WAHAB TRADE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bly och legeringar. Företagets huvudkontor finns i 02, Egypten.

 3. MORIN GRAVURE

  Frankrike

  Företaget MORIN GRAVURE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bly och legeringar. Företaget är även verksamt inom bly, gravyr, och säkerhetsförseglingar. Företagets huvudkontor finns i Collegien, Frankrike.

 4. TUSTA TRADING S.L.

  Spanien

  Företaget TUSTA TRADING S.L., är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Internationell handel - Rådgivning. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar i koppar, Bly och legeringar, Rör och rörsystem i koppar, Ferrokrom, Vajrar och kablar i koppar, Bly och legeringar, och Rör och rörsystem i koppar. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 5. ISOLA

  Frankrike

  Företaget ISOLA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bly och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Biguglia, Frankrike.

 6. METAL BLANC

  Frankrike

  Företaget METAL BLANC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bly och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Bourg-Fidele, Frankrike.

 7. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Turkiet

  Företaget TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företaget är även verksamt inom Service för gruvindustri, Bly och legeringar, Service för gruvindustri, zink, och Bly och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. ESTANEL - ESTANIFERA DA BEIRA LDA

  Portugal

  Företaget ESTANEL - ESTANIFERA DA BEIRA LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tenn och legeringar. Företaget är även verksamt inom tennföremål, stänger i tenn för lödning, bly och legeringar, och handel med metall och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Bodiosa, Portugal.

 9. EL BAT JSC

  Bulgarien

  Företaget EL BAT JSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Återanvändning av industriskrot. Företaget är även verksamt inom Bly och legeringar, Bly och legeringar, och Begagnade bilbatterier. Företagets huvudkontor finns i Dolna Banya, Bulgarien.

 10. "MEGATEX" LLC

  Ukraina

  Företaget "MEGATEX" LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bly och legeringar. Företaget är även verksamt inom blyackumulatorer, och bly. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis