• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • blommor

Resultat för

Blommor - Import och export

 1. HIGH SOCIETY - NOVAREV

  Frankrike

  NOVAREV framstår idag som en ledande grossist på den franska hampamarknaden. Företaget startade för att erbjuda sina företagskunder kvalitetsprodukter, till rätt pris, och en oklanderlig kundupplevelse för att hjälpa er att starta på den blomstrande hampamarknaden. Efter att ha sett våra privatkunders entusiasm för hampaprodukterna vi säljer i butikerna HIGH SOCIETY önskade vi dela vår kompetens med så många som möjligt genom att bli grossister. Som experter på hampa erbjuder vi blommor, pollen, hartser och andra certifierade produkter av hög kvalitet till bästa pris. Alla produkter som NOVAREV säljer är resultatet av en kompromisslös process som vi behärskar helt; från urvalet av hampafrönas fenotyp till slutkundens användning och nöjdhet. När ni väljer hampaprodukter från NOVAREV erbjuder ni era kunder kvalitetsprodukter som drar fördel av unik know-how och sakkunskap. Våra blommor, hartser och pollen håller hög kvalitet, med enastående luktpyramider, till våra kunders största nöje. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 2. FRANCE FLEURS

  Frankrike

  FRANCE FLEURS är ett familjeföretag grundat 1993 i Bordeaux. Som fransk grossist för färska blommor, torkade och stabiliserade blommor, vänder vi oss i första hand till yrkesfolk, och det har vi gjort nu i 3 generationer. Vi väljer ut de vackraste produkterna och erbjuder våra växter i parti till blygsamma priser. Sedan många år har vi etablerat starka förbindelser med våra producenter och leverantörer för att kräva de bästa produkterna av dem. Vi erbjuder ett brett referenssortiment avsedda för yrkesfolk: - franska blommor, - färska snittblommor i knippen, - diverse löv, - torkade blommor, - stabiliserade blommor. Vi anpassar alltid våra produkter till era behov och förpackar dem i knippen, i lösvikt eller efter era önskemål. - Behöver ni 10 000 grenar bomull? - Önskar ni dekorera era skyltfönster med hundratals buketter med torkade blommor tillverkade efter era specifikationer? - Vill ni sälja 50 000 rosor i enskild förpackning för morsdag? Möjligheterna är oändliga. Be oss om ett kostnadsförslag. Vi tänker i första hand på våra kunder. Vår ambition är att ge preferensen åt franska produkter och att försvara vår trädgårdsodling för att främja våra producenter och betona värdet av deras arbete. Vi erbjuder grossistpriser utan andra mellanhänder. FRANCE FLEURS är växtgrossisten för yrkesfolk i Frankrike och i hela Europa.

 3. KRAEUTERLAND LTD

  Tyskland

  CBD-försäljningspartners och -partihandlare kan handla märkesprodukter av hög kvalitet, med attraktiva marginaler. Det spelar ingen roll om ni vill ta in CBD-produkter från Hanftasia, Don Canna eller Hanfosan i ert sortiment, eller ta fram något alldeles eget – Vi finns där för er, både som tillverkare av CBD-olja och som partihandlare. Våra naturprodukter utvinns ur hampa av bästa kvalitet. Imponera på era kunder med kvalitetsprodukter genom att bli en av Kräuterlands CBD-försäljningspartners. Vi garanterar bästa kvalitet och utomordentlig service! Som CBD-partihandel och -försäljningspartner får ni förmånliga inköpspriser, vilket även gynnar era egna kunder. Vi garanterar att våra CBD-naturprodukter, som är fria från bekämpningsmedel, fungicider och herbicider, håller en hög kvalitet. De har givetvis genomgått laboratorietester och tagits fram i Tyskland. Vi tar hela tiden fram nya produkter och ser till att vårt utbud motsvarar efterfrågan på marknaden. Imponera på era kunder med våra kvalitetsprodukter. Kräuterland Ltd. är ett företag med säte i Voroklini (Cypern) som tillverkar CBD-olja. Vi är dessutom en CBD-partihandlare som erbjuder CBD-produkter av hög kvalitet. Vi producerar vår Hanfosan och Hanftasia vid vår egen produktionsanläggning i Hessen och erbjuder prisvärda kvalitetsprodukter. Har ni frågor går det bra att kontakta oss på kontoren i Berlin eller Voroklini.

 4. CAKESPACE - PRODUITS BIO

  Frankrike

  Företaget CAKESPACE - PRODUITS BIO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Välbefinnande och kroppsvård, Blommor, Vegetabiliska oljor, Drycker, livsmedel/drycker - i parti och individuellt, Producerar livsmedel, Välbefinnande och kroppsvård, massageoljor, och naturliga kosmetikprodukter. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 5. ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L.

  Spanien

  Företaget ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Blommor, Blommor, prydnadsväxter, växter i kruka, krukväxter, och rosenbuskar MINI FOREVER. Företagets huvudkontor finns i El Masnou-Barcelona, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BYLINY-SWIERK

  Polen

  Vi är specialiserade på produktionen av perenna, prydnadsgrässorter, trädgårdsormbunkar och örter i behållare. Vårt sortiment omfattar sällsynta och ovanliga perennaväxter - inte lika kända, men lika värdefulla - samt höga och låga perennaväxter som är perfekta för soliga och skuggiga ställen. Vi erbjuder växter som kan växa varsomhelst, från små trädgårdar till parker och gröna tak. Vår plantskola har belönats med två guldmedaljer vid den internationella mässan i Poznań.

 2. VIVEROS VALLE BALBUENA S.L.

  Spanien

  Vi är producenter, vilket ger oss möjlighet att erbjuda er en stor mängd kvalitetsprodukter anpassade till era behov året runt. Vi erbjuder er också en komplett planterings- och installationsservice.

 3. CBD PRODUCT

  Frankrike

 4. MIA FLOR DE PATRÍCIA GREGÓRIO ALMEIDA

  Portugal

 5. ONORANZE FUNEBRI AURORA ASSISTANCE COOP. SOC. PALERMO ITALY

  Italien

 1. EXCLUSIVAS ROCAN S.L.

  Spanien

 2. AZIENDA AGRICOLA BOSCHERI MATTEO

  Italien

 1. FLOREST

  Ukraina

 2. BLOEMIST DE LANGE

  Nederländerna

 3. FARM PLANTS EVALAND

  Vitryssland

 4. BETTY'S FLOWER HOUSE

  Förenade kungariket

 5. SUNPLANT

  Belgien

 6. BIBO E GIULIA

  Italien

 7. LAVENDELGÅRDEN

  Danmark

 8. GREENERY LIVING GMBH

  Tyskland

 1. VAN VLIET FLOWER GROUP

  Nederländerna

 2. MONTEFLORES

  Belgien

 3. SEPTEMBER FLOWERS

  Förenade kungariket

 4. FLORES NUEVAS

  Spanien

 5. Pelsin çiçekçilik

  Turkiet

 6. EUROTUIN

  Belgien

 7. BLOEMENRIJK

  Belgien

 8. PIAZZA DEI FIORI

  Italien

 9. CHEZ LE FLEURISTE

  Frankrike

 10. FLEURS VRY

  Luxemburg

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Blommor - Import och export

Antal resultat

1 893 Företag