• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • blommor

Resultat för

Blommor - Import och export

 1. HIGH SOCIETY - NOVAREV

  Frankrike

  NOVAREV framstår idag som en ledande grossist på den franska hampamarknaden. Företaget startade för att erbjuda sina företagskunder kvalitetsprodukter, till rätt pris, och en oklanderlig kundupplevelse för att hjälpa er att starta på den blomstrande hampamarknaden. Efter att ha sett våra privatkunders entusiasm för hampaprodukterna vi säljer i butikerna HIGH SOCIETY önskade vi dela vår kompetens med så många som möjligt genom att bli grossister. Som experter på hampa erbjuder vi blommor, pollen, hartser och andra certifierade produkter av hög kvalitet till bästa pris. Alla produkter som NOVAREV säljer är resultatet av en kompromisslös process som vi behärskar helt; från urvalet av hampafrönas fenotyp till slutkundens användning och nöjdhet. När ni väljer hampaprodukter från NOVAREV erbjuder ni era kunder kvalitetsprodukter som drar fördel av unik know-how och sakkunskap. Våra blommor, hartser och pollen håller hög kvalitet, med enastående luktpyramider, till våra kunders största nöje. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 2. FRANCE FLEURS

  Frankrike

  FRANCE FLEURS är ett familjeföretag grundat 1993 i Bordeaux. Som fransk grossist för färska blommor, torkade och stabiliserade blommor, vänder vi oss i första hand till yrkesfolk, och det har vi gjort nu i 3 generationer. Vi väljer ut de vackraste produkterna och erbjuder våra växter i parti till blygsamma priser. Sedan många år har vi etablerat starka förbindelser med våra producenter och leverantörer för att kräva de bästa produkterna av dem. Vi erbjuder ett brett referenssortiment avsedda för yrkesfolk: - franska blommor, - färska snittblommor i knippen, - diverse löv, - torkade blommor, - stabiliserade blommor. Vi anpassar alltid våra produkter till era behov och förpackar dem i knippen, i lösvikt eller efter era önskemål. - Behöver ni 10 000 grenar bomull? - Önskar ni dekorera era skyltfönster med hundratals buketter med torkade blommor tillverkade efter era specifikationer? - Vill ni sälja 50 000 rosor i enskild förpackning för morsdag? Möjligheterna är oändliga. Be oss om ett kostnadsförslag. Vi tänker i första hand på våra kunder. Vår ambition är att ge preferensen åt franska produkter och att försvara vår trädgårdsodling för att främja våra producenter och betona värdet av deras arbete. Vi erbjuder grossistpriser utan andra mellanhänder. FRANCE FLEURS är växtgrossisten för yrkesfolk i Frankrike och i hela Europa.

 3. CBD PRODUCT

  Frankrike

 4. CAKESPACE - PRODUITS BIO

  Frankrike

 5. ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L.

  Spanien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BYLINY-SWIERK

  Polen

  Vi är specialiserade på produktionen av perenna, prydnadsgrässorter, trädgårdsormbunkar och örter i behållare. Vårt sortiment omfattar sällsynta och ovanliga perennaväxter - inte lika kända, men lika värdefulla - samt höga och låga perennaväxter som är perfekta för soliga och skuggiga ställen. Vi erbjuder växter som kan växa varsomhelst, från små trädgårdar till parker och gröna tak. Vår plantskola har belönats med två guldmedaljer vid den internationella mässan i Poznań.

 2. VIVEROS VALLE BALBUENA S.L.

  Spanien

  Vi är producenter, vilket ger oss möjlighet att erbjuda er en stor mängd kvalitetsprodukter anpassade till era behov året runt. Vi erbjuder er också en komplett planterings- och installationsservice.

 3. MIA FLOR DE PATRÍCIA GREGÓRIO ALMEIDA

  Portugal

 4. ONORANZE FUNEBRI AURORA ASSISTANCE COOP. SOC. PALERMO ITALY

  Italien

 5. BLOM MARKET, S.L.

  Spanien

 1. AZIENDA AGRICOLA BOSCHERI MATTEO

  Italien

 2. EXCLUSIVAS ROCAN S.L.

  Spanien

 1. CRUYDT-HOECK

  Nederländerna

 2. RED ROSE

  Spanien

 3. ROUWBLOEMEN.DIRECT

  Nederländerna

 4. MADAME VEUT DES ROSES

  Frankrike

 5. Pelsin çiçekçilik

  Turkiet

 6. SUNPLANT

  Belgien

 7. FLORISTERÍA SAN BLAS ALICANTE

  Spanien

 8. EL JARDÍ D'ESTHER FLORISTERÍA ONLINE

  Spanien

 1. GREENERY LIVING GMBH

  Tyskland

 2. FLOREST

  Ukraina

 3. CHEZ LE FLEURISTE

  Frankrike

 4. BLOEMBOLLEN VANACKER

  Belgien

 5. SEPTEMBER FLOWERS

  Förenade kungariket

 6. BLOEMENRIJK

  Belgien

 7. BETTY'S FLOWER HOUSE

  Förenade kungariket

 8. AGORA

  Belgien

 9. FUNKY FLOWERS

  Förenade kungariket

 10. EUROTUIN

  Belgien

Filter

Resultat för

Blommor - Import och export

Antal resultat

1 882 företag