• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • blommor och plantor- växthus

Resultat för

Blommor och plantor- växthus - Import och export

 1. HIGH SOCIETY - NOVAREV

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  NOVAREV framstår idag som en ledande grossist på den franska hampamarknaden. Företaget startade för att erbjuda sina företagskunder kvalitetsprodukter, till rätt pris, och en oklanderlig kundupplevelse för att hjälpa er att starta på den blomstrande hampamarknaden. Efter att ha sett våra privatkunders entusiasm för hampaprodukterna vi säljer i butikerna HIGH SOCIETY önskade vi dela vår kompetens med så många som möjligt genom att bli grossister. Som experter på hampa erbjuder vi blommor, pollen, hartser och andra certifierade produkter av hög kvalitet till bästa pris. Alla produkter som NOVAREV säljer är resultatet av en kompromisslös process som vi behärskar helt; från urvalet av hampafrönas fenotyp till slutkundens användning och nöjdhet. När ni väljer hampaprodukter från NOVAREV erbjuder ni era kunder kvalitetsprodukter som drar fördel av unik know-how och sakkunskap. Våra blommor, hartser och pollen håller hög kvalitet, med enastående luktpyramider, till våra kunders största nöje. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Webbplats Open In New icon
 2. PHARMA CARE CBD

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 3. LA FEUILLE POSÉE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 4. FLORADOR

  Belgien

  Florador erbjuder grossister och blomhandlare i Europa ett sortiment på över 80 sorter av rosor från Ecuador med en kvalitet och sällsynthet utan motstycke på marknaden. Dessa rosor anses vara de vackraste i världen då storleken på deras knopp och längden på deras stjälk kan bli 1 meter. Dessutom har de ovanliga färger och de förblir fräscha mycket längre. Utöver denna produkt som svarar på alla förväntningar, sköter Florador också transporten.

 5. ETS AUDA FRANCIS

  Frankrike

  AUDA är den idealiska leverantören för florister och för er som skapar arrangemang till event. Ett stort urval för all slag blomsterutsmyckning. Plantskola, plantgrossist, snittblommor, blommor, drivhusväxter, gröna väster, julgranar, orkidéer, liljekonvalj. Avancerad odling för inspiration till landskapsarkitekter, leverantör av alla slags plantor för att skapa grönytor till institutioner, trädgårdar osv. En specialiserad personal som månar om kvaliteten på våra produkter.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. VIVAIO MATTEUCCI GREEN CENTER

  Italien

  Green Center är den största av sitt slag i hela centrala Italien och erbjuder exklusiva produkter och omsorgsfulla tjänster som kan svara på alla växtbehov. Hos oss kan ni köpa växter av alla slag (frukt, akvatiska och sumpmarks, utomhus, suckulenta, köttätande, palmer, olivträd, ympade växter, och mycket mer), men också bersåer, trädgårdsmöbler i metall, mobili per giardino di metallo, konstkrukor, gödningsmedel, mylla, konstblommor och pooler ovan jord.

 2. SERRES D'HORTI SOLOGNE

  Frankrike

 3. FLOREFFE

  Italien

 4. BARTOLINI EMILIANO

  Italien

 5. ALFLORA COMERCIO DE FLORES LDA.

  Portugal

 1. CHANVRE DC ( CBD CLONES PRODUCER)

  Schweiz

 2. CANAPATH

  Italien

 3. PÉPINIÈRES CECE

  Belgien

 4. ALFREDO MOREIRA SILVA E FILHOS LDA.

  Portugal

 5. SEOMAK GREENHOUSE TECNOLOGY CO.LTD.

  Turkiet

 6. POLEPLANTS

  Spanien

 7. EUROPER PERLIT

  Turkiet

 8. ARTISAN DU VÉGÉTAL - PÉPINIÈRES FOURNEL

  Frankrike

 9. PÉPINIÈRE WAUTHIER

  Belgien

 10. FUJIAN LIANCHENG ORCHID CO., LTD

  Kina

 1. JARDINS DES ZAYONS

  Frankrike

 2. AGRICOLA VIYAZARIG SAS

  Columbia

 3. ROSADIJERICHO

  Italien

 4. EUROVEILING

  Belgien

 5. FLEURS WUST

  Luxemburg

 6. AGROPOLEN

  Brasilien

 7. EURL PAYSAGES

  Algeriet

 8. ANTHOPARAGOGOS

  Grekland

 9. FLORES COMESTIBLES

  Spanien

 10. CILANTRO_PAGE

  Spanien