• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • blommande växter

Resultat för

Blommande växter - Import och export

 1. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Krukväxter, häckar, inom- och utomhusväxter, Krukväxter, oleandrar, plantorkola, växter i parti, granatäppleträd, och blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Grottammare, Italien.

 2. CHERSONESO PIANTE

  Italien

  Chersoneso Piante är specialister på att framställa olika sorters Plumiera av hög kvalitet, och över 300 sorters Rubra. Vårt utbud omfattar en stor variation av färger från rött till violett och från vitt till orange, och vi driver även upp Loropetalum och Zantoxylum. Personalen på Chersoneso Piante del dott. Tommaso Sgró är kompetent, professionell, kvalificerad och hjälper dig genom hela köpet.

 3. GARTENBAU-SERVICE

  Tyskland

  Företaget GARTENBAU-SERVICE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Blommande växter. Företaget är även verksamt inom blommande trädgårdsväxter, och trädgårdsväxter. Företagets huvudkontor finns i Straelen-Herongen, Tyskland.

 4. ZE IMPORT & EXPORT

  Turkiet

  Företaget ZE IMPORT & EXPORT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blommande växter. Företaget är även verksamt inom färsk basilika. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 5. HORTALIZAS JUMARSAN S.L

  Spanien

  Företaget HORTALIZAS JUMARSAN S.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Blommande växter, Blommande växter, mint, färsk persilja, och spenat förpackad. Företagets huvudkontor finns i El Raal, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DANIEL FILIBERTO

  Spanien

  Företaget DANIEL FILIBERTO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Turís, Spanien.

 2. GROW BROTES VERDES S.L

  Spanien

  Företaget GROW BROTES VERDES S.L, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Mislata (valencia), Spanien.

 3. PÉPINIÈRES CECE

  Belgien

  Företaget PÉPINIÈRES CECE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Växter, Blommande växter, Blommor och plantor, växthus, Växter, Planteringar, Blommande växter, och Blommor och plantor, växthus. Företagets huvudkontor finns i Bray, Belgien.

 4. PLANTENCENTRUM MARÉCHAL

  Belgien

  Företaget PLANTENCENTRUM MARÉCHAL, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel och hortikultur - Maskiner och apparater. Företaget är även verksamt inom Växter, tillbehör för plantskolor, Växter, och blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Turnhout, Belgien.

 5. JAN SPRUYT VAN DER JEUGD

  Belgien

  Företaget JAN SPRUYT VAN DER JEUGD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Blommande växter. Företaget är även verksamt inom Plantskoleväxter, Växter, Plantskoleväxter, orkide, och Växter. Företagets huvudkontor finns i Buggenhout, Belgien.

 1. PHILIPPO ROZEN

  Belgien

  Företaget PHILIPPO ROZEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Blomsterodling, blommande växter, rosor, och buketter och blomsterkompositioner. Företagets huvudkontor finns i Kalmthout, Belgien.

 2. ORANGERIE JAEKEN

  Belgien

  Företaget ORANGERIE JAEKEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Växter, fruktodling, plantskolsplantor, Växter, och blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Reet, Belgien.

 1. VASILAKOS PLANTS AND NURSERY GARDENS

  Grekland

  Företaget VASILAKOS PLANTS AND NURSERY GARDENS, som är verksamt inom sektorn för Blommande växter. Företaget är även verksamt inom Plantskolor och skogsbruk, cycas circinnalis (palm), aromatiska växter, Plantskolor och skogsbruk, och olivträd. Företagets huvudkontor finns i Kato Achaia, Grekland.

 2. BLOEMIST DE LANGE

  Nederländerna

  Företaget BLOEMIST DE LANGE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Blommor. Företaget är även verksamt inom Blomplantor, florister, blomsteruppsättningar, Blomplantor, och blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Leiden, Nederländerna.

 3. PAULOWNIA EUROPA

  Rumänien

  Företaget PAULOWNIA EUROPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Skogsväxter, Växter, Krukväxter, Blommande växter, Skogsväxter, Växter, Krukväxter, och Blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Cristian, Rumänien.

 4. FLOREANA HYDROKULTUR GMBH

  Tyskland

  Företaget FLOREANA HYDROKULTUR GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Skogsväxter. Företaget är även verksamt inom Krukväxter, Blommande växter, Krukväxter, och Blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 5. PFLANZEN-EXOTE

  Tyskland

  Företaget PFLANZEN-EXOTE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Blommande växter. Företaget är även verksamt inom palmträd, fetbladsväxter och tropiska växter, och exotiska växter. Företagets huvudkontor finns i Bad Lippspringe, Tyskland.

 6. AZIENDA AGRICOLA LA PRIMULA

  Italien

  Företaget AZIENDA AGRICOLA LA PRIMULA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blomplantor. Företaget är även verksamt inom odlingsplantor, blommande växter, och trädgårdsväxter. Företagets huvudkontor finns i Sesto Al Reghena, Italien.

 7. PROFI PFLANZENVERLEIH

  Tyskland

  Företaget PROFI PFLANZENVERLEIH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Borken, Tyskland.

 8. BERINGGAARD APS

  Danmark

  Företaget BERINGGAARD APS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkade blommor. Företaget är även verksamt inom Bonsai, Blomplantor, Växthusplantor, Blommande växter, Bonsai, Blomplantor, Växthusplantor, och Blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Gilleleje, Danmark.

 1. PETER SCHUSTER

  Österrike

  Företaget PETER SCHUSTER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företaget är även verksamt inom Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Blomsterodling, Blommande växter, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Blomsterodling, och Blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 2. MIRA FIDANCILIK

  Turkiet

  Företaget MIRA FIDANCILIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Ödemis, Turkiet.

 3. FLORICOLTURA IORIATTI

  Italien

  Företaget FLORICOLTURA IORIATTI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom fruktplantor, prydnadsväxter, blommande växter, och kaktusväxter. Företagets huvudkontor finns i Baselga Di Pine', Italien.

 4. M VAN VEEN BV

  Nederländerna

  Företaget M VAN VEEN BV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Rijsenhout, Nederländerna.

 5. ADA AGRICULTURE FRUIT VEGETABLE PACKAGING

  Turkiet

  Företaget ADA AGRICULTURE FRUIT VEGETABLE PACKAGING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blommande växter. Företaget är även verksamt inom Frukt och grönsaker - Import/export, Frukt och grönsaker - Import/export, och kål. Företagets huvudkontor finns i Tarsus, Turkiet.

 6. FRESH GARLIC VEGETABLE

  Bulgarien

  Företaget FRESH GARLIC VEGETABLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitlök. Företaget är även verksamt inom Färska ärtväxter, Blommande växter, Färska ärtväxter, och Blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Fresh, Bulgarien.

 7. NOVA - VEG LOGISTICS

  Belgien

  Företaget NOVA - VEG LOGISTICS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Växter, Frukt och grönsaker - Import/export, grönsaker, blommande växter, Växter, och Frukt och grönsaker - Import/export. Företagets huvudkontor finns i Sint-Katelijne-Waver, Belgien.

 8. MUHAMMET AYÇIÇEK

  Turkiet

  Företaget MUHAMMET AYÇIÇEK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Hatay, Turkiet.

 9. PELARGONIUM DECOCK

  Belgien

  Företaget PELARGONIUM DECOCK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Krukväxter. Företaget är även verksamt inom Växter, blommande växter, och Växter. Företagets huvudkontor finns i Comines, Belgien.

 10. CS-PLANT

  Belgien

  Företaget CS-PLANT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Blommande växter. Företaget är även verksamt inom växter i parti, prydnadsväxter för utomhus, och buskar. Företagets huvudkontor finns i Waregem, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis