• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bläck

Resultat för

Bläck - Import och export

 1. ARCOTEST GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget arcotest GmbH tillverkar testbläck. Med testbläck kan ytenergin och ytspänningen på fasta material av plast, metall, glas och keramik beräknas. På så vis kan vidhäftningsförmågan på ytorna fastställas för tryckning, limning och lackering genom att titta på vätskebilden. Sedan 40 år har kompetent rådgivning, garanti för att värdena överensstämmer med de angivna värdena, tillförlitlig och snabb leverans, samarbete med våra kunder in- och utrikes högsta prioritet för oss. För att säkra kvaliteten kontrolleras bläcken med en mätenhet för kontaktvinkel av senaste modell, med hänsyn till temperatur och densitet. Säkerhetsdatablad ger information om hantering, förvaring och transportföreskrifter.

 2. SICO SCREEN INKS

  Belgien

  Verified by europages badge

  SICO SCREEN INKS är ett belgiskt familjeföretag med mer än 20 års erfarenhet. Vi tillverkar serigrafifärg med samarbetspartner i Polen och Vietnam. Våra styrkor är vår kontinuerliga förnyelse, ett eget bläckblandningssystem, snabba leveranser, teknisk assistans och export i hela världen. Samarbete med Mekascreen för den belgiska marknaden.

 3. PAPERERA DE GIRONA SA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget PAPERERA DE GIRONA SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackning av papper och kartong. Företaget är även verksamt inom Flexotryck, Bläck, tillverkar papperskassar, påsar för förpackning, tillverkning av papperskassar, Flexotryck, pappershantering, Bläck, och vattenbaserat bläck. Företagets huvudkontor finns i Sarrià De Ter-Girona, Spanien.

 4. VISA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget VISA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färger, lack och emalj. Företaget är även verksamt inom Pigment och färgämnen ej för livsmedelsbruk, Bläck, målarfärger - produktion, färgtillverkning, Pigment och färgämnen ej för livsmedelsbruk, färg, Bläck, målarfärger för utsidor, och lack. Företagets huvudkontor finns i Gropello Cairoli, Italien.

 5. ALLRON GMBH

  Tyskland

  ALLRON GmbH är en partihandlare med originalbläck och -toner, som grundades för mer än 26 år sedan i Ettlingen och numera är verksam över hela Europa. Som leverantör av diverse förbrukningsvaror till skrivare, kopiatorer, faxmaskiner och multifunktionella apparater levererar företaget produkter till återförsäljare inom handeln i många länder över Europa. Det breda sortimentet innefattar ca 3 000 originalprodukter från kända tillverkare som Canon, Epson, Panasonic, Dell, Lexmark, Kyocera, Oki, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox och många fler.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FAM FAVATA ADVANCED MARKING SRL

  Italien

  Sedan 1954 specialiserade på industriell förpackning och märkning: kodning av produkter och förpackningar med bläckstrålesystem med kontakt och stencil. Kompatibelt bläck, assistans, reservdelar och tillbehör till alla de mest använda märkapparater för bläckstråle. Ekologisk stabilisering av emballage på pall.

 2. DYNACHROM GMBH

  Österrike

  • Screentryck och Flexo UV och lösningsmedelsbaserad färg för specialtryck.• Vattenbaserat färg och lastisolfärg för textiltryck• Färg för transfertryck• Inkjet pigmentbläck för digitaltryck • Tryckprimer för bläckstrålefärg och primer resp. Skyddslack för Indigo, Xeikon och efy • Skräddarsydda produkter för industritryck • Forskning och utveckling för specifika kundbeställningar • Prepress-programvara och separationsprogramvara för screentryck

 3. MANIPULADOS CAÑADA

  Spanien

  Butik för pappersvaror och produkter för grafisk design och kopieringsmaskiner. Kartonger och lim för bokbindning. DAGLIGA LEVERANSER.

 4. CASHCOW GMBH

  Tyskland

  Företaget CASHCOW GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bläck. Företaget är även verksamt inom Papper - konst, patroner till skrivare, Färgpatroner, och Papper - konst. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

 5. MULTI-PLOT EUROPE GMBH

  Tyskland

  Företaget MULTI-PLOT EUROPE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Skärverktyg för tyger. Företaget är även verksamt inom Textiltryck - maskiner och utrustning, Bläck, Textiltryck - maskiner och utrustning, Bläck, CAD applications for cutting, och elektroniska tintometrar. Företagets huvudkontor finns i Bad Emstal, Tyskland.

 1. INDUSTRIAS QUIMICAS UBACH, S.L.

  Spanien

  Företaget INDUSTRIAS QUIMICAS UBACH, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bläck. Företagets huvudkontor finns i Sant Fruitós De Bages, Spanien.

 2. NEMESI SRL

  Italien

  Företaget NEMESI SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Tryck. Företaget är även verksamt inom toner för laserskrivare, bläck, skrivare, och Färgpatroner. Företagets huvudkontor finns i Mozzagrogna, Italien.

 1. XMAI FRANCE

  Frankrike

  Företaget XMAI FRANCE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bläck. Företaget är även verksamt inom frankeringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Anglet, Frankrike.

 2. TIARA - MARIOLA PELCZARSKA

  Polen

  Företaget TIARA - MARIOLA PELCZARSKA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Märkning - diverse produkter. Företaget är även verksamt inom bläck. Företagets huvudkontor finns i Wrocław/iwiny, Polen.

 3. DIPINTORIGENERAZIONI

  Italien

  Företaget DIPINTORIGENERAZIONI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Skrivmaterial - Kontorsmaterial. Företaget är även verksamt inom kompatibla patroner, bläck, bläckstrålepatroner, och skrivare för etiketter. Företagets huvudkontor finns i Trani, Italien.

 4. HABITINTAS

  Portugal

  Företaget HABITINTAS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Färger, lack och emalj. Företaget är även verksamt inom bläck, verktyg, material för byggbranschen, och Gallerstängsel. Företagets huvudkontor finns i Leiria, Portugal.

 5. ENCRES DUBUIT

  Frankrike

  Företaget ENCRES DUBUIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bläck. Företagets huvudkontor finns i Mitry Mory, Frankrike.

 6. DA. LA. SERVICE S.R.L.

  Italien

  Företaget DA. LA. SERVICE S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Skrivmaterial - Kontorsmaterial. Företaget är även verksamt inom kontorsartiklar, bläck, skyddskläder, och etiketter på rulle. Företagets huvudkontor finns i Santa Maria C. V., Italien.

 7. PRÖLL GMBH

  Tyskland

  Företaget PRÖLL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ingenjörsteknik - Studiekontor för industrin. Företaget är även verksamt inom Stämpeltryck, Bläck, Stämpeltryck, serigrafifärg, och Bläck. Företagets huvudkontor finns i Weißenburg, Tyskland.

 8. SPRINTPC

  Italien

  Företaget SPRINTPC, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Skrivare för datorer. Företaget är även verksamt inom uthyrning av kontorsmaskiner, kontorsartiklar, patroner för bläckstråleskrivare, och bläck. Företagets huvudkontor finns i Reggio Di Calabria, Italien.

 1. DIGISELLOS

  Spanien

  Företaget DIGISELLOS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Laserskrivare. Företaget är även verksamt inom Bläck, frimärken i gummi, stämplar för numrering och datering, och Bläck. Företagets huvudkontor finns i Don Benito, Spanien.

 2. GARBOLI PER L'UFFICIO

  Italien

  Företaget GARBOLI PER L'UFFICIO, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Kontor - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Fotokopieringsmaskiner, persondatorer, flerfunktionslaser, Fotokopieringsmaskiner, och bläck. Företagets huvudkontor finns i Gravellona Toce, Italien.

 3. GRAFCO

  Italien

  Företaget GRAFCO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bläck. Företaget är även verksamt inom serigrafifärg, och specialfärg. Företagets huvudkontor finns i Camalò Di Povegliano, Italien.

 4. QRÄX LASERDRUCKER TONER SHOP

  Tyskland

  Företaget QRÄX LASERDRUCKER TONER SHOP, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Tillbehör för skrivare. Företaget är även verksamt inom bläck, tillbehör till skrivare, och toner för laserskrivare. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 5. DP SOLUTIONS GMBH CO. KG

  Tyskland

  Företaget DP SOLUTIONS GMBH CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bläck. Företaget är även verksamt inom Textiltryck - maskiner och utrustning, Flexo-direkttryck, Etikettryckssystem, Textiltryck - maskiner och utrustning, och valsningslinjer. Företagets huvudkontor finns i Renchen, Tyskland.

 6. BRANCHER

  Frankrike

  Företaget BRANCHER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tryckfärg. Företaget är även verksamt inom bläck, och tryckning. Företagets huvudkontor finns i Tremblay-Les-Villages, Frankrike.

 7. PRINK COLOGNO MONZESE

  Italien

  Företaget PRINK COLOGNO MONZESE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Kontor - förbrukningsvaror. Företaget är även verksamt inom patroner till skrivare, bläck, och Förbrukningsartiklar för skrivare. Företagets huvudkontor finns i Cologno Monzese, Italien.

 8. POLYCHROME SERVICE LTD

  Bulgarien

  Företaget POLYCHROME SERVICE LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tryckfärg. Företaget är även verksamt inom Bläck, Flexotryck, Tryck - offset, Bläck, Flexotryck, och Tryck - offset. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 9. LYSEIS.GR

  Grekland

  Företaget LYSEIS.GR, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Kassaapparater. Företaget är även verksamt inom Bläck, toner för laserskrivare, kontorsvaror, och Bläck. Företagets huvudkontor finns i Patra, Grekland.

 10. CJSC RESPECTA

  Vitryssland

  Företaget CJSC RESPECTA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bläck. Företaget är även verksamt inom målarfärger - produktion. Företagets huvudkontor finns i Minsk, Vitryssland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis