• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bivax

Resultat för

Bivax - Import och export

 1. TUCHEL & SOHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tuchel & Sohn GmbH är en internationell tillverkare och leverantör av naturliga råvaror för livsmedels- och bryggeribranschen, samt läkemedels- och kosmetikasektorn. Företaget grundades av Gustav Tuchel och är idag importör, återförsäljare, distributör, ägare och tappare. Sedan 2017 drivs företaget av Peter och Mirko Tuchel i fjärde och femte generationen. Företagets huvudkontor ligger i Hamburg. Produktsortimentet består i huvudsak av naturliga sötningsmedel, som erbjuds i så naturligt tillstånd som möjligt. Dit hör bihonung, olika sirap som lönnsirap, agavesirap, rissirap, daddelsirap eller kokossirap, samt övriga produkter från bin (vax, propolis, pollen), agaveplanta (inulin), lönn (socker, löv) m.m. Tack vare global närvaro och generationsövergripande leverantörsbeteckningar kan Tuchel & Sohn erbjuda hållbara varor av högsta kvalitet, direkt från sitt ursprung.

 2. MICHAEL GUTSCHKE ROHSTOFFHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Varmt välkommen till en värld av råvaror! Företaget Michael Gutschke Rohstoffhandel är specialiserat på direkt import och försäljning av naturråvaror och halvfabrikat av hög kvalitet från olika ursprungsländer. Vi ger våra kunder personlig och pålitlig service. I enlighet med min unika produkt- och marknadskännedom liksom min långa erfarenhet erbjuder vi ett brett sortiment av naturliga råvaror för användning i arom-, kosmetika-, tobaks-, konfektyr och livsmedelsindustri samt för teknisk användning. Vi levererar råvaror för smaksättning, bindning, förtjockning, separering, stabilisering, färgning och tätning. Produkterna lagras och kontrolleras i Hamburg. Genom ett tätt samarbete under många år har vi byggt upp ett mycket gott förhållande till våra samarbetspartner och ett enastående nätverk. Tack vare en liten administrationsapparat kan vi agera snabbt och flexibelt.

 3. MAISON DU TALENT D'OR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MAISON DU TALENT D'OR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stearinljus. Företaget är även verksamt inom Bivax, naturliga ljus, och Bivax. Företagets huvudkontor finns i Niort, Frankrike.

 4. BEEOFIX - INH. ANNA SOPHIE RIEGLER

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget BEEOFIX - INH. ANNA SOPHIE RIEGLER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bivax. Företagets huvudkontor finns i Waidhofen/ybbs, Österrike.

 5. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom Honung, Bivax, pollen, vax, Honung, Bivax, försäljning av honung, försäljning av vax, och försäljning av pollen. Företagets huvudkontor finns i Pinofranqueado-Cáceres, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. COPLA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget COPLA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bivax. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Vegetabiliska oljor, paraffin, och silikonoljor. Företagets huvudkontor finns i Castelculier, Frankrike.

 2. APIHAPPY

  Frankrike

  Företaget APIHAPPY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för biodling. Företaget är även verksamt inom Bivax, tjänster för biodlare, Bivax, produktion av bidrottningar, och bikupor. Företagets huvudkontor finns i Gometz La Ville, Frankrike.

 3. GAIA SUSTAINABLE CONCEPT UG

  Tyskland

  Företaget GAIA SUSTAINABLE CONCEPT UG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bivax. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 4. HONGLER KERZEN AG

  Schweiz

  Företaget HONGLER KERZEN AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bivax. Företagets huvudkontor finns i Altstätten, Schweiz.

 5. WACHSLING GMBH

  Tyskland

  Företaget WACHSLING GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bivax. Företagets huvudkontor finns i Dormagen, Tyskland.

 1. MESSINIAN CANDLES

  Grekland

  Företaget MESSINIAN CANDLES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bivax. Företaget är även verksamt inom Religiösa artiklar, kyrkljus, paraffin, och Religiösa artiklar. Företagets huvudkontor finns i Neromilos Messinias, Grekland.

 2. ALCHIMIE DES BOUGIES

  Frankrike

  Företaget ALCHIMIE DES BOUGIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stearinljus. Företaget är även verksamt inom bivax, naturliga ljus, och Ekologiska stearinljus. Företagets huvudkontor finns i Betton, Frankrike.

 1. APINORTE

  Spanien

  Företaget APINORTE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för biodling, Bivax, pollen, Maskiner och utrustning för biodling, och Bivax. Företagets huvudkontor finns i Burgos, Spanien.

 2. MELOSTAGMA - HONEY DROP

  Grekland

  Företaget MELOSTAGMA - HONEY DROP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom Bivax, bihonung, Bivax, och kastanjehonung. Företagets huvudkontor finns i Skalokhori, Lesvos, Grekland.

 3. RONDA GMBH

  Tyskland

  Företaget RONDA GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bivax. Företaget är även verksamt inom Ljustillverkning. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 4. VARA GROUP

  Ukraina

  Företaget VARA GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bivax. Företaget är även verksamt inom produkter från bin. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 5. LACOURCELLE BENOIT

  Frankrike

  Företaget LACOURCELLE BENOIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom Bivax, propolis, pollen, honung, och Bivax. Företagets huvudkontor finns i Chaumeil, Frankrike.

 6. VYROBNI PODNIK JESTED, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget VYROBNI PODNIK JESTED, S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för biodling. Företaget är även verksamt inom Honung, Bivax, Stearinljus, Biodling och silkesodling, Honung, Bivax, Stearinljus, och Biodling och silkesodling. Företagets huvudkontor finns i Liberec, Tjeckiska republiken.

 7. MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA

  Spanien

  Företaget MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom honung, pollen, bidrottningmat, och bivax. Företagets huvudkontor finns i Monserrat - Valencia, Spanien.

 8. NUVOLA TRADE

  Turkiet

  Företaget NUVOLA TRADE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bivax. Företaget är även verksamt inom bittermandel, och dragant. Företagets huvudkontor finns i Diyarbakir, Turkiet.

 1. PROQUINAT S.L.

  Spanien

  Företaget PROQUINAT S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bivax. Företaget är även verksamt inom industrivax, vax och vaxderivat för textilindustri, och plockmaskiner för olivskörd. Företagets huvudkontor finns i Badalona, Spanien.

 2. BEE ART IKE

  Grekland

  Företaget BEE ART IKE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Bivax. Företaget är även verksamt inom tjänster för biodlare, biodlingsprodukter, och näring för bin. Företagets huvudkontor finns i Xanthi, Grekland.

 3. APICOLTURA LICARI

  Italien

  Företaget APICOLTURA LICARI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom ekologisk honung, propolis, bivax, och pollen. Företagets huvudkontor finns i Marsala, Italien.

 4. MAB MIELS ET ABEILLES

  Frankrike

  Företaget MAB MIELS ET ABEILLES, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Bivax. Företaget är även verksamt inom Honung, bin, Honung, och tillverkning och grossitförsäljning. Företagets huvudkontor finns i Marseille, Frankrike.

 5. LANUCO GMBH

  Tyskland

  Företaget LANUCO GMBH, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företaget är även verksamt inom Näringstillsatser, dietprodukter för sport, Konserveringsmedel för livsmedel, Smakämnen - livsmedel, Bivax, Näringstillsatser, dietprodukter för sport, Konserveringsmedel för livsmedel, Smakämnen - livsmedel, och Bivax. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 6. SER WAX INDUSTRY

  Italien

  Företaget SER WAX INDUSTRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organisk kemi- Basprodukter och derivat. Företaget är även verksamt inom vax, vax, tillsatser, och bivax. Företagets huvudkontor finns i Santena, Italien.

 7. PROREUSE SRLS

  Italien

  Företaget PROREUSE SRLS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Paraffiner. Företaget är även verksamt inom bivax, vax, och färgat vax. Företagets huvudkontor finns i VALLO, Italien.

 8. YILDIRIM PETEK MUSTAFA YILDIRIM

  Turkiet

  Företaget YILDIRIM PETEK MUSTAFA YILDIRIM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom produkter från bin, honung och propolis, bivax, och färsk fryst pollen. Företagets huvudkontor finns i Mersin, Turkiet.

 9. BEE PURE

  Österrike

  Företaget BEE PURE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bivax. Företaget är även verksamt inom Diet - livsmedel, produkter från bin, produkter för bikupor, Diet - livsmedel, och biodlingsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 10. APICOLTURA VERBANO DI CESAREO ROBERTA

  Italien

  Företaget APICOLTURA VERBANO DI CESAREO ROBERTA, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom Honung, Bivax, Honung, och Bivax. Företagets huvudkontor finns i Castelletto Sopra Ticino, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis