• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bivax

Resultat för

Bivax - Import och export

 1. NOREVO GMBH

  Tyskland

  Norevo GmbH är en globalt etablerad tillverkare och leverantör av naturliga råvaror och specialingredienser för livsmedels- och bryggeribranschen, läkemedels- och kosmetiksektorn och för tekniska applikationer. Från naturliga råvaror – gummi arabicum, agar-agar, honung, agavesirap, lakritsextrakt och vaxer – och fram till skräddarsydda kvaliteter och en produktserie som Confectionery Performers: Norevo levererar naturliga produkter och verksamma ingredienser i kombination med tekniskt kunnande och stöd till utveckling. Norevo är ett självständigt, internationellt företag med huvudkontor i Hamburg i Tyskland. Norevo har även en stor produktionsanläggning i norra Tyskland, med eget laboratorium och ett huvudlager för alla råvaror. Våra dotterbolag och övriga produktionsanläggningar finns i Ungern, Mexiko, Argentina, Kina och Hongkong.

 2. MICHAEL GUTSCHKE ROHSTOFFHANDEL E.K.

  Tyskland

  Varmt välkommen till en värld av råvaror! Företaget Michael Gutschke Rohstoffhandel är specialiserat på direkt import och försäljning av naturråvaror och halvfabrikat av hög kvalitet från olika ursprungsländer. Vi ger våra kunder personlig och pålitlig service. I enlighet med min unika produkt- och marknadskännedom liksom min långa erfarenhet erbjuder vi ett brett sortiment av naturliga råvaror för användning i arom-, kosmetika-, tobaks-, konfektyr och livsmedelsindustri samt för teknisk användning. Vi levererar råvaror för smaksättning, bindning, förtjockning, separering, stabilisering, färgning och tätning. Produkterna lagras och kontrolleras i Hamburg. Genom ett tätt samarbete under många år har vi byggt upp ett mycket gott förhållande till våra samarbetspartner och ett enastående nätverk. Tack vare en liten administrationsapparat kan vi agera snabbt och flexibelt.

 3. TUCHEL & SOHN GMBH

  Tyskland

  Tuchel & Sohn GmbH är en internationell tillverkare och leverantör av naturliga råvaror för livsmedels- och bryggeribranschen, samt läkemedels- och kosmetikasektorn. Företaget grundades av Gustav Tuchel och är idag importör, återförsäljare, distributör, ägare och tappare. Sedan 2017 drivs företaget av Peter och Mirko Tuchel i fjärde och femte generationen. Företagets huvudkontor ligger i Hamburg. Produktsortimentet består i huvudsak av naturliga sötningsmedel, som erbjuds i så naturligt tillstånd som möjligt. Dit hör bihonung, olika sirap som lönnsirap, agavesirap, rissirap, daddelsirap eller kokossirap, samt övriga produkter från bin (vax, propolis, pollen), agaveplanta (inulin), lönn (socker, löv) m.m. Tack vare global närvaro och generationsövergripande leverantörsbeteckningar kan Tuchel & Sohn erbjuda hållbara varor av högsta kvalitet, direkt från sitt ursprung.

 4. MAISON DU TALENT D'OR

  Frankrike

 5. GAIA SUSTAINABLE CONCEPT UG

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BEEOFIX - INH. ANNA SOPHIE RIEGLER

  Österrike

 2. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanien

 3. BEE BREEDING COMPLEX MAIKOPSKY

  Ryssland

  Företagets huvudverksamhet är framställande av biodlingsprodukter. Vi har 300 bikolonier på tre honungsgårdar över ett hektar mark vid Kaukasus naturreservat. Vi fokuserar främst på produktion av honung, fertila bidrottningar och bipaket. Företaget levererar biprodukter till alla regioner i Ryssland. Vårt ppdrag är att implementera moderna metoder och tekniker för att maximera produktionsvolymen av bipaket, fertila bidrottningar, honung, bidrottninggelé och andra biolingsprodukter, samt för att effektivisera användningen av bikolonier för växtpollinering. Företaget avväger noggrant marknadens behov i förarbetet för honungsflödet och samlar in populära honungstyper - från robinia, lind, kastanj, koriander, bovete, sötväppling och solros. Vi har utvecklat en specifikation för specialprodukten "SILA MEDA+". Alla honungshemligheter från Kaukasus naturreservat kombinerade i en enda produkt - "SILA MEDA+".

 4. MESSINIAN CANDLES

  Grekland

 5. HONGLER KERZEN AG

  Schweiz

 1. WACHSLING GMBH

  Tyskland

 2. LUSOCOPLA FABRICA DE COLAS INDUSTRIAIS LDA.

  Portugal

 1. ALCHIMIE DES BOUGIES

  Frankrike

 2. APINORTE

  Spanien

 3. MELOSTAGMA - HONEY DROP

  Grekland

 4. VARA GROUP

  Ukraina

 5. RONDA GMBH

  Tyskland

 6. NUVOLA TRADE

  Turkiet

 7. BEE PROPOLIS BRASIL LTDA

  Brasilien

 8. MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA

  Spanien

 1. COPLA

  Frankrike

 2. ZADORUS

  Polen

 3. OOO KONSTANTA

  Ryssland

 4. APICOLTURA LICARI

  Italien

 5. LANUCO GMBH

  Tyskland

 6. PROREUSE SRLS

  Italien

 7. PROQUINAT S.L.

  Spanien

 8. ''APICOLTURA ORAZI S.S. SOC. AGRICOLA''

  Italien

 9. ALPHA INGREDIENTS S.R.L.

  Italien

 10. SERRAPIGLIO UMBERTO

  Italien