• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bivax

Resultat för

Bivax - Import och export

 1. NOREVO GMBH

  Tyskland

  Norevo GmbH är en globalt etablerad tillverkare och leverantör av naturliga råvaror och specialingredienser för livsmedels- och bryggeribranschen, läkemedels- och kosmetiksektorn och för tekniska applikationer. Från naturliga råvaror – gummi arabicum, agar-agar, honung, agavesirap, lakritsextrakt och vaxer – och fram till skräddarsydda kvaliteter och en produktserie som Confectionery Performers: Norevo levererar naturliga produkter och verksamma ingredienser i kombination med tekniskt kunnande och stöd till utveckling. Norevo är ett självständigt, internationellt företag med huvudkontor i Hamburg i Tyskland. Norevo har även en stor produktionsanläggning i norra Tyskland, med eget laboratorium och ett huvudlager för alla råvaror. Våra dotterbolag och övriga produktionsanläggningar finns i Ungern, Mexiko, Argentina, Kina och Hongkong.

 2. MICHAEL GUTSCHKE ROHSTOFFHANDEL E.K.

  Tyskland

  Varmt välkommen till en värld av råvaror! Företaget Michael Gutschke Rohstoffhandel är specialiserat på direkt import och försäljning av naturråvaror och halvfabrikat av hög kvalitet från olika ursprungsländer. Vi ger våra kunder personlig och pålitlig service. I enlighet med min unika produkt- och marknadskännedom liksom min långa erfarenhet erbjuder vi ett brett sortiment av naturliga råvaror för användning i arom-, kosmetika-, tobaks-, konfektyr och livsmedelsindustri samt för teknisk användning. Vi levererar råvaror för smaksättning, bindning, förtjockning, separering, stabilisering, färgning och tätning. Produkterna lagras och kontrolleras i Hamburg. Genom ett tätt samarbete under många år har vi byggt upp ett mycket gott förhållande till våra samarbetspartner och ett enastående nätverk. Tack vare en liten administrationsapparat kan vi agera snabbt och flexibelt.

 3. TUCHEL & SOHN GMBH

  Tyskland

  Tuchel & Sohn GmbH är en internationell tillverkare och leverantör av naturliga råvaror för livsmedels- och bryggeribranschen, samt läkemedels- och kosmetikasektorn. Företaget grundades av Gustav Tuchel och är idag importör, återförsäljare, distributör, ägare och tappare. Sedan 2017 drivs företaget av Peter och Mirko Tuchel i fjärde och femte generationen. Företagets huvudkontor ligger i Hamburg. Produktsortimentet består i huvudsak av naturliga sötningsmedel, som erbjuds i så naturligt tillstånd som möjligt. Dit hör bihonung, olika sirap som lönnsirap, agavesirap, rissirap, daddelsirap eller kokossirap, samt övriga produkter från bin (vax, propolis, pollen), agaveplanta (inulin), lönn (socker, löv) m.m. Tack vare global närvaro och generationsövergripande leverantörsbeteckningar kan Tuchel & Sohn erbjuda hållbara varor av högsta kvalitet, direkt från sitt ursprung.

 4. APIHAPPY

  Frankrike

  Företaget APIHAPPY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för biodling. Företaget är även verksamt inom Bivax, tjänster för biodlare, Bivax, produktion av bidrottningar, och bikupor. Företagets huvudkontor finns i Gometz La Ville, Frankrike.

 5. MAISON DU TALENT D'OR

  Frankrike

  Företaget MAISON DU TALENT D'OR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stearinljus. Företaget är även verksamt inom Bivax, naturliga ljus, och Bivax. Företagets huvudkontor finns i Niort, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BEEOFIX - INH. ANNA SOPHIE RIEGLER

  Österrike

  Företaget BEEOFIX - INH. ANNA SOPHIE RIEGLER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bivax. Företagets huvudkontor finns i Waidhofen/ybbs, Österrike.

 2. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanien

  Företaget SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom Honung, Bivax, pollen, vax, Honung, Bivax, försäljning av honung, försäljning av vax, och försäljning av pollen. Företagets huvudkontor finns i Pinofranqueado-Cáceres, Spanien.

 3. GAIA SUSTAINABLE CONCEPT UG

  Tyskland

 4. MESSINIAN CANDLES

  Grekland

 5. HONGLER KERZEN AG

  Schweiz

 1. WACHSLING GMBH

  Tyskland

 2. LUSOCOPLA FABRICA DE COLAS INDUSTRIAIS LDA.

  Portugal

 1. ALCHIMIE DES BOUGIES

  Frankrike

 2. APINORTE

  Spanien

 3. RONDA GMBH

  Tyskland

 4. MELOSTAGMA - HONEY DROP

  Grekland

 5. VARA GROUP

  Ukraina

 6. LACOURCELLE BENOIT

  Frankrike

 7. BEE PROPOLIS BRASIL LTDA

  Brasilien

 8. MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA

  Spanien

 1. NUVOLA TRADE

  Turkiet

 2. COPLA

  Frankrike

 3. PROREUSE SRLS

  Italien

 4. APICOLTURA LICARI

  Italien

 5. LANUCO GMBH

  Tyskland

 6. PROQUINAT S.L.

  Spanien

 7. SER WAX INDUSTRY

  Italien

 8. ANTICA APICOLTURA KABERLABA DI FRIGO LUCIA & C. S.N.C.

  Italien

 9. GIUGLIANO CARMELA

  Italien

 10. ALPHA INGREDIENTS S.R.L.

  Italien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis