• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • biomassaenergi - produktion

Resultat för

Biomassaenergi - produktion - Import och export

 1. ESAVER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  eSavers huvudprodukt är en speciell transformator med hög kapacitetsdensitet och liten byggstorlek. eSaver arbetar enligt en unik princip och kan därför erbjuda produkter som skiljer sig nämnvärt från andra elbesparingsverktyg på marknaden vad gäller teknisk kvalitet och ekonomisk lönsamhet. Genom att en betydande del av förlusteffekten sparas in är investeringen inte längre det avgörande, eftersom eSaver tack vare den minskade driftkostnaden finansierar sig själv. eSavers transformator har en betydligt mindre konstruktion än vanliga transformatorer. Detta innebär att större effekter kan uppnås även med en mindre konstruktion. För att hålla det övergripande elnätet stabilt levererar nätoperatören en överspänning som är klart högre än den spänning som konsumenten behöver. På så sätt blir det möjligt för spänningarna att ligga innanför toleransgränserna allra längst ut i elnätet.

 2. ATWORK

  Polen

  Verified by europages badge

  At Work Sp. z o. o. är ett polsk märke specialiserat inom leverans av premiumklassade naturliga och miljövänliga uppvärmningsmaterial. Vi vill säkerställa tillhandahållande av förstklassiga bränsleprodukter som till exempel pellets av solrosfröskal och tall samt briketter av torv. Vi är experter inom branschen, med många års erfarenhet. Den erfarenheten gör att vi kan tillhandahålla ojämförlig kundservice. På At Work Sp. z o. o. är vi dedikerade till att säkerställa högsta möjliga nöjdhet hos varje kund. Vi har ett mångfaldigt sortiment av pålitliga och erkända Ecocult-material, utformade efter alla uppvärmningssäsonger. Våra pellets och briketter har inte bara oslagbar prestanda tack vare sina höga kalorivärden - de säkerställer dessutom betydande besparingar samtidigt som de är kompatibla med många olika ugnar och eldstäder.

 3. TEMKOM PELLET

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Temkom Elektronik A.S (Temkom Electronics Inc) grundades 2007. Vi har främst varit verksamma inom import/export av konsumentelekronik. Vi har forskat om teknologier för grön energi i fem år. Nu tillverkar vi träpellets med självframtagna teknologier, som fokuserar på ekologiska och 100 % miljövänliga processer. Kontakta oss för mer information!

 4. BEKOM CO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget BEKOM CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom Biomassaenergi - produktion, export av bränslen för värmning, BEKOM, bränsle för kaminer, Biomassaenergi - produktion, trä att behandla, ved, och bränslen. Företagets huvudkontor finns i Bari, Italien.

 5. RVT RÜHR- UND VERFAHRENSTECHNIK MAIER & RICHTER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RVT RÜHR- UND VERFAHRENSTECHNIK MAIER & RICHTER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Töging, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BLECHINGER METALLBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BLECHINGER METALLBAU GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Klettgau, Tyskland.

 2. SYSTEM WOLF AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget SYSTEM WOLF AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Rüthi, Schweiz.

 3. SCHANDL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHANDL GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 4. DUHA FERTIGTEILBAU GMBH SPANNBETONWERK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DUHA FERTIGTEILBAU GMBH SPANNBETONWERK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Haselünne, Tyskland.

 5. BIOGAS HÖRE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BIOGAS HÖRE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Orsingen-Nenzingen, Tyskland.

 1. TRIPTISER EDELSTAHL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TRIPTISER EDELSTAHL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Triptis, Tyskland.

 2. BEHÄLTERBAU HACKER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BEHÄLTERBAU HACKER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Heinersreuth, Tyskland.

 1. OSMO-ANLAGENBAU GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget OSMO-ANLAGENBAU GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Georgsmarienhütte, Tyskland.

 2. HANS ABEL GMBH & CO. KG BETONWERK KÖTHEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HANS ABEL GMBH & CO. KG BETONWERK KÖTHEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Köthen, Tyskland.

 3. BIG SOLAR S.A.

  Grekland

  BIGSOLAR S.A. grundades 2009 och är verksamt inom områdena förnybara energikällor och lösningar för energibesparing. Vi är den största distributören av utrustning till solcellssystem i Grekland, med anläggningar i Aten och Thessaloniki. Våra produkter: Utrustning för solcellssystem, vatten-luftpumpar och geotermiska värmepumpar, system för centralkyla och centralvärme, pannor för gas och biomassa, generatorer för kraftvärmeverk (CHP), solvärmesystem och hybridsystem med solceller, system för energilagring samt LED-belysningsutrustning för alla ändamål. BIG SOLAR är en av de största, enskilda hållplatserna för solcellsteknik, system för värme och kyla och system för energibesparing. Företaget samarbetar med tillförlitliga tillverkare och har tillräckliga lager för snabba leveranser. Vi är specialiserade på, och handlar inom: - Utformning, forskning, konstruktion och förvaltning av solcellsanläggningar - Forskning och konstruktion av projekt för energibesparing - Konstruktion och förvaltning av anläggningar för biomassa och biogas

 4. BIOMASA DEL ANETO SL

  Spanien

  Företaget BIOMASA DEL ANETO SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företaget är även verksamt inom Trä - Artiklar, Timmerved, Trä - Artiklar, och träflis. Företagets huvudkontor finns i Campo, Spanien.

 5. E-PIC S.R.L.

  Italien

  Företaget E-PIC S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Mongrando, Italien.

 6. ORIONS LOGISTIKA SIA

  Lettland

  Företaget ORIONS LOGISTIKA SIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företaget är även verksamt inom värmepanna för biobränsle, fjärrvärmning, ugnar och torkar med varmluft, och bränntorv. Företagets huvudkontor finns i Riga, Lettland.

 7. ECCAL

  Lettland

  Företaget ECCAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företaget är även verksamt inom träflis. Företagets huvudkontor finns i Cesis, Lettland.

 8. OLIVKETTS GLOBAL ENERGY LTD.

  Österrike

  Företaget OLIVKETTS GLOBAL ENERGY LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Vienna, Österrike.

 1. BIO-ECO LEÑAS EL PELAO S.L.

  Spanien

  Företaget BIO-ECO LEÑAS EL PELAO S.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företaget är även verksamt inom Ved, Distributör av ved, Ved, biomassa, och Timmerved. Företagets huvudkontor finns i Pozo Alcon, Spanien.

 2. IFP

  Tyskland

  Företaget IFP, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företaget är även verksamt inom reservdelar. Företagets huvudkontor finns i Konstanz, Tyskland.

 3. NEWTEC ENERGY SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Företaget NEWTEC ENERGY SOLUTIONS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Lünen, Tyskland.

 4. BIOAK PELET ENERJI SANAYI ANONIM ŞIRKETI

  Turkiet

  Företaget BIOAK PELET ENERJI SANAYI ANONIM ŞIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företaget är även verksamt inom Träkol, Träkol, och träkoleldade utegrillar. Företagets huvudkontor finns i Giresun, Turkiet.

 5. REACT SRL

  Italien

  Företaget REACT SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alternativ energi. Företaget är även verksamt inom Biomassaenergi - produktion, Förnybara energikällor, Förgasning, Biomassaenergi - produktion, och utformning och konstruktion av maskiner. Företagets huvudkontor finns i Livorno, Italien.

 6. BRIXPOL

  Polen

  Företaget BRIXPOL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Gorka, Polen.

 7. UNI ENERGY

  Portugal

  Företaget UNI ENERGY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företaget är även verksamt inom biomassa, sågspånsbriketter, och trä för värmning. Företagets huvudkontor finns i Vizela, Portugal.

 8. ENERLINC ENERJI BIOGAS & COGENERATION

  Turkiet

  Företaget ENERLINC ENERJI BIOGAS & COGENERATION, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 9. LEFA TEMSILCILIK

  Turkiet

  Företaget LEFA TEMSILCILIK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företaget är även verksamt inom Alternativ energi, Energibesparning - Rådgivning, polyuretanharts, latex, Alternativ energi, och Energibesparning - Rådgivning. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 10. EUCOS S.R.L.

  Italien

  Företaget EUCOS S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biomassaenergi - produktion. Företaget är även verksamt inom hydrauliska och termohydrauliska anläggningar, luftkonditionering, värmepumpar, brandskyddsanläggningar, och elinstallationer för industri. Företagets huvudkontor finns i Tavagnacco, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis