• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bevattningstjänster

Resultat för

Bevattningstjänster - Import och export

 1. MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U.

  Spanien

  Maher Electrónica är une företag, med mer än 15 års erfarenhet inom tillverkning av programverk för växtnäringsbevattning med pH- och EC-kontroll, bevattningsprogramverk, konventionell gödning och klimatstyrningar. Vi tillverkar anordningar som gör det möjligt att spara vatten, minska arbetsstyrkan, tillföra näringsämnen till stationer på ett balanserat och organiserat sätt, kontrollera miljöförhållandena, och slutligen att göra skördarna så lönsamma som möjligt.

 2. RICOTREBOL

  Spanien

  Beskärning av träd, försäljning av jord och gödsel, försäljning och installation av konstgräs, montering av grindar och staket samt trädgårdsanläggning, installation och reparation av bevattningssystem, skötsel och underhåll av trädgårdar och gemensamma grönområden.

 3. AQUAGRI

  Portugal

  Företaget AQUAGRI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bevattningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Oeiras, Portugal.

 4. PYR CONTINENTAL

  Argentina

  Företaget PYR CONTINENTAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bevattningstjänster. Företagets huvudkontor finns i 47444801, Argentina.

 5. SAS ACN-CHEMICALS

  Frankrike

  Företaget SAS ACN-CHEMICALS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Bevattningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. OTECH SAS

  Frankrike

  Företaget OTECH SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bevattnings- och sprinklersystem - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom Bevattningstjänster, Bevattningstjänster, vindor för bevattningsslangar, och räcken. Företagets huvudkontor finns i Puyoo, Frankrike.

 2. IRRIFILTERS

  Spanien

  Företaget IRRIFILTERS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bevattnings- och sprinklersystem - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom Bevattningstjänster, Bevattningstjänster, tillbehör för irrigeringsanläggningar, och konstruktion bevattningsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Alfaro (la Rioja), Spanien.

 3. GIVAL FRANCE

  Frankrike

  Företaget GIVAL FRANCE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bevattningstjänster. Företagets huvudkontor finns i BOUC BEL AIR, Frankrike.

 4. L'ARC EN CIEL

  Frankrike

  Företaget L'ARC EN CIEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jord- och skogsbruk - Maskiner och tilläggsutrustning. Företaget är även verksamt inom Bevattningstjänster, Bevattningstjänster, automatisk irrigering, automatiska bevattningar, och töjningsmätare. Företagets huvudkontor finns i Arudy, Frankrike.

 5. ENERFORE

  Spanien

  Företaget ENERFORE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bevattningstjänster. Företaget är även verksamt inom Jordbruksmaskiner, rådgivning inom solenergi, Jordbruksmaskiner, teknisk rådgivning, och arbeten med skogsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Almeria, Spanien.

 1. OTECH 40

  Frankrike

  Företaget OTECH 40, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bevattnings- och sprinklersystem - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom Bevattningstjänster, Bevattningstjänster, vindor för bevattningsslangar, vagnar för irrigering, och automatisk irrigering. Företagets huvudkontor finns i Mont De Marsan, Frankrike.

 2. RIEGOS DEL DUERO SA

  Spanien

  Företaget RIEGOS DEL DUERO SA, som är verksamt inom sektorn för Bevattnings- och sprinklersystem - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom Bevattningstjänster, Bevattningsanläggningar, anläggning av irrigeringsanläggningar, automatik för bevattningsanläggningar, Bevattningstjänster, och Bevattningsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Olmedo-Valladolid, Spanien.

 1. PLASTIC-PUGLIA

  Italien

  Företaget PLASTIC-PUGLIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bevattningstjänster. Företaget är även verksamt inom Rör och slangar av polyeten. Företagets huvudkontor finns i Monopoli, Italien.

 2. GRUPO CHAMARTIN

  Spanien

  Företaget GRUPO CHAMARTIN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bevattningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Ciempozuelos, Spanien.

 3. PAKEL

  Turkiet

  Företaget PAKEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bevattningstjänster. Företaget är även verksamt inom bevattning av trädgårdar, och koostar. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 4. MOTOTECHA, UAB

  Litauen

  Företaget MOTOTECHA, UAB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruksmaskiner. Företaget är även verksamt inom Bevattningstjänster, Maskiner och utrustning för mjölkning, Jordbruk - Anläggningar och utrustning, Bevattningstjänster, Maskiner och utrustning för mjölkning, och Jordbruk - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i BERCIUNU K., PANEVEZIO R., Litauen.

 5. AQUA'TEC

  Frankrike

  Företaget AQUA'TEC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bevattningstjänster. Företaget är även verksamt inom hydraulventiler, och doseringspumpar. Företagets huvudkontor finns i Vonnas, Frankrike.

 6. COMERCIAL DE RIEGOS

  Spanien

  Företaget COMERCIAL DE RIEGOS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bevattningstjänster. Företaget är även verksamt inom vattnare, Hydraulikslangkopplingar, och torkarblad. Företagets huvudkontor finns i Agramunt, Spanien.

 7. TRAXCO S.A.

  Spanien

  Företaget TRAXCO S.A., som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar. Företaget är även verksamt inom Bevattningstjänster, Bevattnings- och sprinklersystem - Anläggningar, Bevattningstjänster, och Bevattnings- och sprinklersystem - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Zaragoza, Spanien.

 8. ECOEDILMONT S.R.L.

  Italien

  Företaget ECOEDILMONT S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Marksanering. Företaget är även verksamt inom Bevattningstjänster, Sanitetskontroll, Bevattningstjänster, och Sanitetskontroll. Företagets huvudkontor finns i San Dorligo Della Valle-Dolina, Italien.

 1. CONSORZIO DI BONIFICA PIANURA DI FERRARA

  Italien

  Företaget CONSORZIO DI BONIFICA PIANURA DI FERRARA, som är verksamt inom sektorn för Marksanering. Företaget är även verksamt inom Bevattningstjänster, Sanitetskontroll, Bevattningstjänster, och Sanitetskontroll. Företagets huvudkontor finns i Ferrara, Italien.

 2. CONSORZIO BONIFICA PADULE FUCECCHIO

  Italien

  Företaget CONSORZIO BONIFICA PADULE FUCECCHIO, som är verksamt inom sektorn för Marksanering. Företaget är även verksamt inom Bevattningstjänster, Sanitetskontroll, Bevattningstjänster, och Sanitetskontroll. Företagets huvudkontor finns i Ponte Buggianese, Italien.

 3. CONSORZIO DI BONIFICA DUGALI

  Italien

  Företaget CONSORZIO DI BONIFICA DUGALI, som är verksamt inom sektorn för Marksanering. Företaget är även verksamt inom Bevattningstjänster, Sanitetskontroll, Bevattningstjänster, och Sanitetskontroll. Företagets huvudkontor finns i Cremona, Italien.

 4. KREBS UND PARTNER NATURDUNG U. ABPRODUKTEVERW. MBH

  Tyskland

  Företaget KREBS UND PARTNER NATURDUNG U. ABPRODUKTEVERW. MBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bevattningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Stüdenitz-schönermark, Tyskland.

 5. CONSORZIO COMUNI BACINO IMBRIFERO MONTANO DEL TICINO

  Italien

  Företaget CONSORZIO COMUNI BACINO IMBRIFERO MONTANO DEL TICINO, som är verksamt inom sektorn för Marksanering. Företaget är även verksamt inom Bevattningstjänster, Sanitetskontroll, Bevattningstjänster, och Sanitetskontroll. Företagets huvudkontor finns i Varese, Italien.

 6. ASSOCIAZIONE D'IRRIGAZIONE OVEST SESIA

  Italien

  Företaget ASSOCIAZIONE D'IRRIGAZIONE OVEST SESIA, som är verksamt inom sektorn för Marksanering. Företaget är även verksamt inom Bevattningstjänster, Sanitetskontroll, Bevattningstjänster, och Sanitetskontroll. Företagets huvudkontor finns i Vercelli, Italien.

 7. STDRUPPEL

  Nederländerna

  Företaget STDRUPPEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bevattningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Dordrecht, Nederländerna.

 8. CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA VAL DI CHIANA ROMANA E VAL DI PAGLIA

  Italien

  Företaget CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA VAL DI CHIANA ROMANA E VAL DI PAGLIA, som är verksamt inom sektorn för Marksanering. Företaget är även verksamt inom Bevattningstjänster, Sanitetskontroll, Bevattningstjänster, och Sanitetskontroll. Företagets huvudkontor finns i Chiusi, Italien.

 9. CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA CAPITANATA

  Italien

  Företaget CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA CAPITANATA, som är verksamt inom sektorn för Bevattningstjänster. Företaget är även verksamt inom Sanitetskontroll, och Sanitetskontroll. Företagets huvudkontor finns i Monteverde, Italien.

 10. DEEPDROP

  Spanien

  Företaget DEEPDROP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bevattningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Málaga, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis