• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bevattningsanläggningar till trädgårdar

Resultat för

Bevattningsanläggningar till trädgårdar - Import och export

 1. RAESA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Droppbevattning. Aluminiumprofiler. Konstbevattning: anläggningar och material. Bevattning. Extruderad aluminium. Rör och ledningar av aluminium.

 2. JARDINERIA LAS PALMAS DECOGARDEN CANARIAS

  Spanien

  Företaget JARDINERIA LAS PALMAS DECOGARDEN CANARIAS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företaget är även verksamt inom periodiskt underhåll av trädgårdar, Poolunderhåll, trädgårdsarbete, och anläggning av parker, trädgårdar och terrasser. Företagets huvudkontor finns i Las Palmas, Spanien.

 3. PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL

  Italien

  Företaget PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företaget är även verksamt inom Sprinkleranläggningar, Sprinkleranläggningar, och växtnäringsbevattning. Företagets huvudkontor finns i Vittoria, Italien.

 4. SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS

  Turkiet

  Företaget SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företaget är även verksamt inom Bevattningsanläggningar till trädgårdar, bevattningsrör för droppbevattning, Bevattningsanläggningar till trädgårdar, och spridarbevattning. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 5. KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE

  Polen

  Företaget KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företaget är även verksamt inom Trädgårdar och parker - Tekniska kontor, Bevattningsanläggningar till trädgårdar, Ädelträd - träd och buskar, Trädgårdar och parker - Tekniska kontor, Bevattningsanläggningar till trädgårdar, gräsmattor, och Ädelträd - träd och buskar. Företagets huvudkontor finns i Bełchatów, Polen.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. POLSTAR WATER TANKS

  Turkiet

  Företaget POLSTAR WATER TANKS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företaget är även verksamt inom dricksvattentankar. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 2. BRAEKEN EDDY

  Belgien

  Företaget BRAEKEN EDDY, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsodling och skogsbruk, Bevattningsanläggningar till trädgårdar, Landskapsarkitektur - Tekniska kontor, Dekoration av trädgårdar, Trädgårdsodling och skogsbruk, Bevattningsanläggningar till trädgårdar, Landskapsarkitektur - Tekniska kontor, och Dekoration av trädgårdar. Företagets huvudkontor finns i Overpelt, Belgien.

 3. MISA GLOBAL DIS TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget MISA GLOBAL DIS TIC. LTD. STI., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företaget är även verksamt inom Gradbeni materiali, Trädgårdsutrustning, gripverktyg, trädgårdsutrustning, Gradbeni materiali, och Trädgårdsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. ALTIVAS

  Frankrike

  Företaget ALTIVAS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företaget är även verksamt inom pumpaggregat, och bevattning av trädgårdar. Företagets huvudkontor finns i Mées, Frankrike.

 5. ALASU TARIM SULAMA

  Turkiet

  Företaget ALASU TARIM SULAMA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företaget är även verksamt inom droppbevattning, hydriska nät, och Cev in spojke za kapljično namakanje. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 1. IMSCHOOT

  Belgien

  Företaget IMSCHOOT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsskötsel och hortikultur - Maskiner och apparater, Landskapsarkitektur - Tekniska kontor, Trädgårdsskötsel och hortikultur - Maskiner och apparater, Landskapsarkitektur - Tekniska kontor, och periodiskt underhåll av trädgårdar. Företagets huvudkontor finns i Lochristi, Belgien.

 2. RIEGOS Y POZOS

  Spanien

  Företaget RIEGOS Y POZOS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företaget är även verksamt inom pumpar för djupa brunnar, och Soldrivna pumpar. Företagets huvudkontor finns i Guadarrama, Spanien.

 1. GREENEA

  Tyskland

  Företaget GREENEA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företaget är även verksamt inom automatisk irrigering. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 2. PANPLAST SULAMA TARIM SAN. VE TIC. A.Ş

  Turkiet

  Företaget PANPLAST SULAMA TARIM SAN. VE TIC. A.Ş, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företaget är även verksamt inom bevattningsrör för droppbevattning, och Plastpumpar. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 3. E-POMPES.COM

  Frankrike

  Företaget E-POMPES.COM, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Pumpar. Företaget är även verksamt inom Bevattningsanläggningar till trädgårdar, bassängpumpar, bevattningsinstallationer, Bevattningsanläggningar till trädgårdar, och irrigering. Företagets huvudkontor finns i La Seyne-Sur-Mer, Frankrike.

 4. GREEN DIGITAL

  Sydkorea

  Företaget GREEN DIGITAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företaget är även verksamt inom anläggningar och utrustningar för bevattning av trädgårdar, bevattning av trädgårdar, irrigeringsanläggningar, och anläggning av irrigeringsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i SEOUL, Sydkorea.

 5. OGRODY - ZDUNEK BARTŁOMIEJ

  Polen

  Företaget OGRODY - ZDUNEK BARTŁOMIEJ, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företaget är även verksamt inom Bevattningsanläggningar till trädgårdar, Bevattningsanläggningar till trädgårdar, grönväxter, och figurklippning. Företagets huvudkontor finns i Serock, Polen.

 6. REGENMEISTER GMBH

  Tyskland

  Företaget REGENMEISTER GMBH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företagets huvudkontor finns i Mühltal, Tyskland.

 7. HIVERNACLE HORTA

  Spanien

  Företaget HIVERNACLE HORTA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företaget är även verksamt inom utformning av hängande trädgårdar, och periodiskt underhåll av trädgårdar. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 8. KANSU SULAMA

  Turkiet

  Företaget KANSU SULAMA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 1. SULAMAMARKET TESKON TESISAT

  Turkiet

  Företaget SULAMAMARKET TESKON TESISAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företaget är även verksamt inom bevattning av trädgårdar, anläggningar och utrustningar för bevattning av trädgårdar, och genomförande av pool och bassäng. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. RÖDER GMBH

  Österrike

  Företaget RÖDER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Simbassänger - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Vattenbehandling - Produkter, Bevattningsanläggningar till trädgårdar, Pumpar, Trädgårdsutrustning, Vattenbehandling - Produkter, Bevattningsanläggningar till trädgårdar, Pumpar, och Trädgårdsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 3. BABIL OTOMATIK SULAMA MARKET LTD.STI.

  Turkiet

  Företaget BABIL OTOMATIK SULAMA MARKET LTD.STI., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 4. ECOJARDINES Y ECOSERVICIOS

  Spanien

  Företaget ECOJARDINES Y ECOSERVICIOS, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdar och parker - Tekniska kontor. Företaget är även verksamt inom Simbassänger - Anläggningar och utrustning, Bevattningsanläggningar till trädgårdar, Simbassänger - Anläggningar och utrustning, Bevattningsanläggningar till trädgårdar, och planering av pooler. Företagets huvudkontor finns i Garrucha - Almería, Spanien.

 5. RIEGOS AGO S.L.

  Spanien

  Företaget RIEGOS AGO S.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företagets huvudkontor finns i Jumilla, Spanien.

 6. BARVAUX

  Belgien

  Företaget BARVAUX, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bevattnings- och sprinklersystem - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom Bevattningsanläggningar, Bevattningsanläggningar till trädgårdar, Bevattningsanläggningar, och Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företagets huvudkontor finns i Buzet, Belgien.

 7. JETPLAST SULAMA SISTEMLERI

  Turkiet

  Företaget JETPLAST SULAMA SISTEMLERI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företaget är även verksamt inom bevattning av trädgårdar. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 8. GARDENA ÖSTERREICH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

  Företaget GARDENA ÖSTERREICH GESELLSCHAFT M.B.H., som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företaget är även verksamt inom Bultar, Industriella järnvaror, Järnvaror, Kranar för sanitetsutrymmen, Bultar, Industriella järnvaror, Järnvaror, och Kranar för sanitetsutrymmen. Företagets huvudkontor finns i Korneuburg, Österrike.

 9. BABIL SULAMA

  Turkiet

  Företaget BABIL SULAMA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 10. POROUS PIPE

  Förenade kungariket

  Företaget POROUS PIPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företaget är även verksamt inom Sprinkleranläggningar, Sprinkleranläggningar, och material för bevattning. Företagets huvudkontor finns i Colne, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis